سلام به همه ی دوستان عزیز
هنوز خبری از انتشار نسخه ی کامپیوتری ِ GTA نشده؟!!
چرا واسه PC ندادن ؟!!
راستی؛
تفاوت این بازی در Ps3 و Xbox360 با کنسول های جدید XBOX ONE و Ps4 چقدره؟!!
خیلی فاحشه این تفاوت؟!
Printable View
سلام به همه ی دوستان عزیز
هنوز خبری از انتشار نسخه ی کامپیوتری ِ GTA نشده؟!!
چرا واسه PC ندادن ؟!!
راستی؛
تفاوت این بازی در Ps3 و Xbox360 با کنسول های جدید XBOX ONE و Ps4 چقدره؟!!
خیلی فاحشه این تفاوت؟!
با سلام اطلاعاتی که بازی میخواد دقیقش منتشر شد به شرح زیر است:
ناشر: Rockstar
تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۳
پلتفرم ها:
PC
سیستم شایعه شده ای دیگر ولی زیاد به واقعیت نزدیکه
سیستم پیشنهادی
-OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit OS only)
-Processor: Eight core – Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
-Memory: 8 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
-DirectX: Version 11
-Hard Drive: 30 GB available space
-Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
-Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® IrisTM Pro HD 5200
حداقل سیستم مورد نیاز
-OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (64 bit OS only)
-Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
-Memory: 6 GB RAM
-Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM – Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
-DirectX: Version 11
-Hard Drive: 30 GB available space
-Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
-Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® IrisTM Pro HD 5200
منبع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیگه طاقت ندارممممممممم:n24::n24::n24:
تاریخ خبری که قرار دادید در سایت مرجع مربط به 16 سپتامبر 2014 هست یعنی چیزی حدود بیشتر از 3 ماه قبل دوست عزیز.نقل قول:
این جور که معلومه باید بیشتر صبر کنیم برای ورژن پی سی
دیروز یکی در توییتر از راکستار پرسیده و گفتن که تا الان تغییری در برنامه نیست و همون 27 ژانویه عرضه میشه، بعدشم راکستار کلا مدلش همینه تا دقیقه 90 هیچی نمیگه، همین چند ماه پیش یادتون رفته تا قبل از E3 همه میگفتن دیگه واسه PC نمیده خیلی دیر شد اگه میخواست بده باید تایید میکرد و ازین حرفها همونجا من گفتم که حتی تا 2 ماه قبل از عرضه هم ممکنه تایید نکنه، من که اگه یه هفته قبل از عرضه هم سیستمشو بگه تعجبی نداره برام چون راکستارو شناختم، ولی یکی تو سایت راکستار همینو پرسیده بود یکی از اعضای راکستار جوابشو داده بود گفته بود 6 ژانویه یعنی دو روز دیگه شرط میبندم اعلام میشه! ولی در کل تاریخ اعلام سیستم مورد نیاز ربطی به تاخیر این حرفها ندارهنقل قول:
اینم روز و دقیقه شمار بازی به صورت انلاین داره میگذره دوستانی که طاقت ندارن میتونن این روز ودقیقه هارو موبه مو نگاه کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تموم شدن این وقت یعنی ریلیز شدن و اومدن بازی وخریداریه اون
