دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن آن قسمت نیاز به کنترول دست ساز است که لینک آن را در پست بالا گذاشتم .
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن آن قسمت نیاز به کنترول دست ساز است که لینک آن را در پست بالا گذاشتم .
دوست عزیزنقل قول:
آیا سیستم تان را آبدیت کرده اید؟
منظورتون چجور آپدیتی هست؟ فک کنم چند بار برنامه های اسمارت هاب خودکار آپدیت شده باشن ولی خودم هیچوقت بصورت دستی چیزی آپدیت نکردم.
دوست عزیزنقل قول:
اول سوال کنید ببینید مشگلتان شامل گارانتی می باشد اگر گفتن بله آن را تعمییر کنید و اگر گفتن نه می توانید آبدیت کنید
منظورم آبدیت فریمورتان است و از سایت زیر برای اینکار استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
[QUOTE=amir_t6262;6709087]خب دوستان اشتباه کردند و منوی مخفی را دستکاری کردند، چرا از سامسونگ ایراد میگیرید!
در ضمن دوستی که گفته بود سامسونگ ایران نداره، باید در قسمت middle east دنبال ایران بگردی نه asia pacific!
یا مستقیما به آدرس زیر برو
کد:http://www.samsung.com/iran/
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
ایران برخی مدلها را تغییر نام داده، مثلا خود ما که UA 40 d 5550 داریم که وقتی وارد منوی مخفی شدم فهمیدم همان مدل UAd5000 است. ( در هیچ جایی شما مدل 5550 پیدا نمی کنید.)
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
اگر ممکن است زیرنویس فیلم را برایم بفرستید تا بررسی اش کنم.[/QU
سلام منم همین مشکل دارم با چند تا فیلم و زیرنویس مختلفم امتحان کردم درست نشد. چکار کنم؟
سلام منم همین مشکل دارم با فیلم ها و زیرنویس های مختلفی هم امتحان کردم درست نشد چکار کنم؟نقل قول:
نقل قول:دوست عزیزاز مطلب زیر استفاده کنید مخصوصا روش آخر برای رفع عجق و وجقی زیر نویس
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمئن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
سلام
مشکل من از همه عجیب تره ، من نمی دونم کجایه منو مخفی رو دست کاری کردم که دیگه اصن منو مخفی نمی یاد ، حتی دیگه با کنترل ( ریموت ) روشن نمی شه ، چراغ رو تلویزیون چشمک میزنه ولی روشن نمی شه . از رویه خود تلویزیون هم پاور رو میزنم روشن نمی شه ، الان از رویه تلویزیون دکه عوض کردن کنال رو میزنم روشن میشه واقعاً نمی دونم باید چیکار کنم .
مدل : la40a550p1p
اگه میشه یا یکی میدونه راهنمایی کنه :n13:
ممنون میشم .
دوست عزیزنقل قول:
تنظیمات ریست
هنگامی که تلویزیون روشن است دکمه "EXIT" را برای 12 ثانیه15 فشار دهید بهتر است از آنجایی که شما نمی توانید تصویر تلویزیون تان را ببینید اول کلید Left" و سپس "Enter""را فشار دهید "
همه تنظیمات ریست میشه به تنظیمات کارخانه چه تنظیمات منو مخفی چه تنظیمات خود tv
سلام دوستان میخواستم سوال کنم که چرا نمیتونم اپلیکشن هارو دانلود کنم ؟ میزنه اختلال در شبکه. مشمل از کجاست؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر نمی توانید از آپلکیشنهای اسمارت هاب استفاده کنید دلیل آن مشگل در سرورهای سامسونگ ایران است
سلام دوستان من یه ال سی دی با مدل la40c575f1 دارم وارد منوی مخفی شدم و تنظیمات ریست فکتوری رو انتخاب کردم حالا کلا صفحه برعکس شده و رنگ تلویزیون هم رفته دکمه های ریموت هم از کار افتاده یعنی بهم ریخته باید چیکار کنم آیا خودم میتونم تعمیر کنم به تکنسین گفتم گفت باید 300 هزار خرج کنی.... تورو خدا کمک کنید:n28:
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه هیچ وقت بدون اطلاعات به منوی مخفی وارد و آیتمی را بی جهت تغییر ندهید. و دوم اینکه از طریق ریست آی سی eeprom می توانید تلویزیون را به شکل اول در بیاورید
از تایپیک زیر و از قسمت مطلبی که با رنگ قرمز نوشته شده استفاده کنید و اگر آیتم موردنظر در تلویزیونتان نمایان نبود باید از کنترول دست ساز استفاده کنید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیحمی دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تلویزیون من مدل ua40F5300 هست قبل از دستکاری وفارسی کردن تلویزیون به اسمارت هاپ وصل میشد واپیکیشن ها خارجی وسام سرویس اجرا میشد اما از وقتی دستکاری کردم وصل نمیشه .مروگر کار میکنه به اینترنت هم وصل میشه اسمارت هاپ وارد نمیشه.قبلا سیستم را بروز کرده بودم. ایا راهی هست؟؟؟؟؟اگه نیست برای بازگشت به حال اول چه باید بکن؟تا منوها دستکاری شد به حالت قبل از بگردن؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
منم یه f6400 خریدم که کنترلش لمسی و نه فارسی داره و نه انتن دیجیتال داره و نه اسمارت هابش فعاله و تا وقتی که میخوام وارد اسمارت بشم سرور رو پیدا نمیکنه ...خواهشا دوستان اطلاعی دارن راهنمایی بفرمایید...؟؟؟؟؟
سلام آقای متین پور عزیز مشکل تلویزیون حل شد خیلی ممنونم ولی بعضی از کلید های کنترل کار نمیکنه و برای خاموش کردن هم باید دکه پاور رو چند ثانیه نگه دارم، ضمناً من تو منوی مخفی گزینه های option رو تغییر دادم..... باید ریموت کنترل رو هم ریست کنم ؟ میشه بگید چطوری؟:n16:
دوست عزیزنقل قول:
تمامی کنترول های معمولی سامسونگ با هم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است که می توانید از نمایندگی ها و یا کنترول فروشی ها تهیه نمایید.و برای فعال سازی دیجیتال و فارسی ساز
دسترسی به منوی سرویسطریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را بجای ed-Iran آن راed-INA انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر
ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group راarabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید. و در ضمن برای تنظیم ساعت تان هم به این تایپیک بروید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
ودر آخر اینکه فعلا سرورهای سامسونگ ایران مشگل دارد و شما نمی توانید از اسمارت هاب تان استفاده کنید
دوست عزیزنقل قول:
سیستم شما مشگل ندارد مشگل از سرورهای سامسونگ است فعلا تا اطلاع ثانوی از اسمارت هاب نمی توانید استفاده کنید.
دوست عزیزنقل قول:
باطری کنترولتان را یکبار خارج و دوباره نصب کنید ببینید مشگلش حل میشود.و در باره آیتمهای منوی option باید بدانید کدام را تغییر دادید و اگر یادتان می آید روی همان آیتمها قرار دهید باید همیشه قبل از هر کاری از منوها عکس می گرفتید تا وقتی که دچار مشگل شودید بتوانید از آن عکسها مشگلتان را حل کنید.
دوست عزیز امکان اینکه بدون کنترل انجام بشه نیست؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
خیر تمامی مطالبی که گفتم را باید انجام دهید تا بتوانید از آیتم های مورد نظر تان استفاده کنید
نقل قول:
اسمارت هاپ كشور ديگر درست هست؟
فبل تغييرات ((تبديل به فارسي)) تلويزيونم به اسمارت هاپ خارج وصل ميشد؟
ميشه كشور اسمارت هاپ تلويزبون تغيير داد؟اپكيشن فيس بوك باز بشه؟
ابا بروز روساني تاثير داره در اسمارت هاپ داره 1113 الان 1115 امده از سايت امارات اما طريق تلويزيون نميشه؟
دوست عزیزنقل قول:
چون شما از آی پی های سرورهای اینترنت دیتا ایران استفاده می کنید و این سرورها فیلترنگ هستند شما نمی توانید از بعضی از آپلکیشنها استفاده کنید و برای تغییر کشور اسمارت هاب به این تایپیک مراجعه کنید
بله آبدیت در اسمارت هاب موثر است و منظور شمااما طريق تلويزيون نميشه؟ چیست؟
با سلام خدمت دوستاناز اساتید چند سوال داشتم::n01:
1- من در منوی مخفی PVR رو فعال کردم.اما وقتی بهش فلش می زنم میگه فلش رو باید فرمت کنی.البته من قبلش خودم فلش رو FAT32 فرمت کرده بودم.اما به هر حال با خود تلویزیون فلش کردم.بازم جواب نداد.و نمیتونه چیزی رو ضبط کنه. آیا دوستان تونستن بعد از فعال سازی چیزی ضبط کنن؟
2- تو مدل های اسمارت راهی برای بکاپ گرفتن از کانالها وجود نداره؟مدل تلویزیون من(40D5950(5500.
سلام من امتحان کردم ولی هنوز local set فعال نشده. چیکار کنم؟تلوزیونم هم اسمارت سری 5 هست
دوست عزیزنقل قول:
اول با کنترول معمولی
به منوی سرویس
دسترسی این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
وقتی وارد منوی مخفی شدید با کنترول دست ساز صدا پخش کننده را تا آخر بلند می کنید و کنترول را به سنسور تلویزیون نزدیک کزده و آن فایل میکس شده صوتی را اجرا می کنید یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه برای لحظه ای نمایان و ناپدید می شود
و آن وقت است که منوی شما بطور کامل باز می شود
با سلام.
تي وي من مدل d6940 هست. مشكل من نحوه ضبط كانال ها روي فلش ميموري هست. راه حل خاصي داره؟ من هر كاري مي كنم نمي تونم. اول پيغام ميده فلش بايد فرمت بشه و بعد از فرمت ميگه فلش سازگاري نداره و دستگاه مناسب نيست.
از بخش فعال و مفيدتون تشكر مي كنم.
دوست عزیزنقل قول:
برای حل این مشگل به این تایپیک بروید
و برای اینکه بتوانید از کامپیوتر فیلم تان راببینید به این تایپیک بروید.
دوست عزیز ed iran بزارم یا ed ina بزارم؟؟؟گذاشتم ایران فارسی شد ولی تو sub option اون گزینه ها که گفتید نبود...چیکار کنم؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز info countery رو استرالیا بزارم یا نه؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر با کنترول دست ساز این کار را کردید هر آیتمی را که دارید عمل کنید و هر چه را ندارید مشگلی نیست چون تلویزیون شما قابلیتش تا همین است
دوست عزیزنقل قول:
اگر میخواهید در اسمارت هاب apps های تان غیر ایرانی باشد می توانید استفاده کنید ولی چیز مهم نیست
راستی دوست عزیز زیر نویسش مشکلی نداشته و قبلا زیر نویس فارسیش چند بار باهاش دیدم ...ممکنه الان مشکل دار شده باشه؟؟تلوزیون رو از دوبی گرفتم.و ایتکه روز اول اسمارت هاب کار نکرد که حتی تنظیمات اولیه هم انجام بدم و الان هیچ برنامه ای روش نیست.آیا راه حلی هست؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر سری f است صبر کنید تا سرورهای سامسونگ رفع عیب شود
دوست گرامی با کنترل معمولی فقط وارد منو مخفی شدم و کنترل دست ساز نداشتم....الان همه گزینه ها فعال بود آیا با کنترل دست ساز چیزی اضافه میشه یا همون گزینه ها فعال میشه؟؟نقل قول:
سری f6400 هست و آیا الان بزارم استرالیا appهاش فعال میشه یا بازم برا اتصال به سرور ارور میدهنقل قول:
؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است ارور را بدهد چون اول باید به سرور ایران وصل بشوید و بعد آن را تغییر دهید.
خیلی از راهنمایی ممنونم دوست عزیز....فقط ممکنه بفرمایید چرا انطباق تصویرش اینقدر بی کیفیته؟؟یعنی در کل تصاویرش خیلی بی کیغیته..چرا؟؟
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که می خواهید کیفیت تصویر تلویزیونی را ببینید باید از دستگاه های پخش با کیفیت بالا و تصاویر و یا فیلم های فول اچ دی با کیفیت بلوری و کابل hdmi با کیفیت عالی استفاده کنید اگر تلویزیون تان آن کیفیتها را بدرستی نمایش نداد بدانید که نیاز به تنظیمات دارد چون کیفیت تصویر تلویزیون نسبت مستقیم با پخش کننده و یا ارسال کننده سیکنال تصویری را دارد یعنی هرچه منبع پخش با کیفیت ارسال بالا باشد به همان اندازه و یا حتی در سیستمهای 4k بیشتر از آنهم با کیفیت نمایش می دهد.
دوست عزیز شما چه تنظیماتی پیشنهاد میدید؟؟نقل قول: