ممنونم ایمان جان . اگه یه لطفی بکنی پینگ هم بگیری ممنونت میشم . پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و tehran.ir و google.com ببخشید زیاد شد :n02:نقل قول:
Printable View
ممنونم ایمان جان . اگه یه لطفی بکنی پینگ هم بگیری ممنونت میشم . پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و tehran.ir و google.com ببخشید زیاد شد :n02:نقل قول:
مخابراته دیگه حالتیه:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ باز رفته بالا.بعد از کار میخوای یه دست COD : BO2 بزنی میبینی با xbox نمیتونی به سرور وصل بشی.آخه چی بگی؟تایم اوت هم که قربونش برم یک در میون میاد
در طول روز اندازه کافی اعصابمون خورد میشه اونوقت بیایم خونه اینترنت هم بره رو اعصابمون:n27:
اطاعت امر عزیزم.اینم خدمت شما:نقل قول:
خیلی اوضاعش خرابه؟؟
الان واسه من قطع بود ارور dns :n24:
اوه اوه چرا انقدر پینگ بالاست ؟!!! پینگ من از مخابرات کمتر :n04: پینگ مخابرات با 4.2.2.4 معمولا روی 150 یا پایین تر ! ایمان جان قبلا پینگ گرفتی ؟ میدونی چند بوده ؟ چون فکر کنم الان پینگ رفته بالا !!نقل قول:
کدوم منطقه ای؟من که بیشتر از 60 نمیرهنقل قول:
قبلاً هم تقریباً همین مقدار بود.حالا یه کم کمتر.نقل قول:
من ساکن بندر امام هستم.نقل قول:
دیروز پینگ مشکل داشتنقل قول:
میخوام تو این سایت قشنگ منو ببرید قسمت انواع هدفون ها برای کامپیوتر میخوام خوبشو بخرم نمیدونم همچین پستی دارید یا نه ولی اگه دارید بهم لینکشو بدید میخوام مشورت بکنم برای بهترین هدفون صحبت من اینه:
با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
2/دارای میکروفن صدا ضبط کن برای چت صوتی
3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
4/سبک و راحت و سنگین نباشه گوشمو اذیت کنه
5/به کامپیوتر و ال سی دی و..... بخوره
مرسی منتظر جوابتونم لطفا هر چه سریعتر بهتر
سخنی از ...... :n07:
با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
2/دارای میکروفن صدا ضبط کن برای چت صوتی
3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
4/سبک و راحت و سنگین نباشه گوشمو اذیت کنه
5/به کامپیوتر و ال سی دی و..... بخوره
مرسی منتظر جوابتونم لطفا هر چه سریعتر بهتر
یا حال شما خوب نیست یا حال من!!!!!!!!!!! اینجا جاشه؟!!!!!!!!
میدونم جاش نیست ولی اگه کسی اطلاع نداره چرا که نه .........بهم بگه ممنون میشم
در تاپیک هدفون و هدست، دوستانی هستند که اطلاعات خوبی دارند و جواب میدهند.نقل قول:
خوب منم امروز زنگ زدم گفتم دان استریمم رو 4 مگ کنن شاید سرعت دانلود بیشتر شد ولی فایده نداشت دانلود همون 265 هست
این نتایجی هم که اسپید تست میده همش فیکه چون سرعت تغییر نمیکنه و فقط اول تست یه حالت توربو مانند پیش میاد که باعث میشه اسپید تست سرعتو بیشتر نشون بده
اینم تست 4 مگ
بهترین دان استریم همون 2600 هست
دوستان کسی از وضعیت پاس ماناماد اطلاع داره؟
فکر کنم فقط مناطقی که فیبر نوری هستن رو پوشش میده.
گفته بودن برج 11 منطقمون (فاز2 پاداد) رو پوشش میدن. 1 ام زنگ زدم گفتن 10-12 روز دیگه... :angry:
دقیقا مثل مخابراطه؟
دقیقا خود مخابراته. پاس ماناماد نماینده مخابراته و اینترنته مخابرات رو میده. فقط روی فیبر نورینقل قول:
یعنی اوضاعی داریم با این پشتیبانی :n02:
امروز صبح حدود ساعت 7 زنگ زدم پشتیبانی گفتم پهنای باندو بزارید روی 4 مگ بعد یارو بعد از کلی جر و بحث قبول کرد
بعد منم حدود یک ساعت با اینترنت کلنجار رفتم دیدم دقیقا مثل همون 2600 میمونه و سرعت دانلود فرقی نداره فقط نویز خط وحشتناک شده
خلاصه حدود ساعت 8 دوباره زنگ زدم دیدم همون یارو قبلیه گفتم پهنای باندو بزارید رو همون 2600 بعد طرف شاکی شد گفت شما میخای برای ما تعیین تکلایف کنی :n04: بعد هم کلی حرف مفت زد منم که دیدم داره خیلی تند میره هرچی لایقش بود بارش کردم بعدهم دعوا بالا گرفت که یارو گفت من پهنای باندت رو میزارم رو 1 مگ قفلش هم میکنم که کسی نتونه تغییرش بده منم گفتم باشه فقط یه طوری قفلش کن که عمرا کسی نتونه بازش کنه :n02: بعد هم قطع کردم
خلاصه حدود یک ساعت سرعتم شده بود 120 که خیلی سخت گذشت اینم تست الان ازقبل هم بهتر شده :n02:
من نمیدونم این ادمای بی اعصاب رو از کجا پیدا میکنن میزارن پشت تلفن طرف اپسیلونی شعور نداشت
من که هر وقت زنگ زدم جدای از اینکه اکثرا از نظر فنی شعور ندارن ولی آدمای محترمی بودن
مثل دیروز که یه دختری بود خیلی عصبانی بودم، چون کل روز خطم قطع بود ولی معذزت خواهی کرد و گفت شمارتون رو یادداشت کردم و میدم خطتون رو درست کنن، واقعا هم درست شد دیشب حدود 3.5 گیگ گرفت
فقط یه چیزی توی کنترل پنل کاربری تاریخ شروع و پایان رو نوشته 16م من 16م ثبت نام کردم و از 24م وصل شد همینطوری حساب میکنن یا بگم درستش کنن؟
من سرعت دانلودم 60 به پایینه اگه بگم استریم دانلود یا پهنای باندمو به 4 مگ افزایش بدن تغییری درسرعت دانلود ایجاد نمیشه؟یعنی سرعت دانلودم بیشتر میشه؟الان عادی پهنای باندم یا استریم دانلودم رو چنده الان؟
بچه ها ما خوزستانیا خیلی کوتاه میایم.نقل قول:
هر اپراتور یه کد داره که قبل از اینکه جواب بدن گفته میشه.
تمامی تماسها هم رکورد میشه.من خودم شکایت کردم و اپراتور مربوطه رو از طریق کدش و تاریخ تماسم سرویس کردم.
والله منم تا حالا اینجوریشو ندیده بودم فکر کنم چون شیفت شب بود خسته بود زده بود به سیم آخر البته این آقا بود , خانوما خوش برخوردتر هستن ولی خوب سطح اطلاعاتشون هم پایینتره :n02:نقل قول:
دان استریمو باید از مودم ببینینقل قول:
بعد هم اینجور نیست که هر پهنای باندی خاستی برات ببندن بیشترین پهنای باند 4 مگ هست که فقط برای اونایی که اشتراک 2 مگ دارن میبندن البته فط اسمش 4 مگ هست ولی سرعتش حدود 270 بیشتر نمیشه
آره اتفاقا کدشو برداشتم میخاستم همین کارو کنم ولی بعد گفتم ولش کن ارزش نداره :n02:نقل قول:
اگه گذاشتش رو یک مگ پس چه جوری دوباره برگشت رو 2 مگ؟نقل قول:
حالا اگه کد اپراتور رو بدونیم و به مخابرات یا جای دیگه بدیم با اون اپراتور برخورد لازم میشه یا نه؟
شایان،علی و بقیه:
آره.هم پیگیری میشه و هم باهاش برخورد میشه.مخصوصاً اگه تاریخ تماستون و کد اپراتور رو یادتون باشه.
=-=-=--==-=-=-=-=-=-=
بچه ها من مدام دان استریم و آپ استریمم تغییر میکنه.یعنی اصلاً ثابت نیست.
خوب یک ساعت بعد دوباره زنگ زدم یه پشتیبان دیگه گوشی برداشت خیلی تمیز و ظریف درستش کردم:n02:نقل قول:
معمولا چقدره و اینکه چندتا جابجا میشهنقل قول:
معمولا حدود 10 تا به خاطر نویز خط هر بار که لینک میگیرید امکان بالا پایین شدن داره
دوستان شبکه پینگ گرفته . واسه شما هم اینجور ـه ؟؟؟
شبکه چی شده؟الان که من تایم اوت دارم.کسی هست نداشته باشه؟اگر کسی هست که نداره بگه روی چند مگ براش بستن.برای من 4 مگ بستن
فکر نمیکنم باهاش برخورد بشه چون اگر این طور بود هیچ وقت به این راحتی جواب نامربوط به مردم نمیدادند و لجبازی نمیکردن.پس لابد کسی کاری به کارشون نداره که اینطوری روداری میکنن.نقل قول:
داداش وقتی من و شما با این توجیه که باهاشون برخورد نمیشه،از خیر شکایت بگذریم همین میشه.نقل قول:
ما باید تلفناشون رو بسوزونیم انقدر زنگ بزنیم.
بنده به سازمان بازرسی و زیرساخت شکایت کردم.تماس گرفتن.بعد گفتم لطفاً در مورد نحوه ی پاسخگویی اپراتورها هم تذکر بدین.تذکر دادن.بعدش از مخابرات بهم زنگ زدن و گفتن کد اپراتور چند بوده و تاریخ تماستون چون میخوام کتباً تذکر بدیم بهش.
پیگیری میکنن.
الان که من تایم اوت دارم.کسی هست نداشته باشه؟اگر کسی هست که نداره بگه روی چند مگ براش بستن.برای من 4 مگ بستن
شاید هم این پروسه یه فیلم باشه.من و شما که اونجا نیستیم ببینیم واقعا باهاش برخورد میشه یا نه اون ها هم برای اینکه بگن ما پیگیری داریم میکنیم یه همچین دروغی میگن که دلمون خوش باشه .شاید هم من دارم اشتباه میکنم.الله اعلم ولی تو این خراب شده پیگیری و ... کلا بعیده....اینو هم بگم که من ادم بدبینی هستم و شاید به همین دلیل اینطوری فکر میکنم ولی تا چیزی رو با چشام نبینم باور نمیکنم.از مخابرات به بالا همشون کارشون رو درست انجام میدن و مطمئنم اگر شکایتی بشه پیگیری میکنن ولی توی خود مخابرات که همه با هم همدستن چنین چیزی دور از ذهن هست.ببخشید زیاد حرف زدم..نقل قول:
من پینگم بالا هست اما اصلاً تایم اوت ندارم.نقل قول:
دان استریمم روی 1784 بسته شده.
یک سوال در مورد پاس ماناماد:
سایت پاس ماناماد رو ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت تعرفه های نامحدود فقط 128k داره! یعنی بالاتر نمیدن؟ یا اینکه تعرفه ها رو بروز نکردن؟
چون فکر کنم سایت مخابرات هم اول فقط 128k نامحدود داشت.
چرا مال من رو از اول که 128 داشتم تا حالا که 512 روی همین 4 مگ بستن.تاثیری داره بگم کمش کنن؟
این تست چطوره ؟ 2 مگ محدود
سرعت دانلودت با idm چنده؟نقل قول:
جالبه که زده از 80% انگلیس سریعتر هست:n04:
یعنی واقعا سرعت انگلیس هم مثل ایران پوکیده:n04: