Ep630 الان حدود 50 تومانه و میتونید از هر جا تو پایتخت یا جمهوری ولی فقط با گارانتی شاب تهیش کنیدنقل قول:
Printable View
Ep630 الان حدود 50 تومانه و میتونید از هر جا تو پایتخت یا جمهوری ولی فقط با گارانتی شاب تهیش کنیدنقل قول:
معرفی 10 هدفون برتر زیر 500$ به انتخاب معتبر ترین سایت صدا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ملاحظه میفرمایید که از بین همه ایرفون های پر ادعا و گران قیمت تنها دو ایرفون در کناز فول سایز های محشری همچون M-50 در لیست 10 هدفون برتر زیر 500$ خود نمایی میکنن که وجود CX-300 II همه نگاه هارو به خودش جلب خودش میکنهنقل قول:
اگر ميشه آدرس اين معتبرترين سايت صدا رو بفرمايين تا هم باهاش آشنا بشيم و هم بفهميم منظورش از هدفون برتر چيهنقل قول:
دوست عزیز شما که باید بهتر بدونی منظورم سایت Headroom بود !!نقل قول:
اگر هم من اشتباه میکنم شما به بزرگی خودت ببخش !!!!
صرفا نقل قول کردم .نظر شخصیم نبود .یه نگاهی هم به Review های ثبت شده تو سایت بندازید بد نیست
یه هدفن یا هدست بیسیم که تا برد حدودا 30 متر جواب بده هست ؟؟
قضيه اين بود كه شما كامل نقل قول نكردين، شما چيزي رو از جانب اون سايت نقل قول كردين، كه اون سايت مدعي اون نيست.نقل قول:
اون سايت يك سايت فروشندست و يك سايت تست صدا و بررسي صدا نيست، پس مياد صرفا هدفون هايي كه خودش داره براي فروش رو مقايسه مي كنه
يعني مثلا اگر من بيام بگم vsonic gr06 از سنهايزر cx300 خيلي بهتره، اون سايت نمي تونه نظري بده،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته واقعا بايد بگم كه تا حالا هيچ سايت فروشي نديدم كه كه افرادش اينقدر متخصص باشن
همونطور كه صد بار تا حالا اينجا گفتم، تنها معيار توي توصيف صدا، فقط مقايسست، هر موقع يكي گفت اين هدفون بهترين هدفون توي دنياست، يا بايد خيلي آماتور باشه و يا بايد همه هدفون هاي توي دنيا رو باهاش مقايسه كرده باشه و اين نتيجه رو گرفته باشه
اينكه مي گم شما كامل نقل قول نكردين هم به همين علته، توي خود سايت هم منظورش رو از اين رتبه بندي و معيار رتبه بندي، اينطوري بيان كرده:
HeadRoom ratings are NOT absolute measures but rather how well the product performs in the particular intended application and relative to other headphones at that price.
Our Top Picks are chosen according to the overall value rating of headphone, and how well they apply to a particular activity or headphone
type. How well they perform for a specific activity is determined by rigorous in-house tests, industry research, and customer feedback.
پس قضيه اين نيست كه مثلا صداي سنهايزر ٥٠ دلاري با مدلهاي ٤٠٠ دلاري قابل رقابت باشه، بلكه ارزش در مقابل بهاي پرداختيش، قابل رقابته
نكته ديگه اينكه، همونطور كه ميشه توي اين صفحه ديد
هدفونهايي هستن كه نمره بالاتري از سنهايزر cx300 گرفتن، مثل
ولي توي ليست نيستن، علتش هم اينه كه يك معيار توي ليست بودنشون، ميزان استقبال مشتري هاي قبلي هستن كه بنابر دلايلي شخصي، مثل برند و ... سنهايزر رو بر برندهاي گمنام كه بعضا بهتر هم بودن، ترجيح دادن.
در مورد خوندن ريويو يك توصيه ايي رو هميشه براي خودم مد نظر داشتم،
من ريويوي هركسي رو نمي خونم، چونكه حس و وقتش رو ندارم، به جاش ريويوي افراد معتبر رو سعي مي كنم بخونم
به طور مثال اينيكي ريويو كه توسط يكي از افراد هدروم نوشته شده مي تونه ريووي خوبي براي ارجاع دادن باشه كه اونوقت ميتوني خيلي از هدفون هاي فول سايز و داخل گوشي رو كنار هم ببيني البته حيف سوني ex1000 اونجا نيست.
و يا اينجا
و
كه ميشه مكان cx300 رو نسبت به رقبا توش ديد
50 تومن زیاد نیست واسه این هدفون ! :n27: پارسال یکی از دوستام 16 تومن خرید اینو!!!نقل قول:
دوستان بین ie80 و ie8 و cx300II البته sameoriginal کدومشو پیشنهاد میدین؟
کدوم یکی صدای شفاف و با تفکیک بالا و هم چنین بیس خوب داره؟
قیمت حدودیشون چنده؟
ضمنا EP630 در مقایسه با cx300II در چه جایگاهیه؟
تاییییییییییییییییدنقل قول:
بخر خوبه خوبنقل قول:
چا کپی ؟نقل قول:
مگه اورجینالش نیست
من امروز دیدم یکی از سایتا CX300 II رو میداد 200 اورجینال بود
دوست عزیز منظور من هم همین بود طوری که ما باید هر هدفونو با قیمتش با دیگر هدفون ها مقایسه کنیم .بنده هم همین منظور رو داشتم که مدل CX-300 با قیمتی که داره بهترین تو این رنج هست البته در بررسی عمومی و در کل هدفون هایی که تو این لیستی که بنده عرض کرده بودم بودن نسبت به قیمتش انتخاب شده بود .ولی چیزی که کامل مشخصه برابری قیمت klipsch s4 با sennheiser Cx-300 II و برتری sennheiser .نقل قول:
بله درست میفرمایید هر هدفون نسبت به قیمتش انتخاب شده و تو این لیست برترین های زیر 500$ قرار گرفته . من تنها هدفم از این حرف و پستی که دادم این بود که به دوستانی که دنبال یه ایرفون در محدوده قیمت پایین هستن با نشون دادن این لیست قدرت این ایرفون فوق العاده رو بگم گرچه که ایراداتی هم داره ولی بنده فکر میکنم بهترین گزینه زیر 200 تومان هست و بهتر از S4 که ارزش خریدن رو داره
موفق باشید.هممون اینجاییم که کمک کنیم دوستان بهترین انتخابشون رو بکنن
من میخوام تا 200 یه ایرفون بخرم و البته اگر ارزشش رو داشته باشه بیشتر هزینه کنم !
cx300 ii بگیرم یا s4 یا چی ؟؟
یکیتون میگه این خوبه اون یکی میگه نه خوب نیست اون یکی خوبه
لطفا مارو روشن کنید چی بگیریم بالاخره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایرانی گوش میدم پاپ فقط !
CX300IIنقل قول:
صدای واضح تر و شفاف تر از S4 البته در سبک مورد علاقه شما هر دو تقریبا یکی هستن ولی نظر شخصی میشه CX300II
نکته:
متاسفانه از قیمت هیچ هدفونی خبر ندارم ولی فک کنم مدتی S4 نایاب شده بود
شما هم موفق باشید.
یعنی در این رنج گرینه بهتری وجود نداره ؟؟؟نقل قول:
ارزشش رو داره رو پولم بزارم ایرفون گرون تری بخرم ؟؟؟!!؟!البته منظورم سبکی هست که گوش میدم یکی از اساتید میگفت برای سبک ایرانی پاپ تفاوتی حتی بین Klipsch X10 و CX-300 II وجود نخواهد داشت !!!
منظورم اینه که واقها اگه ارزششو نداره بیشتر هزینه نکنم ولی اگر واقعا ارزشش رو داشته باشه و با پول بیشتر ایرفونی گیر بیارم واسه این سبک که خیلی بهتر باشه این کارو میکنم
نظرتونو بفرمایید برام همه اساتید
نقل قول:
من این هدفونی که شما گفتید دارم میخوام in ear نباشه . نظرتون در مورد هدفون بی سیم AKG K912E چیه ؟
دوستان یه سوال خیلی خیلی فوری دارم
میشه سریعا نظر خودتون رو بگید؟
نظرتون راجع به این ایرفون چیه؟
حدودا به پول ما 60 برای من درمیاد ( حالا چه جوریش بماند )
آیا منطقیه به جای خرید ایرفون 60 تومنی سری EX سونی از داخل ایران اینو بگیرم؟
کارکرد مورد نظر : سانسا کلیپ!
سلام
من موقع پیاده روی و ورزش از mp4 سامسونگ S5 برای گوش دادن به موسیقی استفاده میکنم
چون بیشتر هدفم گوش دادن به انگلیسی هست پس خیلی برام مهمه که آهنگ ها واضح پخش بشن تا کلمات رو راحت تر بشنوم
و خیلی برام مهمه که روی گوش جابجا نشه چون فابریکی خود mp4 من خیلی اذیت میکنه و کاملا تو گوش قرار نمیگیره و من بیشتر صدای بیرون رو میشنوم
قیمتش هم مسلما هر چی کمتر بهتر
پیشاپیش از راهنمایی تون سپاسگزارم
سلام
من خیلی دنبال هدفون مارک Grado میگردم. مدل SR80 یا اگه نشد SR60
هدفون آمریکایی هست و خیلی با کیفیت و خوشنام هست در دنیا
ولی در ایران گویا به این راحتی گیر نمیاد . خودم نا امیدم که پیداش کنم.
شما جایی، کسی سراغ دارید که بتونم هدفون Grado بخرم ؟ چه در ایران چه اینکه یک جوری بتونم سفارش بدم از خارج ایران برام بخرند هزینش رو حساب کنم.
من هیچ کسی پیدا نکردم از خارج ایران برام تهیه کنه.
هدفون ایده آل هست برای موسیقی راک و متال و طیف صدای گیتار الکتریک که هدف من هست(از بهترین ها) و قیمت بسیار بسیار با صرفه ای داره.
سلام،بچه ها من میخوام یه هدفون in ear خوب بهم معرفی کنین،بیشتر راک و متال گوش میدم
قیمتش تا زیر 100 تومن باشه
ممنون میشم زودتر راهنماییم کنین :n12:
سلام کسی میدونه الان قیمت Klipsch Image S4 چنده و کجا تو تهران میشه پیداش کرد؟
اگه آدرس دقیق دارید بدید که دیگه عالیه...
برند خاصی مد نظرتون هست ؟ جه صدایی میخوایید ؟نقل قول:
بله Grado هدفون دست ساز برند آمریکایی هست که من به شخصه از تجربه صداش لذت بردم .یکی از دوستان همراه خودش آورده بود تو استدیو تست کردم مدل SR80.شما میتونی از آمازون به راحتی اقدام کنی .برای سبک هایی که فرمودید هم من به شخصه فکر میکنم مناسبترین گزینه رو انتخاب کردیدنقل قول:
من براتون از آواسان و امرتان پرسیدم موجود نداشتن یا باید خودتون از مغازه ها پیدا کنید یا منتظر باشید قولشو تا 1 ماه دیگه دادن .نقل قول:
موفق باشید
ببینید این برندی که معرفی کردید من صداش رو نشنیدم ولی از Review ها میشه متوجه شد که ارزشش رو داره و با اون قیمتی که شما فرمودید در انتخابش شک نکن .از دوستان اگر کسی صداشو شنیده ازشون بپرسید یقینا نمیشه بدون تست نظر دادنقل قول:
من اگه بخوام بهتون پیشنهاد بدم با مورد استفاده ای که شما دارید و صدای فلت براتون مهمه میگم مدل K316 برند AKg برای شما مناسبه .شما اگه میتونی با هدفون های On ear کار کنه من فکر میکنم گزینه بهتری برای شما هست یا Sennheiser CX680 نیز میتونه به کارتون بیاد البته من صداشو نشنیدم !نقل قول:
موفق باشید
ببینید دوست عزیز یقینا Akg برند رده بالایی در صنعت صداست ولی من فکر میکنم با کمی افزایش بودجه میتونید مدل مناسبتری تهیه کنیدنقل قول:
Sennheiser RS120 گزینه ای هست که هیچگاه از خریدش پشیمون نخواهید شد در غیر این صورت همون مدلی هم که معرفی کردید بسایر خوب و با کیفیته .ولی اگه میخوایید هزینه کنید و از کیفیتش لذت ببرید سوال من اینه چرا بی سیم !
دوست عزیز هیچگاه به ودل های کپی حتی فکر هم نکنید اگر میخوایید بدونید که IE8 ازرش هزینه ای رو که میکنید داره جواب مثبته ! ولی مورد استفاده شما مهمتره و صدایی که شمارو ارضا میکنهنقل قول:
CX 300 II و S4 هر دو یک قیمت و یک جنس صدا دارند .ولی پیشنهاد میکنم صدای هر 2 رو بشنوید بعد انتخاب کنید ! شفافیت و بیس CX یکم بالاتره و البته راحتی استفادش ! حدود 200 تومان .ولی S4 مثل اینکه فعلا موجود نیست .یقینا CX300 یا S4 صدای حرفه ای تر شفاف تر با بیس طبیعی رو تقدیمتون خواهد کرد که از خریدش پیشمون نخواهید شد
نمیتونم گزینه مناسبی برای شما معرفی کنم در این کاربردی که میخوایید با این رنج قیمت .نقل قول:
ولی یه نگاهی به Sennheiser CX380 هم بندازید
ممنون،بله من توی سایت ها و فروم های تخصصی هدفون تحقیق کردم Grado SR80 یا SR60 رو اکثرا میگن ایده آل ترین هدفون برای گوش دادن به موسیقی متال و طیف صدای گیتار الکتریک هست بخاطر رفتار فرکانسی خاصش. حتی احتمالا این هدفون صد دلاری بهتر از هدفون های قیمت های میلیون تومنی برای موسیقی متال جواب میده.نقل قول:
راستی من هدفون Koss KSC75 رو هم میخوام (علاوه بر Grado) که حملش راحته، هدفون نسبتا کوچک ولی open هست و با قیمت صرفا 15 دلاریش گفته میشه برای موسیقی متال عالی هست. شما اطلاعی از وضعیت این هدفون ندارید در بازار ایران؟ فکر میکنم این هم مثل Grado هست شرایطش.
من چطور از آمازون میتونم اقدام کنم وقتی ایران تحریم هست و من هم نمیتونم حارج از ایران برم کسی هم ندارم حارج ایران؟ برام عجیب هست که نوشتید "براحتی" . میشه توضیح بدید؟ منظورتون اینه که به شرکت هایی که خدمات پستی خارح از کشوری انجام میدند مراجعه کنم ؟ یه توصیحی میدین روشش و حدود هزینه و زمانی که طول میکشه. (یا اینجا یا پیغام خصوصی)
داداش خیلی براتون در میادنقل قول:
فک کنم 600 تا 700 در بیاد کم کمش
سلام به همه دوستان،
کسی میدونه این هدفونارو از کجا میشه تهیه کرد و احیانا حدود قیمتشونو دارین؟
Panasonic RP-HTF600-S
Sony MDR-XB300
مرسی از راهنمایی توننقل قول:
این دکمه تشکر کجاست؟
زیر نام کاربری :n02::n02:نقل قول:
دکمه تشکر روی لبخند شماست دوست عزیز :n16:نقل قول:
با سلامنقل قول:
با سلام دوست من Xb300 رو که من تا حالا ندیدم ایران رهجو وارد کنه مگر اینکه بخوایید از جای دیگه تهیه کنید که من صلاح نمیدونم Xb-500 رو میتونید با یکم هزینه به قیمت 280 تهیه کنید از ایران رهجو .
در مورد پاناسونیک هم باید بگم که هدفون خوبیه ولی سوال من اینه جایی که M-50 هست چرا این !!! درسته بیشتر هزینه میکنید ولی من خیلی بهتر میبینم M-50 رو .
خیلی ممنون دوست عزیز به خاطر جوابتون، فرمایشتون درسته m50 هدفون دقیقتریه و با اینکه صدای موزیکال خوبی داره در عین حال وضوح و دقت مناسبی هم داره ، ولی الان دنبال یه هدفون با باس زیاد میگردم برای همین این دوتا هدفون مدنظرم بود۰ چون از پاناسونیک ریویوی خوب خیلی دیدم بیشتر هدفم از بین اون دو تا هدفون هم همون پاناسونیکه بود که قیمت مناسبتری هم داره. قیمت xb۵۰۰ الان خارج از بودجه ایه که برای این هدفون کنار گذاشتم در نتیجه امیدوارم پاناسونیکو بتونم پیدا کنم.... دوستان اگه کسی بتونه راهنمایی کنه خیلی ممنون میشم، پیشنهاد هدفون با باس خوب و قیمت مناسب که از ایرانم راحت بشه تهیه کرد هم پذیرفته میشه :)نقل قول:
اتفاقا m50 هم جزو هدفونهای محسوب میشه که کیفیت و کمیت بالایی تو بیس دارهنقل قول:
از لهاذ فاکتورهای صدا هم قابل مقایسه با هدفونی مثل xb500 نیست
ولی خوب قیمتش تقریبا دو برابر xb500 هستش.
چقدر بودجه مد نظرتونه؟
بله من خودم هم حتی یه M-50 دارم .باس بسار قوی درعین حال محکم .صدای شفاق و زیبا با محدوده فرکانسی بسیار مناسب که شما صدا های زیرو بم رو به خوبی و با جزییات بسیار دقیق و با کیفیت البته نسبت به قیمتش نباید دیگه اغراق کرد و با HD650 یا HD800 مقایسه کرد .ولی کیفیت بی نظیری داره که شمارو هیچوقت از خریدتون پشیمون نخواهد کرد .من همیشه به دوستان میگم میخوایید یه بار هزینه کنید دیگه هر روز نمیخوایید که هدفون بگیرید یه بار M-50 بگیرید خیالتون رو از هدفون برای مدت زیادی راحت کنید کیفیت ساخت و عمرش رو من خودم تضمین میکنم . :n16:نقل قول: