باید تا شنبه منتظر بمونم ببینم میتونم Access control رو پیدا کنم ! :46:نقل قول:
اما چرا باید از 192.168.1.5 پینگ بگیرم ؟
این IP رو به یکی از سیستم ها دادم !
Printable View
باید تا شنبه منتظر بمونم ببینم میتونم Access control رو پیدا کنم ! :46:نقل قول:
اما چرا باید از 192.168.1.5 پینگ بگیرم ؟
این IP رو به یکی از سیستم ها دادم !
اون IP رو به عنوان مثال گفتم.نقل قول:
از هر IP که دوس داری Ping -a بگیر تا بفهمی Computer Name ش چیه.:46:
سلام دوستان
من سه تا کامپیوتر دارم که به وسله یه هاب اینترنت را شیر کردم
یکی از کامپیوتر ها گاهی اوقات نه همیشه اینترنتش کار نمی کنه یعنی شبکه را تشخیص می ده و می شه براش فایل از طریق شبکه ارسال و دریافت کرد اما اینترنت نداره.
و همچنین گاهی اوقات که کار می کنه بعضی از سایت ها نه همه سایت ها را باز نمی کنه مثلاً سایت سازمان سنجش و دانشگاه ازاد
ویندوزهام XP هستش
لگر امکان داره زیاد تخصصی توضیح ندهید
متشکرم
خب ...نقل قول:
Access Management رو پیدا کردم اما کلا نفهمیدم چی به چیه !
دستور ping -a رو هم امتحان کردم اما اسم سیستم ها رو نتونستم ببینم ! :blink:
:19:نقل قول:
خب یه عکس از Access Management بگیر بزار اینجا ببینم همونه یا نه.
واسه Ping -a هم عکس زیر رو به عنوان مثال ببین :
کد:http://uploadtak.com/images/hk24rm5a7v5zkdvqxnyj.jpg
:11:نقل قول:
این از پینگ :
این هم از Access Management :کد:http://uploadtak.com/images/nb13bgdlsu6gssi528zv.jpg
کد:http://uploadtak.com/images/blupz6wdg1g4vcdunrcr.jpg
http://uploadtak.com/images/5tiv617jzjwldnq46xb6.jpg
http://uploadtak.com/images/rp92dl3x76rj4cqo227.jpg
http://uploadtak.com/images/8gimn494yrdhdiamp0a.jpg
http://uploadtak.com/images/j0ydf9vog4njmot6qwp.jpg
http://uploadtak.com/images/u29kyic87zakltjb12.jpg
کسی نمخوا جواب مارو بدهنقل قول:
salam bebakhshin wali linkaton hichkodom baz nashodan
mamnon misham age ye bar check konin
یه شبکه با توپولوژی Star داریم تو ساختمون که سوکت های شبکه داخل همه اتاق ها هست !
از این سوکت ها تقریبا 60% شون کار می کنه !
اصلا سویچمون 24 تا پورت داره ، ولی تعداد سوکت ها بیشتر از ایناست !!!
الان دو تا سوال :
1. چطوری بفهمم کدوم سوکت به کدوم پورت سویچ وصله ؟
2. یه سویچ باید بگیرم تا این شبکه رو یه خورده مرتبش کنم !
سویچ چی پیشنهاد میدین و تنظمات خاصی داره یا کافیه به سویچ اولی وصل بشه ؟
:20:
سلام.نقل قول:
1. باید Tester بگیری و یک سرشو بزنی تو پریز شبکه که توی اتاقاست و یک سرشو بزنی به این طرف و ببینی هر کدوم که سیگنال داد یعنی اون کابلیه که بهش Tester وصل کردی.
2. برای اضافه کردن سوییچ هم ، وقتی سوییچ گرفتی ، دو تا سوییچ ها رو با پورت 1000 شون به هم وصل کن و بقیه سیستمها رو بزن به بقیه پورتهای هر سوییچی که خواستی.
سوییچ هم پیشنهاد من D-Link هست که 28 پورتش با 4 پورت 1000 حدود 330 تومنه. البته مدل های دیگه ای هم هست که میتونی بری بازار و چک کنی.
پس از اینکه کابل ها رو به سوییچ وصل کردی ، فقط کافیه سوییچ رو بزنی به برق و کمی صبر کنی.
بابا یکی به ما بگه چرا تو شبکه ما روی یوزر ها بعضی از سایت ها باز نمی شه
هیچ تنظماتی هم دستکاری نشده رو سیستم هم دیپ فریز نسبه قبلاً این جوری نبود تازگی اینجوری شده
یک هفته است یک سوال پرسیدیم ها
پورت 1000 میشه کدوم ؟نقل قول:
سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد !
330 تومن هم خیلی زیاده !
70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن ! :13:
سلام دوستان
دانشگاه ما اشتراک IEEE رو خریده!
یعنی وقتی با سیستمی در دانشگاه به اینترنت وصل شیم می تونیم از مقالات استفاده کنیم
برای این که بتونیم از این اشتراک در منزل هم استفاده کنیم راهی وجود داره؟
می ش با تغییر آی پی این کار رو انجام بدیم؟؟
با سلام به دوستان ... دقیقا نمیدونم درسته که این سوال رو اینجا مطرح میکنم یا نه ... در هر صورت ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
من سیستمم در یک شرکت داخل شبکه داخلی هست ... یعنی اینکه سیستم ها همه به سک سرور اتصال دارن و از طریق شبکه داخلی امکان اتصال به اینترنت فراهم شده ...من خودم یکی از مدیران شرکت هستم والبته یکی از دوستانم یه کاری کرده که فکر میکنه من با خبر نیستم ...
دوربین های مدار بسته شرکت از طریق دفتر مدیریت در شرکت قابل پیگیری هستن ... به تازگی یک نصاب برای ارتقاع سیستم به شرکت اومد که طبق گفته های یکی از دوستان از طریق شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلسمون یک آی پی استاتیک معرفی کردن و از طریق اون به وسیله اینترنت ایشون میتونه توی خونه هم دوربین های شرکت رو ببینه
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بشه این آپی پی استاتیک رو به دست آورد و البته ایشون هم و حتی شرکت ارائه دهنده متوجه نشه ؟
ممنون میشم جوابم رو بدید :11:
روی سوییچ رو که نگاه کنی ، رنگ پورتهای 1000 با بقیه فرق داره. البته اگر سوییچت پورت 1000 داشته باشه!نقل قول:
منظور از پورت 1000 پورتیه که سرعت انتقالش 1000 مگابیت بر ثانیه هست. معمولا سوییچ ها تعدادی پورت با سرعت 100 مگابیت دارن و دو تا هم پورت 1000 مگابیت.
برو مغازه ببین سوییچ اون قیمتی چی دارن. من قیمتها دستم نیس.نقل قول:
330 تومن هم خیلی زیاده !
70-80 تومن بیشتر اعتبار بهم نمیدن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
سلام.نقل قول:
شما به اینترنت که وصل شی ، با همون IP Static ه هست. بنابراین ، وثتی وصل شدی به اینترنت برو به سایت زیر:
و ببین IP شما چنده.کد:http://www.whatismyip.com/
درضمن، برفرض که شما IP رو داشته باشی ، فکر نمیکنم هر کسی اجازه ی دیدن دوربینها رو داشته باشه و برای یوزرهای خاصی تعریف شده...
به هر جال یه چک بکنین ببینین چی میشه.
سلام.
میخواستم بدونم کاربرد wirelles router ها چیه ؟؟؟و چه تفاوتی با مودمهای adsl وایرلس دارن؟؟
چون من بعضی جاها دیدم به جای اینکه از مودم وایرلس استفاده کنن .از یه مودم معمولی استفاده میکنن و بعدش برای wlan یه روتر وایرلس به اون مودم وصل میکنن!!
یه سوال :
یکی از سیستم هامون سرعت انتقال فایل و اینترنتش خیلی پایینه !
چراغ های کارت شبکه ش فقط نارنجی روشن میشه که اون هم خاموش رو روشن میشه ؛ تقریبا هر 3-4 ثانیه یه بار چشمک میزنه !
وقتی هم که کانکت میشه سرعت کانکشن رو 10 Mbps نشون میده در حالی که بقیه سیستم ها 100 هستن !
البته فکر نمی کنم این سرعت 10 مگابیت محدود کننده باشه چون سرعت انتقال فایل خیلی کمتر از این حرفاست !
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام.نقل قول:
کارت شبکه رو چک کردی ؟ شاید قدیمیه! همچنین کابل رو هم اگه میتونی عوض کن. از کامپیوتر به پریز شبکه.
کارت شبکه ش آنبورده !نقل قول:
سیستم هم قدیمی نیست !
بعید هم میدونم مشکل از کابل باشه !
دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه ؟
مشکل از وسایل ارتباطی میتونه باشه که میگی مشکلی نداره.نقل قول:
من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه...
سلام.
چطوری میتونم اینترنت رو همراه با V/P/N یا ------ به تلویزیون برسونم؟ (میخوام از قابلیت Skype در تلویزیون استفاده کنم!)
آیا مودم روتری هست که بشه توی تنظیماتش ، V/P/N یا ------ رو Set کرد؟
سلام.نقل قول:
تلویزیون نمیدونم چطوریه اما مودم های LinkSys میشه روشون چیز پی ان ست کرد.
فکر می کنم مشکل از ویندوز باشه که به شدت ویروسیه !نقل قول:
ویندوز رو عوض می کنم ببینم چی میشه !
ممنون از لطفتون :11:
سلام دوستان من ویندوزXP دارم
و ADSL از شرکت آسیا تک گرفتم ولی وقتی میخواستم وصلش کنم فهمیدم که Connection به صورت local Area Connection ندارم از یکی پرسیدم گفت باید با سی دی Motherboard نصبش کنم ولی نشد اکه میشه کمک کنید ممنون
و ADSL از شرکت آسیا تک گرفتم ولی وقتی میخواستم وصلش کنم فهمیدم که Connection به صورت local Area Connection ندارم از یکی پرسیدم گفت باید با سی دی Motherboard نصبش کنم ولی نشد اکه میشه کمک کنید ممنون
---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
سلام.نقل قول:
بله باید درایورش رو نصب کنی. سی دی رو بزار و ببین Network Adapter کجاست تو سی دی و نصبش کن.
کار سختی نیس.
CD مادر بورد رو ؟نقل قول:
سلام.نقل قول:
ممنون.
کدوم مدلاش چنین قابلیتی دارن؟ چون من مدل WAG54G2 رو دارم ولی چنین قابلیتی نداره.
آره. .نقل قول:
سلام :11:
راهی هست که بشه از چند تا IP همزمان پینگ گرفت ؟
یه سوال دیگه :
سیستم ها از طریق سرور IP اتوماتیک میگیرن !
تا حالا IP من یه چیز بوده الان خود به خود عوض شده !
دلیلش چیه ؟
یه درخواست هم دارم !
همون طور که قبلا هم گفتم بستر شبکه دامین برقراره اما هیچ کدوم از سیستم ها از دامین استفاده نمی کنه و همشون WorkGroup هستن !
آموزش تصویری ، مقاله ای چیزی میخواستم که بدونم اینا رو چطوری باید ببرم داخل دامین !
رو اکتیو دایرکتوری چطوری باید یوزر واسشون تعریف کنم که دسترسی شون محدود باشه ؟
یه دونه یوزر فول کنترل واسه خودم ساختم ولی واسه محدود باید چیا رو غیر فعال کنم ؟
ویندوز ها XP و ویندوز سرور هم 2003 هست !
:10:
سلام.نقل قول:
بله راهش اینه که چند تا CMD باز کنی:46:
یعنی باید یکی یکی همه IP ها رو تست کنم ؟نقل قول:
تعداد IP ها زیادن !
خب مگه نمیگی میخوای چند تا IP رو پینگ کنی؟نقل قول:
اصن بگو میخوای چیکار کنی دقیق ؟ میخوای ببینی کدوم سیستم روشنه و فعاله ؟
در مورد ارتباط بین پچ پنل و سوکت ها که کدوم سوکت به کدوم پورت پچ پنل وصله یه سوال پرسیدم قبلا ؛ گفتین که باید با تستر تستشون کنم !نقل قول:
منم که تجهیزات هیچی ندارم !
الان میخوام یه کیس بردارم ببرم به یکی از سوکت ها وصلش کنم !
بعد از همه ip ها پینگ می گیرم ببینم با کدوم ها ارتباط داره !
نتیجه این پینگ رو با نتیجه پینگی که قبل از وصل کردن کیس گرفتم تطبیق میدم !
اینجوری شماره پچ پنل مربوط به اون سوکت رو پیدا می کنم !
راه دیگه ای بلد نیستم ! :31:
اینجوری که پیر میشی :31:نقل قول:
بابا یه تستر بگو بگیرن ارزونه 5 6 تومنه. اینقدرم خودتو اذیت نکن.
سلام.نقل قول:
اینکه IP ها بعد از یه مدت عوض میشن به این خاطره که هر IP ای که توسط DHCP اختصاص داده میشه یه عمری داره و بعد از اون Expire میشه و از DHCP دوباره درخواست IP میکنه.
سیستمهایی که میخوای IP شون ثابت باشه یا باید بطور دستی IP بدی یا اینکه توی DHCP یک Reservation براشون درست کنی.
برای Join کردن به دومین هم گوگل سرچ کن آموزشش هست.
سلام
من قبلا یه مشکل داشتم که با کمک یکی از دوستان حل شد !
که تو شبکه کردن بی سیم با روتر DIR-600مشکل داشتم و تو حالات اکسس پوینت درست شد
دیروز همه کامپیوترها درست کار میکردند اما مروز یکی از کامپیوترها اینترنتش قطع شد . هر کاری میکنم وصل نمیشه .
دوباره کل شبکه را بررسی کردم هیچ مشکلی نداشت . برای همه کامپیوترها هم آیپی دستی تعریف کردم . شبکه بدون مشکل کار میکنه . و راحت پرینتر و فایلها را میشه اشتراک گذاشت اما فقط یکی از کامپیوترها اینترنت نداره
داخل قسمت نتظیمات شبکه میزنه وصله و این میزان ارسال و دریافت داشته اما اینترنتش وصل نیست .
home group هست اما اون کامپیورت قبول نمیکنه وارد home group بشه وقتی تو حالت Home Group را انتخاب میکنم میزنه آماده ساخت هست .
اما بقیه کامپیوترها میزنن آماده وصل شدن هستند . چون با این اسم قبلا یه Home Group روی کامیوتر میزبان ساختم
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام چند روز پیش یک دستور inurl در گوگل دیدم که با اون میتونستم دوربینهای تحت شبکه در سراسر دنیا؟ رو نظارت کنم
خواسم ببینم این امکان واسه مرکزی که خودم در اون کار میکنم هست یا نه
مرکز خودم 20تا دوربین مدار بسته با دی وی آر و متعلقاتش داره
به چی نیاز دارم? این مرکز اینترنت تحت شبکه هم داره که آی پی اونو دارم.
دستور خاصی میخواد؟یک توصیح راجع به فرامین زیر میخوام .ممنون
control/userimage.html
liveapplet
inurl:indexframe.shtml
inurl:"view/index.shtml"
inurl:"view/indexFrame.shtml"
inurl:view/view.shtml
inurl:/view/view.shtml?videos=
inurl:ViewerFrame?Mode=
inurl:ViewerFrame?Mode=Motion
inurl:ViewerFrame?Mode=Refresh
site:.viewnetcam.com -www.viewnetcam.com
/view/index.shtml
سلام.نقل قول:
من زیاد تو دوربین وارد نیستم اما روش کلیش باید ببینی اون سیستم دوربینت IP قبول میکنه یا نه.
بعد باید اون IP دوربینها Map شه روی IP Static شرکت که از هر جا که خواستی از طریق اینترنت وصل شی و دوربینهات رو ببینی.