پشتیبانی رایتل بدترین پشتیبانی هیچ کسی پاسخگو نیست و کسی وجود نداره .........
Printable View
پشتیبانی رایتل بدترین پشتیبانی هیچ کسی پاسخگو نیست و کسی وجود نداره .........
دیشب هرکاری کردم با تلفن ثابت بتونم با پشتیبانی صحبت کنم نشد!
دوستان الان با بدبختی روی آنتن علامت H میاد ولی به نت وصل نمیشه سرعت رایتل اینقدر بده ؟؟؟
چرا به 3G وصل نمی شوم .
چند روزه که هم رایتل هم ایرانسل هم همراه اول اینترنتاشون تو یسری جاها کلا تعطیله !نقل قول:
چون تبلت رو تازه گرفتم گفتم مشکل داشته باشه یک فکری کنم براشنقل قول:
با وای فای وصل می شه ولی سیم کارت رایتل خیر و پشتیبانی گفت اهواز شبکه مشکل داره
و علامت H فرقش با 3G چی هست ؟
و تبلت 3G ساپورت می کنه ولی توی سایت ایرانسل و رایتل می زنه تنظیماتی وجود ندارد چه کنم ؟
ولی رایتل علامت H میاد ولی هیچی وا نمی کنه ...... مشکل اینترنته یا تبلت ؟
دوستان جریان این موجودی ما چیه؟
چرا منفی شده؟
من الان نمیدونم چقد دیگه از اینترنتم مونده
یه وقت نیان بگن اینقد ازت طلبکاریم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکنه اشکال از بسته بودن پورت ها باشه در نزدیک جایی که بودی باشهنقل قول:
با پ ر و ک س ی کانکت شو امتجان کن
انصافا اینترنت رایتل از نظر کیفیت و سرعت عالیه من الان با دکل 900متر فاصله دارم ولی سرعت فوق العاده است فقط مشکل قیمته.....:n03:
سرعت رایتل ثابت و پایداره . مسئله ای که توی اینترنت موبایل خیلی مهمه همینه
اره بندر هم بسته پیه سرعت ثابت 64 هست اصلا افت ندارهنقل قول:
------ چه واسه اندروید هست ؟ پ خ کنید ...... اسمش رو ..........نقل قول:
چی می گی من رایتل دارم هیچ سایتی وا نمی شه هیچینقل قول:
اصلا سایت وا نمیکنه چه برسه یه دانلود...!
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
نقل قول:سلام.نقل قول:
دوستانی که اینترنت سیم کارتشون مشکل پیدا کرده ، رومینگ رو قطع کنن دوباره چک کنن ببینن درست میشه یا نه !
بنده تبلت لنوو 5500 گرفتم به هیچ عنوان سایتی وا نمی شه و رومینگ قطعه .........نقل قول:
روی آنتن علامت H هست .
تیک رومینگ رو گذاشتم و وصل شدخ عالیه وصل شد و تیک رومینگ رو برداشتم باز وصل شد سرعت بیسته ممنونم از راهنماییت ..........
مرسی باورم نمیشه سرعتش اینجور بالا باشه .........
حالا فهمیدی چی میگم؟نقل قول:
دوستان نمیدونستم این سوال رو کجا بنویسم گفتم شاید اینجا زودتر به جواب برسم:حالا سوال:اس ام اس فیسبوک به رایتل میرسه؟
سلامنقل قول:
بله دوست عزیز برای من رسید
آره، میرسهنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
با از کار افتاد اینترنتنقل قول:
سلام.ببخشید ممکنه این سوال به تاپیک ربطی نداشته باشه.من یه سیم کارت رایتل پیدا کردم وقتی میزارم رو گوشی MTN Irancellمیاره و با جستجوی دستی هم نمیتونه رایتل رو پیدا کنه.گوشیم iphone 3gsهست.باید همیشه 3gروشن باشه یا شبکه بصورت اتوماتیک انتخاب میشه؟راستی با این سیم کارت هرکاری میکنم نمیشه زنگ زد به شماره دیگه ای.فکر کنم دیتا باشه.چطوری میتونم ازش استفاده کنم؟
خوب صاحبش سوزونده.نقل قول:
اگه از خیابون اینا پیدا کردی ممکنه مال تبلت دزدی باشه، برات دردسر میشه
اگه سوخته باشه آنتن میاره؟نمیدونم چراMTN Irancellمیاره.2000هم شارژش کردم و کد شارژ هم میزنم میزان اعتبار رو میاره.سیم کارت سوخته که اینجوری نیست.من فقط میخوام از اینترنتش استفاده کنمنقل قول:
مطمئنی منطقت آنتن رایتل داره؟اینی ک میگی علتش رومنیگه ک میره رو ایرانسلنقل قول:
بله حتی رفتم تو قسمتهای دیگه ی شهر ولی همینطوره.رو یه گوشی دیگه هم تست میکنم اگه جواب نداد سیم کارتو میندازم دورنقل قول:
اگه رو رومینگ میره، تو ستینگ بجای اتوماتیک، دستی رایتل انتخاب کنیدنقل قول:
سلام
هزینه تعویض سیم کارتی که گم شده باشه چه قدره؟؟؟؟
۵ تومن یا کمتر فکر کنمنقل قول:
7 تومن = ( 2 تومن باطل ، 5 تومن سیم کارت جدید ):n16:نقل قول:
توصیه شما چیه با این وضعیت جدید.سیم کارت دیتا رایتل بگیرم یا صبر کنم پوشش ایرانسل کامل بشه؟منظورم 3g و 4g هست
فعلا ایرانسل از نظر سرعت بهتر ولی از نظر کیفیت و پایداری رایتلنقل قول:
بچه ها رايتل وضعيتش جديدا چجورياست؟
هنوز هم قطعي داره؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
با سلام من مدرک ارتقا سرعت را در سایت رایتل آپلود کردم و تایید هم شد الان سرعتم چقدر میشه الان 64 کیلوبایت برثانیه است آیا میشه 128 کیلوبایت برثانیه ؟؟؟ چقدر طول میکشه سرعتم را ارتقا بدهند؟؟؟ آیا میتونم بعد از بالا رفتن سرعتم بسته های پایه 128 کیلو بیت بر ثانیه رو باز هم بخرم؟؟؟؟؟
هر وقت شما بسته اینترنت 1 مگ بگیری سرعت 120 خواهد بود در غیر این صورت با مدارک و در حالت پایه 60 کیلو سرعت دارینقل قول:
با این قیمتا فعلی کسی از رایتل استقبال نمی کنه و با این پهنا باند بسته مثل نسل دوم سرعتش 128 تا 256 کیلو بایته واقعا این سزعتا تو دنیا منسوخ شده و یک مگش هم خیلی گرونه!
کسی از برو بچه خبر داره : رایتل برای اول مهر ,فصل پاییز, بسته هاشو ارزون تر و سرعتش رو ارتقا میده یا نه؟
حتی این قيمت نگهداره، سقف ۱ مگ برداره باز هم خوبه
تو منطقه ما ( 22 تهران ) رایتل چند دقیقه قطعی سیگنال داشت..و بعد اینکه اومد دیدم فرکانسش از باند 2100 به 900 تغییر کرد و شدیدا هم آنتن دهی خوب شد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی صدا و سیما باند 900 رو برای نسل 3 خالی کرد ؟نقل قول:
اگر اینجوری باشه آنتن دهی ها فوق العاده میشه
چجوري ميشه فركانس باند رو فعميد؟نقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
هر برند موبایلی برای خودش یه کد داره و علاوه بر این اندروید خودش هم کد های مخفی داره !! تو نت سرچ کنید میارهنقل قول: