من داشتم چه اشتباهی میکردم از مخابرات بگیرم فامیلمون داره میگه Ping فضایی داره نارمک هست :13::31:
من الان پارس و داتک دارم از این بهتره
Printable View
من داشتم چه اشتباهی میکردم از مخابرات بگیرم فامیلمون داره میگه Ping فضایی داره نارمک هست :13::31:
من الان پارس و داتک دارم از این بهتره
كمك فوري
دوستان من الان مودمي رو كه خريدم به كامپيوتر وصل كردم و سي دي اش رو هم نصب كردم اما با اينكه اس ام اس فعال سازي برام اومده كار نميكنه يعني اصلا وصل نميشه ؟
فقط چراغ پاور دائم روشنه و چراغ lan و همين طور اگه با usb وصل كنم چراغ اون هم گاهي روشن ميمونن گاهي چشمك ميزنن .
چراغ adsl هم به كل خاموشه
حالا چه كنم؟
بچه ها ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما بالا میاد ؟
(فیلتر نیستش)
50 هزار تومن ؟!نقل قول:
راستش من متوجه نمیشم این دو چیپ و سه چیپ رو
یه مودم 20-30 تومنی کفایت میکنه . تو نت یه سرچ بزن واسه خرید مودم ، خودت دستت میاد چی بهتره
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
میشه لطفا چندتا از این سایت ها رو به من آدرسشون رو بدی لطفا . واسم جالب شدنقل قول:
نه بالا نمیاد ، اصلا انگار وجود نداره همچین سایتینقل قول:
این بالا میاد اما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به مرور با این سایتها برخورد می کنم. ولی این 2 تا سایت هست :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فکر کنم خیلی ها بشناسنش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (سایت خودم)
و خیلی سایتهای دیگه که الان حضور ذهن ندارم.
برای اینکه مطمئن بشید که این سایتها وجود دارند : میتونید با یه ISP دیگه تست کنید.
(خودم چک کردم و بالا اومدن. فقط با اینترنت مخابرات ، این مشکل وجود داره)
این ، مصداق بارز "غش در معامله" است . یعنی مخابرات حرام خوره .
ديگه گرفتمنقل قول:
اما كسي ميتونه جواب پست اول صفحه ام مرو بده ؟
چراغ adsl باید روشن باشه ، این نشونه ی فعال بودنه اینترنت روی خطتون هستنقل قول:
اما روی بعضی از خطوط در اینترنت مخابرات مشاهده شده که چراغ adsl با اینکه اینترنت روی خط فعال هست روشن نمیشه
به هر حال ... شما یه کانکشن برای مودمتون باید بسازید ، یوزر و پسوردی که مخابرات بهتون داده رو هم وارد کانکشن کنید و دکمه کانکت رو بزنید . اگه کانتک نشد ، صبر کن تا چراغ adsl روشن بشه (یکی دو روز دیگه حتما روشن میشه )
ساختن کانکشن رو بلدی ؟ ( broadband conection باید بسازیاااا ).
یه سرچ کوچولو بکنی به راحتی تو همین پی سی ورلد و تو جاهای دیگه آموزش ساخت کانکشن هستش
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
عجب...نقل قول:
باز نمیشه واسه منم. خیلی مسئله ی عجیبی هستش .
چقدر جالب شد :27:نقل قول:
الان که این رو گفتی من چند تا آزمایش کردم، جالب اینجا که علاوه بر آنچه شما گفتید، سایت خود مخابرات هم اصلاً وجود خارجی نداره، حتی از طریق سرویس مخابرات :27:
فکر کنم زیر ساختمون ترکیده یه جاش.
عزیزجان متوجه هستم ؛ درجواب دوست دیگه که vpi.vci پرسید گفتم.نقل قول:
pppoe وایرلس نمیشه و bridge فقط کانکت میشه
(مراجعه شود ص 206 )
سايت مخابرات با ايرانسل هم نمياد.:41:
حذف ب
نقل قول:الان که هم مخابرات میاد واسه من هم ایرانسل :|نقل قول:
---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
شما درست شد اینترنتتون ؟ الان با مخابرات آنلاین هستی ؟نقل قول:
مبارک باشه
شاید دلیلش این باشه:نقل قول:
اینترنت بر اساس ip هست یعنی یه کلاینت(که یوزر هست) و سرور بر اساس آی پی به هم وصل میشن و بده بستون تماما بر اساس اون آدرس و آی پی هست پس طبیعی که اگر شما یه اینترنت دیگه هم کنار اون داشته باشید اون یه آدرس دیگه خواهد بود و سیستم فقط با یکیشون ارتباط ایجاد می کنه پس اگر شما مثلا می خواهید یه فایل یک گیگی رو با دو تا اینترنت همزمان بگیرید ، غیر ممکنه ( حداقل فعلا) اما می تونید توی یه ویندوز مجازی که توی برنامه های vmware workstationT virtualbox or virtual pc وجود داره یه اینترنت دیگه ای غیر از اینترنت ویندوز اصلی با کارائی مستقل داشته باشی
نه، مشکلی ندارهنقل قول:
فقط واسه من تو لود کامل صفحه یکم جون کند وگرنه آورد
اینم مشکلی ندارهنقل قول:
من همین الان تست کردم و خیلی راحت و در زمان مطلوبی باز شدند
بچه ها این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم واسه من الان لود شد . انگار مشکل مقطعی بوده
شما اسپلیتر رو درست وصل کردید ؟ دوشاخه برقگیر ندارید ؟ صفربند روی خط ندارید ؟نقل قول:
درود
من امروز اتفاقی مودمم را روشن کردم و دیدم که چرا status ثابت مونده فکر میکنم که اینترنت وصل شده
من تقریبا از اوایل اسپند ماه درخواست اینترنت به مخابرات داده بودم, مخابرات گفته بود که معلوم نیست کی وصل کنند شاید پس از تعطیلات
فکر میکنید با توجه به اینکه چراغ استاتوس ثابت مونده اینترنتم وصل شده؟
یوزرنیم و پسورد را چجوری باید دریافت کنم؟مخابرات پیام نور سایت داره؟
سلام مجدد دوستان .
درست شد از امروز وصل كردن .
الان كساني كه 128 دارن با idm متوسط با چه سرعتي دانلود ميكنند ؟
يا اينكه در يك ساعت چند مگ دانلود دارند؟
اقا این تنظیمات مودم رو کجا باید وارد کنیم ؟نقل قول:
VPI:0 VCI:35
میشه توضیح بدید ؟
شما توی مرورگرتون آی پی مودمتون رو که معمولا 192.168.1.1 هست رو می زنید و با وارد کردن یورز و پس ورد که معمولا admin یک تنظیماتی رو برای حالت wan ایجاد می کنید که اونجا این دو مورد را وارد می کنید و توی بعضی از مودمها این ارقام حالت پیش فرض هستند به هر حال اگر مشکلی داری مدل مودمت رو ذکر کننقل قول:
نقل قول:اگه با راهنمایی های فوق هنوز هم مشکل در ورود به مودم و تنظیماتش داری، میتونی تو سایت پارس آنلاین در قسمت پشتیبانی ADSL شون نحوه تنظیمات رو برای سیستم عامل ها و مودم های مختلفی پیدا کنی، اینم لینکش:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من میخوام 512 مخابرات بگیرم
کسی از دوستان گرفته ؟در حالت کلی کیفیت سرویس و سرعت آپلود و دانلود 512 مخابرات چطوره؟
اقا من یه مشکل دارم
ببینید عکس زیر رو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانکت میزنه ولی status روی مودمم روشن نمیشه
فقط power و usb روشنه
از اسپیلیتر هم استفاده کردم فایده ای نداشت
به مخابرات هم زنگ زدم اومپراتور هاش که اصلا جواب نمیدن و اصلا نیستند
تلفن گویاش هم میگه که سرویس شما دایر میباشد ...
حالا چی کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید
مرسی
دوست عزیز اگه برا دانلود میخوای خوبهنقل قول:
دانلود : 512
اپلود : 127
سرعت دانلود معمولا روی 58
اپلود روی 12
دوست عزیز شما از مخابرات پرسیدی که بهت 512 میدن یا نه ؟نقل قول:
اگه آره با چه مدارکی ؟
دوست عزیز احتمال داره مشکل از تنظیمات شما باشهنقل قول:
فقط سرعتش رو میخواستم بدونمنقل قول:
که آپلودش خیلی کمه
از دست اینترنت حجمی کلافه شدم
همیشه ترافیک کم میارم وگرنه سرعتم خیلی خوبه دانلود 250 کیلو بایت آپلود 57 :11:
فعلا زنگ میزنم بپرسم اگه مدرک خواستن یه چیزی جور میکنم
دوستانی که اینجا خیلی ریلکس ! میگن که دنبال 512 مخابرات هستن رو کاملا درک می کنم !:31: چون خودم هم قبل از اینکه از قضیه خبر دار بشم ، رفتم و برای مدارک 512 از مرکز سوال کردم و از جوابشون فهمیدم که فکر می کنن ADSL مال پدرشون هست ! در واقع مطمئن هستن که اینطوریه ! ، و همون 256 رو هم با اکراه میدن به ملت ! خلاصه تا قبل از اینکه با چند تا از مخابراتی ها هم کلام نشید ، متوجه قضیه نمیشید !
سلامنقل قول:
من مخابرات ندارم سرویس از داتک دارم ولی فرقی نداره چون سوال شما یک سوال کلی هستش
ببینید چندحال ممکنه وجود داشته باشه
1-اگر اون چراغ status مثلا هر چند وقت یکبار یه چشمکی میزنه وبعد خاموش میشه
این خودش باز چند حالت داره،یا اینکه شما مثلا یه پریز ضد برق دارید که به یکی از تلفن هاتون وصله
یا میتونه ناشی از ایراد در سیم کشی تلفن باشه،برای من فقط پشت یکی از سیم ها اتصالی داشت و پدرم رو در آورده بود
2-چراغ کلا خاموش هستش
در اینحالت خط شما هنوز رانژه نشده و باید صبر کنید
بیخیال تا 3ماه دیگه با این پارس آنلاین هستمنقل قول:
بعد میرم سراغ ه .......
نمیدونم بیخیال
این گرفتاری هایی که میگی رو من 2 سال پیش وقتی هیچ کس نمیتونست توی محله ما adsl داشته باشه داشتم
که با موفقیت و شکایت از مخابرات محل حل شد!!!!
من خیلی سه پیچ تر از این حرفام:5:
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
البته با این کار من مشکل محله هم حل شد تمام pcm های محل رو جمع کردن(البته بعد از حدود 6 ماه استفاده من از اینترنت پرسرعت)
اون تصویر نشون میده که درایور USB موفقیت آمیز نصب شده و کارت شبکه ای که معرفی کرده بدون مشکل رابطه شما رو با مودم برقرار ساخته.نقل قول:
خاموش بودن Status مودم نشون میده که رابطه ای بین مودم و DSLAM مخابرات شما برقرار نشده، حالا مشکل میتونه تنظیمات باشه، رانژه باشه، splitter باشه یا چهار هزار تا چیز دیگه، شما به داخل تنظیمات مودم وارد شو و ببین اصلاً اونجا چه خبره.
دفترچه مودمت رو پیدا کن یا اگه دم دست نیست، ببین اول تو صفحه پ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شرح تنظیماتش هست یا نه، در نهایت تو گوگل دنبال User Manual مودمت بگرد. راه و روش ورود به تنظیمات مودمت رو که پیدا کردی ببین تنظیماتت چی هست، با پشتیبانی چک کن تنظیمات رو و اگه هنوز مشکلی داشتی از تنظیماتت یه عکس بذار ببینیم.
سایت کجا بود بابا / از مرکز مخابراتی باید بری بگیری ....نقل قول:
روی خطتون الان adsl فعاله ، تعجب میکنم که چرا قبلا بهتون یوزر و پسورد ندادن
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
16 تا 18 هست با 128نقل قول:
دوست عزیز اون local area که کانکشنی هست که نشون میده مودمتون به کامپیوتر به وصل هست .( به زبون ساده )نقل قول:
status هم که میگی روشن نیست معنیش اینه که اینترنت روی خطتون راه اندازی نشده هنوز ( البته در بعضی مواقع مشاهده شده که با اینکه اینترنت روی خط راه اندازی شده اما چراغ Status روی مودم روشن نیست )
به هر حال با همون کانکش tct یوز و پسورد رو وارد کنید و ببینید کانکت میشه یا نه اگه نشد اروری که میده رو بنویسید اینجا تا بهتر راهنمایی بشید . اصلا نگاه کن ببین وقتی میخوای کانک بشی با کانکشن tct یوز و پسور رو چک میکنه یا نه / اگه نشد که منتظر باشید تا چراغ status روی مودم ثابت روشن موند اون موقع معلومه که روی خط راه اندازی شده و میتونید کانکت بشید .
به هیچ چیز هم دست نزن ( تنظیمات رو دست نزن )
status روی مودم شما ( یا link یا Adsl روی مودم های دیگه ) هیچ ربطی به تنظیمات نداره ، کامپیوتر خاموش هم که باشه ، باید اون چراغ روشن بشه وقتی که اینترنت روی خط شما رانژه ( فعال ) هستش ( البته گفتم که دیده شده که در برخی موارد اینترنت رانژه شده اما چراغ status روشن نشده که ناشی از نوع خط و مسائل مخابراتی داره ( خیلی کم مشاهده شده ) ، اگه از زمانی که مخابرات بهت گفته راه اندازی میشه اینترنتت خیلی گذشته برو مخابرات و سوال کن که رانژه شده یا نه چون اگه وارد نیستی و آشنایی نداره بهتره که اول مطمئن بشی از طرف مخابرات خط رانژه شده یا نه .... معمولا رانژه شدن بسته به مرکز مخابراتی چند روزی طول میکشه ( البته عید و تعطیلات خودش باعث طولانی تر شدن میشه ) به تلفن گویا هم اعتمادی نیست ;)
نقل قول:
درود
اگر خاطرتون باشه من پیشتر گفته بودم که درخواست اینترنت به مخابرات را روزهای اول ماه اسپند دادم
خود مخابرات گفته بود معلوم نیست
صبحی خودم رفتم مخابرات گفتم که چرا استاتوس مودم روشن شده و ثابته, اونا گفتن هنوز وصل نشده که اگر وصل کنیم بهتون زنگ میزنیم
حالا نمیدونم چجوریاست که استاتوس ثابته اما وصل نیست جریان چیه؟
احساس میکنم مرکز مخابراتی تون خیلی عوضی تشریف دارن . زنگ بزن پشتیبانی اینترنت مخابرات بگو که میخواستم بدونم الان اینترنت روی خطم فعاله با نه . اگه گفت فعاله جریان رو بگو که بهت یوزر و پسورد ندادن و مرکز مخابراتی میگه که فعال نیست و از پشتیبانی بخواه که یوزر و پسورد بده ، اگه هم نمیده بگو راهنمایی کنه که چیکار کنینقل قول:
دوستان یه سوال داشتم
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که میگفتید روی مخابرات کلا انگار وجود نداره و نمیاد / الان به راحتی سایتش بالا میاد
ولی از این سایت ها هستش که باید پول بدی و کاربر طلائی بشی تا بتونی با لینک مستقیم دانلود کنی ..... سایتی به خوبی و به روزی این سایت میشناسید که رایگان هم باشه ؟
ممنون میشم معرفی کنید
درسته سایت بالا میادنقل قول:
شما برای دانلود هم میتونی سایت های مشابه زیادی رو تو سرچ پیدا کنی
از اونجا که دوستان الان اعتراض میکنن بحث به حاشیه رفته تقاضا میکنم تو تاپیک های مربوط تر در باره این قضیه بحث بشه
ضمنا در تایید حرفهای دوست خوبمون vivabarca باید عرض کنم که به نظر بنده هم مخابرات مرحله ای هست
یعنی چی ؟
یعنی اینکه اول 128 بگیرید بعد 256 بعد حالا اگه شد و شرایط داشتید مثلا 512 (که خیلی بعیده)
درسته الان بالا میاد. اما چند روزی بالا نمی اومد که فقط بخاطر مخابرات بود.نقل قول:
اما سایتهای دیگه ای هست که بالا نمیاد و فقط اینترنت مخابرات ، این مشکل رو داره. مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در ضمن ، این سایت هم لینک رایگان داره و هم لینک پولی.
به این برخورد ها دیگه عادت کردیم ! این به کنارنقل قول:
لطفا اگر امکانش هست شما یا از دوستان که رفتید برای مدارک 512 نامحدود سوال کردید بگید شامل چه مدارکی می شه و چه شرایطی داره؟
به دانشجوی ارشد می دن؟
یکی از دوستان پدرش دکتر بود و تونست بگیره.
دوستان من از امروز صبح زود هرچی کانکت رو میزنم ارور 718 میده ؟
مشکل از چی هستش و الان باید چی کار کنم؟