شایعه: عکس های نسخه PC به دست یک کاربر رسیده که رسمی نیست ولی شاید از یه نسخه از بازی باشه که برای نقد و بررسی به دست کسانی رسیده
و یه سری توضیح هم داده:
- مشخصات گرافیکی خیلی شبیه GTA IV هست، دارای لغزنده هایی برای تعیین میزان حافظه گرافیک اشغال شده
- نسخه PC شبیه نسخه PS4 هست اما تراکم مردم و ماشین ها افزایش داره
- ظاهرا روی 60 فریم بر ثانیه قفل شده
-کنترل در حالت اول شخص به نظر دقیق میاد، اگرچه ظاهرا شتاب دهنده هم وجود داره
- کیفیت بافت ها و جزئیات کمتر از نسخه کنسولیه(!؟)
- در موبایل میشه از طریق کیبورد شماره وارد کرد
- با یه گرافیک 970 میشه به حدود 45-50 فریم رسید، تمام مشخصات روی حداکثر به جز Anti Aliasing
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاخود راکستار تایید نکنه نمیشه نظر داد شایعت برا هربازی میتونه درست باشه ولی برا راکستار نه ببین بایه چند تا عکس چجوری داستان بافتن :n08::n08::n08::n08:اینا چجوری باچندتا عکس فهمیدن با گرافیک gtx970 میشه 45 فریم گرفت هرکی هست میخواد خرابشون کنه :n08:این تنظیماته گرافیکی که کنسول نسل 8هم داره اونم توحالت فول اچ دی و1080 اینا
اون عکس اولش چرا اینقدر گرافیکش مزخرفه؟؟؟؟
بعد این جمله یعنی چی؟؟؟؟ :
"مشخصات گرافیکی خیلی شبیه GTA IV هست":n29:
البته همونجور که نوشتم اینا رسمی نیست و باید صبر کرد، اما این جمله منظور اون عکس آخره یعنی تنظیمات و آپشن های گرافیکی، نه کیفیت بازینقل قول:
طبق آخرین خبر ظاهرا هنوز تغییری در تاریخ عرضه بازی ایجاد نشده و شرکت راکستار همون تاریخ قبلی را تایید کرده
کد:http://www.pcgamer.com/rockstar-re-confirms-grand-theft-auto-v-launch-date/
دوستان سلام یه سوال . به نظرتون گرافیک gta v قدرت بیشتری در مقابل گرافیک farcry 4 داره ؟
چون من الان اینو خیلی روون بازی میکنم روی حالت اولترا روی کارت 770 میخوام ببینم آیا gta v هم مثل همینه ؟
پیش خرید نداره
حدودا قیمتش چقدره
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله به احتمال زیاد همینطوریه.نقل قول:
البته اگر *R تو پورت کردن بازی سوتی نده.:n20:
GTA V تاخیر خورد:n03:
بالاخره راکستار سکوتش رو شکست، هم با اعلام سیستم مورد نیاز، هم با چند اسکرین شات 4K هم با این خبر بد.
تاریخ جدید عرضه 24 مارس یا 4 فروردین 94 هست. راکستار معذرت خواهی کرده و گفته این تصمیم خیلی برای ما سخت بود اما مطمئن باشید که ارزشش رو داره و میخوایم بازی رو چند هفته بیشتر تست و پولیش کنیم چون میخوایم بازی در نهایت کیفیت باشه و این تصمیم هم به نفع خودمون هم به نفع طرفدارانه
سیستم مورد نیاز هم از این قراره:
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 65GB
DVD Drive
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DVD Drive
این طور که معلومه همونطور که قبلا هم گفته بودم به دلیل بهینه بودن بازی سیستم شاخی نمیخواد و حتی بر خلاف اکثر بازی های جدید از DirectX 10 هم پشتیبانی میکنه که این میتونه یه خبر خوب واسه خیلیا باشه، حداقل رم 4 لازم داره و حتی گرافیک 9800 قدیمی که تقریبا از رده خارج شده هم بازی رو پشتیبانی میکنه.
