ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻇﺎﻫﺮﻱ ﺗﻨﺪﺭ e1 ﺑﺎ e2 ﺩﺭ ﻛﺠﺎﺳﺖ؟؟
Printable View
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻇﺎﻫﺮﻱ ﺗﻨﺪﺭ e1 ﺑﺎ e2 ﺩﺭ ﻛﺠﺎﺳﺖ؟؟
رینگ
جلو پنجره
جلو پنجره e1 مشکیه اما e2 همرنگ بدنه . درسته؟نقل قول:
e2 رینگ اسپورت داره؟
این شرایط در تندر ایران خودرو و پارس خودرو یکسانه؟
ممنون
نقل قول:
تیپ E2 LP رینگ اسپرت داره.
شرایط در تمام تندرها یکی هست.
این فن دوربالای ماشین موقعی که کولر هم روشنه خیلی رو اعصابه . صدا زیاد میده یه خرخری هم میکنه .چکار باید کرد؟
فروش فوری ایران خودرو متوقف شد و فقط تحویل مهر ماه به لعد فعال هست
تمام ال90 ثبت نامی جدید هم با استاندارد یورو 4 توحیل میشه یعنی تحویلی های مهر به بعد البته توی ف=قرار داد باید ذکر شده باشه
شانس من 10 روز پیش نوشتم یورو 3 بهم می دم
نقل قول:
دوستان کسی خب داره جریان این یورو 4 شدن چیه؟؟؟
نکنه بیان مثل موتور tu5 بیان تو ecu تغیراتی ایجاد کنند که بشه جریان 206 های تیپ 5 7.4.4 و 206 تیپ 5 الان که شدن ورژن 7.4.5 که شتابشون کمتر شده.
احتمال زیاد همینطوره که شما میگی و نرم افزاری میخوان دستکاری کنن وگرنه باید بفرض سیستم زمانبندی متغییر سوپاپ بذارن که قیمتش بالا میره.نقل قول:
سلام
بزودی یه تندر 90 E2 پارس خودرویی باید برم تحویل بگیرم ....
موقع تحویل چه چیزایی از ماشین رو کنترل کنم ؟
اصلا موقع تحویل میزارن ماشین رو چک کنی ؟ یا میگن همینی که هست ؟
برای تحویل خودرو تاپیک زیر رو مطالعه کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان داخل در عقب ال نود رو ادم خودش میتونه باز کنه؟
هر موقع از دست انداز ها رد میشم انگار یه چیزی مثل فنر میخوره به بدنه
در قبلا یک بار باز شده اینکار چیزی شل شده
شیشه های عقبشم برقیه
مرسی
سلام
میگم دوستان کسی خبر داره که ال 90 جدید که تغییر شکل داده و همینطور ال 90 اتوماتیک کی پیش فروش میشه ؟
پیش فروشش از طریق نمایندگی ها و رسانه ها اعلام میشه.نقل قول:
هنوز خبری نیست اگر خبری شد تو تاپیک خودش اعلام میشه
دوستان عزیز از اونجایی که تندر 90 جدید یا پارس تندر از محصولات گروه سایپا بوده تاپیکش در بخش
سایپا موجود هست لطفا سایر مباحث در مورد پارس تندر رو در تاپیک خودش ادامه بدین. ممنون
سلام ما یه تندر از ایران خودرو ثبت نام کردیم تحویل خرداد بوده هنوز هیچ خبری نیست از شرکت هم بارها پیگیری کردم معلوم شد که تولیدش به مشکل خورده (حالا نمیدونم متوقف یا تیراژ کمتر) خلاصه چند وقت باید علاف باشیم. آخرین کسانی که ماشینشون فاکتور شده اونایی بوده که تا 91.2.3 خرید نقدی کردن. الان دو هفتس که این آمار جابه جا نشده (از شرکت پرسیدم)
کسی از وضعیت پارس خودرو خبر داره که آیا اونم به مشکل خورده یا نه؟
دوستان عزیز میخواستم بدونم گارانتی ال 90 تا چند کیلومتر ه ؟
ماشین من 37 هزار تا کار کرده اما مشکلاتی مثل سوختن فیوز چراغِ تنظیمات کولر، لَق زدنه دربِ سمت شاگرد، ریپ زدنه ماشین در حالت نیم کلاج به وجود اومده... برای درست کردنه اینها ببرم نمایندگی یا ببرم جاهای دیگه ؟
النود تا دو سال یا 40000 کیلومتر گارانتی داره.و به هر یکیشون زودتر برسی گارانتی تموم میشه.بهتره در صورتی که هنوز خودرویتان گارانتی دارد اول نمایندگی پیگیری کنید بعدش بیرون.ولی اگه گارانتی ندارین همون اول برید بیرون
فقط 9 روز تا پایان قرداد مونده هیچ خبری نشده زنگ زدم نمایندگی می گه باید تمام 45 روز بگذره تا ببینیم چی می شه !!!!!!!!!!
مگه نباید زودتر سند و کارت ماشین بیاد
تندر e1 رو نمیشه ثبت نام کرد؟ شرایط ثبت نام و تحویلش چه جوره ؟
ایران خودرو پیش فروش کرده تیپ E1 رو.نقل قول:
تحویلش برای مهر ماه و دی ماه هست تو لینک زیر ببینید:
بله الان دیدم.نقل قول:
شرایط قسط بندیش چطوره؟ اگه پیش فروش بخریم ارزانتر در میاد؟ چرا تو بازار نیستش؟
نقل قول:
تو بازار هست اما نسبت به تیپ E2 کمتر پیدا میشه.
دلیلشم اینکه هم خودروسازا روی فروش E2 خیلی مانور دادن و هم مردم برای خرید اول سراغ E2 رفتن.
برای همین تیپ های تندر 90 رو به مرور زمان برداشتن تا الان فقط E2 LP و E1 و نمونه دوگانه سوزش هست
اگر پیش فروش بخرید فکر کنم طرح سودمشارکتی باشه که فقط باید از طریق نمایندگی اطلاعات کسب کنی تا براتون توضیح کامل
بدن.
با این نوسان قیمت در بازار نمیشه گفت ارزونتر در میاد یا گرون تر.
برادر پست شماره 2414 رو که من نوشتم رو بخون. الان حدود 1 ماهه به کسی ال90 تحویل نداده ایران خودرو. چند روز پیش دوباره تلفن زدم مرکز تماسشون یارو گفت یه بخشنامه اومده که به علت شکایات تاخیر تحویل ال90 قراره به جای کلاس 56050 کلاس 56058 رو تحویل بدن که بالاتره حالا نمیدونم اون آپشن اضافی که گذاشتن چیه! تازه جالب اینجاس میخوان مابه التفاوتشم بگیرن!!!(مشتری مداریشون منو کشته) گفتش چند روز صبر کنید تا اعلام شه چقدر باید مابه التفاوت بدین تا تحویل خودرو دوباره از سر گرفته شه. ما که اردیبشت ثبت نام کردیم هنوز نگرفتیم شما حداقل باید 1 ماه دیگه منتظر بمونی و صبر داشته باشی.نقل قول:
سلام . ال 90 من 15000 تا کار کرده ولی هنوز برای سرویس اولیه و گارانتی یکبار هم نبردمش . الان اگه ببرم قبول میکنن واسه سرویس؟
قبول میکنن اما سرویس هایی که رایگان براتون سر موقع انجام میدادن رو دیگه باید هزینه هاش رو پرداخت کنیدنقل قول:
چه سرویس هایی رو به صورت رایگان انجام میدادند؟نقل قول:
یه ماهههههههههنقل قول:
خیلی دیر می شه برام
مابه تفاوت که حتما می گیرن
جریمه تاخیر رو روزی چقدر حساب می کنن
بابا ناسلامتی فروش فوری نوشتم
با این وضع شرکت عمرا جریمه دیرکرد نمیدن ,والا به ما که ندارن هیچ پول ضبط هم که قراربود بهم پس بدن میگه معلوم نیست چکشو بدننقل قول:
الان دوباره تلفن زدم 09644 خانومه گفت هنوز جزییات این قضیه ( این که اون آپشن اضافه چیه و قیمتش چقدره) هنوز مشخص نیست. تازه میخوان پولو بگیرن معلوم نیس دوباره چقد علاف میکنن تا تحویل دادن و شروع کنن. من که خودم تا آخر مرداد تقریبا هیچ امیدی ندارم ماشینو بدن.(تازه ماله ما تاریخش از شما جلوتره) این قضیه آپشن اضافی رو هم حدس میزنم این کارو کردن تا یه سودی از فروش این ببرن و مقداری از اون خسارت دیر کرد که الان کلی ماشین تاخیر افتاده جبران شه.(حدس میزنم اون آپشنه احتمالا سنسور دنده عقب باشه نظر شما چیه؟)نقل قول:
نمیدونم فروش فوری سود دیرکرد داره یا نه باید قرارداد رو بخونید. مال ما که دو مرحله ای بوده ماهیانه 1 درصد مبلغ پرداخت اولیه تو قرارداد ذکر شده جریمه دیرکرد داره( به صورت روزشمار)
مگه میتونن ندن؟ قرارداد کردن دیر یا زود باید بدن.نقل قول:
فعلا که هرچی پیگیری کردم جوابی جز این ندادن.نقل قول:
امروز رفتم ایران خودرو گفتن بخشنامه اومده
مابه تفاوت رو برام 453000 تومن حساب کردن که باید پرداخت بشه تا یورو 4 تحویل بدن
زمان تحویل هم گفتن به زودی !!!
کلاس 58 می شه استاندارد یورو 4نقل قول:
تا قبل از این یورو 2 می دادن الان شده یورو4
آره بخشنامه امروز اومد پرینتشو از نمایندگی گرفتم. توی سایت هم اطلاعات ماشین اصلاح شده و یورو 4 نشون میده. امیدوارم حالا زودتر تحویل بدن.نقل قول:
نمایندگی گفت زودی بعد از تکمیل وجه تحویل می دن
ولی الان سایتو دیدم برام زده
91/05/28 از
91/06/30 تا
آخه چراااااااااااااااااااا
احتمالا با مشکلات تولید مواجه هستن.نقل قول:
تندر 90 از روز اول تا الان با مشکل تولید و تحویل خودرو مواجه هست.
باید صبر کنید.
دوستان کسی خبر داره که کیفیت L90 اخیرا افت داشته یا نه؟ و اینکه اگر شما باشید بین L90 و 405SLX کدوم رو انتخاب میکنید؟
در مورد کیفیت مدلهای اخیرش که من چیزی نمیدونم اما شک نکن که از پژو 405 بهتر هست -نقل قول:
مدل ایران خودرو بهتره یا پارس خودرو؟نقل قول:
نقل قول:
یه زمانی میگفتن مال پارس خودرو بهتر هست البته این موضوع مال چهار یا پنچ سال پیش هست - الان رو اطلاعی ندارم - فکر میکنم همچنان مال پارس خودرو بهتر باشه -
تازگیا که چک کردم، پارس خودرو فروش اینترنتیش رو متوقف کرده برای L90 یعنی ممکنه بیخیال این ماشین شده باشه یا اینکه فقط تو نمایندگیاش میفروشه؟نقل قول:
من اطلاعی در این مورد ندارم - و بعید هم هست که اگه امکان تولیدش باشه -پارس خودرو تولید نکنه - چون این خودرو تازه داره شناخته میشه - من یادم هست اون اولین سری که این ماشین اومد بیرون که ما خودمونم یکی اون موقع گرفتیم همه میگفتن این دیگه چیه - قیافش رو ببین ولی ما که داشتیم ازش استفاده میکردیم باش حال میکردیم - مصرف سوخت خیلی پائین - نرمی و روونی عالی - سادگی در عین اطمینان و قدرت ماشین خیلی خوبی هست - تازه الان مردم دارن میشناسنش و درخواست هم براش زیاد شده -
ممکنه و فقط ممکنه این قضیه تولیدنشدنش در سایپا به تحریم ها و این چیزا ربطی داشته باشه که اگه این باشه ایران خودرو هم نمیتونه مدت زیادی به فروشش ادامه بده -
البته یه حرفهایی هم بود که انگار شرکت رنو فرانسه حق تولید این خودرو رو فقط به ایرانخودرو داده