تو گوگل یه سرچ ساده کنید "بک آپ نود". دو تا برنامه هست دانلودش کنید.نقل قول:
Printable View
تو گوگل یه سرچ ساده کنید "بک آپ نود". دو تا برنامه هست دانلودش کنید.نقل قول:
ممنوننقل قول:
بیشتر منظورم بکاپ از خود برنامه بود. نمی خوام دوباره از اینترنت فایل هاش رو بگیره.
بک آپ گرفتن از آپدیت های ناد 32 فقط تا نسخه های 5 موجوده، در نسخه های 6 و 7 و جدیدتر امکان بک آپ گیری از آپدیت ها موجود نیست!نقل قول:
سلام دوستان
ESET Smart Security 7 چطوره؟
من تا حالا از نسخه 6 استفاده می کردم ولی حالا می خوام 7 رو نصب کنم.
جه فرقهایی با 6 داره؟ بهتره یا بدتر؟
مسلما بهترهنقل قول:
ولی باید حواستون باشه امکان اپلود آفلاین کاملا برداشته شده
سلام به همه
من با نرم افزار super beam فایلارو از کامپیوتر به گوشی میفرستم
مشکلی که هست اینه که با نصب eset smart sequrity 7 و فعال بودنش (غیر فعال مشکل درست نمیکنه)
متصل نمیشه و نمیتونم فایلامو بفرستم .تو تنظیماتم home/office network گذاشتم ولی مشکل حل نشد
سلامنقل قول:
میشه از تو رجستری فعالش کرد
من در ESET Smart Security 7 ٬ filtering mode رو که میذارم روی Interactive Filtering mode کلا دسترسیم به اینترنت قطع میشه! مشکل چیه؟
در ورژن قبلی وقتی می خواستم دسرسی یک برنامه رو به اینترنت قطع کنم روی این حالت میذاشتم و بعد اون برنامه رو جز استثناها قرار میدادم.
الان باید چیکار کنم؟
کسی نمیدونه؟نقل قول:
سلام دوستان
سوال: تفاوت لایسنس اصلی و سرورهای ایرانی آپدیت آفلاین؟
من 5 سال هست که Smart Security با لایسنس اصلی استفاده میکنم. نمیدونم سرورهای ایرانی که اکانت آپدیت میدن قابل اطمینان و به روز هستن؟!
قیمت لایسنس اصلی دو کاربره برای یک سال 100 هزار تومن هست ولی اکانت سایت ها برای دو کاربر حدود 18 تومن میشه!!
من سرچی تو تاپیک زدم ولی پاسخم رو پیدا نکردم.
پیشاپیش ممنون
سلامنقل قول:
سرورهای ایرانی که کلا یه قدم عقب تر از سرورهای اصلی نود هستن و اینکه میگن آپدیتهاش اورجینال نیستن ( شما فرض کنید اگه الان سرورهای اصلی یه اپدیت بده ، سرورهای ایرانی باید اون رو دریافت کنن بعد بزارن در اختیار مشتری در حالی که سرور اصلی این مشکلات رو نداره )
تقریبا هم میشه گفت درسته ، چون تفاوت قیمیت لایسنس هم فاحشه.
من با یکی از بجه ها که سرور تود داشت هم صحبت میکردیم همین حرفا رو میزد
دوستان این درسته که نود تو شناخت تروجانها ضعیفه؟
سلام توی nod32 چطوری میشه یه آدرس توی هارد یا یه برنامه رو به آنتی ویروس معرفی کرد که دیگه بیخیالش بشه و اسکنش نکنه؟
بفرمایید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ pes رو نصب میکنم بازی رو اجرا نمیکنه و نود ویروس میشناسه و اجرا نمیکنه..راهی هست که بیخیال گیر الکی به بازی بشه؟:n03:
تو پست قبلی حمید جان گفتهنقل قول:
سلام
میگم چه طور میشه این Notification که روی ESE SMART SECURITY میاد مبنی بر آپدیت ویندوز میاد رو غیرفعال کرد ؟ که دیگه این پیغام و نده !؟
همین کارو کردم نشد که نشدنقل قول:
رفقا اکانت 3ماه نود دارم 5 روز ازش استفاده نکردم 6 تومن خریدم و 5 میفروشم هرکی خواست پ.خ بده
در تنظیمات به بخش tools برید و system updates روی no updates قرار بدید.نقل قول:
.........................
آقا تنظیمات برنامه رو در ورژن 7 از کجا میشه ذخیره کرد ؟
سلام دوستان.خسته نباشید.ایکون نود 32 بعضی اوقات نارنجی و یا قرمز میشه.البته با اپدیت کردن دوباره به حالت سبز برمیگرده.اما سوالی که دارم اینه که وقتی ایکون قرمز رنگ شد و من هنوز اقدامی برای سبز شدن ان نکرده ام ایا انتی ویروس از کار افتاده و دیگر وظیفه خودش رو انجام نمیده؟با تشکر.
