خودشه:13:نمی دونم چه طور باید بازی کنیم.نقل قول:
Printable View
خودشه:13:نمی دونم چه طور باید بازی کنیم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیدری: استقلال توان فوتبال ایران را نشان داد
به گزارش ایرنا، 'خسرو حیدری' شنبه شب در جمع خبرنگاران خاطرنشان كرد: نمایش مناسبی در دیدار امروز داشتیم و به خوبی توپ را در میانه میدان به حركت در آوردیم.
وی افزود: خوشبختانه هافبك های تیم استقلال، توپ و میدان را در اختیار داشتند و با ارایه یك نمایش زیبا به خوبی نشان دادند كه فوتبال ایران بسیار قوی تر از عربستان سعودی است.
حیدری ادامه داد: دو بازی بسیار سخت برابر ذوب آهن اصفهان و الاتفاق عربستان در مرحله پلی آف داشتیم اما تازه كار ما در لیگ قهرمانان آسیا آغاز شده است و باید این روند را همچنان ادامه بدهیم.
وی با قدردانی از هواداران و مسوولان باشگاه پرسپولیس تهران گفت: از علی پروین و تماشاگران تیم پرسپولیس كه در بازی امروز حامی استقلال بودند، تشكر می كنم و این مساله نشان داد ما ایرانی ها باید در مسابقات بین المللی به خوبی از هم حمایت كنیم.
بازیكن ملی پوش استقلال گفت: امیدوارم تیم های فوتبال ایران در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا به نتایج مناسبی دست یابند.
مجتبی جباری : پروین روحیه تیم ما را بالا برد
تهران - هافبك تیم فوتبال استقلال تهران عنوان كرد، حضور 'علی پروین' در ورزشگاه آزادی تهران، روحیه تیم استقلال را بالا برد.
به گزارش ایرنا، 'مجتبی جباری' شنبه شب پس از پیروزی مقابل تیم 'الاتفاق' عربستان سعودی گفت: خوشحالم كه با این پیروزی توانستیم به مرحله بعد صعود كنیم و باید از هواداران خوب خود تشكر كنم.
وی ادامه داد: به طور حتم تیم ما با بازگشت بازیكنانی چون 'آندرانیك تیموریان' بسیار بهتر خواهد شد و امیدوارم آنها هرچه سریعتر به تیم ما بازگردند.
بازیكن تیم فوتبال استقلال تهران گفت: باید از پزشكان تیم به خاطر تلاش هایشان برای من تشكر كنم اما فكر می كنم بازهم باید پای خود را به تیغ جراحان بسپارم.
وی تصریح كرد: باید از علی پروین به خاطر حضورش در ورزشگاه آزادی تهران و حمایت از تیم ما تشكر كنم، زیرا او كمك زیادی به تیم استقلال كرد.
رحمتي: با كار پروين افتخار كردم كه يك ايرانيام /خوشحالم كه هواداران را راضي به خانه فرستاديم
سيد مهدي رحمتي ميگويد: كار علي پروين در آمدن به ورزشگاه آزادي باعث قوت قلب و دلگرمي بازيكنان اين تيم شده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دروازهبان تيم فوتبال استقلال پس از پيروزي سه بر يك تيمش برابر الاتفاق و صعود به مرحلهي گروهي ليگ قهرمانان آسيا، در جمع خبرنگاران اظهار كرد: خوشحالم كه توانستيم هواداران را راضي به خانه بفرستيم. الاتفاق تيم خوبي بود و معلوم بود كه براي اين بازي برنامه دارند. كارهاي تركيبي خوبي انجام ميدادند اما ما واقعا خوب بازي كرديم و توانستيم اين بازي را ببريم.
رحمتي ادامه داد: من بايد از عزيزمحمدي تشكر كنم كه تا هشت روز پيش از اين بازي كه ما آخرين بازيمان را در ليگ انجام داديم ديگر ديداري براي ما نگذاشت. اين هشت روز به ما خيلي كمك كرد تا استراحت كنيم و زمان مناسبي براي شناخت الاتفاق داشتيم. از عزيزمحمدي تشكر ميكنم كه با اين كارش به فوتبال ايران كمك كرد.
وي دربارهي حضور علي پروين در اين بازي گفت: من ميخواهم واقعا از پروين تشكر كنم. از حضور او خيلي خوشحال شدم. وقتي نام ايران به ميان ميآيد ديگر منافع شخصي و رنگها اهميتي ندارند و ما بايد براي اعتبار فوتبالمان تلاش كنيم. اميدوارم بقيه افراد هم مثل پروين از اين كارها بكنند. با كار پروين من افتخار كردم كه يك ايرانيام. اميدوارم پرسپوليس و سپاهان هم در ليگ قهرمانان از اعتبار فوتبال ايران دفاع كنند.
دروازهبان استقلال در پاسخ به اين سوال كه گروه استقلال را در ليگ قهرمانان آسيا چطور ميبيند؟ گفت: دربارهي آن بعدا ميتوانيم حرف بزنيم. بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي ميافتد. خوشحالم كه اين بازي را بردهايم. اميدوارم در ادامه راه هم موفق باشيم.
مهدي رحمتي همچنين درباره حضور خود در اردوي تيم ملي در امارات گفت: پسفردا به جمع مليپوشان اضافه ميشوم و اميدوارم بتوانم براي كشورم مفيد واقع شوم.
مدیر تیم الاتفاق:سعی میکنیم سهمیه عربستان را افزایش دهیم/ به استقلالیها تبریک میگویم
خبرگزاری فارس: یکی از مدیران تیم فوتبال الاتفاق عربستان گفت: سعی میکنیم سهمیه عربستان در لیگ قهرمانان آسیا را افزایش دهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، خالد الحوا پس از شکست 3 بر یک الاتفاق عربستان برابر استقلال گفت: به استقلالی ها و هواداران این تیم این پیروزی را تبریک می گویم. ما برای شکست به آزادی نیامده بودیم اما متاسفانه شکست خوردیم.
وی در خصوص کاهش سهمیه ایران و عربستان در لیگ قهرمانان آسیا عنوان کرد: سهمیه را امسال کم کردند درحالی که باید این سهمیه سال بعد کم می شد. هدف ما این بود که موفق شویم و به مرحله بالاتر برویم اما در این مرحله به استقلال خوردیم و بازنده باید به کشور خود بازگردیم. می توانیم با برطرف کردن نواقص سهمیه خود را بازگردانیم.
وی در پاسخ به این سؤال که نبود بن همام رئیس پیشین کنفدراسیون فوتبال آسیا در کم شدن سهمیه موثر بوده یا خیر گفت: فکر نمی کنم این مسئله تاثیری داشته باشد. او هم سعی کرد سهمیه کم نشود. شانس غرب آسیایی ها از شرقی ها برای سهمیه بیشتر است.
حنیف عمرانزاده : هواداران یار دوازدهم استقلال بودند
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: در دیدار مقابل الاتفاق هوادارانی که به ورزشگاه آمده بودند یار دوازدهم ما بودند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حنیف عمرانزاده پس از برتری ۳ بر یک استقلال بر تیم فوتبال الاتفاق عربستان با بیان مطلب فوق اظهارداشت: بازی خوبی را مقابل الاتفاق به نمایش گذاشتیم و خوشحالم که با برتری خوبی خود را به مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا رساندیم.
وی در ادامه افزود: ما در این دیدار روند خوبی را داشتیم و امیدوارم در بازیهای آینده در لیگ قهرمانان نیز این روند را ادامه بدهیم و بتوانیم به نمایندگی از ایران تیمی مدعی در این مسابقات باشیم.
این مدافع استقلال در پایان خاطرنشان کرد: از اینکه در این دیدار هواداران ما را تنها نگذاشتند خوشحال هستم و آنها یار دوازدهم ما در این مسابقه بودند که امیدوارم در بازیهای آینده نیز شاهد حضور انها در ورزشگاه آزادی باشیم.
کیانوش رحمتی: با حمایت تماشاگران خیلی زود گل خورده را جبران کردیم
به گزارش خبرگزاری فارس، کیانوش رحمتی پس از برتری تیم استقلال مقابل الاتفاق عربستان اظهار داشت: بازی بسیار خوبی را انجام دادیم و همانطور که هوادارنمان انتظار داشتند به پیروزی رسیدیم.
وی افزود: حالا که به مرحله گروهی رسیدیم، تلاش میکنیم تا بازیهای منطقی را به نمایش بگذاریم و به نتیجه دلخواه برسیم.
هافبک تیم استقلال ضمن خوشحالی از حضور پرشور تماشاگران گفت: هنگامی که گل تساوی را دریافت کردیم، تماشاگران آنقدر تشویق کردند تا توانستیم گل برتری را خیلی زود به ثمر برسانیم، حتی یکی دو موقعیت دیگر نیز نصیبمان شد که با بدشانسی به بیرون رفت.
رحمتی در پایان صحبتهایش مثل تمامی بازیکنان تیم استقلال از علی پروین تشکر کرد که با حضور در ورزشگاه روحیه آنها را بالا برد.
برنامه بازي هاي استقلال در ليگ قهرمانان آسيا /شروع در قطر ،پايان در ازبكستان
برنامه بازي هاي استقلال در مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
به گزارش اوج نيوز،آبیپوشان ایران با برد 3 بر یک مقابل الاتفاق عربستان به گروه اول رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا صعود کردند.
استقلال با صعود به آسیا در تاریخهای زیر رویاروی حریفان خود قرار میگیرد.
*90/12/16
الریان قطر–استقلال
* 91/1/1
استقلال–نسف کارسی ازبکستان
*91/1/15
استقلال–الجزیره امارات
* 91/1/30
الجزیره امارات–استقلال
* 91/2/15
استقلال–الریان قطر
* 91/2/30
نسف کارسی-استقلال
حمودی: امیدوارم پرسپولیس در آسیا موفق باشد/ پروین ما را شرمنده کرد
به گزارش خبرگزاری فارس، علی حمودی پس از برتری 3 بر یک استقلال مقابل الاتفاق عربستان گفت: در حالی که در نیمه اول میتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم تنها یک بار موفق به باز کردن دروازه حریف شدیم.
وی در خصوص اینکه آیا برای این بازی استرس داشتید یا خیر، گفت: بازیهای تک حذفی باعث ایجاد استرس میشود ولی ما برای این بازی به حمایت هوادارانمان دلگرم بودیم. دست آنها درد نکند که اینگونه به ورزشگاه آمدند و جا دارد از پیشکسوت پرسپولیس علی پروین تشکر کنم که ما و هوادارانمان را شرمنده کرد. امیدواریم آنها هم در لیگ قهرمانان آسیا روزهای خوبی را پشت سر بگذارند.
اظهارنظر استقلالیها پس ازبرد/ عمرانزاده: فکر نمیکردیم با این نتیجه ببریم/ رحمتی: گروه آسانی داریم
بازیکنان تیم فوتبال استقلال تیم خود را مستحق پیروزی در دیدار برابر الاتفاق عربستان در مرحله پلی اف لیگ قهرمانان آسیا دانستند.
به گزارش خبرنگار مهر، حنیف عمران زاده مدافع تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی این تیم مقابل الاتفاق عربستان در مرحله پلی اف لیگ قهرمانان آسیا در جمع خبرنگاران گفت: فکر نمیکردیم با چنین نتیجهای به پیروزی دست یابیم اما خوشحالم هواداران به ورزشگاه آمدند و بازی زیبایی را شاهد بودند.
وی با اشاره به اینکه بازیهای قبلی تیم الاتفاق را به طور کامل آنالیز کرده بودند افزود: با اضافه شدند مصدومان، استقلال کاملتر خواهد شد و در مسابقات مرحله گروهی این جام با قدرت بیشتری به میدان می رویم.
مدافع تیم فوتبال استقلال همچنین در مورد حضور علی پروین در ورزشگاه گفت: ایشان بزرگ پرسپولیس هستند. من تشکر میکنم که افتخار دادند و به ورزشگاه آمدند. خوشبختانه در حضور ایشان به پیروزی رسیدیم.
کیانوش رحمتی هافبک میانی تیم فوتبال استقلال هم پس از پایان این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: الاتفاق در هر دو نیمه خوب بود اما استقلال عملکرد بهتری داشت و مستحق پیروزی بود.
هافبک تیم استقلال همچنین گفت: همه بازیهای ما در لیگ قهرمانان سخت است اما تیم استقلال نسبت به دو تیم دیگر ایرانی در گروه راحتتری قرار گرفته است.
بازیكن تیم الاتفاق عربستان: مغلوب تیم بزرگی شدیم
به گزارش ایرنا، 'یوسف سالم' شنبه شب و پس از شكست 3 بر یك تیمش برابر استقلال ایران در رقابت های حذفی جام باشگاه های آسیا اضافه كرد: به رغم این كه تیم استقلال ایران، تیم بزرگی است اما ما نیز مقابل این تیم بد بازی نكردیم.
وی اضافه كرد: بازیكنان تیم ما تلاش زیادی برای كسب نتیجه و حذف نشدن از رقابت های جام باشگاه های آسیا انجام دادند اما به واقع باید گفت زورمان به تیم استقلال ایران نرسید.
بازیكن تیم فوتبال الاتفاق عربستان در خصوص حضور بیش از 61 هزار هوادار در ورزشگاه آزادی تهران و تاثیر آن در بازی تیم الاتفاق نیز گفت: تجربه بازی مقابل تیم های بزرگ با هواداران زیاد را داریم و به همین خاطر حضور این تعداد هوادار، تاثیر منفی بر بازی ما نداشت.
سلام دوستان
به عنوان يه پرسپوليسي بردتون رو تبريك ميگم جدا خوشحال شدم كه يه تيم از اين منطقه اسيا رو شكست داديد دمتون گرم خوشحالم هر دو تيم بزرگ ايران يعني استقلال و پرسپوليس در جام اسيا شركت دارن اين باعث جذابيت بيشتر برامون ميشه حتي خود كنفدراسيون اسيا هم خوشحاله كه اين دو تيم پرطرفدار تو مسابقات حضور دارند
درود بر تمامی ابی دلان و تمام پرسپولیسی های عزیز که واقعا جا داره تشکر ویژه ازشون کرد!
به دلیلی نتونستم این بازی رو ببینم اگه دوستی میتونه گل های بازی رو اینجا بزاره که بتونم منم ببینم!
یه تشکر ویژه هم از روزنامه پرسپولیس.همچنین تشکر ویژه از اقایان رویانیان و پروین...
==================
مظلومي: با غيرت، تعصب و جانانه برديم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با غيرت، تعصب و بازي جانانه الاتفاق عربستان را شکست داديم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرویز مظلومی پس از برتری ۳ بر یک برابر الاتفاق عربستان گفت: ابتدا باید از علی پروین و سردار رویانیان تشکر ویژهای داشته باشم. همچنین از کانون هواداران پرسپولیس و استقلال که در روز شنبه و در این هوای سرد حمایت پرشوری از استقلال انجام دادند تشکر میکنم. این برد را به همه ایرانیها تبریک میگویم.
وی ادامه داد: بازی بزرگ و نفسگیری بود. میدانستیم تیم برنده به لیگ قهرمانان آسیا میرود و تیم بازنده یک تیم درجه دو آسیایی محسوب میشود. ما دوست نداشتیم تیم درجه دو آسیا باشیم و مستحق حضور در لیگ قهرمانان آسیا بودیم. حریف هم تیم خوبی بود و در لحظاتی ما را اذیت کرد. کمی استرس داشتیم اما پیروزی بزرگی به دست آوردیم.
مظلومی تاکید کرد: این برد را به هواداران و بازیکنان که با غیرت بازی کردند و همچنین اعضای هیئت مدیره باشگاه تبریک میگویم. از فتحاللهزاده هم تشکر میکنم که همیشه پشتیبان ما بود.
سرمربی استقلال با اشاره به شرایط فنی بازی گفت: در ۱۰ دقیقه اول بازی بد بودیم اما کنترل بازی را در دست گرفتیم. قبل از گل زدن تغییر سیستم دادیم و نفوذ حریف را از چپ و راست بستیم.
مظلومی اضافه کرد: اگر روی ضد حملات دقت بیشتری میکردیم میتوانستیم گلهای بیشتری به حریف بزنیم. روی یک غافلگیری گل خوردیم در حالی که به بازیکنان تذکر داده بودم شماره ۱۶ حریف از عمق دفاع میتواند به ما ضربه بزند.
مظلومی تصریح کرد: بازیکنانم جانانه، با غیرت و تعصب خاصی بازی کردند و این بازی را بردیم. از پزشک تیم هم تشکر میکنم که مجتبی جباری را به این بازی رساند. روی ضدحملات برنامه داشتیم به همین دلیل اسماعیل شریفات که یک بازیکن سرعتی است را به میدان آوردم. برهانی، یرکوویچ و شریفات موقعیتهای گلزنی به دست آوردند اما در زدن ضربات آخر بیدقت بودند. آنها بیمحابا حمله میکردند و ما هم برنامهریزی شده حمله میکردیم.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا پس از زدن یک گل دستور عقبنشینی به تیمش داد، گفت: به هیچ وجه به تیمم نمیگویم عقب بیاید. این مسئله در فوتبال احساسی ایران است که وقتی یک گل از حریف پیش میافتیم تیم ناخودآگاه به عقب میآید. همیشه روی حمله تأکید دارم.
مظلومی اظهار داشت: حریف را خوب آنالیز کرده بودیم میدانستیم آنها یک باکس دفاعی دارند و در ضد حملات حریفان را اسیر خودشان میکنند اما بازی را بستم. الاتفاق در خارج از خانه فقط یک شکست و یک تساوی در لیگ عربستان داشت و بقیه بازیها را برده بود. میدانستیم الاتفاق در خارج از خانه تیم خطرناکی است اما با ضد حملات میانه زمین را از حریف گرفتیم این برد شروع خوبی بود هرچند نسبت به دیگر رقبا ۲ بازی بیشتر انجام دادهایم و با انجام دو مسابقه بینالمللی به دیدار نماینده قطر میرویم.
سرمربی استقلال با اشاره به اخطاری که برهانی گرفت، گفت: برهانی را به دلیل دو اخطاره شدن از دست دادیم. دیدید که او چقدر عصبانی بود نمیدانم در مرحله بعد اخطارهای بازیکنان پاک میشود یا نه و این مسئله را باید بپرسیم.
ورزش 3
منم به همه تبریک میگم و تشکر از همه کسایی که رفتن ورزشگاه متاسفانه من خودم نتونستم برم و بازی رو از یه کانال عربی دیدم وای که صدای گزارشگرشون موقع گل خوردن شنیدنی میشد:31:
ولی برا بازی پرسپولیس حتما میرم شمام بیاید تا حرصمونو روی این عربا خالی کنیم
به امید پیروزی همه نماینده های ایران تو همه بازی ها:40:
نقل قول:منم اول تبریک میگم:11:نقل قول:
الاتفاق اومده بود که گل اول رو بزنه و بعد بره روی اعصاب تماشاچی ها.از سبک بازیشون مشخص بود.
ولی خدا را شکر که گل اول را ما زدیم
حال کردی کوروش جان.هم زننده گل و هم تفاضل گل.2-0 با 3-1 فرق نداره:31:
نمیدونم چرا خواب نمیبینم توی بانک برنده شدم:31:
من هم این برد ارزشمند رو به همه بچه های ابی ایران تبریک می گم ...
برجک این عربها رو خوب زدیم با اون اف 16هشون!
بازی امروز از نظر فنی یکی از بهترین بازی های استقلال این فصل بود ... 4-4-2 و حفظ توپ ، بازی تک ضرب و حمله از جناح راست اصلی ترین تاکتیک های استقلال بودند ... با نبود این همه بازیکن مظلومی خوب تیم رو چیده بود .
بازیکنان هم تقریبا همه خیلی خوب بودند ولی خسرو و ارش و ساموئل از بقیه بهتر بازی کردند . جباری معلوم بود که با مصدومیت و ترس بازی می کرد . البته نقاط ضعفی هم داشتیم از جمله تک به تک و عکس العمل روی تعویض ارش خان! و ضعف و کمبود سرعت توی عمق خط دفاعی که باعث شد بعد از گل اتفاق لاین دفاعی تیم عقب تر بره .
حرف و صحبت که زیاده ؛از گزارش جواد که مثلا می خواست کم لطفی رسانه ملی!! رو جبران کنه ؛ بدتر جو بیخود می داد تا این زاویه دوربین ازادی ! کلا چند وقتی که روی اعصابه ! خیلی کلوز هست!
+
تیتر اون روزنامه رو هم فعلا بیخیالش بشیم . ارشیوش می کنم در مقابل دوستان قرمزمون وقتش شد استفاده کنیم!: دی ... اینجاست که "تفاوت تفکر " معلوم می شه! یکی از دوستان تیتر چند سال پیش استقلال جوان رو گذاشته بود " پرچم قرمزت را به من قرض بده"
+
صحبت هایی هم که در رابطه با دوپینگ و اینا هست اولا هنوز معلوم نیست دوما به فرض دوپینگ کردن امیرابادی و حسینی باز هم نتیجه هیچ بازی تغییر نمی کنه چون باید 3 بازیکن یک تیم دوپینگ کنن که خب فقط از دوتا تست گرفته شده! پس بعضی از دوستان شکم خودشون رو الکی صابون نزند! در صورت اثبات قضیه احتمالا چند ماهی این دو تا محروم می شن و البته چیزی که برای اس اسی ها روشن می شه نظرشون رو دکتر تیمه!
پ ن : بعضی جاهای بازی هر وقت از دست این جواد خان کلافه می شدم بازی رو از شبکه الجزیره می دیدم ... عربی که بلد نیستیم درست؛ ولی این گزارش گر معلوم بود از سوابق استقلال و اینا صحبت می کرد ... استقلال ایرانی و الهلال و اتحادو ... یادش بخیر!
به امید ستاره سوم * * *
خوشم اومد روی همشون کم شد مخصوصاً اون F16 !!!!فکر کنم کارش سیاسی بود.نه؟آخه فکر کنم عربستان از این نوع هواپیماها زیاد داره و به اونها می نازه.کاشکی بچه ها هم زیر پیراهنشون یه چیزی تو مایه های سجیل داشتن تا بعد گل نشون عربا میدادن
سلام
تشکر از همه بچه ها که ازجون و دل مایه گذاشتند
اگر دستم به اون شریفات برسه میکشمش
کوتوله توانایی حمل توپ رو هم نداشت دیروز ، این به کلکسیون ناتوانیهاش اضافه شد
اخه کسی نیست به پرویز خان بگه این بازی بلده میذاریش تو زمین
خیابانی هم انگار جنگ جهانی سوم بود که همش میگفت باید عربستان رو ببریم ، ما نباید به عربستان ببازیم ، عربستان هیچه و ....
اخه مومن ، مسلمان !!
تو اومدی گزارش کنی یا عقده خالی کنی ، یک جمله در میان در مورد عربستان صحبت کردن چه چیز رو ثابت میکنه ؟ والا من همیشه فوتبال های روز اروپا رو با گزارش انگلیسی میبینم ، تا حالا نشده کسی در مورد کشور حریف صحبت کنه ، عیبه به خدا
میشه بفرمایید بازی فینال جام حذفی کی هستش ؟؟
نقل قول:
البته 9 فروردین هم با ملوان داریم
یک گل ، یک پاس گل … آرش آقای گل! + عکس
آبیته – آرش برهانی مهاجم تکنیکی و گلزن استقلال ديروز در پیروزی مقابل الاتفاق نقش پررنگی را ایفا کرد . آرش که بارها با نفوذ هایش خط دفاعی تیم حریف را آزار داده بود در نیمه دوم پس از اینکه استقلال گل تساوی را دریافت کرد با یک نفوذ از جناح چپ و یک پاس زیبا خسرو حیدری را صاحب موقعیت گلزنی کرد و خسرو گل پیروزی بخش تیم را به ثمر رساند .
آرش دقایقی پس از گل پشت محوطه جریمه اتفاق صاحب توپ شد و با دریبل مدافع پیش رو فرصت تک به تک را به دست آورد که با یک ضربه دقیق توپ را به تور چسباند .
در ادامه یکبار دیگر آرش برهانی با حرکتی مشابه گل سوم استقلال که توسط خودش به ثمر رسیده بود مدافع پیش روی خود را دریبل زد و خود را در موقعیت شوت زنی قرار داد که اینبار شوتش با بدشانسی به کنار دروازه رفت .
از آرش می توان به عنوان یکی از بهترینها و تاثیرگذارترینهای استقلال با یک گل و یک پاس گل نام برد .
خیلی حال کردم دیروز استقلال تیم ملی ایران بود:46:
همه حال کردن هم آبی ها هم قرمز ها
سلطان هم اومده بود ورزشگاه خیلی حال کردم
جو خوبی تو ورزشگاه حکمفرما بود
خیلی خوب بود
فرهنگ مون داره میره بالا ها:31:
در بازی با الاتفاق عربستان آبی و قرمز مفهومی نداشت و حتی پرسپولیسی ها هم صدا با آبی پوشان نمانیده ایران در لیگ قهرمانان آسیا را تشویق می کردند.
برنامه کامل لیگ قهرمانان آسیا 2012 اعلام شد
استقلال اول فروردین ساعت ۲۰، پرسپولیس دوم فروردین ساعت ۱۸
خبرگزاری فارس: برنامه کامل لیگ قهرمانان آسیا در سال ۲۰۱۲ اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، برنامه کامل زمانی و مکانی نمایندگان ایران در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا اعلام شد.
مرحله گروهی لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا از روز ۱۶ اسفندماه ۱۳۹۰ آغاز خواهد شد که براساس برنامه در هفته اول این مسابقات سپاهان پذیرای النصر امارات است و پرسپولیس در ورزشگاه ملک فهد ریاض به مصاف الهلال عربستان می رود. استقلال ایران هم در اولین هفته میهمان الریان قطر خواهد بود.
از نکات جالب رقابت های امسال بازی نمایندگان فوتبال ایران در روزهای ۱ و ۲ فروردین ۱۳۹۱ است که با این شرایط فوتبال ایران نوروزی فوتبالی را پیش رو خواهد داشت. استقلال روز اول فروردین در ورزشگاه آزادی میزبان نسف ازبکستان و یک روز بعد پرسپولیس در ورزشگاه آزادی میزبان الشباب امارات خواهد بود.
برنامه کامل دیدارهای مرحله گروهی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا 2012 به شرح زیر اعلام می شود:
گروه A
16 اسفندماه ۱۳۹۰
الریان قطر –استقلال -ساعت 18:50 به وقت ایران
نسف قارسی ازبکستان – الجزیره امارات
فروردینماه ۱۳۹۱
الجزیره امارات – الریان قطر
استقلال – نسف قارسی ازبکستان-ساعت 20 به وقت ایران
۱۵ فروردینماه ۱۳۹۱
الریان قطر – نسف قارسی ازبکستان
استقلال – الجزیره امارات-ساعت 20 به وقت ایران
۳۰ فروردینماه ۱۳۹۱
الجزیره امارات - استقلال-ساعت 20:15 به وقت ایران
نسف قارسی ازبکستان – الریان قطر
۱۳ اردیبهشتماه ۱۳۹۱
الجزیره امارات – نسف قارسی ازبکستان
استقلال – الریان قطر-ساعت 20:20 به وقت ایران
۲۷ اردیبهشتماه ۱۳۹۱
الریان قطر – الجزیره امارات
نسف قارسی ازبکستان – استقلال ساعت 19 به وقت ایران
گروه C
۱۷ اسفندماه ۱۳۹۰
سپاهان – النصر امارات- ساعت 18:30 به وقت ایران
لخویا قطر – الاهلی عربستان
۲ فروردینماه ۱۳۹۱
الاهلی عربستان – سپاهان -ساعت 22 به وقت ایران
النصر امارات – لخویا قطر
۱۵ فروردینماه ۱۳۹۱
سپاهان – لخویا قطر-ساعت 21 به وقت ایران
النصر امارات – الاهلی عربستان
۳۰ فروردینماه ۱۳۹۱
الاهلی عربستان – النصر امارات
لخویا قطر – سپاهان - ساعت 20:30 به وقت ایران
۱۲ اردیبهشتماه ۱۳۹۱
الاهلی عربستان – لخویا قطر
النصر امارات –سپاهان - ساعت 20:30 به وقت ایران
۲۶ اردیبهشتماه ۱۳۹۱
سپاهان – الاهلی عربستان- ساعت 21:30 به وقت ایران
لخویا قطر – النصر امارات
گروه D
۱۷ اسفندماه ۱۳۹۰
الشباب امارات – الغرافه قطر
الهلال عربستان – پرسپولیس-ساعت 21 به وقت ایران
۲ فروردینماه ۱۳۹۱
پرسپولیس – الشباب امارات-ساعت 18 به وقت ایران
الغرافه قطر – الهلال عربستان
۱۶ فروردینماه ۱۳۹۱
الشباب امارات – الهلال عربستان
الغرافه قطر – پرسپولیس -ساعت 20:05 به وقت ایران
۲۹ فروردینماه ۱۳۹۱
الهلال عربستان – الشباب امارات
پرسپولیس– الغرافه قطر-ساعت 18 به وقت ایران
۱۲ اردیبهشتماه ۱۳۹۱
پرسپولیس– الهلال عربستان- ساعت 18 به وقت ایران
الغرافه قطر – الشباب امارات
۲۶ اردیبهشتماه ۱۳۹۱
الشباب امارات – پرسپولیس- ساعت 20:30 به وقت ایران
الهلال عربستان – الغرافه قطر
فتحاللهزاده در گفتوگو با فارس:
اگر بازیکنان استقلال دوپینگی بودند چرا بازی کردند؟/وزارت ورزش گزینه دارد، اعلام کند
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: اگر بازیکنان ما دوپینگی بودند پس چرا به آنها اجازه حضور در دیدار با الاتفاق داده شد؟
علی فتحاللهزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد صعود استقلال به لیگ قهرمانان آسیا، شایعه دوپینگ بازیکنان این تیم و انتخابات فدراسیون فوتبال صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس: اول از حضور پروین در ورزشگاه آزادی در دیدار با الاتفاق عربستان شروع کنیم.
از پروین تشکر میکنم و مطمئن باشید من هم برای بازی پرسپولیس به ورزشگاه میروم.
فارس: بازی را چطور دیدید؟
الاتفاق تیم قدری بود. دست تماشاگران را می بوسم. دو سه بازیکنمان را نداشتیم و احتیاج به یار دوازدهم داشتیم. گل دوم را به خاطر حمایت هواداران زدیم. ممنونم که جواب درخواست ما را دادند و به ورزشگاه آمدند. از پروین و دوستان پرسپولیسی هم تشکر می کنم. افتخار این پیروزی برای ایران است و فقط به نام استقلال نوشته نمی شود.
فارس: این روزها شایعه شده چند بازیکن استقلال دوپینگ کرده اند.
اگر دقت کرده باشید از ۱۲ روز پیش هجمه ای علیه استقلال راه انداختند. آنهایی که دوست داشتند استقلال به حاشیه برود منتظر شدند وقتی تیموریان و میداودی و جباری مصدوم شدند همان موقع ضربه را وارد کنند. با حساب و کتاب هم پیش می رفتند و فکر کردند چون این سه نفر مصدوم شده اند کمر تیم شکست. در آن برهه شدیدا بحرانی شدیم و حتی می گفتند شاید فتح الله زاده نتواند این حاشیه ها را جمع کند مخصوصا که بازی با سایپا را هم مساوی کرده بودیم اما آقایان به هدفشان نرسیدند و تیم ما آسیب ندید.
فارس: مثل اینکه خیلی ناراحت هستید...
همین طور هست. آنها حتی این را هم در نظر نگرفته بودند که ما نماینده ایران هستیم و احتیاج به کمک داریم. یک روز قبل از بازی آن همه جو علیه تیم به راه انداختند و خواستند با جو دوپینگ استقلال را به حاشیه ببرند و یک تیم خارجی را برنده کنند اما نه تنها استقلالی ها بلکه پرسپولیسی ها از پاکترین بازیکنان ایران هستند چون دوپینگ با کسی تعارف ندارد. حتی خود پروین گفته ما به استقلال کمک می کنیم اما این مسئله را برای ما علم کردند. فقط یک سؤال می پرسم اگر اینها دوپینگی بودند چرا اجازه داده شد برابر الاتفاق بازی کنند چون کمیته دوپینگ در کل کشور حاضر است و تعارفی ندارد.
یک دارویی هست که کمیته ضد دوپینگ گفته نیروزا نیست اما چون اثر مخرب در روح و روان دارد ممنوعه است. خودم معتقدم اگر کسی دوپینگ می کند باید محرومش کرد. متاسفانه یک روزنامه خاص به این مسئله جو داده است. من به بازیکنان استقلال ایمان دارم و این مسائل شایعه است.
شما واقعا نمی دانید من در این ۱۰ روز چه کشیدم. دو روز قبل از بازی فشارم روی ۱۷ بود و روز گذشته فشارم روی شش آمد. مدام فکر جباری بودم. این مسائل را کسی نمی بیند. هیجان داشتم در حالی که دکتر گفته برایم ضرر دارد. از آن طرف زندی آسیب دیده بود. جباری فداکاری کرد که رسید. حتی تا شب قبل از آن نمی دانستیم بازی می کند یا خیر. با دست بسته بازی کردیم. با این جمیعت که نگین انگشتر فیروزه ای آسیا محسوب می شود خوشحالم که فینالیست جام حذفی عربستان را حذف کردیم. امیدوارم این شادی ها برای استقلال و همچنین پرسپولیس ادامه داشته باشد.
فارس: سؤال آخر درباره انتخابات فدراسیون فوتبال، برخی اعتقاد دارند وزارت ورزش برای این انتخابات گزینه دارد؟
آنچه در جامعه می بینم متناقض است. اگر وزارت ورزش گزینه دارد باید آن را شفاف بگوید. اعتقادم این است هر کسی که فکر می کند، توانایی ریاست دارد باید بیاید. دفعه گذشته فقط یک کاندیدا داشتیم اما این بار تعداد بیشتری نامزد شده اند. وقتی گزینه های مختلف آمده اند باید به فال نیک گرفت و هر چه مجمع فدراسیون تشخیص بدهد باید تمکین کنیم.
این قضیه اف 16 چیه ؟ من نتونستم بازیو ببینم :41:
هیچی بابا اون یارو که یه گل به استقلال زد رو زیر پیرهنیش نوشته بود F16 :27:نقل قول:
غافل ازین که F1 هم نبود:31::31:
چیز خاصی نیــست ....نقل قول:
عربه گل زد ... روی زیر پیرهنیش نوشته بود F-16 : )) هــی نشون میداد :دی
بعد .. استقلال با تیرکمون زد F16 رو ترکوند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خياباني هم پس از مدت ها يه نيكه خيلي قشنگ اومد!!:5::5:نقل قول:
چیزی که خیلی رو اعصاب من بود کندی عجیب دو تا دفاع وسطامون بود مخصوصا پژمان!!!! حدود 3 بار این اتفاق افتاد که زود از حمله به دفاع برنگشتن که یکیش گل شد......خیلی حرص خوردم از دست این پژمان:47:در یه صحنه قشنگ داشت نرم میدوید بازیکن الاتفاق استارت زده بود ده متر ازش جلوتر بود حالا شانس اوردیم توپشو زدن...وقتی توپشو گرفتیم تازه اقا پژمان یادش اومد باید استارت بزنه
حنیف انگیزه قبلو نداشت نمیدونم چرا..ولی باز عملکردش از پژمان بهتر بود.نیمه دوم بیشتر عمق دفاعمونو هدف قرار دادند......
مجتبی با مصدومیت بازی کرد.فکر میکنم بازی کرد تا مینیسکش پاره بشه تا عمل جراحی کنه.امیدوارم دکتر تیم همچین کاری نکرده باشه.....دوری 3 ماهه مجتبی اصلا خبر خوبی نیست.15-16 روز دیگه با الریان در قطر بازی داریم 4روز بعدش با راه اهن....25 هم فینال جام حذفی در شیراز با شاهین حمید درخشان ......فشردگی بازیها ادامه داره و ما تنها تیمی هستیم که در 4 جبهه میجنگیم(حذفی.لیگ.اسیا.تیم ملی)تراکتور فقط لیگو داره و سپاهان لیگو اسیا....
مصدوما برسن حداقل 6 تا ملی پوش داریم که 5تاشون فیکسن
نمیدونم تکلیف بازیکن ازادی که میتونستیم بگیریم چی شد؟الان به یکی مثل ایمان نیاز داریم
هافبکا و مهاجمامون عالی و با انگیزه بودن.حمودی دیگه راه افتاده خیلی با خسرو هماهنگ شده.سمت چپ الاتفاق فوق العاده قویه اما سمت راسته ما سمت چپشونو فلج کرد
الاتفاق تا اینجای لیگشون فقط 13 گل خورده که فقط 3 تاشو بیرون از خونه خورده.10تاشو توی بازیهای خونگیش خورده.اما ما خارج از خونه 3 تا بهشون زدیم چند تا هم نزدیم
هیچی بیشتر از تحقیر کردن این عربا نمیچسبه:27:
واقعا دست پرسپولیسیایی که چه اینجا و چه در استادیوم حمایت کردن درد نکنه این کارشون یه بار دیگه تاریخو تکرار کرد اما اینبار برعکس.اون موقع پرسپولیس از الیمای قزاقزستان باخته بود و باید در ازادی با اختلاف چند گل پیروز میشد اون بازی استقلالیا اومدن ورزشگاه و پرسپولیسو تشویق کردن پرسپولیسم اون بازیو با اختلاف چند گل برد.در همون رقابتها همین مساله برای استقلال پیش اومد و 3-0 از نوبهار باخته بودیم.بازی برگشت باز هم در ازادی بود اینبار پرسپولیسیا اومدنو همراه با استقلالیا تشویق کردنو اون بازیو 4-0 بردیم
حالا اول پرسپولیسیا اومدن ما هم بازی با الهلال میایم جبران کنیم:11:
متحد شدن ابی و قرمز تو دهنیه محکمی به این اعراب ملخ خور بود
عربستان از امریکا هواپیما اف16 گرفته و اونا هم مثل اینکه اف 16رو به رخ ایران کشیده بودن.این شماره 16شونم گل زد اونو نشون داد.............نقل قول:
این قضیه اف 16 چیه ؟
آره ... میتونیستیم 4تا بزنیم! یه موقعیت 100% گل بود :41: شانس باهامون یار نبود!نقل قول:
اما ما خارج از خونه 3 تا بهشون زدیم چند تا هم نزدیم
نقل قول:
امیدوارم در ادامه این عربهارا بشونیم سرجاشون تا س ی ا س ت رو داخل فوتبال نکنن.
امیدارم هم سپاهان هم پرسپولیس هم استقلال بتئنن با حضور قدرتمند این تیمای عری رو نابود کنن.
در رده اسیا این 3 تیم برای من یکی هستن و دوست دارم هرکدوم تونستن حسای بترکونن .
تو ایران واسه خودمون شاخ بشن بهتره تا اینکه این عرب ها بیان شاخ بشن.
نمی خواستم این مطلب رو بگم شاید اولین نفری که از دوستان پرسپولیسی تو تاپیک خودشون تشکر کرد من بودم ولی الان تو تاپک دوستان بعضی از حرف ها و مقاله هایی نوشته شده که انگار استقلال محتاج حمایت سرخ ها بوده و اینایی هم که اومدن استادیوم پرسپولیسی نبودن و لباس قرمز پوشیدن در مورد یه مقاله ای هم که تو تاپیک هست من فقط سکوت میکنم....
:41:
بین پرسپولیسی ها درباره حمایت از استقلال و اومدن پروین اختلاف نظر وجود داره ، شما به نیمه پر لیوان نگاه کن که افراد با شخصیت و صاحب نظر پرسپولیسی این اتفاقات رو به فال نیک گرفتن.نقل قول:
مهدی امیرآبادی در گفتوگو با فارس:
13 سال بازی کردم اما روی جلد روزنامهها نبودم/ما تبرئه شدیم، با وجدانتان چه میکنید؟
خبرگزاری فارس: بازیکن استقلال گفت: ۱۳ سال در لیگ بازی کردم و عکسم روی جلد روزنامهها نرفت اما به یکباره برخی از دوستان به ما اتهام زدند و عکسمان را روی جلد بردند.
مهدی امیرآبادی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شایعاتی که در این چند روز پیرامون او بابت استفاده از مکمل و مواد نیروزا مطرح شده عنوان کرد: امروز نزد دکتر هاشمیان رفتیم و او همه چیز را به ما توضیح داد. خدا را شکر ما دوپینگ نکردیم اما بعضی از دوستان به ما لقب دوپینگی دادند.
وی افزود: در این یک هفته آنقدر سختی کشیدم که در عمرم چنین روزهایی را ندیدم. ۱۳ سال در لیگ بازی کردم ولی عکسم روی جلد روزنامهها نرفت اما به یکباره برخی از دوستان به ما اتهام زدند و عکس ما را روی جلد بردند. چطور به خاطر مسائل فنی یک بار این کار را انجام ندادند اما تا شایعهای بوجود آمد، فوری ما را معروف کردند؟
امیرآبادی در پاسخ به این سؤال که چرا از برخی رسانهها شکایت کرده اظهار داشت: وقتی چیزی به من ابلاغ نشده چرا باید آبروی یک بازیکن را ببرند؟ اگر آمپول میزدم و یا دزدی و قاچاق میکردم هم باید با اجازه دستگاههای قضایی اسمم را میبردند و عکسم را روی جلد میزدند اما این چه وجدان کاری است که آقایان فوری شایعه را تبدیل به واقعیت کردند؟ این چگونه وجدان کاری است که بدون اطمینان این کار را انجام دادند؟ حالا که من تبرئه شدم این افراد چگونه با وجدانشان کنار میآیند؟
مدافع استقلال در ادامه گفتوگو با فارس، تصریح کرد: استفاده از برخی مکملها مثل جک تریدی تا سال ۲۰۱۰ مجاز بود اما هاشمیان گفت شما هر مکملی که بخرید و استفاده کنید ممکن است خطرناک باشد.
امیرآبادی خاطرنشان کرد: دو هفته سخت را در زندگیام پشت سر گذاشتم. ۳ روز دیگر تولدم است اما شاید باور نکنید تازه خوشحالی برد مقابل الاتفاق را چشیدم و خیالم راحت شده است.
وی در خصوص اینکه آیا پزشکان استقلال در استفاده این مکملها مقصر بودند یا خیر، گفت: اصلا این گونه نیست و آنها مقصر نبودند. من از بازیکنان میخواهم که اگر قصد دارند از پودری استفاده کنند حتما به توصیه پزشکان و رئیس ستاد دوپینگ توجه داشته باشند.
وی در خصوص اینکه سرانجام نظر هاشمیان چه بود، گفت: وقتی نزد او بودیم تعهدنامه ای امضا کردیم که از این پس استفاده از مکمل ها را با مشورت پزشکان و مسئولان انجام دهیم.
مدافع استقلال در خصوص دیدار مقابل الاتفاق گفت: آنها تیمی بودند که خوب بازی میکردند و تیم دوم عربستان محسوب میشوند. خیلیها فکر نمیکردند ما برنده شویم و خودم یک هفته کم خوابی داشتم اما به مظلومی قول دادم تا آنجا که میتوانم تلاشم را انجام دهم.
امیرآبادی در پایان به فارس گفت: از تمام رسانهها میخواهم تا از چیزی مطمئن نشدند آن را انعکاس ندهند چون ریختن آبروی یک انسان ساده است ولی بدست آوردن آبرو خیلی سخت است.
در گفتوگو با فارس
فکری: استقلال میتواند هر دو جام را بگیرد/ کسی نمیتواند جای قریب تصمیم بگیرد
خبرگزاری فارس: مربی پیشین تیم فوتبال استقلال تاکید کرد که این تیم پتانسیل قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی را دارد.
محمود فکری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرنگار خبرگزاری فارس، در خصوص برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: اگر قریب گزینه وزارت ورزش باشد فکر میکنم انتخاب او بی نقص بوده و اگر از چنین مدیری حمایت کنند با توجه به اینکه به فوتبال آشنایی دارد میتواند در کارش موفق شود. او چندین سال در فوتبال مدیریت کرده و شخصیت قوی هم دارد. قریب نفوذ ناپذیر است و توصیه پذیری در کارش نیست.
بازیکن پیشین تیم استقلال با بیان اینکه یکی از مشکلات ما در مدیریت فوتبال توصیه پذیری برخی افراد است، گفت: وزارت ورزش در دورههای قبل هم نفر مورد نظرش را انتخاب میکرد اما اینها این نفر را انتخاب میکردند تا خودشان تصمیم بگیرند باشند ولی اگر قریب رئیس فدراسیون فوتبال شود کسی نمیتواند جای او تصمیم بگیرد. مطمئنا وزارت ورزش به این دلیل قریب را انتخاب کرده که دیگر خودشان در کارها دخالت نکنند.
فکری ادامه داد: اگر قریب تحت فشار باشد و بخواهند به او چیزی را توصیه و یا تحمیل کنند مطمئن باشید با توجه به شناختی که از این فرد دارم مدیریت را رها میکند. وقتی قرار است یک مدیر خوب بیاید نباید او را خراب کنیم. اگر قرار است وزارت ورزش یک کار خوب انجام دهد بهتر است بگذاریم تا آن کار انجام شود. مطمئن باشید قریب زیر حرف زور نمیرود حتی اگر این فرد رئیس جمهور باشد.
وی با اشاره به مدیریت کفاشیان گفت: کفاشیان مدیری بله قربان گو است. او چه تجربهای در این 4 سال کسب کرده که بخواهیم 4 سال دیگر به او فرصت دهیم. از تجربه کسی که توصیه پذیر است باید استفاده کنیم.
مربی پیشین استقلال در ادامه گفت و گو با فارس در خصوص شرایط این تیم گفت: با توجه به پیروزی استقلال مقابل الاتفاق این تیم به لحاظ روحی و روانی تعادل بهتری پیدا کرده و فشار روحی از استقلال گرفته شده است. به نظر من این تیم اگر بتواند حاشیههای داخلیاش را برطرف کند میتواند حداقل 2 جام بگیرد و برای فصل بعد هم مدعی قهرمانی در آسیا باشد.
فکری ادامه داد: به هر حال انتقاداتی هم هست اما فعلا جالب نیست که آنها را باز کنم و امیدوارم کادر فنی و بازیکنان با پوشش نقاط ضعف این نقصها را برطرف کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: چندی پیش در جمعی که برخی پیشکسوتان استقلال بودند صحبتی در مورد استقلال شد اما بعد از این نشست شنیدم حسن روشن که در آن جمع بود عنوان کرده نظری جویباری از استقلال به اینجا رسیده است. در صورتی که تا زمانی که من در آن جمع بودم چنین حرفی از سوی روشن زده نشد و ظاهرا تلفنی این صحبت را مطرح کرده اما باید بگویم چه روشن و چه بزرگتر از او جایی که من هستم نمیتوانند در مورد نظری جویباری صحبت کنند.
آرش برهانی در گفتوگو با فارس:
تابلوی تعویض را که دیدم از نظر روحی خالی شدم/از دعوت نشدن به تیم ملی ناراحت نیستم
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: از دعوت نشدن به تیم ملی ناراحت نیستم و تلاش میکنم در آینده نظر کیروش را جلب کنم.
آرش برهانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره آخرین وضعیت استقلال، شرایط خودش و خط خوردن از تیم ملی صحبت کرد.
فارس: چطور شده که آرش برهانی آمادهتر از روزهای قبل به نظر میرسد؟
شرایطم خوب است و نسبت به گذشته بهتر شدهام. خدا را شکر میکنم که توانستم در بازی برابر الاتفاق عربستان مثمرثمر باشم و البته فکر میکنم این بهترین بازیام نبود.
فارس: پس در کدام بازی بهتر بودی؟
در این سه چهار بازی اخیر خیلی خوب بودهام اما در تبریز مقابل تراکتورسازی بهترین بازیام را انجام دادم. البته من نمیتوانم نسبت به بازی خودم نظر بدهم ولی وقتی بازیام را تحلیل میکنم متوجه میشوم که وظایفم را خوب انجام دادهام.
فارس: اما با این وجود از تیم ملی خط خوردی...
در این مدت بازیهای خوبی ارائه کردم. هر بازیکنی دوست دارد به تیم ملی خدمت کند و من هم مستثنی نیستم، خیلی به این مسئله امیدوارم که در این شرایط خوب باقی بمانم و در لیست بعدی کیروش حضور پیدا کنم.
فارس: پس ناراحت نیستی؟
نه، ناراحت نیستم. من به تلاشم ایمان دارم و مطمئن باشید به کارم با قدرت ادامه میدهم.
فارس: درباره بازی با الاتفاق صحبت کن...
قبل از آنکه بخواهم در مورد این بازی صحبت کنم باید از هوادارانی که در سرما به تشویق ما پرداختند تشکر کنم. از خانواده فوتبال تشکر میکنم به خصوص از علی پروین که با حضورش در استادیوم به ما انگیزه داد. این بازی اتحاد خوبی بین طرفداران قرمز و آبی ایجاد کرد و نشان داد رنگها مهم نیست و ازاینکه همه تماشاگران خوشحال به خانههایشان رفتند خوشحالم.
از الاتفاق آنالیز خوبی داشتیم. آنها در کارهای دفاعی بهترین تیم عربستان محسوب میشوند و مقابل ما احساسی نشدند و منظم بازی کردند. واقعاً در دقایقی از بازی آنقدر فضاها را خوب میبستند که کارمان مشکل میشد اما خوشحالم که با سه گل این تیم را شکست دادیم.
فارس: در خصوص صحنه تعویض صحبت کن، چه اتفاقی افتاد که پتو را پرت کردی؟
من قبل از آن یک موقعیت را از دست دادم و یک کارت زرد گرفتم. این دو مورد دست به دست هم داد تا از لحاظ روحی به هم بریزم و مدام با خودم میگفتم باید یک گل بزنم تا آن دو اشتباه را جبران کنم، وقتی تابلوی تعویض را دیدم از لحاظ روحی خالی شدم و اینها باعث شد که پتو را دور خودم نپیچم. قبول دارم کار اشتباهی انجام دادم ولی اگر دقت کرده باشید با مظلومی و بقیه بچهها دست دادم. متأسفانه هیچکس این صحنه را ندید و ای کاش تلویزیون علاوه بر پخش صحنه پرت کردن پتو صحنه دست دادن به مربیان را هم نشان میداد.
فارس: به نظر میرسد گروه شما راحتتر از دیگر تیمهای ایرانی است؟
بازیهای آسیایی راحت نیست. شاید روی کاغذ اینگونه باشد اما از کجا معلوم که چه تیمی صعود میکند. فکر میکنم تمام بازیها برای ما سنگین است و گروه ما آنطور که شما میگویید راحت نیست.
فارس: و به عنوان سؤال پایانی با وجود صدرنشینی سپاهان میتوانید قهرمان شوید؟
شرایط تیمی ما خوب شده و ما تنها در یکی دو بازی نتوانستیم خوب نتیجه بگیریم اما حالا به اوج برگشتهایم و میتوانیم صدر جدول را از سپاهان پس بگیریم.
کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال اعلام کرد
امیرآبادی، حسینی، پولادی و کیانیمقدم از مکمل آلوده استفاد کردهاند
خبرگزاری فارس: نام چهار بازیکنی که از مکمل آلوده استفاده کردند اعلام شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ در حالی بعد از ظهر شنبه تشکیل جلسه داد و پرونده 3 بازیکن لیگ برتری و یک بازیکن لیگ دسته اول مورد بررسی قرار گرفت.
به دلیل عدم درخواست استیناف از سوی بازیکنان و بر اساس قوانین، اسامی بازیکنانی که به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند، به شرح زیر اعلام می شود.
لازم به ذکر است این بازیکنان به دلیل اینکه فاقد سابقه قبلی محکومیت تخلف از قوانین مبارزه با دوپینگ هستند و از ماده ممنوعه میتل هگزان آمین استفاده کردند، شامل تخفیف شده و به اخطار کتبی بدون گذراندن دوره محرومیت محکوم شدند.
1-مهدی امیرآبادی –باشگاه استقلال
2-سید میثم حسینی- باشگاه استقلال
3-مهرداد پولادی( این بازیکن در حال حاضر در باشگاه پرسپولیس بازی می کند اما زمانی که تست کنترل دوپینگ از وی گرفته شده در تیم مس کرمان حضور داشت.)
4-حسین کیانی مقدم-باشگاه شهرداری اراک
کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلفات دوپینگ اعلام کرد طبق مفاد ماده 82 آئین نامه ملی مبارزه با دوپینگ، این توبیخ به منزله یک بار تخلف است و در صورت تکرار از سوی بازیکن در مراحل رسیدگی بعدی از نظر ملاک تصمیم گیری با تشدید مجازات مد نظر قرار خواهد گرفت. در پایان لازم به یادآوری دوباره است رای صاده شده برابر با مواد 90 تا 96 آئین ملی مبارزه با دوپینگ ایران از امروز اول تا سوم اسفند قابل اعتراض در کمیسیون استیناف آراء دوپینگ فدراسیون فوتبال خواهد بود.
استقلال رکورددار تماشاگران مرحله حذفی شد
خبرگزاری فارس: بر اساس اعلام سایت AFC تیم فوتبال استقلال رکورددار تماشاگر در مرحله پلیآف لیگ قهرمانان شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، طبق اعلام سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در پنج دیدار برگزار شده مرحله پلیآف لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا 107هزار و 227 تماشاگر حضور داشتند که به صورت میانگین تعداد 21 هزار و 445 نفر، از هر یک از این دیدارها دیدن کردند.
براساس این گزارش، دیدار تیمهای استقلال و الاتفاق عربستان سعودی که در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد با 61 هزار و 120 نفر بیشترین تماشاگر را به خود اختصاص داد. همچنین تعداد 33 هزار و 750 نفر از دیدار تیمهای استقلال و ذوبآهن که در دور اول مسابقات پلیآف لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا برگزار شد، دیدن کردند. کنفدراسیون فوتبال آسیا رتبهبندی تعداد تماشاگران مرحله پلیآف فصل جدید لیگ قهرمانان این قاره را به شرح زیر اعلام کرد: 1- استقلال با الاتفاق عربستان سعودی (دور دوم):61 هزار و 120 تماشاگر.
2- استقلال با ذوبآهن(دور اول): 33 هزار و 750 تماشاگر.
3- پوهانگ استیلرز کرهجنوبی با چونبوری تایلند (دور دوم): 5 هزار و 344 تماشاگر.
4- ادیلاید یونایتد استرالیا با پرسپور گایابورا اندونزی (دور دوم): 5 هزار و 13 تماشاگر.
5- الشباب امارات با نفتچی ازبکستان (دور دوم): 2هزار تماشاگر.
این پرسپولیس نیوز ترمز بریده..واقعا ادم نمیدونه چی بگه....
چند تا از تیتراش بدون شرح
نقل قول:
استقلال باید بازنده شود ولاغیر! تکرار بازی هم منصفانه نیست. چراکه هر 11 بازیکن این تیم مواد نیروزا مصرف کرده اند و در شرایط غیرعادی 120 دقیقه برابر پرسپولیس دویده اند و برنده شده اند.
نقل قول:
قهرمانی به کمک دوپینگ ، بی عدالتی و حمایت مسئولان / شرافت کجاست؟
نقل قول:
رسوایی فوتبال کثیف فینالیست جام حذفی/ امیرآبادی و حسینی دوپینگی های استقلال در دربی 73
به قول امیرابادی ایا اینا وجدان دارن؟نقل قول:
آخرین رسوایی فوتبال در سال 90/ پرونده دوپینگ با اخطار کتبی بسته شد!
جالبتر از اینها اینه که به الاتفاق ایمیل زدن گفتن استقلال با بازیکن دوپینگی شمارو برده پیگیری کنید:20:نقل قول:
بالاخره استقلال را هم به لیگ قهرمانان راه دادند/چیزی که برای شما آرزوست ، برای ما خاطره است
واقعیتش دوستان باید اعتراف کرد سه تا مهاجم ما روی هم رفته کم اثر هستن.شریفات که معمولا همه جا فعاله بجز 18...یا پشتش رو به دروازه است..برهانی که متاسفانه همیشه بدون تفکر بازی میکنه و بازیش صفر و صده!نقل قول:
یرکویچ هم با این وضع خط هافبک عملا از بازی خارجه و روی اتفاق می تونه یه خودی نشون بده.
وضعیت خط دفاع هم واقعا بغرنج شده و از بازی های قبلی نمود پیدا کرده!
فقط خدا باید رحم کنه تا توی آسیا و لیگ بتونیم نتیجه خوبی بگیریم
ما با سیاهه ای از افتخارات در آسیا شرکت خواهیم کرد ... !!:27::21::40:نقل قول:
بالاخره استقلال را هم به لیگ قهرمانان راه دادند/چیزی که برای شما آرزوست ، برای ما خاطره است
آری چیزی که برای شما آرزوست برای ما خاطرست
تهمت ، اتهام یه باره فحشم بدن خیالشون راحت بشه .نقل قول:
استقلال باید بازنده شود ولاغیر! تکرار بازی هم منصفانه نیست. چراکه هر 11 بازیکن این تیم مواد نیروزا مصرف کرده اند و در شرایط غیرعادی 120 دقیقه برابر پرسپولیس دویده اند و برنده شده اند.
بازم برنامه مزخرف نود...
باز هم ناعادل فردوسی پور!
بازی استقلال و تراکتور رو که خاطرتون هست؟
دیدید چه بلایی سر ترکی آورد؟
حالا بازی صبا و پرسپولیس رو هم تحلیل داوری کرد..و خیلی راحت ماست مالی شد.و کم مونده بود از مظفری زاده تقدیر هم بشه!
بعد هم درباره بازی استقلال الاتفاق دیدید چطور برد استقلال لوس شد؟
عادل اگه هفته بعد با لباس قرمز بیاد توی استودیو برای ما قابل تحمل تره!
نمیدونم با چه معیاری میگن دربی73 باید تکرار بشه حرفشم خنده داره
رو چه حساب بعضیا به راحتی تهمت میزنن همه بازیکنای استقلال اون بازی دوپینگ کردن؟اگه همینطوری رو هوا میشه حرف زد ما هم میگیم همه پرسپولیسیا اون بازی دوپینگ کرده بودن بیاید ثابت کنید نکردن.....یکم جنبه باخت داشته باشیم خیلی خوبه
حاجی خوب جواب این عادلو داد فقط نمیدونم چرا این نکترو نگفت که بعد از دربی73 منتظری و حسینی تست داده بودن که تست پژمان منفی بود
اینم چند تا منبع
این خبر در سایت برنامه بی طرف 90
خدا جای حق نشسته
اگه خواستین خلاصه اون دربیو میذارم ببینید در طول 90 دقیقه کی سوار بازی بوده..جالبه هی میگن تیم نصفو نیمه پرسپولیس.....من ترکیب پرسپولیسو در اون بازی میبینم 90% اونا بازیکنای فیکسشن که در دیگر بازیها هم بازی میکنند
البته من بهتون حق میدم اینا همش شیطنتای اون عادل بی طرفه که از این به بعد در استادیوم داریم براش.....
5تا بازیکن دوپینگی بودن گیر داده به استقلال دمش گرم حاجی اشکشو دراورد:31:
با اون یارو کارشناس حقوقیه هم میخواست قانونو عوض کنه که اون انقد چرتو پرت گفت دیگه پیداش نشد :13:
جالبه این عادل اصلا با نصیرزاده هم ارتباط برقرار نکرد.....
چیزی که خیلی واضحه و اصلا بحث در موردش خنده داره تغییر نتیجه اون بازیه....چون تست پژمان در همون بازی منفی بوده و بیش از 2 بازیکن دوپینگی نبودن(اگر به فرض محال هم بوده باشن باز هم تاکید میکنم به فرض محال بیاید ثابت کنید بقیه هم دوپینگی بودن.... که برای این هم باید علم غیب داشته باشیم که متاسفانه علم غیب هم دلیل موجهی برای اثبات ادعاتون نیست.....و اصلا فکر نمیکنم مدیریت باشگاه پرسپولیس هم اصلا دنبال این موضوع باشه چون این یک اتهامه و اگر مطرحش کنند باشگاه استقلال میتونه شکایت کنه)نقل قول:
هوشنگ نصيرزاده در گفت و گو با فارس در مورد اخطار کتبي کميته پزشکي به سه بازيکن دوپينگي اظهار داشت: اخيرا کميسيون بدوي براي رسيدگي به اتهامات چهار بازيکن که همه از يک ماده مخصوص استفاده کردند تشکيل جلسه داد که در نهايت منجر به اخطار کتبي شد.
وي افزود: ممکن است برخي افراد به اين راي شبهاتي داشته باشند و آن را جانبداري از برخي بازيکنان تيم ها قلمداد کنند و به همين دليل لازم است اين توضيح داده شود که اين بازيکنان از پودر مکمل غذايي به نام جکتريدي استفاده کرده اند. برچسب روي آن نشان مي دهد که اين پودر داراي پروتئين، ليپيد، کافيئن و چند ماده مجاز است اما اخيرا نمونه آزمايش اين چهار بازيکن در آزمايشگاه پيشرفته آلمان مشخص کرده همه داراي ماده اي ممنوعه است. درحالي که نام اين ماده روي برچسب قيد نشده و بازيکنان و باشگاه ها انتخاب اين پودر را به اعتبار نوشته روي جعبه انجام داده اند.
نصيرزاده تصريح کرد: اگر چنانچه بعدها در يک آزمايشگاه پيشرفته در يک کشور اروپايي ماده ديگري در اين پودر کشف شود که جزو داروهاي ممنوعه است بايد گفت که سازندگان آن در اين ماجرا مقصرند نه مصرف کنندگان. از طرفي افکار عمومي لفظ دوپينگ را براي هر دارويي استفاده مي کنند ولي بايد بدانند برخي داروها ممکن است تذکر کتبي و برخي جريمه و بعضي ديگر محروميت هاي ماهيانه و گاهي چهار يا هشت سال داشته باشد.
وي خاطرنشان کرد: نوع داروي مورد استفاده و شيوه استفاده در صدور راي موثر است. اخطار کتبي براي هر چهار بازيکن به اين دليل بوده که از اين به بعد دچار غفلت نشده و مکمل را با نظر کميته پزشکي مصرف کنند.
فقط میمونه بحث محرومیت بازیکنا که بیشتر به ضرر شما میشه.ما که خیالیمون نبود امیر ابادی و حسینی محروم بشن و اونقدر هم ارزش ندارن که باشگاه استقلال بخواد با ابروش بازی بکنه تا این دو تا محروم نشن ما 4 تا دفاع چپ داریم که با محرومیت این دو تا ضرر نمیکنیم...ساموئل و جواد شیرزادو داشتیم ولی پرسپولیس دفاع چپ خوب نداره و به پولادی نیاز داره.......
اصلا نمیخواستم این موضوعو بازش کنم و جوابی در موردش بدم چون حتی ارزش بحث کردن هم نداره اما بعضیا هرچی دلشون میخواد دارن میگن....
پ.ن
اختصاصی استقلالی / آنهایی که بویی از غیرت ملی و انسانیت نبرده اند - قسمت نخست
اختصاصی استقلالی - هر کس دلش برای مردم سرزمینش نسوزد و برای دل های عاشق مردم کشورش غیرت و تعصب نشان ندهند مطمئن باشید به آن درک والای انسانیت و مردم دوستی و صلح دوستی در پهنه ی گیتی نخواهد رسید . و همین طور است کسی که برای خودش دل نسوزاند به همسایه اش هم سودی نمی رساند .
در دو هفته ی گذشته تیم استقلال در شرایط ناجوانمردانه نسبت به سایر تیم های آسیایی مجبور شد با عبور از نایب قهرمان آسیا و تیم سوم عربستان و فینالیست جام حذفی این کشور پا به مسابقات گروهی آسیا بگذارد . همان طور که مربی با دانش و محجوب استقلال پرویز مظلومی بالاخره عنوان کرد این تیم مدت هاست در چند جبهه مشغول نبرد است . نبردی ناجوانمردانه که هر کسی از روی حسادت و نابینایی درونی به دنبال ضربه زدن به استقلال بزرگ است . در این جا به اطلاع هواداران فهیم استقلال می رسانم که ساعت ها گفتگو و تحلیل تیم محبوب آسیا از شبکه های تلویزیونی عرب زبان پخش شد و جز به ستایش تیم استقلال چیزی نگفتند از جمله تلویزیون های کاس قطر و دبی اسپورت امارات ، ابوظبی امارات ، الجزیره ی ورزشی قطر و کانال های ورزشی عربستان و ... ، کانال هایی بودند که حتی تکرار این بازی را نیز علاوه بر ستایش بازی استقلال و تحلیل های فنی پوشش دادند .
این در حالی بود که روزنامه ی بی اعتبار پیروزی که مایه ی خنده ی اهالی فوتبال است در شب بازی با استقلال روی صفحه ی اصلی آن جایی نبود که خبری بر ضد استقلال درج نکند . بی وطنی بهترین واژه برای افرادی است که در این قضیه دخالت کردند و البته تمام ادعا های آن ها تشویش اذهان عمومی است که باید تحت پیگرد قانونی قرار گیرد . هر چند اسم این روزنامه هم مسخره ی هواداران متعصب پرسپولیس است و با این دست اخبار بدون دانش و پوپولیستی و عوام فریبانه قصد دارد اندک خوانندگانی از جمع قرمز را به دور خود بکشاند .
برنامه ی نود که امروز بزرگترین دشمن استقلال است و از مرحله ی اینکه حدس زده می شد که ، فردوسی پور تمایل به قرمز دارد رد شده و علنا به هواداران استقلال حمله می کند و متاسفانه افراد با اطلاع که به راحتی پاسخ دندان شکن به این آقای ناعادل بدهند خارج از گود نشسته اند . این برنامه ی نود بعد از برد های استقلال در داربی ها ساکت شده و به معضلات تیم رقیب می پرداخته است و در پیروزی تیم پرسپولیس در داربی اخر فقط رنگ دکوراسیون خود را قرمز نکرد و پس از پیروزی استقلال بر ذوب آهن سعی کرد تیم ذوب آهن را ضعیف نشان بدهد و به جای دعوت از آبی ها در آستانه ی بازی حساس ملی به مشکلات ذوب آهن ! پس از سال ها پرداخت ! و به نوعی سعی کرد طبق معمول با لوث کردن برد استقلال ، تلاش کند تا در مسیر صعود آبی ها دست انداز ایجاد کند . شاهکار فردوسی پور به همین جا ختم نشد . پس از برد تاریخی استقلال بر نماینده ی عربستان چیزی که صحبتی از آن نشد تحلیل برد نماینده ی شایسته ی ایران بر خلاف سنت گذشته ی این برنامه بود به این صحبت عادل ناعادل توجه کنید ؛ او اشاره می کند که در مورد مسئله ی دوپینگ آبی ها ! می خواهیم بعد از تصاویر بازی با اتفاق صحبت کنیم !!! یعنی تا این حد کینه و دشمنی از استقلال دارد که بازی آسیایی را با یک حرف حاشیه ای به بینندگان معرفی می کند . واقعا متاسفم که این بی غیرتی ملی را فتح اله زاده به رخ عادل نکشید تا کوس رسوایی او علنا فراگیر شود . و فقط در یک اشاره ی کوچک مدیرعامل استقلال به برد تاریخی ، فردوسی پور با لحنی ناپخته و مسخره گفت : آره خوب شد که بردید !
جالب است هواداران استقلال بدانند که در مطبوعات عنوان شده بود که قرار است در مورد فدراسیون فوتبال در این برنامه صحبت شود ولی عادل از فرصت استفاده کرده و یک دفعه موضوع دوپینگ را به تم اصلی برنامه تبدیل کرد ! و برنامه اش را به نوعی جا به جا کرد .
این آقا که تا به امروز صحبتی از اینکه چرا جنجال تبریز بدون محرومیت باقی مانده نکرده در جایی دیگر با اشاره به حکم مسخره ی کمیته ی انضباطی در مورد محرومیت تعلیقی تماشاگران استقلال ! به نوعی در مورد اینکه برای استقلال حکم موقت گذاشته اند گله مند بود درحالی که تماشاگران استقلال باید در دربی تشویق هم می شدند که با وجود یک شوک بزرگ بدون خساراتی ورزشگاه را ترک کردند . در همین بازی دروازه بان ملی پوش استقلال مورد اهانت مستقیم و رکیک قرار گرفت و در بازی پرسپولیس و فجر حدودا از دقیقه 57 به بعد تیم داوری مورد زشت ترین الفاظ قرار گرفت و در بازی استقلال و شهرداری در تبریز یک نیمه فحش رکیک به برهانی و مجیدی از تلویزیون شنیده می شد و در بازی تراکتور و استقلال که نیاز به گفتن نیست که حتی شعار ضد ملی هم شنیده می شد ولی عادل برای استقلال بویی از عدالت نبرده است و کافی بود با حسن زاده صحبت می کرد تا به راحتی او را در یک گفتگو شکست می داد . ولی این مسئولیت باشگاه استقلال است که از حقوق باشگاه دفاع کند نه اینکه مدیرعاملش به فکر انتخاب شدن در چهار سال آینده به عنوان رییس فدراسیون فوتبال باشد !
آری ای کاش بویی از انسانیت و غیرت ملی در بین ما پیدا می شد . این مقاله ادامه دارد ...
حرکت سیاسی بازیکن الاتفاق
به گزارش افکار نیوز به نقل از فارس ،عليرضا دهقان
با اشاره به ديدار استقلال و الاتفاق عربستان و حضور تماشاگران پرسپوليس
براي تشويق نماينده ايران عنوان کرد: در اين بازي شاهد حرکت خيلي خوبي از
هواداران پرسپوليس بوديم و آنها نشان دادند وقتي بحث ملي مطرح ميشود ديگر
رنگها معني ندارد.
وي افزود: حضور علي پروين نيز از ديگر نکات
زيباي اين ديدار بود. اين اتفاق براي اولين بار رخ داد و بايد به عنوان
رئيس کميته ورزش و جوانان مجلس از هواداران پرسپوليس تشکر و قدرداني کنم و
اميدوارم در آينده نيز شاهد اين روند باشيم.
دهقان با اشاره به
شادي پس از گل بازيکن الاتفاق عربستان که در زير پيراهنش کلمه F۱۶ را درج
کرده بود اظهار داشت: اين بازيکن خودش متوجه چنين کاري نيست و بزرگترهايش
به او گفته بودند اين کار را انجام دهد. آمريکا هواپيماي F۱۶ را با چند
برابر قيمت به عربستان فروخته وگرنه اين کشور خودش چيزي ندارد.
رئيس
کميته ورزش و جوانان مجلس اضافه کرد: اگر به اين کارها باشد بازيکنان ما
نيز ميتوانند نام "شهاب ۳" که بدون کمک آمريکا و به دست متخصصان ايراني
ساخته شده را نشان دهند.
دهقان خاطرنشان کرد: وزارت امور خارجه
بايد سفير عربستان را احضار کند و در اين باره توضيح بخواهد. جاي چنين
حرکتهاي بچهگانهاي در زمين فوتبال نيست و بازيکن عربستاني چيزي را به رخ
ما کشيد که کار آمريکاييها بود. اين حرکت صددرصد سياسي است و فدراسيون
فوتبال و وزارت ورزش بايد از طريق فيفا آن را پيگيري کند.
وي تاکيد
کرد: من تاکنون سکوت کردم تا ببينيم اهالي ورزش نسبت به اين کار چه عکس
العملي نشان ميدهند که متاسفانه شاهد هيچگونه واکنشي نبودم و به همين دليل
به اين قضيه ورود کردم.
رئيس کميته ورزش و جوانان مجلس در ادامه
گفتوگو با فارس درباره جلسه روز گذشته با اهالي فوتبال تصريح کرد: مباحث
خوبي مطرح شد و ديدگاههاي افراد مختلف مورد بررسي قرار گرفت. هدف ما اين
است که زمينهاي را فراهم و قانونهايي تصويب کنيم که به نفع ورزش باشد.
دهقان
ادامه داد: اينکه ميگويند مجلس به دنبال حمايت از گزينه خاصي در انتخابات
فدراسيون فوتبال است صحت ندارد چرا که شأن مجلس بزرگتر از اين حرفها
است. ما ميخواهيم انتخابات در فضاي خوب و سالمي برگزار شود.
{حذف شد}
نکته جالب همین جاست تو این فصل دوستان تا موقعی که فهمیدن دستشون دیگه به جایی نمیرسه دارن چنگ به در رو دیوار میزنن تا به شکل ناجوانمردانه ای موفقیت های حریفانشون رو لوث کنن نمونش همین قضیه سه کارته بودن و دوپینگ و تیتر روزنامه هاشون...ولی هیچ وقت اقا سعید رو ذکر نمیکنن
:13:
خب دوستان ... بحث هاي حاشيه اي رو ازش دور شيم كمي ... خودمون هم ميدونيم كه چه كساني اين حاشيه ها رو درست مي كنن و هدفشون چي هستش.
براي عوض شدن فضا مطلبي رو از مرحوم ناصر حجازي مينويسم كه اين نظر ايشون هست درباره ي منشور اخلاقي كه برميگرده به زماني كه قرار بود يه همچين موردي رو درست كنند ! خوندنش خالي از لطف نيستش :
منشور اخلاقی پدیده عجیبی است. فلسفه پیدایش آن را من نمیدانم؛ اینکه چگونه و از کجا به فوتبال ایران تزریق شد. واقعا عجیب است، وقتی که به فوتبال در سایر کشورها نگاه میکنیم، میبینیم همه فدراسیونهای قوی و منسجم، در تشکیلاتشان کمیته انضباطی دیده میشود. در واقع کمیته انضباطی مسائل اخلاقی یا مسائل مربوط به فوتبالشان را بر عهده دارند و اگر تخلفی دیده شود، آنها هستند که برخورد میکنند. یعنی بیرون از زمین فوتبال، این کمیته انضباطی است که وارد مسائل فوتبالی میشود و همه چیز را کاملا زیر نظر دارد.
من واقعا نمیفهمم این کار فدراسیون چه ربطی به آنها و سازمان تربیت بدنی دارد. اگر خلافی است که مثلا بازیکن تا دیر وقت بیدار بوده و صبح برای تمرین آمادگی لازم را نداشته، به عهده باشگاه است. آنها از نزدیک شاهد کار بازیکنان هستند. به خوبی از وضعیتشان باخبر هستند. خوب میدانند بازیکنشان بیرون از زمین فوتبال چه کار میکنند. اگر مشکلی هست آنها باید ببینند و برخورد کنند. زیرا بازیکن برای باشگاه است و وقتی با یک باشگاه قرارداد میبندد، برای آن باشگاه است و باید با سیاست باشگاه مورد نظر پیش برود. به این شکل است که باشگاه هم موظف است به بازیکنش رسیدگی کند و به نوعی جلوی حاشیهها را بگیرد. در غیر این صورت این رفتار درست نیست که فدراسیون با منشور اخلاقی سراغ بازیکن برود و حکم دهد که از حضور در یک فصل فوتبالی محروم است.
فکر نمیکنم سرک کشیدن در زندگی افراد کار درستی باشد. به عقیده من هیچ کس حق ندارد در زندگی افراد سرک بکشد. چون حریم خصوصی محسوب میشود. مگر اینکه خلافی دیده باشد. اگرنه نمیتوان به بازیکن ایراد گرفت. نباید از وضعیت ظاهری آنها و طرز لباس پوشیدنشان و اینکه چرا سوار موتور میشوند، ایراد گرفت؛ اینکه موهای فلان بازیکن شکل خاصی دارد یا آرایش صورتش یک جوری است. هر کسی تفکری دارد و عقاید خاصی. همه که نمیتوانند مثل هم لباس بپوشند، همه که نمیتوانند صورت یک شکل یا مدل موهایشان یکی باشد. به هر حال، هر شخصی تفکر خاصی دارد. نباید این چیزها را نادیده گرفت و با ارایه منشور اخلاقی دیکته کرد که همه یک شکل باشند.
دوستان اين قضيه جباري راسته؟؟؟:19::19::19::19::19:
خيلي بد مي شه كه!!
عکسی از بازی استقلال و جوبیلو ایواتا، ششمین بازی پرتماشاگر تــــاریخ فـــوتبال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره استقلال از نيم فصل خيلي داره مصدوم ميده اما مهم تيمه با غيرت و مهره هاي بسيار عاليمونن.نقل قول:
خدا وكيلي تو بازي با اردن بايد به كي رش ثابت شده باشه كه تيم ملي يعني استقلال ...
در هر صورت مطمئنا با فريدون و ميلاد برنده ايم ...
مظلومي: مورينيو و هيتسفلد هم نهایتا دو جام براي استقلال می آوردند!/ خيليها به من ميگويند چرا كم اعتراض ميكني/ اگر مصدوم نميداديم با اختلاف 10امتياز صدرنشين بوديم
اگر مورينيو و هيتسفلد به استقلال ميآمدند، هدفشان اين بود كه2جام بياورند. حالا هم ما در دو جام مدعي قهرماني هستيم و در ليگ قهرمانان آسيا هم به مرحله گروهي صعود كرديم
سايت گل – استقلال تهران در حالي خودش را براي ليگ قهرمانان آسيا آماده ميكند كه فشردگي مسابقات يكي از مشكلات اصلي اين تيم است. آبيهاي تهران در هفتههاي گذشته با مصدوميت چند بازيكن كليدي خود مواجه شدند و فشار مسابقات باعث نگراني كادرفني اين تيم شده است.
به گزارش گل پرویزمظلومي كه در گذشته هم بابت فشردگي اين مسابقات نگران بود ميگويد:« فشردگي بازيها باعث شد تا استقلال مصدومان زيادي بدهد. اگر بازيكنان ما مصدوم نميشدند الان با اختلاف 10-15 امتيازي در صدرجدول قرار داشتيم ولي متأسفانه فشار مسابقات باعث شد تا با مشكلات زيادي مواجه شويم.»
او ادامه ميدهد:«وقتي اعتراض كردم خيليها به من گفتند كه چرا با كيروش دشمني ميكني ولي من دشمن او نيستم و گلايه من فقط به خاطر فشردگي مسابقات بود. الان هم بازيهاي ليگ قهرمانان شروع ميشود و ما هر 4 روز يك بار بازي داريم و اين موضوع دوباره به استقلال فشار وارد ميكند. با اين حال ما نمايش بسيار خوبي مقابل ذوب آهن و الاتفاق داشتيم و اين ما را اميدوار ميكند.» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فتحاللهزاده چهرشنبه شب در مصاحبه ای در تلویزیون گفته است که اگر پول داشت و ميتوانست مورينيو و هيتسفلد را به استقلال ميآورد. از مظلومي در خصوص حرفهاي فتحاللهزاده سوال ميكنيم كه او ميگويد:« اگر مورينيو و هيتسفلد به استقلال ميآمدند، هدفشان اين بود كه2جام بياورند. حالا هم ما در دو جام مدعي قهرماني هستيم و در ليگ قهرمانان آسيا هم به مرحله گروهي صعود كرديم. به هر حال آقاي فتحاللهزاده لطف دارد و ما مشكل خاصي نداريم.»
خيليها معتقدند مظلومي در كنفرانسهاي مطبوعاتي مدام به مسائل مختلف اعتراض ميكند ولي خودش ميگويد:« اتفاقا خيليها به من ميگويند چرا كم اعتراض ميكني. خيليها به داوري اعتراض ميكنند و با اين روش امتياز ميگيرند ولي فكر نميكنم من زياد اهل اعتراض ب
چی بیلو ایوتا؟:31::18::18:نقل قول:
یه خورده توضیح بده.من می دونم ولی شاید یه سری ها ندونن دیگه.ندونستن که عیب نیست.یه توضیح بده وگرنه خودم می دم.:3: