تغییر تدریجی تلفظ حروفِ فارسی
سلام دوستان .
دقت کردین مردم کم کم دارند در حرف زدن به جای (ز) و (ذ) و (ض) و (ظ) میگن (س) ؟
به جای عزیزم میگن عسیسم
به جای اذیت میگن اسیت
به جای خداخافظ میگن خداحافس
بیشتر از , بیشتر اس
به نظرم با تنبل شدنِ نسل بشر ربط داره چون تلفظِ حرفِ سین از اون چهارتا آسونتره و انرژی کمتری میبره.
تو نیکی میکن و در دجله انداز ...
سلام .
بارها این افتخار نصیبم شد که بی منّت به کسی کمک کنم و بارها احتیاج پیدا کردم به کمک و کسی بی منت به بنده کمک کرد.
مشکل غیب شدنِ مطالبِ نوشته شده در کامپیوتر بدلیلِ قطع ناگهانی برق یا هنگ کردن کامپیوتر موقع زدن دکمه ی ارسال در مرورگر
سلام .
بارها تو نت چیزی نوشتم که ارسال کنم اما تا دکمه ی ارسال رو زدم صفحه هنگ کرد و هر چی نوشته بودم غیب شد و مجبور شدم دوباره از نو بشینم بنویسم.
==================================
وقتی تویِ نت مطلب مینویسید,قبل از زدنِ دکمه ی "ارسال" اول دکمه ی ctrl (کنترل) رو بگیرید و در همون حالت دکمه A رو بزنید , با این کار تمام مطلبتون های لایت میشه .
بعدش همونطور که دکمه ی ctrl رو گرفتین دکمه ی C رو بزنید .
با این کار یک کپی میگیرید از مطلبتون .
حالا با خیال راحت دکمه ی ارسال رو بزنید .
اگر هنگ کرد , اول صفحه رو REFRESH کنید بعدش با خیالِ راحت دکمه ی ctrl رو بگیرید و دکمه ی V (وی) , مطلبتون چسبونده میشه و آماده ی ارسال .
:20:
این کارها که خدمتتون عرض کردم فقط 2 ثانیه وقت میبره اما از یک مشکل بزرگ جلوگیری میکنه.
==================================
اگر میخواید مطلب خیلی طولانی بنویسید ممکنه یهو برق بره و همه ی نوشته هاتون از بین بره .
سریع ترین و راحت ترین راه برایِ جلوگیری از این مشکل :
برنامه ی WORD رو باز کنید
چند کلمه از مطلبتون رو بنویسید
دکمه ی F12 رو بزنید
جایِ ذخیره ی فایل رو انتخاب کنید( desk top) جای خوبیه .
حالا با خیال راحت مطلبتون رو بنویسید.
هر یک دقیقه یا دو دقیقه یک بار دکمه های ctrl و C رو بگیرید تا مطلبتون ذخیره بشه .
بعدش که مطلب کامل شد با کنترل و A و C یه کپی از کل مطلب بگیرید و بزنید تو مرورگر و ارسال کنید .
اینطوری دیگه مشکل غیب شدن نوشته ها و به هدر رفتنِ زحمتتون و اعصاب خوردیش از بین میره .
توضیح :
خودِ برنامه ی WORD و EXEL برنامه ریزی شده تا هر 10 دقیقه یک بار فایل رو اتوماتیک وار ذخیره کنه .
اما ده دقیقه مدت درازی هست و ممکنه کلی مطلب رو ذخیره نکنه .
میتونید وارد تنظیماتِ برنامه بشین و مدت AUTO SAVE رو کم کنید مثلا یک یا دو دقیقه .
اینطوری دیگه خودش ذخیره میکنه و شما با خیال راحت مطلبتون رو مینویسید
برایِ تله موش از شوکلات به جای پنیر و گردو استفاده کنید
سلام .
اگر خواستین با "تله موش فنری" موش بگیرین اصلاً لازم نیست پنیر و گردو بذارین تو تله چون خیلی گرونه و بعید نیست بیاد بخوره و بره و داغش رو به دلتون بذاره
از شوکلات کشی استفاده کنید که هم ارزونه هم محکم میچسبه به تله و موش مجبوره بره روی تله و باهاش کلنجار بره که باعث میشه تله زود عمل کنه .
یه دونه شکلات کشی معمولی از خشکبار فروشیها بخرین . شاید هم مجانی بهتون یه دونه بدن .
کافیه یک تکه کوچولو به اندازه ی یک گیلاسِ کوچیک ازش بچسبونین به چنگکِ تله (خوب فشارش بدین تا کاملاً بچسبه به چنگک) .
کمی هم بمالینش به دور و بر تله تا بوی شکلات بگیره و جذابیتش بیشتر بشه .
تله رو تا جائی که میتونین حساس تنظیم کنین و بذارینش در نزدیک ترین جا به لونه ی آقا موشه .
اگر نمیدونین از کجا میاد , تله رو بذارین در کنار دیوار در جائی که بیشتر شک دارین مسیر رفت و آمدِ موش هست .
اگر ووروجک دارین تو خونه حتماً مراقب باشین نره باهاش ور بره وگرنه ممکنه پشیمونی به بار بیاد چون فنر تله موش میتونه استخوانِ نرم انگشتِ بچه ها رو راحت خورد کنه).
اصلاً اگر بچه کوچیک دارین از تله چسبی استفاده کنین و اون تکه شوکلات رو بچسبونین به وسط تله چسبی.
کار تمومه .
======================
قبل از در آوردنِ موشِ مرده از تله, یک کیسه پلاستیک به دست کنین تا مستقیماً بهش دست نزنین .
موش مرده رو دور نندازین , خاکش کنید در عمق حدودِ دو وجب تا بوش باعث جذبِ سگ و گربه ها نشه .
دفن کردنش از نظر بهداشتی خیلی بهتره .
تله چسبی رو هم میشه چند بار استفاده کرد فقط باید با سشوار کمی گرمش کنین تا مومش نرم و مُسَطح بشه .
پرونده ی مالی و اقتصادیِ زندگیتون رو مرتب کنید
سلام.
اگر بدهکارید اول بدهکاریتون رو تسویه کنید بعد با پولِ خودتون هر کاری دوست داشتین انجام بدین(مسافرت ,خرید و غیره)
بنده آدمهائی رو دیدم که قرض میکنند مهمونی میگیرند !!! یا با پول قرض و وام میرند مسافرت!!!
یا کلی بدهکاری دارند اما به جایِ اینکه پول مردم رو بدند همش دنبال ولخرجی و مهمونی و مسافرت و تفریح هست و دست آخر هم کارشون به جر و دعوا و کلانتری و دادگاه و زندان میکشه یا فراری میشند .
قدم زدن تو خیابون با جیبِ خالی اما بدونِ طلبکار ,صد شرف داره به گشتن تو خیابونها با ماشینِ لوکسی که با پول مردم خریده شده و طلبکارها دنبالِ آدم باشند .
خر مردم مگیر هرگز سواری که پائین افتی با ذلّت و خواری .
===========================