یکماه تریال استفاده میکردم که تموم شد زمانش دوباره میخوام یک تریال دیگه دانلود کنم بایستی قبلی را کلا پاک کنم یا نیازی نیست؟ سوال دیگه اینکه روی همون ورژن قبلی برای اکتیو کردنش خودش یوزر و پسورد را تو فیلد ها گذاشته و پایین صفحه هم گزینه اکتیو و بک گراند و .... را داره اما در واقع اکتیو نمیشه. چرا ؟
کسی نیست جواب بده بچه ها؟
دوست عزیز:نقل قول:
اگه تریل 1ماهه اش تموم شده راحتترین راه اینه که وقتی گزینه اپدیت را بزنی از شما درخواست یوزر و پسورد را می خواد که یوزر و پسورد را بده دیگه کار تمومه
اینو باید تو تاپیک خودش میپرسیدینقل قول:
بنظرم قرمزم بشه بکارش ادامه میه ولی دیگه آپدیت نمشه تا کلید جدید بدی
بعض آنتیها کلا غیر فعال میشن
فک می کنم عملا دیگه کاری انجام نمی دهنقل قول:
چون شما وقتی به صورت موقت این انتی ویروس رو غیرفعال می کنین هم قرمز می شه...
سلام. وقتی میخوام نود رو اپدیت کنم این ارور میده مشکلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه این با اون کلی توفیر دارهنقل قول:
سلام به همه دوستان
من نود 32 ورژن 7 را نصب کردم و از پکیج پرند هستش تازگیها وقتی سیستم بالا میاد نود بالا نمیاد و باید دستی راش انداخت
بنظر شما مشکل مال چیه؟
دوستان در بازار ایا اکانت های اورجینالی هست که بشه همزمان روی سه سیستم از لیسانسش استفاده کرد؟
شما احتمالا از حالت استارت آپ خاجش کردیدنقل قول:
سلام به همه دوستان
من نود 32 ورژن 7 را نصب کردم و از پکیج پرند هستش تازگیها وقتی سیستم بالا میاد نود بالا نمیاد و باید دستی راش انداخت
بنظر شما مشکل مال چیه؟
سلام با خرید لپ تاپ یک کارت اسمارت سکیوریتی nod32 (بدون پک) متعلق به سایت nod16.ir به من دادند. که بر ای بروز رسانی باید آدرس این سایت داخل سرور آپدیت افزار نوشت و مستقیما از nod 32 آپدیت نمیشه.
این آنتی ویروس وقتی اکتیو میشه در داخل نرم افزار نمیزنه لایسنس تا چه زمانی معتبر. و فقط سایت ایرانی مینویسه.
سوالم اینکه این آنت ویروس میتونه برای امنیت من مخرب باشه؟
دوستان این ارور پورت اسکنر مربوط به udp چیه؟ بنده خدا هی داره به وسیله نود بلوک میشه
جدیدا روی انجمن هم خیلی این ارور میده . طبیعیه؟ آیپی فقط گاهی عوض میشه
ممنون:n16:
پی نوشت : عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان و سال نو مبارک
روی لپتاپ یکی از دوستام اسمارت سکیوریتی 5 نصبه. الان میخوام پاکش کنم و 7 رو نصب کنم ولی نمیزاره.. میگه که توی temp فایل 64MRT.msc وجود نداره و uninstall نمیکنه اصلا.... توی control panel اصلا برای eset گزینه uninstall نداره و فقط change داره.
راه حل چیه؟
سلام" اول با پاک کننده مخصوص خودش حذفش میکردید تا اثری ازش نمونه. توی گوگل بزنید هست. بعدش اقدام ب نصب کنیدنقل قول:
سلام" چیزی نیست. اون آی پی میخواست نفوذ کنه ک فایروال مسدودش کردهنقل قول:
چجوری نود 32 ورژن 6 را اپدیت کنم هر کلیدی میدم نمیشه
سلام" اگه براتون درد سر شده ، آفلاین بروزرسانی کنید. البته اگه خیلی مقید تاریخ بروزرسانی نیستید ، اینطوری بصورت هفتگی کارتون راه میوفته.نقل قول:
با سلام و خسته نباشید نزد تمامی دوستان بزرگوار و گرامی
یکی از مشکلاتی که باهاش مواجه شدم و نتونستم اونو حل کنم اینه که وقتی روی سیتم یا سیستمایی که شبکه هستند با هم ، آنتی ویروس (ESET Smart Security) را نصب می کنم شبکش غیر فعال می شه!!!
کسی علت و راه حلشو می دونه؟؟؟
با تشکر ...
به خاطر فایروالش هست...
فایرولشو غیر فعال کن ببین درست نمی شه ؟