منم دقیقا شدم معتاد ادکلن مثل همه بچه های اینجا:31:
الان که هوا سردتر شده دارم از wonderwood استفاده میکنم که عالی جواب میده تا دو روز موندگاری داره نت کاج هم توش هست
Printable View
منم دقیقا شدم معتاد ادکلن مثل همه بچه های اینجا:31:
الان که هوا سردتر شده دارم از wonderwood استفاده میکنم که عالی جواب میده تا دو روز موندگاری داره نت کاج هم توش هست
آقا بیا که همدرد خودمی. من که به نظر خودم جنون عطر دارم و همیشه ناراحت عطرایی هستم که ندارم. حدود 50 تا عطر دارم ولی تو عطر فروسی مثل ندید بدیدا عطرا رو نگاه می کنم. حساب کردم با پول این عطرایی که تا حالا خریدم میشد ماشینمو عوض کنم. ولی خوب چه کنم اینم یه جور اعتیاده دیگه.نقل قول:
واااااااااااااااااایییییی یییییییییییییییی.خدا قسمت کنه.بهشتی برای خودش درست کرده:46:نقل قول:
ادکلن برای آدم شخصیت میاره.سعی کنید همیشه تمیز و معطر باشید.و حدالامکان یه ادکلن رو انتخاب کنید و
بزنید(البته من که نمیتونم همچین کاری کنم)---خانم ها بعده سی سال هم بویه عطر تو ذهنشون میمونه.لازم
نیست گرون باشه.مهم اینه کسی رو اذیت نکنه.مخصوصا خودتون رو.
نقل قول:
چرا :18: اسمیت رو که خیلی ازش تعریف کردن ولی بقول شما باید حتما تستش کنم . کنت کول رو چون شما تست کردی و احساس میکردم هم سلیقه هستیم انتخاب کردم
لایت بلو رو یه بار تست کردم ازش خوشم امد ولی اصلا یادم نیست که چه بویی میده و همون موقع the one هم بو کردم فقط یادمه که بوش گرم بود ولی به دل مینشست -- این آرامیس لایف چطور کاریه اسمش که معروفه . چشم پلی جیونجی هم تست میکنمنقل قول:
ممنون از همه دوستان یه خورده خیالم راحت شد با دیدن اون عکسی که دوست خوبم hike گذاشته
خواهشنقل قول:
فقط فکر کنم در مورد اینکه نت غالب Bvlgari Aqva کاجه اشتباه میکنی
جلبک دریایی و سرو نت های غالبش هستن.
فکر کنم شما منطورت از کاج، سرو بوده
الان رفتم دوتا اسپری زدم به خودمنقل قول:
راست میگی فکر کنم سرو باشه!:31:
حالا شما یه لطفی بکن چندتا با بوی سرو هم معرفی کن من ساعت 7 میخواستم برم برا تست.فکر کنم باید بزارم برا فردا
پیشاپیش ممنون:11:
سلام دوستان من دوتا محصول میخواستم که راهنماییم کنین :
یه عطر که بوی گرمی داشته باشه مناسب زمستون!
یه افتر شیو الکلی (پوستم چربه)...
و یه خشبو کننده زیر بغل که وقتی میزنم خیس نشه اون ناحیه.....
ممنون
خب دیگه.حالا برو تست کن.نت هاشو اصلا نمیتونی تشخیص بدی.یجوریه.البته یه بار تست کردم.حالا شما همنقل قول:
تست کن بیا اگه خوشت اومد باز من برم تست کنم.
لایت بلو نمیگم بده.ولی موضوع اینه احساس چیپ بودن به آدم القا میکنه.ولی یه کاری از دیور عمرا همچین
حسی به آدم بده.
the one رو گفتی باهات هم عقیده ام.خودم هم ازش خیلی خوشم اومد(البته تو سرما)---یه بویه شیرین و
گرمی داره.به قوله داداشم بوش فانتزیه.(راستش رو بخوای بویه لواشک مانند میده:31:)
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
بویه گرم که زیاده.تا حالا چیزه خاصی رو داشتید و یا خوششتون میامده؟نقل قول:
ژیلت یا اینتسا
صابونی نیوآ---صابونی رکسونا--صابونی ژیلت
پست من چرا ثبت نشد؟:19:
خوب دوباره میگم:31:
الان رفتم بولگاری رو زدم اومدم
فکر کنم حق با دوست عزیزم باشه و بوی سرو نت غالب هست
حالا بی زحمت با بوی سرو هم معرفی کنید
اگه بشه یکی دو ساعت دیگه میرم واسه تست
با تشکر از همه دوستان:11:
عطر تا چه قیمتی؟نقل قول:
فعلا اینها رو در نظر داشته باش:
la nuit de l'homme
dior homme intense
armani code
1 million
the one for men
البته اینا نسبتا گرونن و معروف
cyber861 عزیز قیمت این aramis life چنده و شما اگه تستش کردی چقدر از انتظار شما و سلیقه شمارو براورده میکرد
دوست عزیز میشه بفرمایید Wonderwood رو از کجا خریدید و چند؟ ممنون میشم ازتون.نقل قول:
خیلی زیادن، چند تا از معروف ترین هاش:نقل قول:
He Wood Rocky Mountain (by DSQUARED2) for men
Terre d'Hermes for men
Original Vetiver Creed for men
Pi Neo Givenchy for men
Allure Homme Sport for men
Lui Rochas Rochas for men
Black Bvlgari
Aqva Pour Homme Marine Toniq Bvlgari
Aqva Pour Homme Marine Bvlgari for men
Polo Sport Ralph Lauren for men
Champion Davidoff for men
Fahrenheit Dior for men
خودم دارمش.بویه مرکباتی داره.فوق العاده موندگاره.قیمتش هم پرفیوم شاپینگ زده 46نقل قول:
خوب بعد تست درست و حسابی آونتوس باید بگم که فوق العاده هستش...دوستانی که توانایی مالی دارن بخرنش (خودم ندارم) و البته 5 تا بچ داره که بوهاشون متفاوت هست...چیزی که دست من رسید یکی از بهترین و معروفترین بچ هاش بود ...
LDDM هنوز هم اسرار امیز هستش...و درست نمیتونم سر در بیارم ببینم چی هست..
سیلور مانتین واتر رو هم تست کردم...بعد 5 دقیقه فوق العاده بوش عالی شد...انصافا خیلی فرش و عالی هستش..
CDG 2 Man رو هم تست کردم...بوی خاص و یونیکی داره ولی باب سلیقه من نیست...یه جور بوی شرقی گیاهی ازش استشمام میشه هرچند فکر میکنم کاملا سینتتیکی باشه...
چیور هاوانه رو هم تست کردم ..بوی خوبی داره ولی اصلا انتظاراتی که ازش داشتم رو برآورده نکرد...
davidoff zinoنقل قول:
azzaro pour homme
van cleef and arpels pour homme
caron pour un homme
bijan for men
quorum antonio puig
lapidus pour homme اینو تست کن بیا نتیجشو بگو
one man show بوی ریحان و گیاهان تازه ولی بوی قویی داره که در زمستان برایم بسیار لذتبخشه
derrick orlane 1978
jovan musk
jovan s3x apeal
Yatagan
YSL jazz اینم تست کن نتیجشو بگو
Givenchy Gentleman
halston z14
quorum silver
YSl kouros
Bogart cologne دهه 70 یا بوگارت سال 2004
aramis 1965
Drakkar Noir
vancleef and aprels Tsar
باس شماره یک رو هم امتحان کن
grey flannel اگر پیدا بشه
joop
--------------------------------
افترشیو هم old spice
Gillette cool wave یا یکی دیگه اسمش یادم نیست
ارزانتر Arko الکلی.
نقل قول:
خداییش از این که دیدم به غیر از خودم کسای دیگه ای هم به این مرض خرید عطر گرفتارن یه ذره باز احساس بهتری پیدا کردم...ولی خداییش صدای پدر مادرا و همسرانمون بعد از یه مدت دیگه در میاد...بعضی موقعا مثلا 60 تومن پول عطر میدم در حالی که 3 ماه شده که هیچی پول بابت لباس و چیزای دیگه ندادم...خداییش خیلی موقعا از این که این مرض خرید عطر گرفتارم کرده بد جوری عذابم میده اما به قول دوستمون امان از جنس خوب و رفیق نا باب...ما جماعت عطر باز خداوکیلی برای این که ترک کنیم تنها چاره اش اینه که اصلا نه به این تاپیک سر بزنیم نه حتی از جلو مغازه عطر فروشی رد بشیم...تا فکر عطر بیاد تو مغزمون به یک ثانیه نمیکشه که گول خوردیم و باز میریم تو فکر تین که عطر بعدی چی بریم بخریم...
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:29 PM ----------
نقل قول:
من که خدا ویکیلی اگه اندازه این عطر داشتم دیگه به جایی رسیده بودم که اصلا جرات نمیکردم اصلا ترکیب مجموعه رو به هم بزنم و یه دونه هم از این بطری ها رو خالی کنم
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
نقل قول:
ایول با این که از وان من شو حال میکنی کاملا باهات موافقم...آی امروز زیر این برف سهم گین چنان لذتی بوی تند وان من شو بهم داد که تا حالا هیچ ادکلنی زیر برف انقد بهم لذت نداده بود...احساس گرمای یه شومینه خیلی لذت بخشو داشتم باهاش
سلام. در مورد رایحه ادکلن های coco و chance مارک chanel اگه میشه یه توضیحه مختصری بدید.
خیلی خوشبویه.تاییده کامل.نقل قول:
اون آرامیس 1965 مگه هنوز پیدا میشه؟
اتفاقا منم امروز زده بودم و لذت می بردم.و روی لباس برام خیلی بهتر نسبت به پوست ماندگاری داشته . scent of the day ه فردات چیه؟نقل قول:
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
گرفتی یا تست کردی old spice رو ؟ ادکلنش یا افترشیوش ؟ اینقدر ارزونه که حیفه ادم نداشته باشه. برای قبل از زمان جنگ جهانی دوم ...نقل قول:
ارامیس اره هست. سوپر سر کوچمون هم داره :31: (جدی)
والا نه من عطر گرون نمیخوام همچنین نمیخوام حجمشم زیاد باشه چون میخوام همین یه زمستون رو استفاده کنم (تنوع طلبیه دیگه)نقل قول:
از این محصولات که گفتی عکسی چیزی هم داری ؟ برم بازار بگم چی میخوام!؟
زیر 20 تومن!نقل قول:
من مامه صابونیش رو داشتم.قرمز بود.ادکلن هم داره؟چنده؟نقل قول:
بی خیال.این سوپریای شما قضیه اون گوجه فروشیای محل فلانی هستنا:27:جدی حالا؟چنده؟اصله یا مثله بقیه چیزا فیک هستن؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
اینایی که آرمان خان معرفی کردن چیزایه خوبی هستن.اگه هم ادکلنایه اماراتی بپسندید چیزایه زیادی هستننقل قول:
که باید برید تست بفرمایید.
من چند ماه پیش خریدم 150 تقریبا الان 192 قیمت کردم بوی عالی داره حتما تست کنیننقل قول:
افترشیوش 250 میل 14 گرفتم. ادکلن 100 میل هم حدود 12 تومن اگر گران نشده باشه. ادکلنش اینجا کمه.نقل قول:
. من بیژن رو از همین سوپر گرفتم. بعید می دونم بقیه کاراش هم فیک باشن.ارامیس رو قبل از گرانی 60 میداد. پاساژ بوستان م پونک تهران هم داشت.
Scent of the day فردام احتمالا همین وان من شو باشه...برا فردا پس فردا شاید شیک یا دانهیل قهوه ای استفاده کنم...تو Scent of the Day فردات چیه؟نقل قول:
دقیقا بوشون یکیه؟موندگاری چی؟نقل قول:
سوپریه باحالیه.خدا زیادشون کنه.ولی خداییش برای اون آرامیسه فکر کنم یکم بالا باشه.
یه اسپری رو معرفی کنید که ماندگاری بوش خیلی زیاد باشه
malizia vetyverنقل قول:
افترشیو بوش ملایمتره و ماندگاری خیلی کم. ادکلنش بوش قویتره و حدود 4 ساعت میشه روش حساب کرد. شیشه سرامیکی بدون اسپری.نقل قول:
ارامیس دلاریش حدود 55 است با دلار 1300 میشه حدود 72 . احتمالا بیشتر هم بدن اینجا.
وای اینه منظورت؟:18:
اگه اینه داییم داشتش.خیلی بوش تنده , اذیت میکنه.اون آرامیسی که من میگم اصلا نیست.کد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=25
سلام
یکی از عطر های بیک هست که بوش فوق العاده شبیه به Aqva Bvlgari
اگر از بولگاری خوشتون میاد حتما اینو بگیرید قیمتش هم 2_2.5 بیشتر نیست....
اسم دقیقش اینه: "BIC : Parfums Summer"
خواهشنا یه لینک از این واندروود بدیننقل قول:
توی پست های قبلی دیدم نوشتین لایت بلو دارین میشه بگین موندگاریش و پخش بوش چقدره و کلا یه توضیحی بدین
ممنون
درود،
قیمت One Man Show و Encre Noire اصلو دارین ؟
بوی شبیه به بیک شماره 1 با قیمت کم/موندگاری بالا چی پیشنهاد میدین ؟
دوستان تا حالا کسی اینو تست کرده ؟ Ultraviolet summer pop by Paco Rabanne
با تشکر از همه دوستان دیروز یک فروند فارنهایت خریداری شد:31:
یه اسپری رو معرفی کنید که ماندگاری بوش خیلی زیاد باشه
اسپری ماندگاری بالا برو اسپری عطر های شرکت امپر مثل Traveler و Voyager و Memories و qubism و .... رو بگیر.خود عطر هاشونم قیمتشون خوبه اگه خواستی بگیر اما اسپری هاش 4 تومنه...بهترین کارش اسپری Memories هستشنقل قول:
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------
One Man Showنقل قول:
15 تومن اریجینالشه
و
Encre Noir
الان 100 میلش 60 تا 70 تومنه
مبارک،نقل قول:
موقع خرید چیا رو تست کردی؟
ممنون از راهنمایی هاتنقل قول:
والا وقتی با اون لیست بلند بالا رفتم تو مغازه فروشنده تب کرد:27:
اما تست شده ها:
He Wood Rocky Mountain:بوی فوق العاده خوبی داره احتمالا خرید بعدی هست
Terre d'Hermes :به نظرم یه مقدار ترش بود به مزاجم سازگار نبود
Allure Homme Sport :اینم بوش خوب بود اما دماش پایین بود:31:
Champion Davidoff:بوش بد نبود خوب هم نبود به نظرم نسبت به قیمتش جالب نیست(سلیقه ایه)
و در نهایت فارنهایت که به نظرم عالی بود یه جورایی سرد و گرم(ولرم:31:)بود اون بویی که میخواستم رو این تو پیدا کردم
بقیه رو هم نداشت منم دیگه خریدمو کرده بودم جای دیگه نرفتم:11:
مبارکت باشه داداش.:11:نقل قول:
یعنی دوره و بر خودم کسی رو ندیدم که بویه فارنهایت رو دوست نداشته باشه.ولی خب بعضی از سایتا آدم یه
چیزایی میبینه.:31:
خداییش بوش تکه.