مثلا امروز روز جهانی مخابرات است! اینم از اینترنت و سامانه اش. واقعا آدم به حال خودش تاسف می خوره:n03:
Printable View
مثلا امروز روز جهانی مخابرات است! اینم از اینترنت و سامانه اش. واقعا آدم به حال خودش تاسف می خوره:n03:
فردا روز ارتباطات هست 2/28
پارسال 2 گیگ دادن بهمون حالا ببینیم فردا چیکار میکنن
خیلی جالبه موقعیکه حجمم تموم شد همش این سامانه میومد که برم شارژ بخرم خیلی ام راحت بالا میومد از هر پیجی ک فک کنین سریعتر میومد چون حجممو دزدیدن منم شارژ نکردم تا این که تونستم این مقدار دزدیو پس بگیرم بعد از گرفتن حجم این سامانه هم بگیر نگیر پیدا کرد نتیجه این که این کار عمدیه!
[QUOTE=erfangame;7641572]از منم 4.4 گیگ کم شده هفته پیش 4.9 گیگ کم شده بود 4 گیگشو پس دادن ( 3 بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از 5 روز پس دادن )
هر روز باید زنگ بزنیم دانلود شبانمونو پس بگیریم!:n13:[/QUOTE
lمنم پشتیبانی هیچ گو*** نتونست بخوره شماره امور مشترکینو داد اونجا تونستن ی غلطی بکننن برگردونن طبق گفته اونا این مخابرات نیست که میدزده بلکه گلد نته که به یکی از بچه ها بالا وصله و هرکاریم میکنن و اعتراض میکنن و.... افاقه نمکنه ماله یکی از رده بالا های مدیرکل مخابرات مشهد هست واسه همینم همش دزدی میشه و.....گفتن از این موردا اینقدر داریم !
باز خوبیه من اینهکه همین 4.9 گیگو رو مدرک داشتم دقیقت 1 روزو 17 ساععت زده بود منصل بودم و 4.9 گیگ دانلود کردم دانلودامم از 6 عصر شروع شده تا 12 ظهر دو روز بعد میگفتنن ما از کجا بدونیم شما تو شب دانلود کردین منم گفتم با این کیفیتد آشغالتون تو روز میشه این همه دانلود کرد جوابی ندادن از شنبه تا اون رو ی که اعلام کردم 4 شنبه رو میگم همش درحال سروکله زدن بودم 2-3 روز ا.ل که لفقط پاس کاری میکردن آخر سر امور مشترکین ی کاری کرد جالبه تو سیستم خودشون قشنگ به ریز نوشته ! اون وقت اینیکه دست ماست ...........!!!!!!!!!
نتیجخ گرفتم فعلا دانلود نکنم تا این بعثت به سلامتی مدت اعتبارش تموم شه !!!!!!!!!!!!بدش ی خاکی بریزم :n02:
l
اینا از حجم ندزدن هدیه پیشکش شون !:n24:نقل قول:
الان برای من مجدد سایت باز شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان جمعه ساعت 3.25 بعد از ظهر هنوز سایت باز نمیشه و دیشب از طرح بعثت من 320 مگ نوش جان کرد مخابرات استان خراسان پس : روز مخابرات مبارک باد
نه عزیز دل نظر شما محترمه دمت گرم داداش جواب دادی . من اول فکر میکردم اوضاع بعثت من و همسایمون خوب شده واسه همین اومدم اینجا نظرخواهی زدم دیدم بعضی دوستان دیگه هم بهتر شده.....نقل قول:
اینم که گفتم دوستان بعثت بمونن نه تنها به نفع من نیس بلکه بدتره.....هرچی خلوت تر بهتر سرعت که از 128 بالاتر نمیره پینگ بهتر میشه......اینو تجربه کردم که میگم بعدشم بعثتو 1 ماهه تمدید میشه کرد اگه اوضاع خراب شد میزنیم بیرون....
نه مثله این طرحا جدید که 6 ماهه میکنن تو پاچت میبینی 2 ماه خوبه بعدش....
خوبیش اینه تمام چم وخم بعثت دستمونه از لحاظ سرعت و ....
دوستانی که فیبر نیستن دوره مخابراتو خط بکشن به نفعه خودشونه قبول دارم مخابرات ارزونه و آدمو وسوسه میکنه ولی یه چند ماه که گذشت همچین میکنن تو پاچت که.....این شگردشونه ....خلاصه این تچربه 3 ساله هست که میگم این تاپیکم از صفحه 35 دنبال کردم تمام یوزرای قدیمی مینالن.....به نظر من این همه دردسر به دو سه تومن ارزونی نمیارزه....
دوستان بعثتی مثله خودم که فیبرن و چاره ای ندارن اگه وضع بعثتتون خوبه 1 ماهه تمدید کنید که نره تو پاچتون اگه هم وضعتون خرابه حتی المقدور یه طرح 3 ماهه بگیرین ببینین وضعیت بهتر میشه یا نه.....3 قبلش بپرسین شبانه میدن یا نه....
درکل مخابرات به 2 پول نمی ارزه ولی چیکار کنیم دیگه باید بسوزیم و بسازیم...متاسفانه اکثر یوزرای اینترنت هم اهل اعتراض حضوری و درست حسابی نیستن ......
این سامانه گلدنت مزخرف همین الان برای من باز شده میبینم 5 گیگ از حسابم کم شده تازه تاریخ قطع و اتصال هم نشون نمیده! شما بگین با این دزدها چکار باید کرد؟ حسابی اعصابم بهم ریخته
یعنی 5گیگ رو تو ساعات رایگان دیشب دانلود کردی؟نقل قول:
طرح شما چیه؟
واقعا باید یه کاری کرد اینطور که نمیشه هرروز دغدغه حچمتو داشته باشی ....نامحدود هم که نمیدن. با اینکارشون فقط دارن مارو عذاب میدن که از خیر اینترنت بگذریم....نقل قول:
ظلم و دزدی توو روز روشن اونم تو مملکت اسلامی....آدم بره به کی بگه آخه....
لعنت به این مخابرات دزد کثیف......
سامانه باز شد ولی 4.4 گیگی که دیشب کم شده بودو پس ندادن و هنوز هم تاریخ اتصال و قطعو نشون نمیده.
من فکر کردم سامانرو قطع کردن میخوان محدودیتایی که کم شده رو پس بدن.( طرح طلایی )
داداش طرحو ول کن بیا یه فکری برا این قضیه دزدی بکنیم.نقل قول:
نه دوست عزیز مودم 2-3 روزی روشن بوده مجموع شبانه های رایگان و روزانه رو با هم حساب کرده تو یه فیلد نوشته و اصلا قسمت رایگان رو خالی گذاشته، ساعت و روز اتصال هم خالی گذاشته
برای من که 4.4 گیگی که کم کرده هم تو قسمت شبانه نوشتش هم تو قسمت پایینش.نقل قول:
نه عزیز از این فکرا نکن از مخابرات دزد بعیده....هروقت دیدی سامانه بالا نمیاد بدون یه گندی زدن.نقل قول:
نه آقا قطع کرده بودند که این حجمها رو ازمون بدزدن! حالا هم مگه میشه این رو از اینا پس گرفت!نقل قول:
بله میگم دیگه تاریخ اتصال هم نداره که بشه ازشون شکایت کرد.نقل قول:
مشکل همینجاست که اسلامیه.... اگه کشور های دیگه بود با ی شکایت میومدن ازت عزر خواهی و .... میکردن تازه ی چیزیم بهت میدادن!نقل قول:
دمت گرم امین جان زدی تو خال...متاسفانه اکثر یوزرای اینترنت ایران اهل اعتراض حضوری و درست حسابی نیستن ...... و اگرنه با یه اعتراض درست حسابی حساب کار میومد دستشون.نقل قول:
من الان که سامانه باز شد چک کردم.
طرح بعثت دیشب از من حدود 2.9 گیگ کم کرده و پس نداده!
مثل اینکه مشکل همگانیه این سری.
شماره پشتیبانی چنده؟
2828 یا 7230000نقل قول:
زنگ زدم میگه مشکل خیلیهاست و از سیستمه. اگر تا فردا درست نشد زنگ بزنید تا درست کنیم.
مشکل اینجاست که ... هم نیست !نقل قول:
فقط اسمشه !
کسی نبود؟ :n03:نقل قول:
خطم فیبر نوریه
معلوم نیست اگرم کم شده باشه کمتر از400مگ هستنقل قول:
دیگه وارد مسائل مذهبیه نشین که هیچ ربطی نداره!!!!
تو کشورای جهان سوم دیگه هم بری همین وضعه گیر ما از جهان سوم بودن نه از ... بودن که خودش یک مضیته!اگه قابل درک باشه:n01:
موافقم.نقل قول:
الان امشب دانلود منتفیه دیگه؟
باز دانلود میکنیم 4 گیگ دیگه هم کم میکنه دیگه کی 8 گیگو پس بگیره!
( طرح طلایی )
ببینید من نمیدونم قضیه شما چیه ولی این طرح های کمپینگ جون جدیده و روش تمرکزه فعلا سامانه درست حساب میکنه یا میکنند به احتمال زیاد طرح های که حجم دذدی دارن را کلا می خوان جمع کنن
من یک چیزی بگم که شاید شاخ در بیارید الان دیگه کم کم وارد هفته چهارم میشم
که این سامانه از من 1 مگ هم حجم کم نمیکنه تا حالا نزدیک 20 گیگ دانلود داشتم ولی دریغ از 1 مگ که این سامانه کم کنه یک بار 5 گیگ یک هویی ازم کم کرد زنگ زدم گفتم حجمم رو پس بدین که در نهایت تونستم حجمم رو پس بگیرم البته به زور:n02:
این سامانه از من پول زیاد خورده اینم خدا خواسته که اینجوری بشه که هم من حال بکنم هم اونا ضرر:n08:
نقل قول:
خب دیگه شما بهشون ضرر می زنی پولشو از ما می گیرن :n13:دیشب هرچی دانلود کرده بودم ازم کم کردن:n24:
ولی جالبه یکی توی ساعات رایگان ازش حجم کم می کنن یکی توی ساعات غیر رایگان هیچی ازش کم نمی کنن خدا شفا بده اینا
اوضاع چیز شکن ها چجوریه ؟ درست شده ؟ بخرم یا نه ؟
برا من که همین ثایفون بدون قطعی واب میده ولی به نظرم پولتو دور نریز از همین رایگان ها استفاده کن!
دوستان تا حالا تحقیق کردین این مصوبه شماره 152 قوانین و مقررات که دیگه به مخابرات اجازه ارائه سرویس نامحدود رو نمی ده مطالعه کردین
اصلا چیزی در مورد اینکه باید سرویس های نامحدود رو قطع کنند نبود :n04:
اگه باور نمی کنید بیان اینم مصوبش شما بخونید شاید چیزی پیدا کردید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه تو مصوبه نوشته بود که ارائه دهنده سرویس باید ابزار اندازه گیری سرعت رو در اختیار مشترکین قرار بده من تا حالا 2 یا 3 ساله که بر روی ایکون سنجش سرعت سایت خراسان رضوی کلیک کردم همش می نوشته صفحه در دست طراحی است :n24:
از آخر هم یک شکایت بلند بالا براشون نوشتم آخرشم نوشتم لطفا جواب چرت و پرت ندید و واقعا جوابگو باشین:n07:
نقل قول:
من خیلی پیش ها شکایت کرده بودم اما نتیجه نداد اینم شکایتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگاری خودم باید به خودم جواب بدم. :n28:نقل قول:
طرحی که 8 گیگ بده با 10 تومن من شخصا تو هیچ شرکتی ندیدم.نقل قول:
طرح خوب با قیمت کم که خوب امکانپذیر نیست. منظور حجم بالا و قیمت پایین.
طرح آشنای خانواده هم طبق آخرین تحقیقات سرعتش در حد خانواده اس منتهی 1 گیگ برای 6 ماه میدن یعنی عملا هیچی ترافیک نداری و باید یکسره حجم بخری . ولی گویا دانلود شبانه از یک تا هفت داره.
ضمنا این ترافیک کم شده از ما همچنان برنگشته . اپراتور میگفت از صبح یکسره مشتریان با همین مشکل زنگ میزنن و خیلیها این اختلال رو داشتن مخصوصا بعثتی ها.