206 تیپ 2 آخر 87
تمیز
چنده؟؟؟؟؟؟
با تشکر.....
206 تیپ 2 آخر 87
تمیز
چنده؟؟؟؟؟؟
با تشکر.....
پزو 206 تیپ 2 مدل 87 قیمت 24 میلیون توماننقل قول:
سلام
پرايد 91 صفر خشك le چند ؟
يه مشترى داره 17 تومن گفته ولى ميگه همين الان ! ينى دو ساعت ديگه قيمت مياد پايين ..
چرند گفته يا ميشه همچين چيزى ؟
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
قیمتش همینه دوست عزیزنقل قول:
اما شما سعی کن چونه بزنی تا 16800000 تومان ببین راضی میشه
سلام قیمت 206 وی 8 سفارشی سفیدرنگ و بسیار تمیز مدل 89 -مرسی از زحماتتون
پژو 206 SD V8 مدل 89 قیمت حدود 33 میلیون توماننقل قول:
سلام
پراید 86 سفید گاز سوز دستی ( یعنی کارخونه ای نیست و دادن نصاب های مجاز نصب کردن Cng )
بیمه 11 ماه دیگه اعتبار داره
ابروی عقب سمت راننده داغون و نیاز به تعویض
1 سال مسافر کشی
لاستیک هم چند ماه دیگه نیاز به تعویض
بدنه هم چند جا خط و خوردگی جزئی داره ، ولی هیچ جاش رنگ و صافکاری نداره
8 نقد با ماهیانه 500 قسطی
موتور سالم
کلا 12.300 گفته که قراره فردا صبح بخرم
چطوره ؟
با سلام
تندر ای دو فول پارس خودرو، مدل اردیبهشت 88؛ رنگ نقره ای بدون رنگ (گلگیر راست عقب صافکاری شده)، ثالث تا خرداد 92، بدنه تا مرداد 93 (تخفیف کامل)، همه تجهیزات فابریک،
چند می ارزه؟
ممنون
206 تیب بنج ...مدل 90 سفید..28 هزار تا کارکرد.........فقط در عقبش یه ماشین کمی مالوند بدش له نشدا ولی با صافکاری چارتا چکش درومد... چراغا اسبورت کروزو زنون شیشه دودی...چند؟
ال 90 مدل 88 با شرایطی که فرمودید 27.500.000نقل قول:
پژو 206 تیپ 5 مدل 90 ---> بین 39 تا 42 ملیون توماننقل قول:
دوستان ماشینی را قصد دارم بگیرم که سندش یک سال بعد آزاد میشه. شخصی که الان ماشین را داره خودش با قولنامه ای ماشین را از صاحب اصلی خریده.
حالا من که میخوام این ماشین را از نفر دوم بگیرم چگونه باهاش قرارداد ببندم؟؟ ماشین هنوز 2تا چک دیگه داره.
اگه پول نقد بدی که نمیشه باید بهت سند بدن که حداقل یکماه طول میکشه، اگه میخوای از این قابلیت چکی استفاده کنی قولنامه میکنی توی قولنامه شرایط رو درج میکنی و در آخر یه وکالت تام برای ماشین از فروشنده میگیری ( وکالت تام یعنی میتونی تعویض پلاک و تعویض سند رو خودت به جای فروشنده انجام بدی)نقل قول:
وکالت تام خرجی برابر خرج سند داره اگه وکالت تام به نام خودت باشه و بعد بخوای سند رو هم به نام خودت تنظیم کنی خرج سند میشه فقط حق تحریریه
اگه هم خیلی اعتماد داری میتونی تا آزاد شدن سند با قولنامه سر کنی
راستی فکر کنم بتونی تعویض پلاک هم انجام بدی همین الان که سند در رهن شرکته
با سلام یه پزو روا 85 تیپ 1600 بنزینی هست که تمیزه
برای یکی اشناهاست پشت ماشینم مثل جی ال ایکس کرده
73 هزار تا کار کرده کلیومترشه
قیمت اصلا دستم نیست ..با این وضعیت بازار
میشه قیمت ماشین بهم بگید که سرم کلاه نره ..
ممنون
پزو روآ مدل 85 بنزینی قیمت حدود 8500000 توماننقل قول:
سلام
پراید 141 مدل 86 با کارکرد 117 هزار تا با 5 سال تخفیف بیمه و ظاهر سالم با رنگ بژ - متالیک و دوگانه سوز را چند می شه فروختش .
ممنون
9.500.000 الی 10.000.000 توماننقل قول:
اساتید امکان کاهش قیمتا هست ؟؟؟ تا 4 5 ماه دیگه ؟؟ خرید کنیم یا صبر کنیم ؟؟؟
واقعا نجومی شده قیمتا....
دوستان قیمت مزدا 323 مدل 87 چنده؟
ممنون
مزدا 323 مدل 87 ؟ من تا جایی که در ذهنم هست تا مدل 86 هست.نقل قول:
حالا اگر قیمت میخواین باید تیپ ؟ کارکرد ؟ بیمه و شرایط بدنه رو ذکر کنید .
مثلا یه تیپ 3 مدل 86 الان قیمتش 39 تا 40 میلیون تومان هست
فرقی نمیکنه دیگهنقل قول:
قیمت ها رو همین رنج ثابت موند دیگه منتظر ارزون شدن خودرو نباشید
خرید کنید
سلام دوستان ماشینمو تازه تحویل گرفتم میخوام بفروشم به نظرتون بنگاه ها چند برش میدارن واگر خواستم خودم به کسی بدم چه قیمتی بگم.
پراید131exابی تیره متالیک +یک سال بیمه بدنه.
فک نکنید چون پراید رفته بالا میخام بفروشم من دلال نیستم و بدجور پول نیازم خودمم دلم نیست بفروشم.پیشاپیش ممنون از پاسختون
یاعلی
206 مدل 82 قیمت داده 13 میلیون رنگ یشمی فنی بد نیست رنگ نداره ولی پر از خطه لطفا بگید چند میرزه ؟ و اینکه دوستم میگه چون فرانسویه قطعته گرونه
پراید 131 EX صفرکیلومتر قیمت حدود 18500000 توماننقل قول:
قیمتش همینه دوست مننقل قول:
مناسبه
بچه هانقل قول:
لطفا راهنمایی کنید :n16:
خریدمش ، چون بدجوری برای دانشگاه نیاز داشتمش
بدک نیست
پرایده دیگه :n18:
میگن امروز خیلی قیمت ماشین ها افت داشته! درسته؟
بله با توجه به اخبار ، تصمیمات دولت و مجلس احتمالا قیمتها پایین تر هم میاد. به شخصه توصیه می کنم دوستان تا بعد از عید دست نگه دارن. فوقش قیمتا ثابت می مونهنقل قول:
سلام مجدد خدمت دوستان.ببخشید دوباره مزاحم میشم.شبی یه بنگاه دار اومد ماشینو گفت16600برمیدارم خرج سندم200تومنه پای خودم چون بیمه بدنه هست.چه کنم پولشم نقد گفت فردا صبح میریزم به حساب با توجه به بازار بگید چه کنم من این اولین ماشینم که خریدم که بخت با ما یار نبود تو قسط های خودشم موندم وضعم خراب.لطف کنن دوستایی که وارد هستن منو راهنامیی کنن بدم بره یانه.من فقط تا دوهفته دیگه میتونم صبر کنم چون تا دوهفته دیگه این پولو نیاز دارم.ببخشید طولانی شد.(اینم مشخصات:131ex-ابی تیره متالیک-یک سال بیمه بدنه-3روز پیشم تحویل گرفتم.)دوستان من فقط تا صبح وقت دارم جواب بدم به این اقا.کمک کنید.
یاعلی
ماشین شما صفر هستش. قیمت خود کارخونه 17350000 هستش. قیمت بازار امروز حدود 18 تومن بوده. بنابر این داره از شما ارزون می خره. حتی از قیمت کارخونه هم ارزون تر. ولی خوب سعی کنید همین روزا بفروشید (حد اقل با قیمت کارخانه) چون احتمال پایین اومدن قیمت زیاد هست. گرچه رکود در بازار فروش هستش و مشتری برای ماشین سخت پیدا می شه.نقل قول:
محض اطلاع تا چند روز پیش پراید 131 ex رو تا 20 تومن هم می شد پیدا کرد. اما امروز بالاترین قیمت 18500000 بود. کمترین قیمت هم 18 تومن
اگر قیمت کارخونه بیاد پایین، تکلیف اونهایی که گرون خریدن چی میشه!!!؟
دوست مننقل قول:
قیمت ها وقتی بالا پایین میشه و مشتری ماشین رو میخره و سوار میشه دیگه هرچی قیمت نوسان پیدا بکنه که شرکت نمیاد جبران کنه
تو بازه ای از زمان ماشین گرون میشه و مردم میخرن و سوار میشن و میرن دیگه اگر بعدش ارزون شد که شرکت نمیاد خسارت پرداخت کنه.
البته تا زمانی که ماشین رو تحویل ندادن حرف شما درسته بحثش جداست
ممنون از پاسخهاتون عزیزان.به امید خدا همین شبی میفروشمش اینشالله که بتونم بیشتر بدم.یاعلی.
دوست عزیز تلویزیون که می گفت اگه قیمت بیاد پایین برای اونایی میاد پایین که ماشین رو نخریدن. و اونایی که قبلا خریدن باید با همون قیمت مصوب و تعیین شده ماشین رو تحویل بگیرن.نقل قول:
البته شاید برای اونا هم بعدا تصمیماتی بگیرن.
امیدی هست پراید حداقل به 12 تومن برگرده!؟
نه دیگهنقل قول:
چون الان رو رنج 17 میلیون تومان قیمت کارخونه ثابت شده
دیگه برنمیگرده عقب
البته اینم بگم تو خودروسازی کشور ما هرچیزی اتفاق میوفته
دوست عزیز گفتن حداکثر 20 درصد قیمتا کاهش پیدا می کنه. بنابراین 12 تومن نمی شه.نقل قول:
اتفاقا قراره کم بشه دوست من. دارن تلاش می کن بین 10 الی 20 درصد قیمت خودروها رو (کارخانه) کاهش بدن. ببینیم چی می شه حالا!نقل قول:
اگر 20% باشه که خیلی کم میشه! فکر نمیکنم به بیش از 10% راضی بشن.نقل قول:
سلام
قیمت نیسان پاترول مدل 76 دو درب بسیار تمیز با پروژکتور و تجهیزات اضافی لطفا...
بنظر شما اصلا خرید همچین ماشینی عاقلانه هست؟
مرسی از زحماتتون