دوستان ببخشید واسه جستجوی شبکه های دیجیتال باید چیکار کنم؟
tv هم 65000
Printable View
دوستان ببخشید واسه جستجوی شبکه های دیجیتال باید چیکار کنم؟
tv هم 65000
پست تکراری
حذف شه
اصل حالگیری همونه .نقل قول:
البته من lw98000 رو میگما !
شما داخل غرفه ها رفتی خودت از نزدیک ببین ...
نکات منفی دیگه اینکه مثلا اینا مجهز به ماشین زمان هستن ولی فقط میشه از کانالهای دیجیتال ایران ضبط کنی اونم با فرمت خاصی که فقط با خود تلویزیون اجرا میشه و فکر اجراشو از PC نکن.
متاسفانه زمان خرید و حتی زمان نصب به من گفتن از ماهواره هم ضبط میکنه :41:
یه مساله دیگه هم هست منتها نمیدونم همه LED ها این مشکل رو دارن یا خیر.
تو روز قشنگ تصویر خونه میفته رو قسمتهای تاریک و سیاه صفحه نمایش TV .
قبلا که LCD BRAVIA SONY داشتم این مساله اصلا به چشم نمیومد.
ولی بغیر از اینا همش مزیت و نکات مثبته ...
سلام...
من چند تا فیلم بلوری3d دانلود کردم ولی متاسفانه تلوزیون(lw57000) صداشون رو ساپورت نمیکنه!!راهی وجود داره که بشه رو تلوزیون کدک ریخت؟؟یا بتونم کدک صدای فیلمام رو عوض کنم؟؟
کلا این مدل از چه فرمت های صدایی پشتیبانی میکنه؟
ممنون
نخیر این راهی که شما میگید امکانش نیست. فعلا تنها راهی که هست اینه که با نرم افزارهایی مثل XMedia Recode ترک صوتیشو به MP3 یا AAC یا AC3 تبدیل کنید. شما اگر می خواید به این مشکل برنخورید قبل از دانلود دقت کنید ترک صوتی فیلمتون DTS نباشه. بقیه فرمت ها مشکلی ندارند.نقل قول:
آخه دوست عزیز اکثرشون همین DTS هستش. مخصوصا ISO ها که تقریبا همشون DTS ئه .نقل قول:
این تبدیل فرمت صوتی چقدر طول میکشه ؟
با اون نرم افزاری که معرفی کردم اگر مشخص کنید که فقط صدا Recode بشه و تصویر دست نخوره زیاد طول نمی کشه.نقل قول:
سلام دوست عزیز از کجا با فرمت ایمیج می گیرید میشه لطفا آدرس سایت بدیدکد:آخه دوست عزیز اکثرشون همین DTS هستش. مخصوصا ISO ها که تقریبا همشون DTS ئه .
این تبدیل فرمت صوتی چقدر طول میکشه ؟
سوال : بچه ها خدا خیرتون بده یه سوال من جواب بدید تو 57000 وقتی فلش وصل میکنی پسوند فیلم نشون نمیده ؟ آقا تنظیمات خاصی داره چه پسوند هایی ساپورت میکنه ؟؟؟؟؟
سلام دوستان
ما دیروز LED TV LG 42 LW57000 خریدیم
میخوام ازتون بپرسم چطور میتونم با مودم وایرلسی که دارم ، تلویزیون رو به اینترنت وصل کنم...؟؟؟
(البته شاید توی این 100صفحه مطرح شده باشه ، اما چون چشمم درد میکنه نمیتونم همشو بخونم و بگردم)
تشکر...
راستی این قطعه همون دانگل هست که واسه وایرلس هست یا فقط واسه کنترله؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي
من يه مشكلي با زيرنويسها دارم، بدين صورت كه حروف از هم جدا و از چپ به راست نوشته مي شن.
كسي مي تونه راهنمايي كنه.
با تشكر.
نقل قول:این عکسی که گذاشتی مال کنترل جادویی هست. برای اینکه وایرلس بتونی به اینترنت وصل بشی نیاز به یه دانگل دیگه داری به نام AN-WF100:نقل قول:
سلامی دوباره
متوجه شدم که واسه وصل کردن تلویزیون از طریق مودم وایرلس نیاز به خرید سخت افزار خارجی (دانگل) هست .
اما اینم متوجه شدم که میشه از طریق کابل هم مودم رو به تلویزیون وصل کرد .
من همین چند دقیقه پیش این کارو انجام دادم
دیگه واسه وب گردی نیازی به لپ تاپ ندارم
اصلا انتظار همچین وب گردی آسون و راحتی رو نداشتم .
دیگه میتونم سایتمو ، فتوبلاگمو ، تاپیکمو و ... مدیریت کنم
حالا یه سوال ، کار با اینترنت با تلویزیون ، واسه تلویزیون ضرر هم داره؟؟؟؟
نه اگر داشت که این امکانو نمی گذاشتند.نقل قول:
این بند توی لوازم بود
بند واسه چیه؟؟؟
احتمالا مال کنترل جادوییه.نقل قول:
آقا چند گرفتیش ؟؟ راضی هستی ؟؟نقل قول:
کلا شبکه های خودمون، تو فوتبال که برخی دوستان راضی نبودن شما هم مشکل رو دارید ؟؟
3D رو تست زدید خوب بود ؟؟ و دیگه هر چه دل تنگت در موردش میخواهد به منم بگو!! :46:
ممنون :10:
دوستان کسی نمیدونه؟:|نقل قول:
نقل قول:
یعنی تو منوی تی وی هیچ گزینه ایی واسه جستجو ندیدی ؟؟ مگه ممکنه!؟ دیجیتال هست دیگه!!؟؟ :5:
یه شات از منو بزار شاید بهتر بشه کمک کرد.. :46:
راستش من که نخریدمنقل قول:
بابام خرید :46:
همه جا نزدیک 2 تومن بود . بعضی جاها هم که میگفتن بخاطر نوسانات قیمت ها ما نمیاریم.
اما یه آدم منصف پیدا شد که قدیم خرید داشت و از اونجا خریدیم یک و هشت صد
راستش داداش من تجربه ی یه روزه دارم ، نمیتونم اطلاعات خاصی بدم :31:
اما چون اهل زیاد ور رفتن هستم :
توی همون روز اول اینترنتشو به راه کردم
تلویزیونو آپدیت کردم
توی سایت ال جی عضو شدم
کلی نرم افزار های رایگان و جالب هست که دارم از سایت نصب میکنم.
در مورد 3D پرسیدی . خب کیفیت 3D بستگی به فیلمش داره . من از اینترنت تلویزیون ، چندتایی فیلم 3Dدیدم . چندتاشون واقعا واقعی بودن :ohno: به پدر و مادرمم گفتم بیان ببینن که اونا هم شگفت زده شدن :31:
توی پست قبلی هم که در مورد وبگردی با تلویزیون نوشتم . من 9 سالی توی دنیای مجازی هستم . واقعا لذت بردم از وبگردی با این تلویزیون .
همونطور که توی پست قبلی نوشتم:
(دیگه واسه وب گردی نیازی به لپ تاپ ندارم
دیگه میتونم سایتمو ، فتوبلاگمو ، تاپیکمو و ... مدیریت کنم)
البته چندتا محدودیت هم واسه وبگردیش پیدا کردم:
1-عدم نمایش کلیپ های فلش . مثلا سایت آپارات نمیشه کلیپ هارو دید .
(اما بنر های تبلیغاتی که فلش هستن رو نشون میده )
اگه کسی میدونه که باید چیکار کنم تا بتونم این مشکل رو رفع کنم یه دنیا ممنون میشمممممممم
2-یک ضعف بزرگ دیگه هم اینه که نمیشه تب جدید باز کرد و خیلی حیفه با این وبگردی باحال ، این چیز ساده رو نداره :41:
البته ایشالله که بشه و من توی این چند ساعت بلد نباشم .
البته کلی سوال توی ذهنم دارم که امیدوارم پیداشون کنم ، اگه نکردم اینجا میپرسم به این امید که کسی جوابمو بده :20:
معمولا دوست دارم از تمام امکانات وسایلی که دارم استفاده کنم.
موبایل ، ماشین ، لپ تاپ و ...
الان دغدغه ی پیش روم ایناس . هرکی بلده یادم بده :
شبکه کردن موبایل و لپ تاپ به تلویزیون....
راستش من که نخریدمنقل قول:
بابام خرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه جا نزدیک 2 تومن بود . بعضی جاها هم که میگفتن بخاطر نوسانات قیمت ها ما نمیاریم.
اما یه آدم منصف پیدا شد که قدیم خرید داشت و از اونجا خریدیم یک و هشت صد
راستش داداش من تجربه ی یه روزه دارم ، نمیتونم اطلاعات خاصی بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چون اهل زیاد ور رفتن هستم :
توی همون روز اول اینترنتشو به راه کردم
تلویزیونو آپدیت کردم
توی سایت ال جی عضو شدم
کلی نرم افزار های رایگان و جالب هست که دارم از سایت نصب میکنم.
در مورد 3D پرسیدی . خب کیفیت 3D بستگی به فیلمش داره . من از اینترنت تلویزیون ، چندتایی فیلم 3Dدیدم . چندتاشون واقعا واقعی بودن :ohno: به پدر و مادرمم گفتم بیان ببینن که اونا هم شگفت زده شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پست قبلی هم که در مورد وبگردی با تلویزیون نوشتم . من 9 سالی توی دنیای مجازی هستم . واقعا لذت بردم از وبگردی با این تلویزیون .
همونطور که توی پست قبلی نوشتم:
(دیگه واسه وب گردی نیازی به لپ تاپ ندارم
دیگه میتونم سایتمو ، فتوبلاگمو ، تاپیکمو و ... مدیریت کنم)
البته چندتا محدودیت هم واسه وبگردیش پیدا کردم:
1-عدم نمایش کلیپ های فلش . مثلا سایت آپارات نمیشه کلیپ هارو دید .
(اما بنر های تبلیغاتی که فلش هستن رو نشون میده )
اگه کسی میدونه که باید چیکار کنم تا بتونم این مشکل رو رفع کنم یه دنیا ممنون میشمممممممم
2-یک ضعف بزرگ دیگه هم اینه که نمیشه تب جدید باز کرد و خیلی حیفه با این وبگردی باحال ، این چیز ساده رو نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ایشالله که بشه و من توی این چند ساعت بلد نباشم .
البته کلی سوال توی ذهنم دارم که امیدوارم پیداشون کنم ، اگه نکردم اینجا میپرسم به این امید که کسی جوابمو بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا دوست دارم از تمام امکانات وسایلی که دارم استفاده کنم.
موبایل ، ماشین ، لپ تاپ و ...
الان دغدغه ی پیش روم ایناس . هرکی بلده یادم بده :
شبکه کردن موبایل و لپ تاپ به تلویزیون....
دمت گرم دادا درست شد:20:نقل قول:
من یه فیلم بلوری دارم . دی وی دی pc که باز نمیکنه نرم افزاری هیت که بشه فیلم رو روی pc ذخیره و تبدیل فرمت کرد؟؟
نقل قول:
باید pc تون بلوری پلیر داشته باشه، DVD-ROM دیسکای بلوری رو نمی خونه.
تا دو میلیون تومن ارزش خرید رو کدوم مدل داره؟(یه زره پایین بالا ایرادی نداره)من خودم مد نظرم 42LW65100 هستش؟ایا یک رده بالاتر از این مدل و یا یک رده پایین تر از این مدل تفاوت خیلی محسوسی با این مدل دارن؟ایا مدل 42LW65100 از فایلهای mkv-flv-divix-mpeg4-mts پشتیبانی میکنه؟عملکرد زیر نویسش چه طوره؟ایا فیلمهای ظبط شده با دوربین های لومیکس پاناسونیک(avc hd lite) رو اجرا میکنه؟
نقل قول:
همین 42lw65100 مدل خیلی خوبیه، 200 هرتزه و اسمارت هستش،
با 2,200 میتونین سایز 47 LW45000 رو هم بردارین، که فرقش با این مدل اینه که 100 هرتزه و اسمارت نیستش.
یا با 2,500 میتونین سایز 47 LW57000 رو بردارین، که 100 هرتزه و اسمارت هست.
دوستان نسخه 04.04.03 اومده من قبلا 40تا تصویر سه بعدی با فرمت mpo داشتم که lw5700 نصفشو شناسایی نمی کرد اما با اپدیت به این نسخه حالا همشو راحت شناسایی می کنه .
متاسفانه نمیشه آفلاین آپدیت کرد
با این اینترنت ما هم خیلی بد آپدیت میشه این تلوزیون
یعنی به کل آپدیت نمیشه!؟!
اگر دوستان یه لینکی از آپدیتها داشته باشن خیلی ممنون میشم
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
دوستان مدل های 2012 توی سایت گلدیران پخش شد و دوباره به امید خدا تاپیک جون میگیره.برین یه سری بزنین
---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
راستی سه بعدی سایز 32 هم توی این مدل ها هست.
باحالش اینه بیشترشون با هرتز بالای 600 هستند و عینک dual برای گیم دو نفره
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
اوه 96000 هزارش.فقط 1000 هرتز تطبیق تصویرش:18:
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 11:00 PM ----------
تکنولوژی upscaler هم روش هست واسه بهبود رزولیشن.
البته فکر کنم ما هم با آپدیت بتوینم اینارو روی tv هامون داشته باشیم.
راستی اگه کنترل جدید جادویی اومده باشه من میرم میخرم
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------
من که کفم برید حالاس که به نظر من خیلی هاتون آؤزو می کنید کاش نمیخریدی tv حالا اینارو میخریدین.
ولی من بازم راضیم از tvمون فقط اگه مثل اینا همچین هرتزی داشت دیگه خیلی عالی بود چون میشد supertv
آقا مهدی عزیز نود و نه درصد اطلاعات در مورد انطباق تصویر تو سایت گلدیران اشتباهه.شمانقل قول:
همین مدلارو ۱۰۰ شو بردار میشه معادلش تو سایت ال جی ببین.مثلا ۶۷۱۰۰ همون ۶۷۰۰ که تو ایران به این اسم اومده یا تو اروپا ۶۷۰t.۶۷۱۰۰ انطباقش ۱۲۰ هرتزه وای اینجا نوشته ۴۰۰ .
Sent from my iPhone using Tapatalk
کلا این عدد و رقمها یه سری ابزارهای تبلیغی هستن به نظرم
من با اینکه 98000 گرفتم و تقریبا یکی از بهترینها هست خیلی راضی نیستم
نمیخوام بگم ال جی بده یا خوبه
فقط میتونم بگم مدلهایی که برای ایران میزنن اونی نیست که به همه جای دنیا میدن وگرنه چه لزومی داره مثلا تو کل خاورمیانه یه مدل مثلا 6500 باشه ولی فقط و فقط برای ایران بشه 65100
فکر کنم باید همون پلاسمای پاناسونیک vt30 رو میگرفتم و گول این تبلیغات الکی رو نمیخوردم
البته من با توجه به مشخصات و نقدهای سایتهای خارجی تصمیم گرفتم و نمیدونستم چیزی که تو ایران فروخته میشه خیلی با اونا متفاوت هست!؟
یه نمونش 9800 همه میدونن دارای قابلیت dualplay هست
ولی جالبه 98000 تا جایی که من فهمیدم نیست :confused:
اول فکر کردم عینکش رو تو جعبه نگذاشتن ولی تو منو ها هم چیزی نمیبینم برای این قابلیت
در کل نتیجه صحبتهام اینه که ال جی خوبه اما نه محصولات ایرانش!
چون به طرز عجیبی دارن از خریدار ایرانی کلاهبرداری میکنن
قیمت خیلی بالاتر از قیمت جهانی و کیفیت خیلی پایینتر از مدلهای مشابه ارایه شده تو جاهای دیگه دنیا هست
متاسفم که برای رفتن سود بیشتر تو جیب یه عده خاص باید آشغال رو به قیمت گزاف بخریم و صدامونم درنیاد
البته یک نکته هم هست که اصلا خیلی ها متوجه نمیشن سرشون داره کلاه میره و همین هم بیشتر باعث بروز این مسایل هست
کاش حداقل میشد با این قیمتهای گزاف جنس درجه یک دستمون برسه
سلام
قصد خرید مانیتور سه بعدی LG D2342P دارم. میخوام فیلمهای سه بعدی را از روی لپتات با خروجی hdmi روی این مانیتور سه بعدی ببینم. کارت گرافیک لپتاپ اینتل آنبرد ( فکر کنم 4500 ) هست.
آیا دیدن فیلمها با کانفیگ پایین لپتاپ بصورت سه بعدی امکان پذیر هست ؟
آیا این مانیتور امکان تغییر عمق فیلم سه بعدی را داره ؟
نظرتون درباره کیفیت سه بعدیش چیه ؟
ممنون
برادر این مانیتور رو من داشتم و اصلا بهت توصیه نمیکنمنقل قول:
تو 2 بعدیش که افتضاح هست و 3 بعدیش هم زاویه دیدش به شدت محدود هست. من که گرفتم وفرداش فروختم
اگر تهران هستی یه سر برو سره بازار رضا چهار راه ولیعصر جلوی در پاساژ میتونی تست کنی
اما من دتشتم و میگم نرو سمتش
محمد منم تو فکر خریدشم چطوره نمی ارزه.یا کیفیتش پایینه.نقل قول:
مشکلش چیه
تو دیگه میخوای چیکارنقل قول:
داداش اصلا به درد نمیخوره
میگم که داشتمش ولی به سه روز نکشید فروختمش
سلام دوستان کسی قیمت این تلویزیون های جدید را نداره؟
نقل قول:
به تايپك زير مراجعه كنيد.
دوستان لطفا" به جای اینکه نظرهای شخصیتون رو به دوستانی که درخواست راهنمایی میکنن ، بگین ، برای گفته هاتون به طور تخصصی و منطقی دلیل بیارید !!!
مانیتور D2342 LG با توجه به ویژگی هایی که داره یکی از بهترین مانیتور های سه بعدی بازاره و اگه یه نگاهی به مشخصاتش بندازین و از نزدیک باهاش کار کرده باشین ، به راحتی میتونین تفاوتش رو با مانیتورهای موجود بازار احساس کنید .
مشخصات :
- "23 Wide
- وضوح تصوير 1920x1080
- مجهز به وروديهاي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي
- برنده گواهينامه نمايش تصاوير بدون لرزش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) از TUV و Intertek
- امكان استفاده از عينكهاي بسيار سبك و ارزان قيمت
- استفاده از عينكهاي بدون باتري و بدون امواج الكتروني
- نمايش تصوير سه بعدي با عمق بيشتر
- امكان نمايش تصاوير سه بعدي با وضوح بالا و بدون سايه
- 25% مصرف انرژي كمتر نسبت به مانيتورهاي 3D رايج
- نمايش تصاوير تا دو برابر شفافيت بيشتر نسبت به نمايشگرهاي 3D رايج
عینک های 3Dمانیتور D2342Pمجهز به تکنولوژی FPRهستند بنابراین به باتری نیاز ندارند و Crosstalk Free هستند. قیمت این عینکها بسیار مناسب است و به همین دلیل قابل تهیه به تعداد اعضای خانواده هستند . (10-5 هزار تومان )
همانطور که میدانید برای نمایش فیلم یا عکس 3Dباید Content مورد استفاده 3Dباشد ولی بدلیل اینکه این مانیتور مجهز به تکنولوژی 2D to 3D میباشد ، با استفاده از فعالسازی نرم افزار مربوطه قابلیت نمایش Content2D را به صورت سه بعدی دارد .
تکنولوژی 2D to 3D : در اين تكنولوژي تصاوير دو بعدي به تصاوير سه بعدي قابل تبديل مي باشند، حتي اگر اين تصاوير به صورت اوليه سه بعدي تصويربرداري نشده باشند. پس از نصب نرم افزار TriDef بر روي سيستم كامپيوتر مي توان تصاوير و يا فيلمدو بعدی را به صورت 3Dمشاهده نمود.
شما اگر از نزدیک دیدی و تجربه داری بیا نظر بدهنقل قول:
این مشخصات و سایر مسایل تءوریک رو همه با یه سرچ ساده میتونن ببینن
منتهی من که خریدم و بعد از 2 ساعت فهمیدم کلاه سرم رفته تجربه خودم رو به دوستام میگم
با توجه به چیزی که با چشم های خودم دیدم بهتون میگم از نظر دو بعدی به کل تعطیل هست و سه بعدیش هم با فیلم بلوری 3D و بازی سه بعدی تست کردم چنگی به دل نمیزد
عمق سه بعدیش کم و زاویه دیدش هم به شدت محدود هست
قبول ندارید برید با توجه به مشخصاتی که این آقا نوشته بخرید اگر پشیمون هم شدید اتفاقی نمیوفته با 30 درصد ضرر میتونید بفروشیدش.