مرسی از راهنماییاتون. آخه تو برگه سفید نوشته با نمره 4 اصلاح کنید اونوقت با 8 مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
Printable View
مرسی از راهنماییاتون. آخه تو برگه سفید نوشته با نمره 4 اصلاح کنید اونوقت با 8 مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
پادگان پاهنر کرمان 7 روز دیگه کسی نبود راهنمایی کنه ؟
بالاخره اینارو باید بخریم یا اینارم میدن خودشون؟نقل قول:
6- لباس زير شامل 1 عدد شورت سفيد بدون طرح!( در موقع حمام رفتن بايد شورت نظامي كاملا سفيد تنتان باشد ) ، 2 زير پوش سفيد بدون طرح ( ايضا ) ، همان جورابي كه پايتان مي كنيد و به پادگان مي رويد ، دمپايي همراه خود نبريد چون مي دهند ، كفشي كه پايتان هست . هيچ پيژامه و لباس خوابي نبريد چون بايد با همان لباس هايي كه تنتان است و در خاك غلط مي زنيد به خواب برويد و امكان تعويض لباس نداريد .
سلام اعزام من 1/4 کدم مازاد خورده فوق دیپلم هستم کجا هاامکان داره بیفتم؟
اینارو خودشون میدن دوست عزیز !نقل قول:
کسی در این مورد خبر نداره؟نقل قول:
من هم اعزامم 1/4 هست و مازادنقل قول:
مازاد یعنی رو هوایی
تا دقیقه 90 معلوم نیست کجا میوفتی
سلام.من هم میخواستم معافیت پزشکی بگیرم امروز که نشد.یکی راجع به معاف از رزم توضیح میده؟چون معاف از رزم شدم اگه نخوام معاف از رزم بشم چیکار باید بکنم؟در ضمن من فوق دیپلم هستم.راستی میتونم پذیرش بگیرم واسه سپاه اونجا خدمت کنم؟
میدونم مینویسه با 4 ولی اصلا به شماره کاری ندارن میگن مو نباید تو دست بیاد ولی با چهار هم تو دست میاد ولی من واسه روز اول میگم که یعنی بزنید بهتره ضرر نداره اگه با 4 بزنید که بهتره (البته من برا بچه هایی که مازاد خوردن یا اعزامشون تهران نیست میگم منتها تهران افتاده باشی حتما میفرستنتون خونه)نقل قول:
معاف از رزم دو جوره یکی دایم یکی موقت مثلا رفیق من در حین خدمت رفت واریکسل عمل کرد دو ماه معاف از رزم بود ولی وقتی نیرو میخواستن از اونهم مثل ما استفاده میکردن.دائم هم ارزش نداره رو کنی چون درجه ات کم میشه تو یگان هم مثل بقیه ازت کار میکشننقل قول:
تو برگ سفید من نوشتن :
نیرو : مازاد
مرکز آموزش : مازاد
این که حالت خاصی از مازاد بودن نیست؟
من شنیدم بعضیا رو می فرستن می گن برو چند وقت دیگه بیا
سلام
میخواستم بدونم اصولا تغییر کد امکان پذیره ومیشه با پارتی این کار رو کرد؟؟
برای تمدید اعزام چی اگه اون شرایطی که اعلام کردن نداشته باشی؟
چون یه بنده خدایی تو نیرو هوایی پیدا شده میگه اگه آشنا تو نیظام وظیفه پیدا کنی
میشه این کا رو کرد.
خیر ، نیست .نقل قول:
شما نیروی مازادی ! رو هوایی !
ممکنه همون موقع بفرستنت یکی از ارگانهای مسلح {سپاه ، انتظامی ، ارتش}
ممکنه بگن 3 روز بعد بیاین میرین ارتش ، بیاین بببرنتون انتظامی .
ممکنه بگن برین با اعزامی های 2 ماه بعد بیاین !! ( خیلی احتمالش کمه )
[QUOTE=disconsolate;6141417]سلام
میخواستم بدونم اصولا تغییر کد امکان پذیره ومیشه با پارتی این کار رو کرد؟؟
برای تمدید اعزام چی اگه اون شD8
پست یک رو خوندم
دقت کنید این همه وسایل رو کجا میخواین ببرین ......
مثلا موردهای شماره 7 شما دو تا تیکه کش که میخواین دور مچ پاهاتون ببندین برای گت کردن شلوار کافیه فقط حواستون باشه خیلی تنگ نکنید که پاهاتون رو اذیت میکنه
آبلیمو و شربت و.... همه تو پادگان میفروشن الکی بار خودتون را سنگین نکنید(البته به خودتون بستگی داره این موضوع)
بردن تیغ ژیلت یه کم خطریه البته به خودتون بستگی داره چون اگه تیغ بزنین اذیتتون میکنند البته میتونید از اون برای آنکادر کردن ریشای مبارکتون استفاده کنید!!!
قند و چایی و .... همه رو بهتون میدن جز استحقاقیتون هستش ببرین هم دمه در دژبان ازتون میگیره
شدیدا تاکید میکنم تو دوران آموزشی به هیچ وجه گوشی نبرین چون تعداد زیاد هستین و از همه جای کشور...ممکه تو یه گروهان 170-180 نفر باشین به راحتی لو میرین و زیرآبتون خورده میشه......(بازم به خودتون بستگی داره فقط بدونید دمه در دژبانی همه جاتون رو میگردن!!!!!) بعد هم اگه بخواین موقع ورود تحویل دژبانی بدین باید تا اخر اموزشی اونجا بمونه که بعد از 2 ماه آموزشی معلوم نیست روز اخر پیدا بشه گوشیتون یا نه؟ تازه اگه هم پیدا بشه معلوم نیست که سالم بمونه!!!
من خودم فلش مموری داشتم که روز آخر دیگه پیدا نشد!!!! :41:
البته وقتی رفتین تو یگان قضیه کاملا فرق میکنه و موبایل(به خصوص از نوع دوربین دارش!!!!) جز لاینفک وسایلتون میشه!! :31:
آقا تو آموزشی امکانش هست 2 روز در هفته به من بعد از ظهر ها مرخصی بدن برم صبح برگردم پادگان یا نه ؟ برای اینکه بتونم به کلاسهام برسم میخوام .
با پارتی بازی میشه اینکارو کرد یا راحت میدن ؟
اینکه گفته می شه رفتار آموزش دهنده ها خوب نیست ، واسه من سواله که این آدما ذاتا اخلاقشون اونجوریه یا اینکه
تو آموزش قصدا اونجوری رفتار می کنن؟
اموزشی کلا مرخصی نداره.......اگه متاهل باشی دو روز تو هفته مرخصی دارینقل قول:
با پارتی بازی همه کار میشه کرد دوست من:31:
هر دو حالت درسته.....نقل قول:
ببین کسانی که اموزش میدن الان مممکنه طرف 10 ساله کارش اینه
هر دو ماه یک بار یه گروه جدید میان و میرن.....
شما خودت دو ماه تو پادگان باشی اخلاق و روحیاتت عوض میشه چطور از اون بنده خداها انتظار داری تغییر نکنن؟؟
حالت دوم هم هست معمولا سخت میگیرن که اماده بشی برای یه دوران خیلی سخت تر!!!!:41::13:
تو اموزشی مسولیت قبول کنی خوبه یا بد هست؟؟
مثلا مسولیت اشپز خونه یا نگهبانی
من یه رفیقم گفت روز اول از همه میپرسن که کیا چه تخصصی دارند
رفیقم میگه هیچ مسولیتی قبول نکن
بله.... بهتره هیچ مسولیتی رو قبول نکنی چون همش دردسره !نقل قول:
واسه خودت بدون دردسر حال کن
کسی نمیدونه نیروی زمینی ارتش پاسداران مرخصی میدن یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
میخواستم بدونم نظر دوستان در مورد معافیت های تعهد به خدمت چیه ؟ مثل تعهد خدمت در وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی
همون امریه هستنقل قول:
اگه تو صفحات قبلی بگردی راجع بهش توضیح داده شده !
نقل قول:
آقامن پرسيدم ،تاآخرامسال ميدونم اعتبارداره .من خودم حدود10روزپيش ازدوره تكميلي اومدم
بارها گفته شده چه ارتش باشی چه سپاه و چه نیروی انتظامی تو آموزشی مرخصی نداری!!!نقل قول:
حالا اگه تو یه پادگانی مرخصی میدن اون بستگی به نظر فرمانده پادگانه:46:
ببین پس چرا جوادنیا مرخصی میده؟؟؟؟؟؟؟؟جوادنیا قزوین اینم چون رفیقم اونجا بودش میدونم.5 شنبه تا جمعه پس اگه نمیدونی نظر بیخودی ندهنقل قول:
دوست من خوب دقت کن که من چی گفتم؟؟ خوبه که با فونت درشت مثله خودتون نوشتم گفتم که قانونا مرخصی نداره اگر هم پادگانی مخرصی میده بستگی به نظر فرمانده اون پادگانه.......جمله اخر رو دوباره بخون!!!!نقل قول:
یه بار دیگه نقل قول جمله خودم را میارم(خط آخر رو سعی کن چند دفعه بخون)
نقل قول:
بارها گفته شده چه ارتش باشی چه سپاه و چه نیروی انتظامی تو آموزشی مرخصی نداری!!!
حالا اگه تو یه پادگانی مرخصی میدن اون بستگی به نظر فرمانده پادگانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك سوال مهم
براي كفالت گفته شده كه ديگه لازم ينست سه شهود رو به كلانتري ببريم و بايد به دفتر اسناد رسمي بريم و سه شهود امضا كنند
سوال من اين هست كه آيا واقعآ ديگه لازم نيست كلانتري بريم؟ يعني برگه ي 8 و 9 دفترچه كه مربوط به كلانتري هست رو خالي بزاريم و همون برگه كه از نظام وظيفه گرفتم رو به اسناد رسمي ببرم با سه شهود!؟
و سوال ديگه اينكه شهود بايد سند همراهشون باشه؟
و سوال ديگه ي من هم اين هست كه من الان مدارك مرحله 1 و 2 رو كامل كامل انجام دادم و ميخوام مدارك مرحله 1 رو به پليس+10 ببرم حالا نميدونم قبلش بايد برم نظام وظيفه پرونده تشكيل بدم يا بعد از پليس +10 پرونده رو تشكيل بدم.
ممنون ميشم يه پاسخ مفصل بديد
اعزام 1 تیر هستم.تهران.لیسانس.مازاد
تا حالا اینهارو متوجه شدم
روز اول اسین بلند بپوشم که بهم گیر ندن
وسایل با خودم نبرم خودشون همه چیز میدن
موهامو خودم کچل کنم با نمره 4 بهتره (تو پادگان شلوغه )
تو اموزشی هیچ مسولیتی قبول نکنم بهتره
اگه مورده دیگه هست دوستان راهنمایی کنند
اگه تجربه ای دارید بگید...ممنون
من امروز برگ سفیدم اومد . اعزامم یک تیر هست و لیسانس هستم و توو برگه هم درج شده که لیسانس دارم ولی توو قسمت سوابق کسری توو برگ سفید چیزی ننوشته !!! خودشون کم میکنن یا باید بنویسن ؟
اره تقریبا همینهنقل قول:
سلام.برگ سفید 1تیر کی میاد؟
سلام بچه ها من اعزامی 1/4 هستم کدم مازاد خورده بود امروز دوباره برگه سقیدم اومد 04 خوردم
تا یه هفته قبل از اعزامت اگه نیومد شخصا برو و تحویل بگیرنقل قول:
ممنون از جواب سریعتون.پس فعلا هنوز زوده؟از کجا میتونم بگیرم خودم؟
نظام وظیفه شهرتون دیگهنقل قول:
من و پسر خالم 1 تير اعزاميم ، برگه سفيد اون امروز اومد افتاده محمد رسوالله بيرجند!!! ميگن بد جاييه:41:
چقد احتمالش هست كه منم اونجا بيوفتم!؟!؟!؟
راستي ميشه برگه سفيدو از همون پليس +10 اي كه دفترچه رو پست كرديم بگيريم؟ يكي از دوستام ميگه ميشه!
احتمالش که معلوم نیست ولی چون با هم فرستادین و تو یک شهر هستین یکم زیادهنقل قول:
مدرکتون هم یکیه ؟
اره میشه
از 5 شنبه هفته قبل کد ها اومده بری بهت میده
پسر خاله شما از کجا اعزام شده؟نقل قول:
متاسفانه منم محمد رسول الله بیرجندم .:37:
برگه سفید من امروز اومد.
میتونی از هردفتر پلیس+10 بگیری.
از بجنورد اعزام ميشه ( خراسان شمالي)نقل قول:
شما خودت كجايي هستي؟
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
ممنون از اينكه جوابمو دادينقل قول:
نه مدركمون يكي نيست ، من ليسانسم اون فوق ديپلم ، ولي شنيدم اين 2 تا مقطع با هم اعزام ميشن!!!
خلاصه حلالمون كنيد :41:
پاشم برم پليس +10 ببينم چه خاكي به سرم بريزم:13:
با سلام
همين الان برگ سفيد منم رسيد! افتادم نيروي هواييه ارتش محل آموزش: مشهد
دوستان كسي اونجا نيوفتاده؟ كسي خبر نداره جايه خوبيه يا نه؟
فكر ميكنين بعد آموزشي ما رو كجا بندازن؟؟؟؟
در مورد اونجا اطلاعی ندارمنقل قول:
اما بعد اموزش همونجایی میفرستنتون که نیرو نیاز داشته باشن.......
به هیچ شایعه هم در اینموارد توجهی نکن تنها ملاک تقسیم(به شرط متاهل نبودن) نیاز به نیرو است