سلامنقل قول:
بهتره هر 3 ماه یک بار log in کنید و log out
کار ساده ای هست فقط 1 دقیقه میبره
Printable View
سلامنقل قول:
بهتره هر 3 ماه یک بار log in کنید و log out
کار ساده ای هست فقط 1 دقیقه میبره
سلام
میخوام یه کلماتی که تو ایمیها نشته شده رو خود یاهو مستقیم حذف کنه راهی هست؟ میخوام کلا ایمیل رو ببره تو ترش
یه گزینه هست به نام filter ولی انگار باید ادرس داد که من اینجوری نمخوام.
منم تقریبا برعکس ایشون مشکل دارم :n02:نقل قول:
همه ی ایمیل هایم مستقیم میره تو ترش من میخام کاری کنم ایمیل هایم به اینباکس بیادش
چیکار کنم ؟؟؟
بله، همون فیلتر که گفتید چند گزینه داره، یکی مثلا فرستنده ایمیل، یکی دیگه متن ایمیل، یکی دیگه عنوان و ...نقل قول:
چند حالت انتخاب هم هستش برای هر کدوم. مثلا contains که میشه اگر شامل این کلمات بود، یکی دیگه مثلا برعکس این حالت یعنی اگر شامل این کلمه نبود و ...
حالا شما میای قسمت body رو با contains کردن اون کلماتی که میخوای فیلتر میکنی و به trash میفرستی.
تشکر.نقل قول:
من بیشتر عنوان رو مد نظر دارم. ایمیل های خلاف میاد اونم بیشتر تو عنوان میزنن.کلمات خلافی رو! دو تا از کلمات رو زدم تو عنوان بعد تست کردم کار میکنه. دستت درد نکنه باحال بود :دی
فقط انگار نمیشه چندتا کلمه رو تو یه قسمت نوشت؟ هر کاری کردم فقط یه کلمه رو تو یه فیلتر میگیره! باید هی فیلتر بسازی!
تست نکردم خود چند کلمه رو ولی حالا با ویلگول کلمات رو جدا کنید شاید جواب نداد، اگر هم جواب نداد مشکل خاصی نیست فکر کنم بی نهایت میتونید فیلتر بسازید :n02:نقل قول:
مستقیم میره به Trash? مگر داریم همچین چیزی؟ فکر میکنم منظور شما اینه مسقیم میره به spam ! چون Trash جایی هستش که وقتی یک ایمیل رو پاک میکنید تا یک مدتی میره به trash و بعد از یک مدت خاصی از اونجا هم واسه همیشه پاک میشه. ولی spam چیز دیگه ای هستش و خود یاهو ایمیل هایی که مشکوک هستش و به نظر تبلیغاتی یا کلاهبرداری و ... هستش رو به صورت اتوماتیک به spam میفرسته، اگر نمیخواین ایمیل از فرستنده خاصی به spam بره از این به بعد، میتونید روی گزینه NOT SPAM روی ایمیل هایی که توی فولدر SPAM هستن کلیک کنید، اینجوری یاهو طبق الگوریتم های ماشین یادگیری میفهمه که این ایمیل اسپم نیست و اشتباهی تشخیص داده بوده که این رو به فولدر SPAM فرستاده! اگر هم نشد و عجله داشتید میتونید شما هم مثل توضیحی که توی پست قبلیم دادم فیلتر خاصی بسازید به این صورت که این ایمیل رو که از فلان فرستنده هستش همیشه به Inobx منتقل بشه...نقل قول:
آره از من مستقیم میره به trash اگه دو سه روز هم به ایمیلم سر نزنم کلا ایمیلهام پاک میشه از انجا همنقل قول:
با فیلتر درست کردن هم که نمیشه اون همه ایمیل رو انجام داد
راه دیگه ای نیست ؟
پایین پنجره اضافه کردن فیلتر می پرسه کجا بفرستم ایمیل رو.(ترش اسپم انباکس یا فولدر جدید و ...)نقل قول:
سلام توی یاهو میل گیج شدم:n13:
چن تا میل هست که همونا هی reply شده در جواب یک میل حالا از بین این 6 ریپلای میل، فقط یکیش رو می خوام حذف کنم
چه طوری باید همون یه دونه ایمیل رو انتخاب کنم که همون delete شه ؟ هر وقت روی همون میل با موس کلیک می کنم کل 6 تا ایمیلی که reply شده اون میل هست همه با هم delete شدن ؟! چ جوری باید انتخابش کنم ؟؟ اصلا امکان پذیره ؟؟؟!! پیشاپیش مرسی:n16:
با درود
دوستان با ایمیل یاهوم میخوام یک ایمیلی رو که برام اومده و شامل تصاویر و گرافیک و متن هم هست فوروارد کنم موقعیکه دکمه فوروارد رو میزنم صفحه که تغییر میکنه محتوای ایمیل بصورت فقط متن و بدون قالب بندی ایمیل اصلی و تصاویر و گرافیک اون نمایش داده میشه و به همون صورت هم ارسال میکنه می خواستم علت رو بدونم و باید چکار کرد؟
نقل قول:
سلام
برو داخل ایمیل
زیر هم ریپلی یکی گزینه more هست اونو بزن و delete رو بزن.(اگر همش رو پاک کرد منو نکشیا)
شاید پایین صفحه کنار send یک گزینه به شکل << هست اونو بزنین که متن plain text نباشه.(بعد از انتخاب plain text نبودن دوباره forward رو بزن)نقل قول:
دلیل دیگه ای به ذهنم نمیرسه
سلام
راهی وجود داره بشه فهمید ایمیل ارسال شده،باز شده توسط فرد یا نه؟
احتمالا نه.نقل قول:
باید درخواست تاییدیه بازشدن ایمیل فرستاده شود.
این امکان در سایت یاهو نیست باید از برنامه های جداگانه استفاده کرد که این درخواست را ضمیمه کرد.
گیرنده ایمیل می تواند گزینه درخواست تاییدیه را کلیک نکند و فرستنده با وجود ارسال درخواست متوجه باز شدن ایمیل نشود.
ولی اگر برای گیرنده این درخواست نمایش داده شود و گیرنده درخواست را اوکی کند به فرستنده ایمیل باز شدن نامه فرستاده میشود.
سلام
می خوام درسایت یاهو ایمیل جدید بسازم الان فهمیدم می تونم شماره گوشی استفاده کنم
سلام دوستان . خسته نباشید
یه ایمیل یاهو دارم . اطلاع ندارم قبلا توی گروهی عضو شدم یا نه . هر روز حدود 20/25/30 تا ایمیل تبلیغاتی با مضمون های مختلف میاد از طرف افراد مختلف . البته آدرس ایمیلشون ثابته .
چطور میتونم کاری کنم که ایمیلی برام فرستاده نشه ؟؟
و راهی هست که تمام ایمیل ها رو یکجا پاک کنم ؟ صفحه به صفحه بخوام پاک کنم شاید 2/3 روز طول بکشه .
ممنون
از اون آیکون چرخ دنده که برای تنظیمات هستش گزینه setting رو انتخاب کنید بعد از قسمت block addresses ایمیل اون اسپمر رو بلاک کنید.نقل قول:
برای پاک کردن هم ایمیلش رو سرچ کنید و تمام ایمیل هایی که اون فرستنده فرستاده رو پیدا کنید و بعدش اون تیک بالای تیک هر ردیف رو بزنید تا همه ردیف ها یک جا select بشه و بعدش پاک کنید
دوستان این label رو خود یاهو اتوماتیک تشخیص میده؟ راهی نیست عوضش کنیم؟
الان یک ایمیل واسم اومده ولی اشتباهی travel رو به عنوان label برای این ایمیل درنظر گرفته!
سلامنقل قول:
ببخشید فضولی نباشه، چرا میخواید بدون شماره گوشی این کارو بکنید ؟
اینو پرسیدم چون بنده هم یک ترسی دارم :
قدیم یاهو ایران رو بلاک کرده بود. الان دیگه بلاک نیست . خدایی نکرده ماها که اومدیم شماره ی موبایل ایران رو
وارد کردیم پس فردا طقی به طوقی خورد نیان ایمیل رو بزنن بلاک کنن دوباره ؟
امکانش هست آیا ؟
سلامنقل قول:
یاهو و جی میل و سایر سرویس دهنده ها نیازی به شماره تلفون ندارند تا کشور کاربر رو پیدا کنند , چندین فاکتور دیگه هست که مخفی کردنی نیست و راحت میشه ازش فهمید که کاربر در کدام کشور ایمیل ساخته یا از کدام کشور وارد ایمیلش میشه
پس اگه یهو اوضاع قمر در عقرب شد و خواستند دسترسی یک کشور رو قطع کنند براشون کاری نداره
یه موضوع دیگه هم هست
اونها دنبال منافع خودشونند . توی ماجرای 88 اومدند زبان فارسی در گوگل ترجمه رو برای ایران باز کردند اما اگه یه وقت دیدند بیشتر ملت ضد اونها هستند اونوقت دسترسی به نت رو هم میتونند ببندند چه برسه به ایمیلها
سلام
من قبلا ازشماره گوشی استفاده کرده بودم می خواستم دوباره ایمیل بسازم برای سایتی دوباره که این دفع بدون شماره گوشی ولی نشد البته بهتر ولی الان دوباره تونستم ولی بااستفاده از شماره گوشی ایمیل جدید ساختم همین
سلام
مخیوام وارد ایمیل بشم ولی sequrity رو ازم میپرسه و یادم نیست که چی گذاشتم چیکار میتونم بکنم که وارد ایمیل بشم
از طریق یه نرم افزار ایمیل کلاینت این کارو بکنید . مثلا Thunderbird .نقل قول:
من ISP م رو تغییر دادم گیر داده که لوکیشنت عوض شده وارد ایمیل نمیشه .
بعد نگو من یه ایمل دیگه داده بودم برای Security. یعنی مثلا ایمیل A ی من قفل شده ، بعد میگه من یه
کد میفرستم به ایمیل B تو . بدبحتانه ایمیل B من هم یاهوئه ، و وقتی میخوام برم کد رو از ایمیل B بخونم
که وارد کنم توی ایمیل A ، ایمیل B من هم قفل شده ! و میگه کدی که فرستادم به ایمیل زاپاس رو وارد کن.
و ایمیل زاپاس ایمیل B همون ایمیل A هست و این جا یک دور و تسلسل بسیار زیبا پیش میاد !
خلاصه رفتم توی Thunderbird و یوزر و پس رو وارد کردم و مشکل حل شد .
شما هم همین کارو بکنید احتمالا حل بشه .
----
البته نمیدونم که مشکل شما مث مال من باشه ، و تازه اگه وارد ایمیل هم بشید توسط تندربرد ، باز هم نمیشه
به تنظیمات ایمیل یاهو دسترسی داشت که اون سوال امنیتی رو تغییر بدید.
نمیدونم دقیق راه حلش چیه . اما احتمالا الان شما از فیلطر شکن دارید استفاده میکنید که گیر داده بهتون که
سوال امنیتی رو جواب بدید . فیلطر شکن رو خاموش کنید ، بعد ببینید بازم سوال میپرسه یا نه .
سلام صبح بخير
يك مشكلي برام پيش آمده ، دوستان لطفا راهنمايي كنيد . فايل هاي پي دي افي كه از طريق ايميل برام مياد با view باز ميشه به جز ارسالي هاي يكي از دوستانم كه اين مشكل هر 2 ماست .. يعني ايشون هم فقط فايلهاي ايميل منو نميتونه با view باز كنه و اجبارا بايد دانلود بشه
خواهش ميكنم كمكم كنيد
view نکنید دانلودش کنید و با برنامه ای مثل foxitreader بازش کنید.نقل قول:
شاید ویروس هست و واقعا attach نشده.
اگر قصد دارید که حتما حتما view کنید. از مرورگر دیگری برای view استفاده کنید.(مثل کروم )
اگر مرورگر دیگر جواب نداد ایمیل را به جیمیل ارسال کنید و از طریق جیمیل ببینید.
مرسي كه جواب داديننقل قول:
اما اين قضيه روي سيستمم كلي نيست و از هر ايميلي برام فايل ارسال ميشه ، راحت باز ميكنم .. خيلي عجيبه مشكلم فقط با يك ايميله ... جالب اينجاست ايشون هم فقط فايلهاي ارسالي از ايميل منو نميتونه با view ببينه و مجبوره دانلودش كنه.خيلي دوست دارم عيبش پيدا كنم
سلام
آیا امکانش هست که جواب سوال امنیتی رو که در هنگام ساختن اکانت به یاهو دادیم و متاسفانه بخاطر گذشتن زمان زیاد الان فراموش کردیم ، مجددا مشاهده کنیم ؟
نه فکر نکنم.نقل قول:
ولی میشه پاکش کرد و جدیدش رو ساخت.(که واسه اینکار باید بتونیم لاگین کنیم به ایمیل...)
ظاهراً فقط میشه تغییرش داد از قسمت ستینگ یا accountنقل قول:
قبلا انجامش دادم
به نظرم از این لینک بشه استفاده کرد برای تغییرش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنونم که اینقدر سریع پاسخ دادین . :n16:نقل قول:
من خوشبختانه مشکل لاگ این ندارم .
برای من سواله که وقتی نمیشه مشاهده اش کرد چطوری میشه پاکش کرد ؟
در قسمت ستینگ فقط گزینه تغییر پسورد هست و تغییر سوال و جواب امنیتی رو پیدا نکردم .
- - - Updated - - -
از شما هم خیلی ممنونم که سریع پاسخ دادین :n16:نقل قول:
در قسمت ستینگ و همینطر لینکی شما گذاشتین فقط گزینه تغییر پسورد هست . گزینه تغییر سوال و جواب امنیتی رو پیدا نکردم .
ببخشید شرمنده اشتباهی پاسخ دادم.نقل قول:
یاهو مثل اینکه آپشن سوال امنیتی رو برداشته و فقط امکان استفاده از ایمیل ثانویه و شماره نلفن هست.
به لینک زیر بروید:
account.yahoo.com
شماره تلفن خود را اضافه کنید(ایران رو قبول می کنه) یا یک ایمیل ثانویه مثل جیمیل اضافه کنید که به کمک این ایمیل جدید پسورد ریست بشه.
:n16:
بله دوست عزیز ، در جریان گزینه ی اضافه کردن شماره موبایل و ایمیل جایگزین برای ریست کردن پسورد هستم . اما من مشکلی با پسوردم ندارم . من فقط منظورم این بود که ببینم قبلا سوال و پاسخ امنیتی چی به یاهو دادم چون بعد از مدت زمان زیاد فراموشش کرده ام .نقل قول:
به هرحال از اینکه وقت گذاشتی و به سوال من پاسخ دادی خیلی ازت ممنونم .
میخوام از طریق یاهو ایمیل ها رو به ایمیل دیگه فوروارد کنم
اما اون قسمت مربوطه به حالت غیرفعال در اومده و نمیشه انتخابش کنم
دلیلش چی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این سوال منم هست اگر فهمیدید به منم بگید حتما.نقل قول:
خودم هنوز تست نکردم ولی فکر میکنم وقتی یک recovery email به اکانتتون اضافه کنید اون وقت این قابلیت براتون فعال میشه.
سلام فکر می کنم تا اونجایی که من می دونم اگر خبر جدیدی نباشه امکان فوروارد پولی هست یعنی باید اکانت یاهو میل پلاس یا پرمیوم نمی دونم اسمش چیرو بخرید و مجانی نیست فقط سیستم پاپ مجانی هست. اگر خیلی واجبه کارتون برای فوروارد ایمیل ها و نمی تونید اکانت بخرید می شه با پاپ فوروارد کرد توی یک نرم افزاری که اونم فوروارد کنه اما چندبار کاریه.نقل قول:
مطمئنید؟ چون من همین الان یک ایمیل یاهو دارم که از یک سال پیش forward فعاله و مشکلی هم نداره ولی یک ایمیل جدید ساختم اون نمیدونم چرا قسمت forwardش اصلا فعال نیست!نقل قول:
من البته یه اطلاعیه از یاهو امروز دیدم که البته برای صاحبان حساب بیزینس بود اما می گفت کهسیستم فوروارد مشکل داره. یه مدت صبر کنید شاید فعال شد. اما من می دونم قبلنا لااقل پولی بود همین سیستم پاپ تازه آزاد شدهنقل قول:
نه اون یک جریان دیگه بود، الان هم درست شده. مشکل اون اطلاعیه این بود که بعضی از ایمیل ها رو سیستم yahoo فروارد نمیکرد اصلا!نقل قول:
به درست شد!:n39:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چی درست شد؟ تونستید همه ایمیل هاتون رو به یک ایمیل جدید forward کنید؟نقل قول: