جوک میگن این هیلوود پول پرستم گفته در هیچ شرایطی سسک رو نمیفروشیم پس کملا منتفی هست
Printable View
جوک میگن این هیلوود پول پرستم گفته در هیچ شرایطی سسک رو نمیفروشیم پس کملا منتفی هست
اگه قیافش بد بود چند سال پیش توی چهره های معروف در انگلستان رتبه نهم رو بخاطر خوش پوشی نمی گرفت
ممنون.نقل قول:
... طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، ...
من اون حرف رو زدم چون به گل نمیشه اعتماد کرد.
و دلیله دیگش حرف دوستمون تو پست بالا و حرفهای خوده سسک بود.
سسک شاید یه روز بره ولی فکر نکم ساله دیگه باشه (این نظر منه)
به نظر من سسک رفتنیه!
زمستان امسال نشد ، تابستان میره
مثل اینکه اخبار جداییش هم یه خورده جدی شده:13:
اینطور که سایت کانون هواداری نوشته بود قضیه جوریه که اصلا انگار این پیشنهاد از طرف خود آرسنال بوده :دی
حیف منچستر که یه بارسلونایی بیاد توش...آخه کی میتونه جانشین سر الکس بشه؟؟؟هیشکیه هیشکی.....
وکیل زاراته از علاقه آرسنال برای خرید این بازیکن لازیو خبر داد .
این خبر در طول یک ساعت ناگهان مثل بمبی در محافل ورزشی منفجر شد و اکثر خبرگزاری های معتبر مانند اسکای و یورو نیوز از آن یاد کردند.
زاراته قبلا در بیرمنگام حضور داشته و هم اکنون در لازیو بازی میکند ، این بازیکن 2 سال پیش به سری آ رفته است و اخبار منتشر شده مبنی بر علاقه آرسنال برای به خدمتگیری وی است .
خوزه آلبرت وکیل وی در مصاحبه ای چنین گفت : من با آرسنال در تماس هستیم . روز گذشته یکی از مقامات باشگاه آرسنال در مورد وی از من سوالاتی کرد .
وی افزود : آرسنال میخواهد توان هجومی خود را بیشتر کند آنها پیشنهاد 40 میلیون یورویی خود را به رئیس باشگاه لازیو داده اند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آلبرت به این موضوع هم اشاره کرد که منچستر سیتی از علاقمندان به زاراته در فصل تابستان بود اما شرایط کنونی آرسنال را بهتر دانست .
عدم رضایت :
ظاهرا زارته مشکلاتی با مربی لازیو پیدا کرده است و اصلا رابطه خوبی بین آن ها وجود ندارد ، آلبرت این موضوع را تایید کرد و گفت : من در مورد این قضیه صحبتی نرده ام ، به نظر پوچ میآید اما زاراته از شرایط ناراضی است او تنها باید تیم را هندل کند.
منیع: arsenal.ir
که البته بعیده همچین انتقالی صورت بگیره
اونم از طرف آرسن ونگر با این مبلغ!!!!
چه بازیکنایی
بیشتر شبیه شایعست.
آرسن ونگر همیشه روی قیمت حقیقیه یه بازیکن تاکید میکنه بعد بیاد 40 تا بده برای زاراته.
البته نا گفته نماند که بازیکن بسیار خوبیه!
ولی منم معتقدم همچین قیمتی ونگر برای هیچ بازیکنی نمی ده :دی
بعید میدونم ونگر 40 میلیون واسه زاراته هزینه کنه !!!! اما زاراته اگه این انتقال هم صورت نگیره این خبر به نفعش شد
جام جم آنلاين: "جوزپ گوارديولا" سرمربي جوان تيم بارسلونا اسپانيا به عنوان بهترين مربي سال 2009 ميلادي جهان انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش ايرنا، کميته آمار و تاريخ فدراسيون بين المللي فوتبال (فيفا) روز جمعه اسامي بهترين مربيان سال 2009 ميلادي را معرفي کرد که گوارديولا به دليل کسب شش مقام قهرماني همراه با تيم بارسلونا در سال 2009 در صدر ايستاد.
در اين رتبه بندي، سر آلکس فرگوسن سرمربي تيم منچستريونايتد انگليس، خوزه مورينيو سرمربي تيم اينترميلان ايتاليا، خاوير سابلا سرمربي تيم ريورپلاته آرژانتين و ميرکا لوکسيو سرمربي تيم شاختار دونتسک روماني نيز در رده هاي دوم تا پنجم قرار دارند.
آرسن ونگر سرمربي تيم آرسنال انگليس، گاس هيدينگ سرمربي تيم چلسي انگليس، لورنت رابرات بلانک سرمربي تيم بوردو فرانسه، جورج دانيل فوساتي از تيم گويتو اروگونه و فيلکس ماگات سرمربي تيم وولفسبورگ آلمان در مکان هاي ششم تا دهم فهرست برترين مربيان سال 2009 ميلادي ايستاده اند.
سال 2009 موفقیت های بسیاری رو داشت و به نظر من این حقش بود.
ولی خوزه مورینیو در رتبه 3 معقولا نه نیست
هیگواین واسه رئال مفید تره تا فابرگاس....کاش هیگواینو نفروشن
صحبت رو تموم کردی واسه بارسا!ایول:5:!نقل قول:
من همون اول هم گفتم این شایعات روزنامه های اسپانیاییه. اینم حرف های رئیس:
ونگر به شایعات فابرگاس خندید
پایگاه خبری GunnersTrust : باز هم سسک فابرگاس و باز هم شایعات علاقه مندی تیمهای مختلف و باز هم بارسلونا و رئال مادرید. در چند روز اخیر خبرهای مختلفی در مورد جدائی سسک وجود داشت اما آرسن ونگر تمام آنها را رد کرد و در جواب سوالی در همین زمینه که از او پرسیده شد ، اینگونه واکنش نشان داد.
" میبینم که میزان شوخ طبعی در سال 2010 را آزمایش میکنید !! خوشحال میشوم آن را با یک لبخند بزرگ پاسخ دهم !! نمیتوانم راجع به حدسیات کاری انجام دهم. تنها کاری که میتوانیم انجام بدهیم این است که حرف بزنیم ، حریف بزنیم و حرف بزنیم.
خیلی سخت با تمام بازیکنان کار میکنیم و همه انها تعهدی بلند مدت با باشگاه دارند. او تا 2015 در اختیار ماست. ما نقشه ای بلند مدت داریم تا یک تیم برنده باشیم و سسک نیز قسمتی از آن طرح است. "
آرسن ونگر تمام اتهامات در مورد نیاز مالی باشگاه و اینکه مجبور به فروش سسک هست را نیز رد کرد.
" همیشه چیزی که به ذهن شما می آید پول است. در این ورزش یک حق تقدم شماره یک داریم. میتوانیم اینگونه تفکر خود را حفظ کنیم زیرا ما مدیریت سالمی داریم و از نظر مالی نیازمند نیستیم.
همیشه برای این باشگاه جنگیده ام تا در وضع مالی قدرتمندی قرار داشته باشند زیرا احساس میکنم تصمیمی که میگیریم ، اول از همه فوتبال باشگاه باید از آن بهره ببرد. "
منابع : arsenal.ir | gunnerstrust.ir | arsenal.com
هرچند که با تمام وجود از بارسا متنفرم ولی فکر میکنم بهترین گزینه برای جانشینی سر الکس کبیر همین پپ باشه . فکر نمیکنید سر الکس دیگه کمی برای این کار پیر شده ؟ ( هرچند که یه شیر همیشه شیره حتی اگه...)نقل قول:
ویرایش شد.
حذف شود.
ویرایش شد.
حذف شود.
من همون اول هم گفتم این شایعات روزنامه های اسپانیاییه. اینم حرف های رئیس:
ونگر به شایعات فابرگاس خندید
پایگاه خبری GunnersTrust : باز هم سسک فابرگاس و باز هم شایعات علاقه مندی تیمهای مختلف و باز هم بارسلونا و رئال مادرید. در چند روز اخیر خبرهای مختلفی در مورد جدائی سسک وجود داشت اما آرسن ونگر تمام آنها را رد کرد و در جواب سوالی در همین زمینه که از او پرسیده شد ، اینگونه واکنش نشان داد.
" میبینم که میزان شوخ طبعی در سال 2010 را آزمایش میکنید !! خوشحال میشوم آن را با یک لبخند بزرگ پاسخ دهم !! نمیتوانم راجع به حدسیات کاری انجام دهم. تنها کاری که میتوانیم انجام بدهیم این است که حرف بزنیم ، حریف بزنیم و حرف بزنیم.
خیلی سخت با تمام بازیکنان کار میکنیم و همه انها تعهدی بلند مدت با باشگاه دارند. او تا 2015 در اختیار ماست. ما نقشه ای بلند مدت داریم تا یک تیم برنده باشیم و سسک نیز قسمتی از آن طرح است. "
آرسن ونگر تمام اتهامات در مورد نیاز مالی باشگاه و اینکه مجبور به فروش سسک هست را نیز رد کرد.
" همیشه چیزی که به ذهن شما می آید پول است. در این ورزش یک حق تقدم شماره یک داریم. میتوانیم اینگونه تفکر خود را حفظ کنیم زیرا ما مدیریت سالمی داریم و از نظر مالی نیازمند نیستیم.
همیشه برای این باشگاه جنگیده ام تا در وضع مالی قدرتمندی قرار داشته باشند زیرا احساس میکنم تصمیمی که میگیریم ، اول از همه فوتبال باشگاه باید از آن بهره ببرد. "
منابع : arsenal.ir | gunnerstrust.ir | arsenal.com
پایگاه خبری GunnersTrust : سر انجام بعد از حرف و حدیثهای فراوان ، پت ویرا ، کاپیتان اسبق توپچی ها با قراردادی 6 ماهه به باشگاه منچستر سیتی پیوست. آرسن ونگر باور دارد پت نیاز به بازی کردن داشت و رفتن به منچستر سیتی انتخا درستی برای او بود.
" قبلا هم گفته ام که پاتریک نیاز دارد تا بازی کند. در آن سن بسیار دشوار است که اگر بازی نکنید ، باز هم در بهترین شرایط خود باقی بمانید. او کاپیتان تیم ملی فرانسه است و چندین بار در فرانسه این سوال را مطرح کردم و همه گفتند او احتیاج دارد تا باشگاه خود را تغییر دهد تا بازی کند. بنابراین او میتواند برای جایگاه خود رقابت کند.
از نظر من او انتخاب درستی انجام داده است. سیتی هم انتخاب درستی انجام داده و بنابراین آن یک پیوند بسیار خوب است."
آرسن ونگر در سال 96 ویرا را به لندن آورد و در طول 9 سال پت همراه با آرسنال 7 جام را فتح کرد. تابستان گذشته صحبتهایی مبنی بر بازگشت او به لندن وجود داشت.
" بله راجع به آن فکر کرده ام. اما در اینجا بازیکنانی مانند الکس سونگ این وظیفه را انجام میدهند. خواستم به آنها یک شانس بدهم. آن مهم بود که هیچ کس دیگری جلوی آنها قرار نداشته باشد. "
منابع: arsenal.com | gunnerstrust.ir
ونگر کارتون کول رو هم تکذیب کرد. کلا این فصل رئیس خوب تکذیب میکنه.
آرسن ونگر اموز دو نفر دیگر را از لیست بلند بالای شایعات حذف کرد . محتمل ترین گزینه کنار رفت...
در کوران داغ شایعات نقل و انتقالات باشگاه آرسنال فعلا آرسن ونگر کاری جز رد گزینه های احتمالی ندارد.
تا به این جای کار پس از گزینه های مختلف امروز آرسن ونگر در مورد کارلتون کول و موسس صحبت کرد.
این دو بازیکن که صحبت های زیادی مبنی بر حضور احتمالیشان به لندن می شد دیگر به شایعات قدیمی پیوستند .
کارلتون کول که در حال حاضر از درد زانو رنج می برد نمی تواند به آرسنال بپیوندد . البته وی با 7 گل در 13 بازی وستهم بهترین گلزن این تیم به شمار می رود اما ونگر روی وی تمرکز نکرده است .
در سوی مقابل ویکتور موسس بازیکن 19 ساله و استعداد تیم کریستال پالاس نیز در سمت دیگر صحبت ونگر تکذیب شد . موسس توانسته در انگلستان نمرات بسیار قابل توجهی کسب کند و همین کافی بود تا شایعات پیرامون وی زیاد شود.
" هیچ چیزی در مورد این بازیکنان وجود ندارد . ( آرسنال به دنبال آن ها نیست ) "
منبع: arsenal.ir
با حرف های آرسن ونگر احتمال حضورسول کمپل در آرسنال بیشتر شد...
در حالی که صحبت های زیادی پیرامون حضور سول کمپل در آرسنال به گوش می رسد امروز با ابراز علاقه آرسن ونگر بر این مضووع این امر تشدید شد . البته این حضور و یا عدم حضور سول در آرسنال فقط و فقط به خرج و یا ادامه همکاری فیلیپ سندروس بستگی دارد.
فیلیپ سندروس که پس از یک سال قرضی در آث میلان بسیار هوای دیگر تیم ها به سرش افتاد امسال برای آرسنال فقط در دو بازی کارلینگ کاپ به میدان رفته است که برای حضور در جام جهانی همراه تیم ملی سویی این تعداد بازی بسیار بد است.
در کنار این ماجرا ها خود فیلیپ از باشگاه آرسنال خواستار آن شد تا حتی به صورت قرضی وی را در ژانویه به دیگر باشگاهی بدهند تا وی بتواند با بازی های زیاد تر و نمایش خوب خود نظر اوتمار هیتسفیلد را جلب کند . البته این امر به وجود پیشنهاد از سوی باشگاه های دیگر برای سندروس بستگی دارد .
آرسن ونگر که عقیده محکمی بر سول کمپل دارد می گوید وی همچنان توانایی بازی در لیگ برتر انگلستان را دارد . سول کمپل برای حفظ امادگی بدنی خود مدتی است که با توپچی های لندنی تمرین می کند و در حال حاضر با تیمی قرارداد رسمی ندارد . شاید این بهریتن فرصت باشد تا باشگاه آرسنال با تزریق تجریبیات سول در نیم فصل دوم با قدرت بیشتری برای قهرمانی بجنگد .
این داستانی بود که ونگر قبل از شروع صحبت هایش در مورد بازی در کنفرانس مطبوعاتی به آن پرداخت .
آرسن ونگر در این مورد می گوید :
" فیلیپ سندروس در حال حاضر اصلا در دسترس نیست . چرا که وی مصدوم است .
او در پایان این فصل بازیکن آزاد خواهد شد ولی در حال حاضر وی بازیکن آرسنال است .
سول کمپل به سختی در حال تمرین کردن است . آیا او می تواند در لیگ برتر بازی کند ؟ چرا که نه .
تفکرات به سوی مسائل روشن و خوبی می روند . ما همیشه به بازیکنان خوب علاقه خود را نشان داده ایم . ولی نگران نباشید اگر ما کسی را به دمت گرفتیم من اول به رسانه ها اعلام می کنم . "
منبع: arsenal.ir
به به میبینم که باید آرزوی سسک رو به گور ببرن دم رئیس گرم.
کاتون کول در حد آرسنال نیست اگه می خواست پیشرفت کنه تا حالا کرده بود :دی
خوبه اگه بياد
بازيكن بدي نيست .
قابل توجه اقایونی که میگن 6 تایی مثل اینکه چیزی درباره ی بارسلونا1-11رئال مادرید چیزی نشنیدن که هی میگن 6 تایی :41::13:
تا دنیا دنیاست رئال سرور بارساست
واقعا من هنوز نفهمیدم این همه شایعه برای آرسنال و فابرگاس برای چی درست میکنن :13:
و اینکه فکر میکنم کول هم به آرسنال نمیاد
در آخرین اخبار شنیده بودم که پاش مشکل داره و به درد آرسنال نمیخوره
ديويد بكام هافبك انگليسي تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا ليونل مسي اعجوبه بارسلونا را به عنوان يكي از بهترين بازيكناني كه تاكنون ديده است، توصيف كرد. به گزارش سايت يوفا، بكام در مورد بهترين بازيكن سال جهان گفت: بدون شك، او يكي از بهترين بازيكناني است كه مقابلش بازي كرده ام و يكي از آماده ترين بازيكناني است كه تاكنون ديده ام.
ستاره سابق تيمهاي منچستريونايتد و همچنين رئال مادريد در قياس مسي با سرمربي كنوني تيم ملي آرژانتين يعني ديه گو مارادونا نيز اظهار داشت: او به عنوان يك بازيكن ريز جثه، استعداد زيادي دارد. او شبيهترين بازيكن به مارادونا است و با همان شور و اشتياق بازي ميكند.
بكام در خاتمه با بيان اينكه براي مسي به عنوان يك انسان احترام زيادي قائل است، خاطر نشان كرد، وي به خاطر اخلاق خوبي كه دارد در سالهاي آينده به موفقيتهاي بيشتري خواهد رسيد.
كاپيتان سابق تيم ملي انگليس ادامه داد: مسي بازيكني موفق و در عين حال انسان واقعا خوبي است. مطمئن هستم در آينده به موفقيتهاي بيشتري دست پيدا خواهد كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتوبوس حامل بازیکنان تیم ملی فوتبال توگو که در حال ورود از کنگو به مرزهای آنگولا بود، مورد حمله گروهی مسلح قرار گرفت.در این حادثه راننده آنگولایی اتوبوس به دلیل شلیک گلوله جان خود را از دست داد. البته دو بازیکن به نام های سرجی آکاکپو و کودجوی اوبیلاله، پزشک تیم و یک روزنامه نگار نیز تیر خوردند.
پس از این حادثه دردناک بازیکنان تیم ملی توگو در صحبتهایی از شرایط کنونی شان سخن گفتند. "الاییسی رومائو" در این باره گفت: هنوز نمی دانیم که چه خواهد شد، ولی هیچ کس انگیزه بازی کردن ندارد. ما نمی توانیم به میدان برویم و پیش از هر چیز دیگری به سلامت بازیکنان مجروح تیم می اندیشیم. خون زمین را فراگرفته بود.
یکی دیگر از بازیکنان تیم ملی توگو نیز اظهار داشت: بسیار وحشتناک بود. این تیراندازی حدود 20 دقیقه ادامه داشت و ما پشت صندلی های اتوبوس پنهان شده بودیم.این در حالی بود که نیروهای امنیتی نیز حضور داشتند، ولی تعدادشان کافی نبود.
این حمله یک کشته و سه مصدوم داشته و حال سایر بازیکنان تیم ملی توگو از جمله "امانوئل آدبایور" خوب است؛ هر چند که تمامی این بازیکنان از نظر روحی در شرایط مساعدی قرار ندارند.
ساعاتی پیش تلويزيون آنگولا تصاويري از آدبايور و گروهي از يارانش در تيم ملي فوتبال توگو با چهره هاي بهت زده و گريان به نمايش گذاشت . اين تصاوير کمي پس از حمله مرگبار با مسلسل به اتوبوسهاي حامل اعضاي تيم گرفته شده بود .
آدبايور مهاجم باشگاه منچستر سيتي در حاليکه مي گريست و با حالت شوک در بيرون بيمارستاني در مرکز استان کابيندا قدم مي زد، نشان داده شد . وی که ظاهرا مات و مبهوت شده ولي صدمه اي به وي نرسيده به همراه گروهي از يارانش در تيم ملي توگو در حال عزيمت از اردوي تمرين خود در "پوئن نوآر" به کابيندا براي انجام نخستين بازي خود در جام ملتهاي افريقا در برابر غنا در روز دوشنبه بودند .
این اتفاق در منطقه ای خودمختار در آنگولا رخ داده و یاغیان منطقه "کابیندا" مسئولیت این حادثه را به عهده گرفتند. در بيانيه امضاء شده توسط "رودريگز مينگاس" دبيرکل گروه آمده است : اين حمله فقط يک کشته و سه زخمي برجاي گذاشته است !
اين گروه وعده داده است : اين عمليات تنها شروع يک رشته اقدامات هدفمندي است که در سراسر منطقه کابيندا ادامه خواهد يافت .
توگو که در جام ملتهاي افريقا با غنا، ساحل عاج و بورکينافاسو همگروه است، قرار بود روز دوشنبه نخستين بازي خود را در برابر غنا در منطقه کابيندا انجام دهد .
سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آفریقا اعلام کرد که به رغم اتفاق ناگواری که برای تیم ملی توگو در منطقه کابیندای آنگولا رخ داد، این رقابتها برگزار خواهد شد.
"سلیمان حبوبا" مسئول روابط عمومی این کمیته گفت: نگرانی اصلی ما متوجه بازیکنان است، ولی این رقابتها برگزار خواهد شد.
این در حالی است که نایب رئیس این کمیته برای بررسی این ماجرا روانه کابیندا شده است. حبوبا ادامه داد: ما باید تمام واقعیتها را دریابیم؛ چرا که هنوز تمام حقایق را نمی دانیم و نمی توان برپایه اخباری که از سوی رسانه ها می گیریم، واکنش نشان داد.
توگو تنها تیمی بود که از راه زمینی رهسپار آنگولا می شد و این ماجرا سوالاتی را در ذهن مسئولان کنفدراسیون فوبتال آفریقا ایجاد کرده است.
حبوبا در پایان صحبتهایش اظهار داشت: قوانین ما مشخص است. تیمها می بایست ترجیحا سفر خود را به صورت هوایی انجام دهند تا با اتوبوس.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه هرالد "ديديه دروگبا " اظهار داشت: تيم ملي ساحلعاج اقدام به برگزاري اردوي آمادهسازي مناسبي كرده و بازيكنان در بهترين شرايط ممكن قرار دارند. ما مصمم و با انگيزه در اين پيكارها حضور يافتهايم.
كاپيتان اين تيم عنوان كرد: بخاطر بازيهاي پرتعداد و سنگين در اروپا و انگليس تا حدي تحت فشار قرار گرفته و خسته شدهام؛ اما اين موضوع براي من مشكلي بزرگ محسوب نمي شود.
اين گلزن 31 ساله كه تاكنون 64 مرتبه براي تيم كشورش بازي كرده و 40 گل زده تصريح كرد: من بازيكن خام و بي تجربهاي نيستم. ميدانم اين مسئله را چگونه بايد سريع حل كنم. در اولين بازي در اين جام كه روز دوشنبه مقابل بوركينافاسو خواهد بود، نشان خواهم داد كه اصلا خسته نيستم و با نشاط كامل وارد اين پيكارها شدهام.
پيكارهاي جام ملتهاي آفريقا از فردا (يكشنبه) در آنگولا برگزار مي شود. تيم ساحل عاج در گروه دوم در كنار بوركينافاسو، غنا و توگو حضور دارد.
اینم خیلی جالبه
آرسن ونگر از نامه ای که برای سران باشگاه رئال مادرید و بارسلونا نوشت خبر داد.
پایگاه خبری GunnersTrust : در سالهای اخیر مدام اخباری پیرامون انتقال فابرگاس به بارسلونا و رئال مادرید وجود داشت. خود سسک و همینطور آرسن ونگر مدام این صحبتها را رد کردند اما تلاش تیمهای اسپانیایی از هر سو با شدت بیشتری ادامه دارد. آرسن ونگر در مصاحبه روز جمعه خود اعلام کرد که او نامه ای به دو باشگاه اسپانیایی نوشت و از آنها درخواست کرد که دست از شایعه پراکنی و تلاش برای جذب سسک بردارند اما تاکنون جوابی دریافت نکرد. ونگر در جواب سوالی که باز هم در مورد آینده فابرگاس شد اینگونه پاسخ داد :
" شایعات از اسپانیا می آیند ، نه اینجا و همیشه ما همان صحبتها را راجع به آن داشته ایم.
چقدر آنها در مورد رئال مادرید و بارسلونا صحبت کردند. ما چگونه تحت تاثیر آنها قرار گرفتیم؟ ما نامه ای به آنها نوشتیم. ما نمیگوییم مسی و کاکا هفته آینده اینجا قرارداد امضا خواهند کرد. به آنها گفتیم اگر روزی بخواهیم بازیکنی را بفروشیم و آنها علاقه مند به خرید آن هستند ، میتوانند با ماتماس بگیرند. لازم نیست که آنها از طریق روزنامه ها حرف خود را بیان کنند.
خیلی وقت پیش نامه ای نوشتم برای گفتن این مطلب که آماده نیستیم هیچ کدام از بازیکنان خود را بفروشیم. اما دقیقا نمیدانم چه زمانی بود و بخاطر نمی آورم آنها جواب آن را داده باشند.
مجبورید بفهمید که در اسپانیا اوضاع تا اندازه ای متفاوت است. مدیران باشگاه توسط هواداران انتخاب میشوند و بنابراین مجبورند برای کسب ریاست مبارزه کنند. اگر شما مرا انتخاب کنید ، من با او ، آن و آن یکی به اینجا می آیم. اما هرگز آنها با بازیکن مورد نظر صحبت نکرده اند ، نه با باشگاهها و نه با هیچ کس دیگری و همه آنها تنها بخشی از خیال پردازی آنهاست. "
منابع: arsenal.ir | gunnerstrust.ir | arsenal.com
همش از سوی اون دوتا باشگاه اسپانیایی هست که مدیرانشون واسه انتخابات تبلیغ میکنند.نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه ونگر به این دو باشگاه گویای همه چیزه.
خواهشا همه بخونن تا متوجه بشن چقدر این انسان حرفه ای فکر میکنه. :40:
تو دلتو به همین حرفا خوش کن...معلومه تازه طرفداری!نقل قول:
حال و حوصله ندارم واست قضیه ی اون بازی تخیلی و سراسر دروغ رو توضیح بدم!
دیگه عالم و آدم می دونن قضیه ی اون بازی چی بوده!برو یکم سرچ کن دستت بیاد چی به چیه...
فقط اوساسونا:دی چیه همش طفدار تیمای مطرح هستین آخه! آدم دیگه بردن دائمی این تیمای مطرح استفراغش میگیره!...
تنها حسنی که دارن اینه که بازی کردن بازیکناشون قشنگه!!! چیزی که هیچ وقت توی ایران نبوده و نخواهد بود! البته الان علت اصلی افت فوتبال ما هم به نظرم همینه! اون وقت میان این قطبی بیچاره رو خردش می کنن:13:
خب عزیز من شما فک می کنی علت اینکه این تیما اینقدر طرفدار دارن چیه؟!همین قشنگ بازی کردنشونه دیگه!نقل قول:
همین 100 سال جلوتر از فوتبال ما بودنه دیگه!
بحث فوتبال داخلی یه چیز دیگه س که اینجا جاش نیس...
رئال فقط نون بازیکناشو میخوره همین الان رونالدو رو ازشون بگیری فاتحهشون خوندس ولی بارسا اینقدر وابسته بازیکن نیست. چند سال پیش رونالدیهو رو دادن وسریع جانشینشو ساختن (نخریدن).درکل بیشتر بازیکنای بارسا توسط خود باشگاه مطرح شدن وهمینه که ارزش این تیم وبازیکناشو میبره بالا ولی مادرید فقط وفقط وفقط پول خرج میکنه تا بازیکنهای مطرح رو بخره ولی اگه ده برابر هم خرج کنه بازم تیم نمیشه که نمیشه
شما همین یازده تا گل رو بچسب اگه خدا بخواد با این همه گل امسال قهرمانید. در ضمن دوست دارم بدونم تین بازی چه سالی انجام شده بازی شیش تایی کی؟ عزیم توهم ورت نداره حالا حالاها مادریدیها باید زور بزنند تا بخوان دوتا گل بزنند و بارسا رو ببرند. پس دیگه تاریخ باستان رو پیش نکش .حال رو بچسب ......:27::27:نقل قول:
تیم یعنی سویا که هم رئال رو برد و هم بارسا رو. (برای در آوردن لج طرفدارای هر دو تیم:31:)
به نظرم بارسلونا هم وابستگی زیادی به مسی داره . همین بازی قبلیش با سویا که مسی نبود چیزی نمونده بود که توی نیوکمپ ببازه به سویا . قبل از مسی هم به رونالدینیو وابسته بود که اونم وقتی توی فرم خوبش نبود بارسا هم افت زیادی کرده بود و 4-1 هم به رئال در آخرین فصل مربیگری ریکارد باخت .نقل قول: