نقل قول:
موقع نصب ورژن جدید وایبر یک پیغام میاد new رو بزنی چیزی پاک نمیشه
نه پیامات پاک میشه نه استیکرایی که دانلود کردی
Printable View
نقل قول:
موقع نصب ورژن جدید وایبر یک پیغام میاد new رو بزنی چیزی پاک نمیشه
نه پیامات پاک میشه نه استیکرایی که دانلود کردی
دیشب یه سونی z2 خریدم ، یخورده باهاش کار کردم تا شارژش شد 17 درصد بعدش واسه اولین بار خواستم بزنم تو شارژ تبدیل نداشتم شارژر برادرم که گوشیش sozy z بوده رو گرفتم زدم به شارژ، صبح که پاشدم دیدم اصلا شارژ نشده و رو 24 درصد ثابت مونده ولی علامت در حال شارژ میاد، تبدیل گرفتم شارژر خود گوشیمو زدم داره خوب و تند داره شارژ میشه، خواستم بپرسم مشکلی واسه باتری پیش نمیاد که اون شارژر زدم تا صبح شارژ نشد چون اولین بار بود واسه شارژ میزدم دارم میپرسم
نه 1بار موردی ندارهنقل قول:
سعی کن از شارژر استاندارد خود گوشی برای شارژ گوشیت استفاده کنی
3 ساعت گذاشتم رو شارژ 11.30 صبح برداشتم رو 99 درصد بود چون عجله داشتم برم، حس میکنم زود باتری خالی میکنه برخلاف تعریفی که از باتری z2 میکردن، یعنی از ساعت 11.30 صبح تا الان که 1.15 نیمه شبه رو روشنایی صفحه حداکثر از 99 به 26 درصد رسید شارژ، جایی هم بودم که آنتن کم داشت هی آنتن میرفت اینترنت هم مصرف نداشتم، در حالی که دختر خالم s5 داشت اصلا شارژش کم نمیشد واسه من کم میشد زود، مشکل از چیه؟ کالیبره کنم باتریو خوب میشه؟؟ بهتر میشه یعنی، کالیبره ضرر نداره همین اول کاری؟؟:n27:نقل قول:
عحب سوالی پرسیدینقل قول:
منم تازه ز2 خریدم
با اجازه دوست عزیز clau
در مورد شارژر فقط یه نکته بگم
شارژر هر گوشی واسه همون گوشی طراحی میشه
مثلا گوشی sony sp آمپراژ 800 داره
و مثلا شارژر تبلت 7 سامسونگ آمپراژ 2000
آمپراژ گوشی z2 من رو شارژر خوندم 1500 زده
وقتی شما از شارژری استفاده میکنی که آمپر کمتری داره صد در صد دیرتر شارژ میشه
تا اونجا که میشه سعی کن از شارژر خود گوشی استفاده کنی
و یا حداقل یه شارژر قویتر !
سلام دوستان . وقتی gprs رو روشن میکنم گوشی بد آنتن میده مدلش note 3 neo هست
ممنون از جواباتون.
با سلام
دوستان میخاستم بدونم چرا مود hdr تو دوربین گوشی z1 فعال نیست؟؟؟؟/
گوشی زد 2 که باتریش قابل جابجایی نیست، اولین بار ک باید بزاریم تو شارژ؟ چند ساعت؟
گوشی که تازه خریداری میشه قبل از روشن کردن 30دقیقه باید توی شارژ باشه... در دفترچه راهنمای گوشی هم زده شده.نقل قول:
اون که میگن 6 ساعت باید
تو شارژ باشه اشتباهه؟
باتری های جدید لیتیوم یون هستند نیازی به شارژ اولیه ندارند زمان گذشته بود که یک سری باتری ها نیاز به شارژ طولانی مدت اولیه داشتند... باتری های جدید باید مراقبت بشوند مثلا از 6درصد کمتر نشه ترجیحا بین 10 تا 15درصد گوشی را شارژ کنید هفته ایی یک بار باتری 20 درصد را تا 80درصد شارژ کنید برای افزایش دوره زمانی تخلیه...نقل قول:
سلامنقل قول:
امکان داره این رو توضیح دهید؟
نقل قول:
برای افزایش دوره زمانی تخلیه...
کمک لطفا:n40:نقل قول:
باتری های لیتیوم یونی سلول های ذخیره انرژی که دارند به شکلی هست که به تعداد تخلیه و شارژ ناقص حساس هستند یعنی هیچ وقت نباید تخلیه کامل بشوند و نباید بعد از 100درصد کامل در شارژ بمانند برای همین باتری ها باید در هفته چند بار از از 20یا 40 درصد تا 80درصد شارژ شوند تا این دوره یا انبارداری زمانی کاهش پیدا نکنه...ولتاژ بالا، گرمای شدید باعث آسیپ پذیری میشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
درست می فرمائید
اما وقتی باطری 100 ردصد شارژ کامل میشود..دیگر به صورت اتوماتیک Off میشود و اصلا ولتاژی به باطری نمیرسه.. و حتی باطری از حالت گرمای خودش خارج میشه و سرد میمونه
درسته اما همیشه همه با شارژر اصلی گوشی شارژ نمیکنند پاوربانک ها شارژهای ماشینی و غیره که تعداد محدودی به صورت اتوماتیک ولتارژ را قطع میکنند... گرمای بیش از حد منظور فقط از طریق عملیات شارژ نبود به صورت کلی گفته شد.نقل قول:
سلام
وقتی در گوگل store دارم نرم افزاری دانلود میکنم میگه offers in app-purcahse حتی تهش هم قیمت زده
اما میشه رایگان دانلود کرد از همان جا مثل instapaper
جریان چیه؟ پس فرقش با free چه هست؟
in app purchase یعنی خود برنامه رایگان قابل دانلود هست ولی بعضی آیتم های داخل برنامه روباید بخرید. مثلا برنامه عکاسی هست...بعضی افکت هاش پولیه و بعد از نصب برنامه، از داخل خود برنامه قابل خرید هست. تا وقتی که نخواید از این آیتم ها استفاده کنید نیاز نیست پولی پرداخت کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من میخوام بدونم کدوم از این پردازنده ها سرعت و قدرتش بالاتره..؟؟؟
Qualcomm Snapdragon Chipset
Quad-core Cortex-A53 CPU
1.2 گیگاهرتز 64 بیتی
یا
Mediatek MT6592 Chipset
Octa-core CPU
1.7 گیگاهرتز
Mali-450MP4
32 بیتی
ممنون
اسنپدراگون رو من انتخاب می کنم. ولی نباید فعلا تفاوت چندانی باشهنقل قول:
من یه سامسونگ نوت 2 دارم چند وقتیه که وایبرم همش هنگ میکنه .
یعنی مثلا 5 ثانیه کار میکنم بعد 10 ثانیه هنگه و این دور تکرار میشه.
از چند نفرم پرسیدم اونام گوشی اندرویدی داشتن و دقیقا این مشکل واسه اونا هم بود.
کش برنامه رو پاک کردم درست نشد.
رفتم توی فایل های مخفی برنامه و همه فایهای تمپ و تامبنیل رو پاک کردم بازم نشد.
راه دیگه ای به ذهنتون میرسه ؟
معمولا اگه مموری ای که برنامه ها روش نصب میشن یا رم گوشیت خیلی پر باشه این مشکل پیش میاد یه سری از برنامه هاتو به اس دی منتقل کن و برنامه های در حال اجرای اضافیو ببند احتمال داره مشکل حل شه به علاوه ورژن اندرویدت احتمالا قدیمیه و وایبر های قدیمی تر بهش سازگار ترهنقل قول:
sent from my android phone
آهان این دومی محتمل تره ...نقل قول:
از کجا وژن قدیمیشو گیر بیارم ؟
کافیه تو نت سرچ کنی همه چی پیدا میشه
بفرمانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
سوالم اگه مبتدی هسش ببخشید
من گوشی lg l40 دارم
با مرورگر (کروم) خودِ گوشی تو یک روز وب گردی انجام دادم
الان که میخوام دوباره یه سایتی برم، اخطار میده که حافظه گوشی شما پر شده و باید نرم افزار زیر رو نصب کنید و...
رو قسمت نصب نرم افزار کلیک میکنم یه صفحه نوشته افزودن یک حساب google که 2گزینه موجود و جدید داره ... خلاصه باید چیکار کنم؟
ممنون
خب بخوای نرم افزار از گوگل پلی نصب کنی باید حتما یه حساب ایمیلتو برای گوشی قبلس تعریف کرده باشی تا بتونی از پلی دانلود کنی و این کار فقط برای اولین بار لازمه حالا اون چه برنامه ای هست نمیدونم ولی به مرور زمانمرورگرت کشش پر میشه میتونی خودت خالیش کنی
سلام عزیزان
گوشی من هوآوی جی۷۰۰ هست
تو فکرمه که روتش کنم
اما میخوام بدونم اگه روت بشه دقیقا چه اتفاقایی قراره بعدش بیافته؟؟
مممنونم میشم عزیزان راهنمایی کنید
خودم هم میتونم روتش کنم؟؟
کلا روت کردن خوبه یا بده؟؟
بله خودت هممیتونی روت کنی ولی اگه خیلی اماتور باشی سخته برات نه این که مشکلی پیش بیاد تو انجمن موبایلستان تایپیکاختصاصی گوشیت و اموزش روتش رو میتونی پیداکنی اگه گوشی روت بشه گارانتی شاملش نمیشه ولی به راحتی میتونی به حالت اول برش گردونی
وقتی روتش کنی به مدیریت کاملش دسترسی داری ومیتونی همهههه برنامه هاشو پاک کنی و عوض کنی و به عنوانمثال لانچرش رو که واسط گرافیکیشه پاک کنی یه مدل دیگه نصب کنی ولی اگه قبل از نصب لانچر جدید مثلا قدیمیو پاک کنی گوشیت دیگه هیچی نشون نمیده اینا مضراتشه ولی خب دستت خیلی بازه دیگه هرچی بخوای نصب میکنی مثلا برنامه بازار این امکان را داره اگه گوشیت روت باشه اتوماتیکبرنامه ها رو شبانه دانلود و خوددش نصب میکنه و....
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
پس مشکل خاصی پیش نمیاد
آخه همیشه ترس داشتم از روت کردن گوشیم;-)
گوشیم از اولشم گارانتی نداشت
من بیشترین دلیلم برای ایکس مود هست اجرا میشه دیگه بعدش آره؟؟؟
ممنون عزیز
والا دروغ چرا منظورتو از ایکس مود نمیفهمم ولی من روزی که گوشیو میخرم روت میکنم و هیییچ مشکلیم ندارم اصلا مشکل من با برنامه های اصلی گوشیه که نمیخوامشون
سلام عزیزنقل قول:
ممنونم از راهنماییتون
ایکس مود برای مثلا هک بازی کلش هست!!!
لطف میفرمایید راهنمایی کنید خودتون اگه براتون مقدوره؟؟؟
اون سایتی که فرمودید رفتم اما یکم قدیمی بود اطلاعاتش و ترسیدم وسط کار همه چیز بپره [emoji4]
اگه امکانش هست واقعا ممنون میشم
پس منتظر راهنماییذهاتون هستم دوستان
راستی یکنفر گفت با روت کردن گوشی مقداری سنگین میشه کارکردش؟؟؟
درسته؟؟؟
ممنون
من تا ورژن 3.1.1 هم عقب اومدم ولی نشد که نشدنقل قول:
دوستان سلام.
من یک رام رو اشتباها رو گوشی نصب کردم و مثل اینکه باهاش همخونه نداره!(به گفته ی سایتی که دانلود کردم مثلا باید همخونی میداشت:n34:)
وقتی پس از نصب رام ریبوت رو زدم هنگام بوت شدن عکس برند Lenovo میاد و بعدش یه صفحه سفید.باز گوشی رویبوت میشه و همین داستان!
مدل گوشیم Huawei Y511 -U30 هستش.بگید چیکارکنم درست شه!دارم از ترس میمیرم:n28:
نترس عزیز رام اصلیشو بریز تو مموری کارتت و باتریو در بیار بعد 15 ثانیه جا بزن بعد ولوم بالا و پایین و پاور رو هر سه تاشو هم زمان نگه دار گوشی رامو نصب میکنه فقط باید تویه پوشه به اسم خاص تو مموری کارتت بریزینقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
اسم خاص منظورت چیه؟
۱ – فایل رام رسمی را آنزیپ کردهنقل قول:
۲ – پوشه ی dload رو به مموری کارت انتقال میدید
۳ – گوشی را خاموش کرده و بعد همزمان کلید ولوم + و – را گرفته و منتظر می مانیم تا گوشی وارد مرحله نصب رام شود
۴ – حدودا ۱۰ دقیقه نصب رام طول می کشد
من یکی دانلود کردم ولی توش فایلی بنام UPDATE.APP نیست!!!!میشه یکی برای گوشی من لینکشو بده خواهشااا:n28:نقل قول:
سلام دوستان، بنده چند هفته پیش گوشی زد 2 گرفتم ولی زیاد از باتریش راضی نیستم
دوستانی که این گوشی رو دارن نظرشون چیه؟
من انتظارم زیاده یا باتریش خوب نیست
دوستان برای گذر از تحریم گوگل پلی چه روشی رو استفاده می کنند ؟
خیلی برام جالبه هم از رایانه هم از گوشی از یک اکانت استفاده می کنم . با نرم افزار گذر از تحریم + رایانه میشه از گوگل دانلود کرد . اما نمیشه با نرم افزار گذر از تحریم + گوشی از گوگل پلی دانلود کرد