چرا دوست عزیز؟نقل قول:
لطفا شهرتون و شرایطتونو واسم پ.خ کنید تا امکان داشت باهم درس بخونیم
روحیتم حفظ کن داداش،هنوزم میتونی موفق باشی:11:
Printable View
چرا دوست عزیز؟نقل قول:
لطفا شهرتون و شرایطتونو واسم پ.خ کنید تا امکان داشت باهم درس بخونیم
روحیتم حفظ کن داداش،هنوزم میتونی موفق باشی:11:
سلام
میگم شما نظریه اعداد رو میخونین؟؟؟؟؟؟؟
اخه خیلی مشکله
از گراف و نظریه خیلی بدم میاد
اتفاقا گراف و نظریه اعداد به خاطر فکری بودنشون از معدود بخشهایی هست که تو دوره دبیرستان واقعا ریاضیه و خیلی خیلی قشنگه. اینکه شما بدتون میاد شاید دلیلش اینه که خوب این بخشها رو بلد نیستید. وقتی یاد بگیرید و بتونید با خلاقیت سوالهاشو حل کنید از زیباترین بخشهای ریاضیه. شما اگه به حرف من شک دارین اول فصل نظریه اعداد کتاب رو بخونید نوشته همه معلم ها و دانش آموزها وقتی این بخش رو خوب کار میکنن عاشقش میشن. در ضمن دقیق یادم نیست ولی حدود 4 تا سوال از این بخشهایی که گفتین تو کنکور سوال میاد و 4تا سوال با ضریب 4 اختصاصی شوخی نیست!نقل قول:
هندسه یک و دو و گسسته واقعا ریاضی هستن و سوالهای قشنگشون نیاز به خلاقیت و ابتکار داره ولی سر جلسه کنکور شاید با زمان محدود کمی سخت باشه حلشون. ولی به هر حال از لذت سوال حل کردن تو این درسها غافل نشین! وقتی این درسها رو خوب یاد بگیرین اصلا دیگه دوست دارین فقط اینارو بخونید و بی خیال خوندن برا کنکور بشین! چون واقعا قشنگن! همه ی درسها قشنگن وقتی که خوب یادشون بگیرین و خیلی مزخرفن وقتی درست بلد نباشید و بخواید تست بزنید ازشون. من که زمان کنکور با این درسها خیلی حال میکردم!:31:
موفق باشین.:11:
بخون خواهر مننقل قول:
بخون
اولش سخته
طرف 100% مطالبو میخونه به 50% نمیتونه جواب بده بعد شما ....:31:
شوخی کردم
ولی وقت بذاری پشیمون نمیشی
سلام
دوستان سراسری این ویرایش چه زمانی بود؟ سنجش که از بین رفت وبجاش اون یکی سایتش میاد ... لینک ویرایشو دارین بذارین لطفا... سپاس
توی اسفند میاد وقت ویرایش اون موقع هستش !
دوستان من کنکور91 ثبت نام نکردم.آخرین مهلت ثبت نام از چندم تا چندم بهمنه؟
ثبتنام و ویرایش و همه چی از اخرای بهمنه
کنکور آزاد تجربی غیر پزشکی با پزشکی از نظر سوالات و منابع چه فرقی باهم دارند ؟
یه سوال . قبول شدن آزاد پزشکی تنکابن یا شهرستانا راحتتر از تهران هست ؟ چرا ؟ بعضا میگن راحتتره اخه من اخرین نفر هر دوتا رو که نگاه میکنم ترازشون رو 7000 هست . خوب چه فرقی میکنه که راحتتر باشه
ok...ممنون یه لحظه ترسیدم و جا خوردم سایت اونجوری شده.:31:نقل قول:
سوالاتشون فرق می کنه !نقل قول:
غیر پزشکی زمین هم داره
نقل قول:
از نظر منابع که بکب هست.ولی تفائتش بی ضریب بودن زمین در رشته های پزشکی هستش....
و یکم هم سوالتش سخت تر از غ پزشکی هست منظور از سختتر یعنی اینکه کمتر به سوالاتش خندتون میگیره .....
