سلامنقل قول:
Patch 1.01 رو نصب کنید.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
Patch 1.01 رو نصب کنید.
موفق باشید :40:
نقل قول:
کسی نیست؟!
این پچ رو از همین صفحه 133 این تاپیک فکر کنم دانلودم و 20 مگ بود اما بازم همونجا میپره بیرون چه کار کنیم ما ؟؟/نقل قول:
بهترين بچي كه همه چيرو تغيير بده اومده؟؟؟ اگه آره لطف كنيد لينكش رو بزاريد
خيلي ممنونم
یکی آموزش کامل برگردون میذاره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علاوه انواع دریبل ها!اصلا اون Special Skill Modifier کدوم دکمه Xbox میشه که من برم q رو براش تنظیم کنم؟
نقل قول:
کسی نبود کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجايي كه من ميدونم در قسمت تنظيمات منيجر مود تنظيمات سيو كه رو auto save هست رو off كن ،همين.نقل قول:
به نظرم شیفت رو واسش بزاری بهتره . دکمه اش هم رو ایکس باکس LT هستش . البته از توی بازی هم میشه بعدا جای دکمه ها رو عوض کنی .نقل قول:
اموزش تمام دریبل ها هم توی help خود بازی هستش .
واسه برگردون هم کار خاصی نمیخواد و بعضی وقتها خودش میزنه ولی اگه بخوای دستی برگردون بزنی اول میری جلوی دروازه حریف و پشت به دروازه می ایستی و همون LT رو نگه دار و پشت سرهم RB رو بزن . من RB رو میزارم رو دکمه C .
با این حرکت رو پایی میره . همین جور که داره روپایی میره جهت رو به خودت رو بزن . مثلا پایین . توپ رو میندازه هوا بعد سریع تا توپ رو هواست شوت کن . میشه برگردون .
دوستان عزيز راهي هست اهنگها رو از بازي استخراج كرد؟اهنگهاي بازي
اینجا سری بزن یک دوست گل زحمتشو کشیده :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=380546
نقل قول:
ولی تو تنظیماتش نبود که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Autosave توی فیفا off نمیشه . فقط میتونی قبل از اتمام بازی فیفا رو کلا ببندی تا سیو نشه .نقل قول:
ای بابا چرا اخه؟
نمیشه سورسشو دستکاری کرد؟؟
هیچ راهی نیست؟
موقع نصب HYBRID GAMEPLAY 4.9.1 + وقتی نوبت به اجرا I68REGENERATOR میرسه ارور STOPPED WORKING میده. کمککککککککککککککککککککک
:2:
[QUOTE=hasani2008;5468451]من اصلا حواسم نبود كه تايپك جدا شده ، ميگما چرا سوالم رو جواب ندادن اميدوارم اينجا جوابمو بدبد، سوالم اينه:
من دموي فيفا رو بازي ميكنم (فعلا) ولي غير از روپايي ديگه هيچ دريبلي بلد نيستم (آخه من از امسال شدم فيفا باز واسه همين زياد آشنايي ندارم با اين بازي ) اگر امكانش هست چند تا از دريبلا و ترفنداي مهم رو بهم ياد بديد ،خيلي ممنون[/QUOT
برو MY FIFA/HELP/MOVEMENT SKILL یه همجین چیزی بود
کاری نداره همیشه چندتا و یا حداقل 2 تا سیو داشته باش.نقل قول:
مثلا سیو A , B :
بعد از پایان بازی ،بازی به طور اتو روی A سیو شده شما روی B هم سیوش کن ( اتو سیو همیشه روی اخرین سیو انجام میشه)حالا بازی بعد رو که انجام دادی بازی روی B سیو میشه اما اگه خواستی دوباره انجامش بدی کافیه سیو A را لود کنی .
دوستان از کجا میتونم حرکات خفن بازی رو یاد بگیرم؟ مثلا دریبل زدن یا با رونالدو از این حرکات جدیدی بکنم؟ کلا منبعی داره ؟
توی قسمت my fifa / help / skill moves برو نوشته .نقل قول:
در ضمن پیشنهادم اینه که بزار چند روز دیگه دموی نسخه جدید بیاد اونجا روی Skill move ها خوب کار کردن . کلا نکست جن هم شده .
دوست عزیز داخل بازی تمام حرکات و دریپلها را نشون دادهنقل قول:
سلام....لطف کنید و پچ اخرین نقل و انتقالات +اموزش رو بزارید ...مرسی
یعنی کسی نیست که بتونه کمک کنه ؟نقل قول:
این یه پچ غیر رسمی از نقل و انتقالات تابستون برای فیفا 11 هست اما خوب پر از ایراده و خیلی از بازیکن ها هنوز جا به جا نشده اند(مثلا بعضی از بازیکن هایی که به طور قرضی از یک تیم رفتن و......).ولی در کل فکر کنم به دردتون بخوره:
http://hotfile.com/dl/128776623/e62e9b1/FIFA_11_AUGUST_TRANSFERS_V2.rar.html
حتما فایل how to install رو هم ببینید........
من تو يك سايت خوندم كه حتي در بازي فيفا 12 با برخورد به داور ممكنه داور زمين بخوره راسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا من تو منیجر مود لیورپول برداشتم نمیدونم چرا هیچ کی رو نمیتونم بخرم.همه رو اون کمیت پول اضافه در صورت گل زنیشون رو تا 15% که حداکثره میبرم درصدی که نشون میده بازیکن میاد یا نه میره بالا ولی بعدش هر چی پولشو زیاد میکنم درصدش بالا نمیاد.دوبرابرم پیشنهاد میدم بازم نمیشه.چندان بازیکن خیلی شاخیم نیستن اکثرا که ناز کنن!
به نظر شما جرارد تو کدوم Formatation و کدوم پست در اون فرم بهتر میتونه خودشو نشون بده؟(برا شوت زنی هاش)
واسه اینه که چون بازیکن خیلی شاخی نیست اگه بیاد به تیم تو خیلی ازش استفاده نمیکنی و اینده اش میشه مثل علی کریمی :31: و در ضمن این که درجه سختی منیجر مود هم تاثیر داره .نقل قول:
سعی کن فقط بازیکنی که نیاز داری رو بخری .
واسه بازیکن جوون و اینده دار هم از scout استفاده کنی بهتره .
البته این منیجر مود پی سی هم خیلی شاخی نیست و با اون همه باگی که داره و امکانات پایینش من be a pro رو ترجیح میدم .
راستی مال تو بعد از بعضی بازی ها از بازی نمیاد بیرون . مال من برعکس بازی های مهم رو میزنه بیرون .
جرارد هم به نظر من اگه بزاریش توی پست CAM توی ترکیب 1 - 3 - 2 - 4 خوب کار میکنه .
این CAM اینا همشونو میگید مخفف چین؟RB یا RM و ...
راستی به نظر شما 2-1-3-4 بهتر نیست؟آخه من 3 تا مهره کلیدی دارم Torres Gerard Kuyt اینطوری تورس و کویت رو میذارم تو خط حمله جرارد هم میشه اون 1 که قبل از حمله و بعد از هافبکاست(و به عبارتی وسط حمله ها فقط کمی عقب تر)
این بازی رو میشه lan بازی کرد یا کد میخواد ؟
RB=Right Back=بک یا دفاع راستنقل قول:
LB=Left Back=بک یا دفاع چپ
CB=Center Back=بک یا دفاع وسط
LCB=Left Center Back=دفاع وسط چپ
RCB=Right Center Back-دفاع وسط راست
RWB=Right Wing Back=پیستون راست یا بال راست دفاعی
LWB=Left Wing Back=پیستون چپ یا بال چپ دفاعی
LDM=Left Defensive Midfielder=هافبک دفاعی چپ
RDM=Right Defensive Midfielder=هافبک دفاعی راست
DM=Defensive Midfielder=هافبک دفاعی
LCM=Left Center Midfielder=هافبک وسط چپ
RCM=Right Center Midfielder=هافبک وسط راست
CM=Center Midfielder=هافبک وسط
LM=Left Midfielder=هاقبک چپ
RM=Right Midfielder=هافبک راست
LAM=Left Attack Midfielder=هاقبک تهاجمی چپ
RAM=Right Attack Midfielder=هاقبک تهاجمی راست
CAM=Center Attack Midfielder=هافبک وسط تهاجمی
RF=Right Forward=مهاجم راست
LF=Left Forward=مهاجم چپ
CF=Center Forward=مهاجم وسط
ST=Striker=مهاجم نوک
LS=Left Striker=مهاجم نوک چپ
RS=Right Striker=مهاجم نوک راست
RW=Right Wing=بال راست
LW=Left Wing=بال چپ
فکر کنم همش همینا بود :20:
:46: دوتا رو جا انداختی :نقل قول:
SW = Sweeper : مدافع اخر
اون یکی دیگه یادم نیست ولی فکر کنم تو نوک حمله است .
دروازه بان هم اگه حساب کنیم میشه GK = Goalkeeper
چه فازي ميده :21:نقل قول:
جدید ترین پچی که فیفا 11 اومده اینه؟نقل قول:
من 1 فایل با پسوند cmp دانلود کردم شامل ابدیت لباس و ... هست چطور باید وارد بازی کنم؟ توضیح مختصر میخواستم؟
272 مگ حجم داره پچ حالا بعد این که دانلود کردیم نصبش چه طوری هستش برای انلاین هم میشه استفاده کرد؟؟؟؟:18:نقل قول:
تو فايلاي بازيت همچين پسونديو پيدا نكردي ؟ :21:نقل قول:
نه.فکر کنم باید با Creation Master 11 وارد بازی کرد ولی نمیدونم چطور؟نقل قول:
به صورت پچ نداشت بگيري؟:21:نقل قول:
نقل قول:
با برنامه Creation Master 11 باید کار کنی تا لباسها رو تغییر بده...
به نظر من صبر کن تا 5 مهر فیفا 12 میاد راحت همه تغییرات هم توشه ...
من 1 ماه پیش این تغییرات لباس رو انجام دادم:20:
خواستم یاد بگیرم چون فیفا 12 بیاد هر ماهه کفش بازیکناو... تغییر میکنه...نقل قول:
---------- Post added at 08:55 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
پچ چطوریه؟ این فقط 1 فایل 40 مگی با پسوند cmp هست و تو ویندوز open with هستش..نقل قول:
اینم لینکش
کد:http://downloads.moddingway.com/file/14674.html
Sweeper تو فیفا نیست تو هیچ ترکیبینقل قول:
من فقط اونایی رو گفتم که تو ترکیب های فیفا هست
منم که اینجا هویجم هیچکی جوابمو نمیده :37:
نقل قول:
این بازی رو میشه lan بازی کرد یا کد میخواد ؟