حالا این یعنی چی؟عدد مهم نیست کلاً از کجا میشه فهمید که پچ نصب شده یا نه.نقل قول:
درضمن اول بازی میزنه دیتا پک 1 و ورژن هم میزنه 1.02
Printable View
حالا این یعنی چی؟عدد مهم نیست کلاً از کجا میشه فهمید که پچ نصب شده یا نه.نقل قول:
درضمن اول بازی میزنه دیتا پک 1 و ورژن هم میزنه 1.02
اگه قبلاً پچی نداشتی و الان پچ pesedit نصب کردی و اول بازی می زنه 1 و 1.02 یعنی درست و کامل نصب شدهنقل قول:
سلام دوستان
من بازی رو تازه دانلود کردم وقتی میخوام نصب کنم این پیغامو میده:
ممنون میشم یکی بگه مشکل چیه؟
خب دوست عزیز با توجه به ویژگیهای پچی که نصبیدی برو ببین این ویژگیها اعمال شده یا نه مثه همون لباس تیما و اسمشون و....نقل قول:
واقعا برای خودم متاسفم که حدود 8-9 گیگ دانلود کردم تا بلاخره با مذخرفترین ورژن از سری PES رو به رو بشم!!
من از PES 1 تا 11 رو بازی کردم. ولی این یکی واقعا فوقِ فوقِ مذخرف از آب در آمده. ورژن قبلی هم در ابتدا مشکلاتی داشت ولی روز به روز با ارائه DLC های کونامی مشکلاتش رفع شد و به سطح قابل قبولی رسید ولی الان من هر سه تا پچ1و 1.1 و 1.2 رو هم نصب کردم ولی باز هم هیچ تغییری در کیفیت بازی ندیدم. از نکات قوت کونامی همیشه این بود که در ورژن های جدید از نظر گرافیکی حداقل پیشرفت میکرد ولی این ورژن به نظر من از نظر گرافیک هم حتی از ورژن قبلی ضعیفتره! مثل اینکه باید قبول کنیم که بحران اقتصادی حاکم بر اقتصاد دنیا واقعا بر روی همه چیز تاثیر گذاشته از جمله کیفیت بازی ها!!
در هر صورت باز هم من امیدوارم که با ارائه DLC های جدیدتر این بازی بهتر بشه. به هر حال یکی از اصلی ترین سرگرمی های من PES زدن هست که دوست ندارم از دستش بدم.
سلام
دوستان چرا توی مستر لیگ اینجوریه اصلا نمیشه بازی کزد. الکی کار میکنن واسه خودشون . دروازه بان میاد بیرون الکی - همش توپ میخوره به اینو اون . ولی توی بازی های دوستانه یا لیگ یا کاپ خارج از مستر لیگ راحت میشه بازی کرد روی تاپ پلیر ولی توی مستر لیگ رگولار بازی میکنم اصلا نمیشه . همش جا میمونن بازیکنا
ماله شما هم اینجوریه ؟
بازی نسبت به 2011 پیشرفت داشته ولی جدا یک چیزیش بد رو اعصابه. با کامپیوتر که بازی میکنی شوت هات یا وسطه یا میخوره به تیرک.
این رو خدایی راست میگم امکان نداره تو یک بازی به تیرک نزنم. مگر اینکه تو 4-5 بازی یکبار این اتفاق نمیفته:41:
به این روش خواستن گل زدن رو سخت کنن ولی یک جورایی خیلی مصنوعی شده. آخه تو فوتبال واقعی چند بار به تیرک میخوره!!!!؟؟؟؟
آی گفتی، همینارو من گفتم اونوقت بعضیا اومدن نصیحتم کردن که اینجوری بازی کن، اونجوری نگاه کن و ...نقل قول:
پیش اومده من تو یه بازی 5 بار توپ رو به تیرک زدم، اونوقت تیم حریف که بهترین بازیکنش اورالش 75 ـه از 3 تا ضربه آزاد 2تاش رو صاف میزنه تو گل
اون یه دونه هم 3 تا صلوات میفرستم توپ میخوره به زیر تیر افقی و گل نمیشه ! :27:
قبلا پچ 2 و 2.0.1 رو داشتم برای اینکه این جدیدرو نصب کنم کیت سرور رو پاک کردم pesedit هم تو استارت پاک کردم و اینو نصب کردم.نقل قول:
اگر این سوال را دارم میپرسم چون تو 2011 هر پچی نصب میکردی ورژن اش رو اول بازی میزد الان احساس میکنم نصب نشده.
البته اینم بگم من فقط میروم صاف تو become legend و البته لوگو ها و پیرهن ها هم خوبه ولی ترکیب ایران مثلاً رحمتی تو دروازه نیست.
کلاً می خواهم ببینم ماله شما هم اول بازی ورژن تغییر نکرده یا فقط ماله منه که اینجوریه
توی 11 هم اول بازی ورژن بازی رو نمی زد . مثلاً آخرین پچ 11 پچ 4.1 بود اینطوری نبود که اول بازی بزنه 4.1 . اونیکه اول بازی میزنه dlc و data pack هست که با توجه به اونی که گفتی درسته و مشکلی نداره .نقل قول:
تایید میشه :31: به علاوه اینکه توی ضد حمله بازیکن داره میره دنبال توپ یهو مسیرش عوض میشه یا سرعتش کم میشه و دفاع حریف میره توپ رو میگیره . دریبل کردنای کامپیوتر هم که کماکان مثل سابق هست و با یه تو سر توپ با هر بازیکنی 3 تا دفاع آدم جا می مونه :8:نقل قول:
کلاً بازی پر است از باگ که بزرگترین و مسخره ترینش دریبل خوردن از کامپیوتره :31:
به نظر من دوستانی که مشکلی ندارند و راحت بازی می کنند دو دسته هستند :
1-pes بازان خیلی حرفه ای که همه فوت و فن بازی رو بلد هستند .
2-مسترلیگ باز ها که بعد از چند فصل یه تیم خیلی خوب و با قدرت های بالا میسازند و با اون تیم بازی می کنند .
سلام تو بازی دو نفره تعیین کردن سطح بازی مثلا تاپ پلایر و سوپراستار و ... چه نقشی داره و برا چیه اصلا؟
اگه اشتباه نکنم نقش دروازه بان هستنقل قول:
من امتحانش کردم جواب داد:46:
یعنی هرچی سطحش بالاتر باشه بهتر دروازه بانی میکنه؟ مطمئنی دوست عزیز؟ به داوریش مربوط نمیشه؟نقل قول:
بابا خداییش من نمیدونم چرا شما نمیتونین راحت بازی کنید.هر چی بازی سختتر باشه که بهتره.شما دوست دارین بعد یکی دو ماه به هر تیم کامپیوتر 4-5 گل بزنید.من خودم رفتم مستر لیگ فصل اول تونستم تو لیگ هفتم بشم و جاهای دیگه هم حذف شدم ولی فصل جدید صدر جدولم فعلا تو جام یوفا هم صعود کردم همچنین رسیدم به 1/4 جام حذفی.هر چی بیشتر بازی کنید روون تر میشید.
من که مطمئنم به دروازه بان ربط داره چون خودم امتحان کردمنقل قول:
ولی فکر نکنم به داوری ربط پیدا کنه
به نظر من همین سطح سوپراستار هم خیلی سطح پایینیه :31:نقل قول:
منم مسترلیگ رفتم هم لیگ رو گرفتم هم جام حذفی هم جام باشگاه ها
فقط باید قلقش بیاد دستت
تنها چیزی که توی مسترلیگ منو به شدت ناراحت میکنه اینه که اصلا نمیشه بازیکن خرید
2 فصل دارم با یووه میرم فقط پاتو رو خریدم
فعلا یک قهرمانی هم ندارم:دی
ولی حال میده که خوب ببازی:دی
خب نگفتي وقتي به دروازه باني ربطي داره يعني اينكه هر چي سطحش رو بالاتر ببري دروازه باني بهتر ميشه و كمتر سوتي ميده؟نقل قول:
هرچی بالاتر باشه بهتر دروازه بانی میکنهنقل قول:
حالا اگه رفتی و امتحان کردی و جواب نداد نیای یقه منو بچسبی :31::31:
گفتم که من امتحان کردم جواب داد
چند هفته پیش هم یکی همین سوال رو از یکی دیگه پرسیده بود اونم همین جواب رو داده بود :46:
موفق باشی
کسی جوابی واسه مشکل ما نداره ؟؟؟ :41:نقل قول:
به احتمال زیاد فایلت بد دانلود شده یا اینکه بد Extract شده.نقل قول:
دوباره اکسترکت کن و حواست هم باشه که موقع اکسترکت کردن بعضی وقتا ممکنه آنتی ویروس یه فایلی چیزی رو ویروس تشخیص بده و پاک کنه که بعد در موقع نصب با مشکل روبه رو میشی.
وسط زمین یهو داری میری بازیکن حریف توپت رو میگیره تو انگار توی رینگ بوکس یا کشتی کج ضربه خوردی تا چند ثانیه همینطوری تلو تلو می خوری :31:
چه جوری میشه یک دو کرد؟ من هر کاری میکنم نمیشه؟
مرحله اول تمرین حمله را چه جوری باید رد کرد من پاس تو عنق میدم وگل هم می زنم ولی با ز مردود میشم!!
سلام دوستان
چه طوری میشه توپ رو وقتی مسی داره میره ازش بگیرم ، اصلا نمیشه ، انگاری توپ به پاش چسبیده ، چپ و راست میکنه راحت دریبل میزنه ، راه چاره نداره ؟
تنها راه حلی که داره اینه که دسته بازی رو ول کنی و بذاری تا آخرش بره و توپ رو گُل کنه:10:نقل قول:
شوخی نمیکنم.
بعضی مواقع اینقدر میرن رو اعصاب که دسته رو ول میکنم (پرت میکنم:27:)
خداییش نسخه 2010 خیلی بهتر بود. 2011 یه مقداری خراب شد و 2012 خیلی خیلی داغون شد.
ولی چاره ای نیست....
ما PES بازیم و نمیتونیم از PES بگذریم:31:
اصلآ حالش به اینه که نمیشه توپو ازش گرفت ! : دینقل قول:
آخه تو واقعیت هم همینطوره ... ولی با گرفتن RT و مربع و ضربدر همزمان میتونی با دو نفر اسکورتش کنی :31:
ايول چي گفتي من وقتي دونفره با دوستام بازي ميكنم بارسا رو برميدارم و با مسي بدون استفاده از دريبلايي كه با شوك ميزنن و با همون گرفتن جهت به راحتي اونا رو دريبل ميزنم و اونام عصباني ميشن(البته نشون نميدن ولي من احساس ميكنم اينو:27:) البته با بازيكناي ديگه هم ميتونم اين كارو بكنم ولي با مسي يه چيز ديگست فك نكنم راهي برا گرفتن مسي باشه خب واقعيشم از اين كارا ميكنه:31:نقل قول:
چرا یه راهی هست! اول بسم الله بازی بزنی مسی رو داغونش کنی و نقطه ضعف مسی هم اینه که زود مسدوم میشه :31:نقل قول:
نقل قول:
نه به اين راحتيم مسي داغون نميشه اصلا حالا بيان داغونش كنن بازيكنا خودشون اخراج ميشن و يه مشكل ديگه پيدا ميكنن كه 10 نفره ميشن و اونوقت حالا من كه خودم توپ رو ميدم به سانچز و بازم دريبلشون ميزنم:31:
میخوایی یه کار دیگه کنیم و با هم بازی کنیم، من رونالدو رو میزارم جلو و کاسیاس رو عقب!! کاسیاس بندازه و رونالدو بکنه تو گل!! بقیه بازیکنان هم بشینن تخمه بچرکونن :31:نقل قول:
شوخی کردم دوست عزیز ناراحت نشی
باز خوبه شما فقط از مسی دریبل می خورید من از هر بازیکنی دریبل می خورم :31:
فکر کنم بهترین روش اینه . من برای دفاع فقط ضربدر رو نگه میدارم و حتی شماره هم عوض نمی کنم . فقط یه بازیکن میره دنبال حریف و بقیه هم خودشون میان جلوی توپ .
البته این هم کامل جواب نمیده ولی ظاهزاً از بقیه روش ها بهتره :31:
گول زنک ترین روش دفاع نگه داشتن مربع و ضربدره . این کار رو نکنید . سر هر بازیکن کامپیوتر 2تا بازیکن از شما میره و برای بقیه بازیکنای کامپیوتر فضا ایجاد میشه که اصلاً خوب نیست .
سلام دوستان من این فایل رو دانلود کردم
اینو دقیقا باید کجا کپی کنم ممنون میشم راهنمایی کنیدکد:http://www.pesbaz.com/turf-/119-turf/559--hd-.html
فایل زیپ هم شامل دو تا پوشه به اسم
dt07.img
dt08.img
ویه فایل textبه نام Credit
اون دو تای اولی پوشه هستند که سرشار از فایل binهست
این که معلومه دوست عزیز برو تو پوشه کیت سرور pesedit محتویات پوشه ها رو تو همنامشون کپی کننقل قول:
محتویات پچ جدید PES کی قراره اعلام بشه؟
نقل قول:
پايم اساسي شما اصلا برو منتخب جهان رو بردار منم با همون بارساي خودم و مسي همه رو دريبل ميزنم از دم دروازه خودم تا دروازه شما حتي اون رونالدو رو هم يه اينور اونورش ميكنم كلي حالش جا بياد
منم شوخي كردم دوست عزيز :27:
وقتی میخوام بازی را اجرا کنم به انتخاب اواتار که میرسه میپره بیرون
چه جوری میشه این مشکل را حل کرد؟
سلام به دوستان .
من بعد نسخه 2010 این 2012 رو تازه نصب کردم و چنتا سوال داشتم :
1- آیا واقعا بازی سخت تر شده یا من اینطوری احساس می کنم ؟! :دی
2- این 4 تا مدل مربی گری که با 4 تا عکس مربی همراه به چه درد میخوره ؟! آیا میشه تک ترکیبی داشت مثل قبل ؟!
3- یادمه نسخه قبلی وقتی 2 تا کلید R یا L رو پشت هم میزدیم توپ رو کمی جلو تر مینداخت و یا وقتی R2 رو وقتی سرعت میرفتیم میزدیم توپ رو خیلی جلو تر مینداخت ، اونا وجود ندارن ؟!
4- حالت ایست کردن با یه دکمه چی ، حذف شده ؟!
5- دریبل هم سخت تر از قبل اومد به نظرم ! اون چی ، دکمه تریکبی چیزی نداره ؟!
اصلا کلا چیا حذف و یا عوض شده ؟! :دی
کسی آموزش کاملی داره ؟!
ممنون میشم
ﻣﻦ ﻛﻪ ﺩﻳﮕﻪ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ﭼﻴﻜﺎﺭ ﻛﻨﻢ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺍﻳﻦ ﺑﺎﺭﺳﺎ
ﺩﺍﻭﻳﺪ ﻭﻳﺎ ﻭ ﻟﻴﻮﻧﻞ ﻣﺴﻲ ﻣﻴﺎﻥ ~ﺷﺖ ﻣﺤﻮﻃﻪ ﺟﺮﻳﻤﻪ ﻭ ﺷﻮﺕ ﻣﻴﻜﻨﻦ ﺭﺍﺣﺖ ﮔﻞ ﻣﻴﺸﻪ . ﺷﻮﺗﺎﺷﻮﻥ ﻫﻤﺶ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺑﻐﻞ ﭘﺎﻣﻴﮕﻴﻤﺎ (ﺑﺼﻮﺭﺕ ﻓﻨﻲ) ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺭﺍﺣﺖ ﻣﻴﺮﻩ ﺗﻮ ﮔﻞ ﺭﺩ ﺧﻮﺭﺩ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻩ
ﻛﻼ ﻣﻦ ﺗﻮ ﻫﻨﮕﻢ ﻭﻗﺘﻲ ﺑﺎﺯﻱ ﻣﻲ ﻛﻨﻢ
تو مستر لیگ چیکار کنم مربی اینجوری نیاد گوشه تصویر؟:31:
وقتی میاد، بازیکن میخکوب میشه سر جاش اصن تکون نمیخوره:19:
همینجوری الکی الکی 2تا گل خوردم:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]