سلام
کسی که دیپلمش ریاضی بوده و حتی پیش رو هم در همین رشته ی ریاضی پاس کرده
ایا میتونه کنکور سراسری تجربی شرکت کنه؟
صرف نظر از عنوان دیپلمی که داری میشه با داشتن مدرک پیش تو هر رشته ای کنکور بدینقل قول:
ممنونم از لطفتنقل قول:
حتی اگر پیشت رو هم در رشته ی ریاضی پاس کرده باشی؟
نیاز به هیچ ازمونی نیست که زیست ها رو پاس کنی؟
بله.اگه توی رشته ای قبول بشی که زیست لازمش باشه توی دانشگاه بهت واحد میدننقل قول:
من دیپلم ریاضی داریم و پیش ریاضی میخونم و کنکور تجربی شرکت کردمنقل قول:
حتی میتونستم انسانی هم شرکت کنم در صورت تمایل ؛ با دیپلم و پیش دانشگاهی تجربی یا ریاضی ؛ میشه در تمام گروه ها کنکور داد
یک دنیا ممنون و سپاس:11:نقل قول:
با توجه به اینکه خودت این وضعیت رو داشتی ، ایا یک دانش اموز قوی رشته ی ریاضی که عمومی هاش و فیزیک و شیمی و ریاضیش درصد های خوبی داره تو 5 ماه خودشو به زیست تجربی برای پزشکی برسونه؟
شما از کاری که کردی نتیجه گرفتی؟
همه چیز بستگی داره به میزان تسلط شما روی ریاضی . اگه بتونین توی ریاضی درصد بالای 50 کسب کنین و با توجه به اینکه همه دانش آموزهای خوب میتونن توی فیزیک و زیست و شیمی درصد خوب کسب کنن ؛ قطعا شما میتونین پزشکی قبول بشین .نقل قول:
من خودم ریاضیم در حد 50درصد کنکور نیست ولی فیزیک و شیمیم خیلی خوبن و توی زیست هم مشکل خاصی ندارم .
شما سعی کنین تا عید زیست 2 و زیست پیش رو تموم کنین ( فقط به صورت یاد گیری دقیق مفاهیم ) و بعد از عید شروع کنین و از زیست سال دوم به صورت عمیق و مفهومی همه چیز رو یاد بگیرین و تست های ترکیبی رو هم کل کنین . در این صورت میتونین به درصد بالای 45-50 زیست امیدوار باشین که همه دانش آموزهای خوب کسبش میکنن و شما اونطورکه گفتین ریاضیتون قوی هست میتونین راحت باهاشون رقابت کنین .
اگر روی کتاب های ژنتیک هم کار کنین درصد زیستتون بیشتر هم میشه
تو عمومی ها میتونم تقریبا خودم رو به میانگین 70 -80 برسونم (زبان و معارفم قوی تره) تو اختصاصی ها هم فیزیک و شیمی و ریاضیم بالای 50 هست فیزیک و شیمیم معمولا به 80 میرسهنقل قول:
ولی تا الان یک کلمه هم زیست نخوندم ، اگر طبق روالی که گفتی شروع کنم و با توجه به اینکه سهمیه منطقه 3 دارم فکر میکنی امکان قبولی در تهران هست؟یعنی اصلا در این حد قابل دسترس هست که بشه با این شرایط براش جنگید؟
.کنکور تجربی رتبه اوردن یکم سخت تر از ریاضیه ولی فقط یکم!این که شیمیت خوبه خیلی عالیه.ببین تو با زیست و شیمی بالا 80 و ریاضی فیزیک 50 عمومیاتم که خوبه می تونی زیر 800 اینا بشی تقریبا.زیادم به تهران بودنش گیر نده .پزشکی تهران اوردن واقعا سخته مثه ریاضی نیست که 100 تا مهندسی داشته باشه .اینجا همه هجوم می یارن به پز و دندون و اینا بعد دیگه دیگه!! شیمی ریاضیت 80 باشه شیمی تجربیت شک نکن بالا 92 می شه .اخه خودتم حتما متوجه شدی که شیمی تجربیا بیشتر تحلیلیه ولی رریاضیا بیشتر محاسباتی داره که وقت گیرتره و حال گیرتر.ریاضی بچه های ریاضیو 50 بزنی تجربی رو بالا85 می زنی چون کمی تا قسمتی ماسته .!ولی ولی (اینجاش مهمه ها خوب دقت کن) زیست خیلی مهمه خیلی بیش از خیلی.روزی 5-6 ساعت باید بخونیش و خیلی مفید اگه یکم اولش سخته برات یه جوریه نگران نباش خیلی زود برات قشنگ می شه .من همیشه می گفتم چی می گن این بچه تجربیا زیست شیرینه و ......ولی الان خودمم بش رسیدم که خیلی درس با نمکیه ! اونقد عمق نداره که نتونی تو این 5 ماه مونده بخونیش .مثه علوم راهنمایی :دی که خیلی سطحی از کنار فیزیک رد شده بود حتی فرمولاشم با نماد نبود .با 8000 گاج شروع کن یکی دو فصلی رو بخون بعد که راه افتادی خیلی سبز.واسه زیست سوم که سبز درسنامه نداره هم همون گاجو بخون.اول دو فصل اول دومو بخون (چون این دوتا فصلو نفهمی اصلا زیستو نمی فمی .بعدشم ترکیبی بخون.تو سایت نشر دریافت داره فصلایی که ترکیبینو .)واسه ژنتیکم تخته سیاهو بخون.ژنتیک جمعیت:زیست پیش 1 تخته سیاه (سبز یه جوریه) .زمینم چند تا فصل پرسوالشو بخون که در حد 15 اینا بزنی .خلاصه که 0 نزنش.ولی اگه ریاضی ثبت نام کردی و برنامه ویژه ای واسه دکتر شدنت نداری همون ریاضیو بده .ادم یه موقعس یه راهیو انتخاب کرده بعد یه مدتی شک می کنه به هدفش برسه یا نه مثه بچه کنکوریایی که دی بهمن می گن از الان بخونیم می رسیم؟!فقطم دلشون می خواد یکی بگه اره می رسی می شه .ولی این که هنوز انتخاب نکرده باشی قضیه یکم دیفرنته.جای فکر داره .به هر حال......... .یه نفربا رتبه 2500 پزشکی اورده پسرم بوده:دی دخترا تا 2000 می تونن پزشکی بیارن ولی باید قید دانشگاه خوبو بزنن.قبلا جوابتو دادم او.مدم ثبت کنم برق رفت .غم بزرگی بود......: بسیار سخن راندیم باشد که مقبول افتد.:دی یه سوالم داشتم دوستان انخاب رشته دانشگاه ازادو می شه اصلاحش کرد؟نقل قول:
سر آزمون و امتحان ها فرمول ها رو فراموش ميکنم اگه اين فراموشی نباشه درصدهام رشد چشمگيری ميکنه
چکار کنم؟!
سلام. من هم همین سوال رو دارم؟:20:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست من سال گذشته 28 بهمن تا 4 اسفند مهلتش بود....
برای امسالی خبری هنوز اعلام نشده است ....
موفق باشید
4 اسفند دیگه ؟نقل قول:
اول از همه سعی کن فرمول ها رو مفهومی یاد بگیری.بعضی از فرمول ها رو هم اگه از رو اثبات یاد بگیری بد نیست.:27:نقل قول:
بعد اینکه میتونی بنویسیشون رو کاغذ،بزنی رو در و دیوار تا هر وقت به در و دیوار نگاه میکنی ببینیشون و تو ذهنت بمونه :31:
30بهمن تا 3 اسفندنقل قول:
نقل قول:
بله تا 4 اسفند.ویرایش شد ....
دوستان من متولد 72 هستم و داشجوی غیرانتفاعی میخواستم بدونم وضعیت نظام وظیفه رو چی باید بزنم؟ فک کنم 6 زدم
(دارم دوباره کنکور میدم)
دو 3 تست فیزیک دیگه نیاز دارم!
از بین نور و اینه , الکتزیسته ساکن و جاری و القا , دینامیک و و حرکت دایره ای به نظرتون چی بخونم؟فصط دو3 سوال باشه! کدوم ساده تره به نظرتون؟
به جز دینامیک( که مقداری خوندم وخوشم نیومد! )هیچی از این مطالب نمی دونم یعنی ضفر
راستی تو ریاضی چیز خوبی جز آمار , انالیز , احتمال , تصاعد , لگاریتم , رشد و زوال سراغ دارید؟
خیلی ممنون می شم اگه نظرتون رو بگید
صد در صد نور!نقل قول:
پربازده ترين فصل فيزيك كنكوره! پربازده يعني در مدتي كوتاه خالص ترين فرآورده رو توليد ميكنه (خالص ترين يعني همه سوالاشو ميتوني جواب بدي)
از نظر آماريم اگه بخواي به قضيه نگا كني با 3 تستي كه واسه تجربيا مياد از ساكن،القا و حركت دايره اي بيشتره! با جاري برابري ميكنه! (تازه واسه اينكه جاري رو بخواي بخوني بايد ساكنو بلد باشي)
ديناميكم كه سنگينه، شمام خوشت نمياد!
یه سوال مهم
میشه الان انتخاب رشته ی آزاد عوض کرد یا یه راهی داره ؟ خیلی واجب
اگه بشه میخوام شهرمو عوض کنم / خداکنه بشههه
بنظـــر منم تکرار کن . خیلی زیــــــــــــــاد ، اونقدر که مثل جدول ضرب [!] حفظ شی .نقل قول:
میدونم زمان بر ِ و حوصله میخواد ، امـا تا کنکور وقت کافی برا اینکار هست .
موفق باشی
من دو تا فصل آخر فيزيک يک رو مشکل اساسی دارمنقل قول:
اگه بيام اول فيزيک مبتکران رو بخونم بعد جزوه تستی دبيرمون(جزوش مختصر و مفيد و تستی و کاربردی هست) بعد بيام درسنامه گاج سفيد بعد تست های ستاره دار گاج سفيد بزنم مشکلم کامل حل ميشه?
شما چون هنوز مشمول نیستی می توانی مثل پارسال انتخاب کنی حتی یعنی متولد تا آخر سال 72نقل قول:
والا من نه جزوه ي دبيرتونو ديدم نه مبتكرانو دارم! خوب بستگي به خودت دارهنقل قول:
ولي اگه نظر منو بخواي،با گاج سفيدم راحت مشكلت حل ميشه!
فقط چون مشكلت اساسيه خودتو محدود به تستاي ستاره دارش نكن؛ اونقد تست بزن كه مسلط شي
راستي يادتم باشه اين دوتا فصل پرن از فرمولا و نكته هاي جورواجور، هرچي ذهنتو خلوت تر نگه داري به نفعته!
خب حالا شماره چندو بزنم؟(یه بارم یه درخواست مرخصی موقت به پلیس +210 فرستادم)نقل قول:
شما چون هنوز مشمول نیستی می توانی مثل پارسال انتخاب کنی حتی یعنی متولد تا آخر سال 72نقل قول:
دوستان من متولد 72 هستم و داشجوی غیرانتفاعی میخواستم بدونم وضعیت نظام وظیفه رو چی باید بزنم؟ فک کنم 6 زدم
(دارم دوباره کنکور میدم)
بچه ها لطفا یکی جواب منم میده ؟ مرسیییی
دوست عزیز وقت و اعصاب خود رو بیخودی برای این شماره هدر ندهنقل قول:
هر شماره ای بزنی هیچ قرفی به حالت نداره ؛ همه چیز در مورد خدمت و نظام وظیفه توسط مشاور دانشگاه شما بررسی خواهد شد در هنگام ثبت نام
این کد فقط برای آمارگیری از داوطلبان و ... هست و ربطی به تعین تکلیف وضعیت نظام وظیفه شما نداره و اصلا در اختیار نظام وظیفه و ... قرار نخواهد گرفت
من که اصلا یادم نیست چه کردی زدم ! شما هرچی رو که احساس میکنی بهت میخوره بزن اصلا هم مهم نیست