واقعا برن گم شن این همه مدت ملت رو تو کف گذاشتن اخرش هم تاخیر مسخره هستند همش به خاطر فروش بیشتر رو کنسول هستش وقتی 2 ماه یا بیشتر تاخیر میخوره دوباره خیلی ها میرن روی ps4 یا xbox one بازی میکنن
لینک دقیق خبر به همرا اسکرین شات 4k
تو پست منم همین لینک هست دوست عزیز!نقل قول:
:n02:نقل قول:
ببخشید اینقدر ریز و نامری نوشتی من ندیدم گفتم شاید کسی بخواهد عکسها رو بزرگ ببینه
ولی مهم اینه حالمون رو گرفتن بی وجدانا :n27:
عجیب هم حالمون رو گرفتن، کلا راکستار به تـ ـ ـمشم نیست کی چی میگه و چی میخواد، هرکار خودش میخواد میکنهنقل قول:
ای بابا! کی می خواد تا 4 فروردین صبر کنه؟ :| همش اوّل برای کنسول پخش می کنن بازی رو. یا زودتر پخش می کردید برا PC رو یا مساوی با کنسول پخش می کردید. دیگه شورشو در آوردن. هر روز خدا عقب میندازن! :n34: :n34: :n34:
واقعا من موندم اینا چطور روشون شده بگن بازی تاخیر خورده اونم بعد اینهمه سرکار گذاشتن ملت:n15:
درسته که بازی بهینه سازی شده بهتر از بازی پر از باگ است ولی به نظر میرسه پست این تصمیم اهداف دیگری هم پنهان است.جالبه تو خود سایت اصلی جی تی ای 5 تا به الان همچین خبری درز نکرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n13:
امیدوارم بعد اینهمه تاخیر بازی پی سی بدون مشکل و روان اجرا یشه و اتفاقات جی تی ای 4 برای این بازی اتفاق نیفته:n37:
ویندوز 7 64 بیتی
CPU ی 4 هسته ای
4 گیگ رم
گرافیک 1 گیگ DX10
دوستانی که سیستمشون پائینتر از سیستم بالاست از حالا به فکر ارتقاء باشن والی باید قید این بازی و رانندگی با ماشین های زیر رو بزنن ... :n03:
ای بابا یعنی چی؟؟؟:n34::n34::n34::n34:
من میرم از راک استار شکایت می کنم.
هر ساعت تاخیر میزنه فقط برای فروش بیش ترش
آخرش هم میخواد با قفل DRM بده بیرون
اصن جی تی ای وی نخواستیم بابا نخـــــــــــواستیم :n24::n25:
سلام خدمت دوستان و اساتید عزیز:
ببخشید از بس ذوق زده شدم اینجا سوال میپرسم
آیا با این لپ تاب
Lenovo IdeaPad Z5070 - B
راحت میشه بازیو با کیفیت فول اچ دی اجرا کرد؟
با احترام
شما و دوستان دیگه نمیدونم چرا متوجه نمیشین ...این تاخیر برای بهبود و بهینه سازی بازی هستش و باید ازین موضوع خوشحال بود ! ما که این همه صبر کردیم حالا چند هفته هم روش !نقل قول:
سیستم مورد نیاز بازی هم نشون میده که با پورت بسیار خوبی طرف هستیم .
محتوای مخفی: Sigh
فول اچ دی بعید میدونم ، ولی رو تنظیمات بالا آره.نقل قول:
دادا همین قد بهبود خوبه دیگه الکی اینقد برا چی صب کنیم؟
حداقل الان بازی رو بده بیرون بعد پچ بده یا کرک و... اینقد منتظرمون نزاره دیگه :n35:
محتوای مخفیت :n27:
سیستم بازی به طور رسمی منتشر شد....
حداقل سیستم مورد نیاز:
- OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2 (NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
- Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
- Memory: 4GB
- Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 65GB
- DVD Drive
سیستم پیشنهادی :
- OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
- Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
- Memory: 8GB
- Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
- Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
- HDD Space: 65GB
- DVD Drive
تاریخ انتشار بازی به 24 مارس تاخیر خورد.....
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته خیلی دوست داشتیم سریع تر بازی بیاد بیرون ولی این تاخیر زد تو ذوقمون....ولی فک کنم لازم بود چون تاخیر انداختن تو معرفی سیستم مورد نیاز بازی نشون میداد که هنوز تردید دارن و این تاخیر صرف تست چندین باره ی بازی میشه تا هیچ گونه یا حداقل باگ رو شاهد باشیم....
این بازی رو حتما" (گرچه با تاخیر ) ولی اصلشو میخرم...دو سالیه بازی اصل نخریدم ولی به نظرم این بازی استحقاقشو داره....
+
سیستم بازی همچینم فضایی نبود....سیستم پیشنهادی میگه که با یه بازی ای که به خوبی بهینه شده طرفیم...مثل سری های قبلی ...
دوستان لطفا" رعایت کنن و اسپم های توهین آمیز ندن .... بیشتر ایرانی ها پولی بابت بازی نمیدن...حالا دلیل ارسال این پست های بی ربط چیه نمیدونم....
65 گیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:n04::n04::n38::n34::n27:
یا خود خــــــــــدا 65 گیگ چن تا دی وی دی میشه؟؟؟
فک کنم قیمتش کپیش از نسخه اصل هم بیش تر بشه :n36:
البته این حجم مورد نیاز بعد از نصبه، فایل نصبیش کمترهنقل قول:
فکر کنم فایل نصبی حدود 50 گیگ باشهنقل قول:
با دانلود شبانه شبی 2 گیگ هم دانلود کنیم 25 روز طول میکشه :n02:
اره همین حدودا احتمالا، بالاخره بازی پر حجمیهنقل قول:
یه چیزی که من به تجربه البته نه 100% اما کم و بیش دیدم درسته رابطه بین حجم بازی و سیستم مورد نیاز و بهینه بودن بازیه، که هرچی حجم بیشتر باشه یعنی بازی بهینه تره و سیستم پایین تری میخواد و برعکس، مثلا یه بازی مثل Euro Truck Simulator 2 نسبتا مپ گسترده ای داره اما ستاپ حدود 600 مگ بود اما افتضاح بود و حتی شاخ ترین سیستما هم نمیشد رو اولترا بکشه و مشکل از بازی بود برعکسش مکس پین 3 که خیلی بازی بهینه ای هست حدود 30 گیگ بود که در زمان عرضه اش جز حجیم ترین بازیا بود که بهینه سازی خوبی هم داشت، از همین نظر این 65 گیگ نوید یه بازی فوق العاده بهینه ای رو میده
دلیل این حجم اینه که برا هر سطح گرافیکی وقت گذاشته شده و فرقی بین پایین تریو بالاترین و سطح متوسطش هست....بازی ای مثل CoD AW مثلا" اصلا" بهینه نیست...یا الترا یا لاو....کلا" متوسط و نرمال معنی ای نمیده....نقل قول:
برا هر سطحی طراحی جداگانه شده به احتمال زیاد....
من فارکرای 4 سی گیگ رو سه روزه دانلود کردم . با سرعت 128 شب تا صبح و صبح تا شب تقریبا .نقل قول:
خب همون اتفاقی که انتظارش میرف افتاد
تاریخ عرضه بازی به تاخیر افتاد - تاریخ جدید March 24, 2015.
این سیستم پیشنهادی راکستار برای بازی
Minimum specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
DVD Drive
Recommended specifications:
OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
DVDDrive
سیستم مورد نیازProcessor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
Minimum specifications:
DVD Drive
کمکم کنین
سی پی یوم کور تو دو 7500 هست گرافیکم جی تی 9500 1 گیگ با 2 گیگ رم بازی اجرا میشه
پولم ندارم ارتقا بدم
کمک کنین
یعنی اگه پول قرض کنم سی پی یو کورتودو 8400 بخرم و2گیگ رم دیگه هم بخرم بازم اجرا نمیشه:n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03::n03: :n03::n03:
با گرافیک اتی 5570 بازی اجرا میشه؟
توی سایت gpuboss.com کارت خودتون رو با حداقل کارت مورد نیاز مقایسه کنید.
شما پردازندتو 4هسته ای کن رمت روهم 4گیگ کن اون موقع میتونی البته گرافیکتون هم پایینه ولی اینا حل باشه گرافیک زیاد بچشم نمیادنقل قول:
اول اجازه بدین بازی منتشر بشه بعد نسبت به به روز رسانی سیستمتون اقدام نماییدنقل قول: