کارانکا پس از غيبت مورينيو در نشست خبري
دستيار آقاي خاص به جاي وي در نشست خبري حاضر شد و گفت: نتيجه خوبي کسب کرديم و بايد بگويم که هيگواين فوقالعاده بود.
به نقل از مارکا اسپانیا، آرتور کارانکا دستیار خوزه مورینیو پس از پیروزی ۵ بر صفر رئال مادرید مقابل اسپانیول تصریح کرد: وظیفه دارم از بازی زیبای هیگواین تشکر کنم، او یک مهره کلیدی در تیم است و هر هفته بیش از پیش به او اطمینان پیدا میکنیم، شایعات مربوط به فروش یا معاوضه او با یک بازیکن دیگر کذب محض است و رئال مادرید چنین بازیکن بزرگی را به راحتی از دست نخواهد داد.
کارانکا ادامه داد: از گلی که کاکا نیز به ثمر رساند خوشحالم، این گل برای او لازم بود و امیدوارم در بازیهای باقی مانده از لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا نیز شاهد درخشش وی باشم.
وی درباره علت غیبت مورینیو در نشست خبری افزود: ۳۸ کنفرانس خبری داریم، در چند مورد هم با سخنان من تیتر خود را بسازید، او با شما مشکلی ندارد اما با مشکل یا بدون مشکل به هر حال ما کار غیرقانونی انجام ندادهایم.
منبع:ورزش3
پوچتینو: رئال مادرید بهترین تیم دنیا است
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال اسپانیول پس از شکست مقابل تیم اول پایتخت گفت: رئال مادرید بهترین تیم دنیا است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از اسپورت کاتالونیا، مائوریسیو روبرتو پوچتینو تروسرو سرمربی ۴۰ ساله تیم فوتبال اسپانیول تصریح کرد: رئال مادرید بهترین تیم دنیا است و بازی زیبای این تیم حتی برای هواداران تیم حریف نیز تحسین برانگیز است. در جنگ تاکتیکی شکست خوردم و تبعات این تحقیر خارج از خانه باید تنها متوجه من باشد. وی افزود: وقتی دومین گل را خوردیم، شکست احساس شد و بازیکنان دیگر توجهی به فریادهای من نداشتند، پس از آن دیگر این رئال مادرید بود که از فوتبال لذت میبرد و ما تنها ناظر برتری آنها بودیم. پوچتینو ادامه داد: شخصا به زنجیره مربیان معتقد نیستم و هر مربی مختصات خودش را دارد، اما به عنوان یک مربی شاغل در لالیگا دوست ندارم بزرگانی چون گواردیولا و مورینیو از فوتبال باشگاهی اسپانیا جدا شوند.
کارانکا: هیگواین فوقالعاده بود
خبرگزاری فارس: دستیار آقای خاص به جای وی در نشست خبری حاضر شد و گفت: نتیجه خوبی کسب کردیم و باید بگویم که هیگواین فوقالعاده بود. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، آرتور کارانکا دستیار خوزه مورینیو پس از پیروزی ۵ بر صفر رئال مادرید مقابل اسپانیول تصریح کرد: وظیفه دارم از بازی زیبای هیگواین تشکر کنم، او یک مهره کلیدی در تیم است و هر هفته بیش از پیش به او اطمینان پیدا میکنیم، شایعات مربوط به فروش یا معاوضه او با یک بازیکن دیگر کذب محض است و رئال مادرید چنین بازیکن بزرگی را به راحتی از دست نخواهد داد. کارانکا ادامه داد: از گلی که کاکا نیز به ثمر رساند خوشحالم، این گل برای او لازم بود و امیدوارم در بازیهای باقی مانده از لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا نیز شاهد درخشش وی باشم. وی درباره علت غیبت مورینیو در نشست خبری افزود: ۳۸ کنفرانس خبری داریم، در چند مورد هم با سخنان من تیتر خود را بسازید، او با شما مشکلی ندارد اما با مشکل یا بدون مشکل به هر حال ما کار غیرقانونی انجام ندادهایم.
هیگواین: از فوتبال لذت میبرم/رقابت با رونالدو کار من نیست!
خبرگزاری فارس: مهاجم آرژانتینی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا پس از درخشش در بازی شب گذشته مقابل اسپانیول گفت: از فوتبال لذت میبرم و خیال رقابت با رونالدو را ندارم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، گونزالو هیگواین که ۲ گل از ۵ گل تیمش مقابل اسپانیول را به ثمر رسانده تصریح کرد: قرار نیست در جدول گلزنان به کریس رونالدو برسم، رسیدن به مسی هم سخت است و هدفم صعود در جدول گلزنان نیست، من تنها از فوتبال لذت میبرم و از این بابت بسیار خوشحالم. هیگواین ادامه داد: خوشحالم که در یک بازی سخت مقابل تیم دوم کاتالونیا به یک پیروزی شیرین دست پیدا کردهایم و فاصله ۱۰ امتیازی با بارسلونا حفظ شد.
کاکا: حالا وقت خوشحالی نیست/غرور دشمن این روزهای مادرید است
خبرگزاری فارس: مهاجم برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا گفت: غرور دشمن این روزهای ما است، حالا وقت خوشحالی نیست. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، کاکا یکی از ۵ گل تیمش را مقابل اسپانیول به ثمر رساند. وی پس از این بازی تصریح کرد: نباید بیهوده دچار غرور کاذب شویم، این روزها زمان خوبی برای خوشحالی کردن و جشن گرفتن نیست، باید مراقب همه چیز باشیم، یک شکست تلخ، چند مصدومیت و حتی یک کارت قرمز میتواند همه حساب و کتابها را بر هم بزند، نباید به فاصله ۱۰ امتیازی با بارسلونا تکیه کنیم، باید تا آخرین ثانیه درخشید و همه امتیازات را تصاحب کرد. کاکا ادامه داد: بازی بسیار خوبی بود و از این که موفق به گلزنی شدهام احساس خوبی دارم. امیدوارم مورینیو از من راضی باشد و هواداران نیز مرا به خاطر تاخیرهای زیاد و دوری از ترکیب اصلی ببخشند.
دلبوسکه محبوبترین مربی تاریخ باشگاه رئال مادرید!
خبرگزاری فارس: نظرسنجی رسمی روزنامه مارکا نشان از پیروزی دلبوسکه بر آقای خاص نزد هواداران را دارد. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه مارکا در نظرسنجی اخیر خود از هواداران رئال مادرید با کد مخصوص رای در این باشگاه خواسته تا بهترین مربی تاریخ رئال مادرید را معرفی کنند. بر این اساس و تنها با گذشت ۲ روز از آغاز این نظرسنجی در هر ۲ بخش رای عمومی و رای هواداران رسمی، ویسنته دلبوسکه در صدر ایستاده و پس از او مورینیو در رتبه دوم قرار گرفته است. بر همین اساس میگل مونیس در رتبه سوم ایستاده و فابیو کاپلو در رتبه چهارم قرار گرفته است.
معرفی 11بازیکن برتر تاریخ رئال مادرید
خبرگزاری فارس: هواداران رئال مادرید و خوانندگاه رسمی روزنامه مارکا که دارای کد مخصوص رای هستند 11 بازیکن برتر تاریخ تیم فوتبال رئال مادرید را انتخاب کردند. به گزارش خبرگزاری فارس، روزنامه پرتیراژ مارکا چاپ مادرید با همکاری باشگاه رئال مادرید در نظرسنجی بزرگی بین خوانندگان رسمی خود که دارای کد مخصوص رای هستند و هواداران رسمی باشگاه رئال مادرید تیم منتخب فوتبال تاریخ این باشگاه را معرفی کرد. بر اساس این نظرسنجی ایکر کاسیاس درون دروازه ایستاده، روبرتو کارلوس، ایهرو و راموس در خط دفاعی حضور دارند،پوشکاش، میشل، زیدان و ردوندو در خط میانی قرار گرفتند و رائول، دی استفانو و رونالدو در خط حمله هستند. هواداران رئال مادرید همزمان با جشن ۱۱۰ سالگی باشگاه رئال مادرید این تیم را معرفی کردند و گوینده برنابئو نیز این خبر را در خلال مراسم منتشر کرد.
کاکا: میخواهم در مادرید بمانم
خبرگزاری فارس: بازیکن برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا شایعه ترک تیمش را تکذیب کرد و گفت: میخواهم در مادرید بمانم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، کاکا که در بازی اخیر رئال مادرید مقابل اسپانیول، تیم دوم کاتالونیا خوش درخشیده و نقش بسزایی در پیروزی ۵ بر صفر تیمش داشته است، تصریح کرد: متاسفانه رسانههای قدرتمند فرانسه مانور عجیبی روی خبر انتقال من به پاریسنژرمن رفته و اصرار دارند تا ثابت کنند که من قطعا رئال را ترک خواهم کرد، در صورتی که هرگز اینگونه نیست و من میخواهم در مادرید بمانم. وی ادامه داد: خانه دیگری انتظار مرا نمیکشد، از ابتدا هم تلاش کردم تا در رئال مادرید جای پای محکمی داشته باشم. کاکا تصریح کرد: بدشانسی های زیادی آوردم و در مقطعی هم مصدوم شدم، هرگز به عملکرد و نوع انتخاب مربیان تیم اعتراض نداشتهام و تلاش می کنم تا خود را به ترکیب اصلی تیم تحمیل کنم، این وظیفه من است که در فرصتهای به دست آمده بدرخشم و نباید از کادر فنی توقع بیجا داشته باشم.
رئال به تکرار پیروزی مقابل بتیس میاندیشد
خبرگزاری فارس: تیم فوتبال رئال مادرید در جدال خارج از خانه با بتیس به تکرار برد بازی رفت میاندیشد تا گامی دیگر در مسیر قهرمانی فصل جاری لالیگا بردارد. به گزارش خبرگزاری فارس، فردا شب (شنبه) پیکارهای هفته جدید لیگ فوتبال اسپانیا با 4 بازی پیگیری خواهد شد که در آخرین آن رئال مادرید پیشتاز کهشکانی مسابقات میهمان بتیس است. شاگردان خوزه مورینیو در جدال رفت موفق به کسب برد 4 بر یک شدند و اکنون نزدیک شدن به جام قهرمانی، خواهان هر سه امتیاز بازی و برداشتن گامی دیگر هستند. در دیدارهای دیگر خیخون در خانه با سویا روبه رو میشود، لوانته بار سفر به مالاگا را خواهد بست و ساراگوسا در میهمانی سوسیداد شرکت خواهد کرد. در شرایط کنونی رئال مادرید با 67 امتیاز صدرنشین است و بارسلونا با 57 امتیاز در رده دوم حضور دارد. والنسیا ، لوانته و بیلبائو به ترتیب با 43، 38 و 37 امتیاز سوم تا پنجم در جدول هستند.