حذف شود ...!
Printable View
حذف شود ...!
سلام.نقل قول:
یکی از مشکلات اساسی گوشیهای اچ تی سی که قاعدتا" وان ایکس هم از آن رنج میبره مسئله مشکلات بعد از آپدیتش هست.البته بنده خودم هم وان ایکس رو دارم.وان ایکس بعد از آپدیت ممکنه سه حالت براش پیش بیاد در بهترین حالت اینه که وایرلس گوشی ضعیف میشه (واسه من این حالت پیش اومد البته خوشبختانه :n02:) یه پله بدتر اینه که وایرلس به کلی قطع میشه.و در حالت سوم وایرلس و آنتن گوشی قطع میشه در اینحالت واکمن نو مبارک.:n02:
:n19::11:
اومده دوست عزیزنقل قول:
قیمتشم دور بر 750 هست
ممنون عزیز.نقل قول:
نمیدونی چطور گوشی هست این؟ نسبت به هواوی G600 میگم. با توجه به اینکه از لحاظ سخت افزاری مشابه هم هستن البته سی پی یو هواوی .2 گیگاهرتز بیشتره. چقد تفاوت دارن تو اجرای برنامه ها و بازیا؟ این الجی میتونه بازیای اچ دی رو اجرا کنه؟
دوستان گوشی های huawai چطور از آب دراومده؟ مثلن y300
مشخصاتش که همه خوبه فقط کمپانیش معروف نیس میترسم بگیرم
کمپانیش اتفاقا همچین گمنام هم نیست. جز بزرگترین شرکتهای مخابراتی دنیاس که درصد خیلی زیادی از پوشش های مخابراتی دنیا رو داره.نقل قول:
گوشی هاشم خوبه. از نظر سخت افزاری که خوبه و قیمت خیلی خوبی هم داره
دوستان s2+اومده؟
یه چن وقت پی گیر این داستانا نبودم
با 900 اینا چی میدن؟چی خوبه؟:n26:
خیر. برتری خاصی نداره ،فقط باترینقل قول:
Xperia Pنقل قول:
Galaxy S3 mini
Lg L9
s2بهتر از s3miniنیست؟
سلام دوستان
دیروز قیمت گرفتم دیدم lg optimus l7II قیمتش 730 تومن بود و هواوی G600 قیمتش از 820 بود تا 850.
سخت افزار دوتا گوشی به جز سایز و سی پی رو دقیقا یکسان هست. سایز الجی 4.3 و هواوی 4.5
سی پی یو ال جی dual core 1GHz A5 و سی پی یو هواوی dual core 1.2GHz A5 . بقیه قطعات دقیقا یکسان هست. البته از نظر نرم افزاری ال جی اندروید 4.1 بود و هواوی 4.0 . در پخش کردن فایلهای مالتی مدیا هم ال جی ساپورت بهتری داشت. باتری بهتری هم داشت نسبت به هواوی.
یه خلاصه هم از قطعات کلیدی میزارم که بدونین :
ram : 768 MB
(1GHZ:lg)و (cpu :(huawei 1.2GHz
gpu : adreno 203
حالا با این تفاصیل خواستم بدونم کدوم یکی از این دو مدل بهتره؟ ایا این 0.2 گیگا هرتز تفاوت،میتونه تاثیر محسوسی تو اجرای برنامه ها داشته باشه؟ مثلا تو بازیای اچ دی میگن هواوی خوب کار میکنه و تقریبا همه بازیا رو با کیفیت و سرعت قابل قبولی اجرا میکنه . میخوام بدونم ال جی با این کانفیگ میتونه بازیا رو در حد همون هواوی اجرا کنه؟ یا همون 100 تومن رو هزینه کنم هواوی رو با سی پی یو بهتر اما سیستم عامل پایین تر و پشتیبانی فایل کمتر بگیرم.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
L7 بهتره. ۱۰۰ تومن اختلافشونه و تفاوت محسوسی هم ندارن.
ممنوننقل قول:
یعنی میشه تو اجرای بازی به اندازه هواوی روش حساب کرد؟
چیپست یکسان باشه،نتیجه هم یکسانه.
هواوی هم کار شاخی نکرده ،چیپست رو انداخته و یک گوشی سر هم کرده
یعنی اگه چیپست یکسان باشه تفاوت سرعت سی پی تو همین حد 0.2 تاثیری نداره؟نقل قول:
تاثیر خاصی نداره و خودتون با یک کرنل کوچولو میتونید عوضش کنید و حتی بالاتر از هواوی هم ببرید:دی
سلام.نقل قول:
البته یک تفاوتهای ریز دیگه هم دارن اینکه L7IIدو سیم کارت هست و G600 تک سیم کارت.یا اینکه G600 دارای ساپورت NFC هست و L7II این قابلیت رو نداره. آندروید G600 قدیمی تره 4.0.4 (شاسد براش آپدیت اومده باشه من اطلاع ندارم) اما L7 آندرویدش 4.1.2 هست.و اینکه مشخصاتی از دوربین دوم G600 من نتونستم پیدا کنم و مال ال جی مشخصه همینطور مشخصات جی پی یو G600 رو هممن نتونستم پیدا کنم و لی مال ال جی مشخصه.:11:
L7 II دو سیم کارت رو توی پرشین تولز دارن میفروشن 760
سلام.نقل قول:
البته هواوی توی ایران یا شایدم خاور میانه چیپست nfcنداره. اینو کسانی که گوشیو دارن میگن.
مشخصات دوربین دوم هواوی هم مث ال جیه.
الان حساسیت من بیشتر روی همون سی پی یو هست.
تاثیر چندانی نداره. خیالتون راحت.نقل قول:
با سلام دوستان
تو رنج قیمت 950 کدوم بهتره؟ اکه میشه با دلیل بگین.
گه به جز اینا پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید. ممنون.
sensation xe , xperia p , lg optimus l9 p768 , sIII mini
با سلام :n01:
پیشنهاد اساتید گرام برای خرید تا سقف 1.600 و حداکثر سایز صفحه نمایش 4.7" چیست؟ :n13:
(گمون میکنم گوشیهای شاخ راسته بازار در این رنج در حال حاضر عبارتند از:
Htc One X
Samsun s III
LG Optimus 4X HD P880
XPERIA T
ولی اگه پیشنهادی به جز موارد بالا دارید لطفاً دریغ نکنید :11:)
کیفیت دوربین اهمیت خاصی برای من نداره (ولی در دو مدل کاملاً همسان (به لحاظ سایر جنبه های کارایی) یقیناً دوربین با کیفیت تر ارجحه) :n02:
پی نوشت:
یکی از دوستان من نزدیک به دو ساله LG Optimus 3D P920 داره و توی این مدت کاملاً از عملکردش راضیه،خودم در ابتدا نظرم روی این گوشی بود ولی از اونجایی که یه مقدار قدیمی شده (هرچند که تا ورژن چهارم اندرویدآپگرید شده) ترجیح دادم مدل به روزتری انتخاب کنم)
نقل قول:سلام.نقل قول:
اگر اولویتهاتون رو بفرمائید بهتر میشه راهنمایی کرد."11:
اولویت ها به ترتیب:نقل قول:
سرعت و روان بودن گوشی و cpu
باتری
دوربین
کیفیت صفحه نمایش
تاچ قوی
در حد 800 -900 چی پیشنهاد می کنین
اگه با دیزاین اس 3 مشکل ندارید وقت مناسبیه برای خریدش ، قیمتش پایین اومده به اندازه کافینقل قول:
اگه ظرفیت 8 گیگ بدون کارت حافظه هم مشکلی ندارید نکسس 4 هم گزینه بسیار خوبیست
نقل قول:
سلام.
با توجه به خواسته هاتون من فکر میکنم اس 3 گزینه خوبی باشه.:11:
سلام.نقل قول:
اولویتهاتون؟:11:
ترجیحا سامسونگ باشه
کیفیت صفحه و دو هسته ای بودن
اگر خرید دست دوم هم در نظر بگیریم چه گوشی های بالاتری رو با این قیمت میشه خرید
برا دائیم میخوام فک می کنم گلکسی اس ادونس خوب باشه یا نهایتایکم دیگه بذارم روش اس 2 یا گلکسی نکسوز دست دو
سلام.نقل قول:
با این شرایطی که فرمودید من فکر میکنم گالاکسی اس 2 گزینه خوبی باشه.چون تمام خواسته هاتون رو برآورده میکنه.صفحه خوبی داره ، دوهسته ای هست، به آندروید 4.1.2 آپدیت رسمی شده دوربین بسیار بسیار خوبی داره هر دو دوربینش هم قابلیت فیلم برداری روداره.(البته این آخری رو روی I9100 G من ندیدم و فقط I9100 معمولی داره تا جایی که من خبر دارم).فقط اگر تصمیمتون این گوشی بود توجه کنید که از سری G نخرید چون توی آپدیت هم مشکل داره و فقط رام 2.3.6 براش بدون باگ هست.:11:
سلام دوستان
خرید Galaxy Young به نظرتون با بودجه 450 تومن منطقی هست؟ از اونجایی که توی این رنج قیمت اولویت معنی پیدا نمیکنه! این گوشی چطوره؟ مدل بهتری نسبت به این مدل وجود داره؟
دوستان کسی میدونه که:
1- Galaxy S IV کی میاد ایران و وقتی بیاد قیمتش حدوداً چقده؟
2- یه جایی شنیدم میگفتن دو مدل 4 هسته ای و 8 هسته ای داره ؟ کدومش واسه ایران میاد؟
حدود ۳۲۰۰ - ۳۳۰۰ اومده تو ایران. تا ۱ - ۱.۵ ماه دیگه قیمتش متعادل میشه.نقل قول:
مدل اکسینوس (۸ هسته ای) واسه ایران میاد. توجه کنید اینطوری هم نیست که ۸ هسته باشه و این حرفا ٬ ۴ تا هسته A15 و ۴ تا هسته A7 هستن که به خاطر مصرف بالا ٬ فقط برای کار های سنگین از A15 استفاده میشه.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز این گوشی هنوز نه تنها توی ایران بلکه هیچ جای دنیا نیومده . دقیقا" 4 روز دیگه یعنی 26 آپریل میاد(اینو سامسونگ بصورت رسمی اعلام کرده حالا اگه جایی اومده پس احتمالا" سامسونگ خبر نداره).سی پی یوش شامل یک سی پی یو چهار هسته ای 1.6 کورتکس A15 و یک سی پی یو چهار هسته ای کورتکس A7 1.2 هست .:11:
این که خوبه. اس 3 سه هفته قبل عرصه تو ایران بود
درود....
برای من معما شده قبل ریلیز رسمی تو ایران میاد جریانش چیه؟ s3 یادمه اومده بود که mr hitman اشاره کرد 3 هفته زودتر اومد.
این گوشی ها برای تست و کنفرانسه تو ایران میاد ؟
مرسی
سلام.نقل قول:
بعید میدونم این اتفاق افتاده باشه(یادم نیست چه زمانی اس 3 اومد و اینکه قرار بود کی بیاد).اما اینو میشه به جرات گفت کمتر از 3 روز از عرضه جهانیش توی ایران خواهد بود.در مورد ایفون 5 دقیقا" دو روز بعد از عرضه اولیه توی 10 کشور که دوتاش فقط آسیایی بود. من خودم به شخصه توی پاساژ سپهر تهران گوشی رو تست کردم.:11:
نقل قول:
حقیقتش اولویت یا اوخرویت خاصی ندارم :n02:نقل قول:
(فقط میتونم بگم ترجیحم بر کیفیت و حجم صدای بالاتر هست) :n06:
هدفم از گذاشتن این پست این بود که دوستان راهنمایی بفرمایند به عنوان مثال اگر بودجه ای مثل بودجه حال حاضر من در اختیار داشتن، انتخابشون چی بود؟
ضمناً هر یک از دوستان هر گوشی رو که پیشنهاد میکنه لطفاً با ذکر دلیل باشه :n11:
پی نوشت مهم:
لطفا s3 رو از پیشنهادهاتون فاکتور بگیرید
ما هم اولش چنین فکری کردیم ٬ بعدش دیدیم نه خیر ٬ گوشی ها کاملا مشابه نسخه اصلی هستند. گوشی های برای تست و ریویو و ... همیشه روی تمام جاهاش نوشته Not for sale و این حرفا.نقل قول:
این اتفاق افتاد و ۳ هفته که رضا گفت هم اصلا اغراق نبود ٬ قشنگ ۳ هفته زودتر از عرضه تو بازار ایران ریخته بود. :|نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
خیر این قضیه با اونی که بنده عرض کردم فرق میکنه.اون پستی که لینک دادید مال 26 می 2012 هست یعنی آخر ماه می اما ریلیز سامسونگ اس 3 اول ماه می 2012 هست و اینکه ایشون فرمودن قرار بوده توی المپیک معرفی بشه هم اشتباه ایشون بوده نه اینکه گوشی قبل از معرفی توی دست مردم بوده.
اما اینی که فرمودن گوشی هنوز یکماه نیست معرفی شده توی دست مردم هست اول که ما نفهمیدیم بالاخره معرفی شده بوده یا قرار بوده توی المپیک معرفی بشه!!! ضمن اینکه گوشی آیفون 5 رو عرض کردم دقیقا" 2 روز بعد از ریلیز جهانی من خودم توی پاساژ سپهر تهران تست کردم. یعنی فکر میکنم حدود 13روز بعد از معرفی رسمی.
اما حالا اگه شما خودت شخصا" گوشی رو از نزدیک دیدی یه بحث دیگه هست.:11: