من dls های جیمی رو هم تا آخر رفتم :20:
چیزه تازه ای نیومده ؟
بعضی از ماموریتاش خیلی خسته کنندس
راستی 1 چیزی
تو منوی اصلیه بازی برا من 2 تا Free Ride اومده :13:
چجوری یکیشونو پاک کنم ؟
Printable View
من dls های جیمی رو هم تا آخر رفتم :20:
چیزه تازه ای نیومده ؟
بعضی از ماموریتاش خیلی خسته کنندس
راستی 1 چیزی
تو منوی اصلیه بازی برا من 2 تا Free Ride اومده :13:
چجوری یکیشونو پاک کنم ؟
دوستمون aban366 صفحه ی قبل یه فایل گزاشتن که یکی از free ride ها رو بر میداره
کو ؟ من که چیزی ندیدم :18:نقل قول:
من مافیا رو از اینترنت گرفتم اگه بخوام مثل شرکت باران دموی فصل 7 رو از بین ببرم چی کار باید بکنم؟
جواب بدیدنقل قول:
لطفا لینک دانلود ترینر برای ورژن 1.0.0.1 و با امکان افزایش پول ! لطفا ؟؟
........
موقع نصب اين پيغام ظاهر ميشه چكار بايد كرد؟ اگر فايلي ناقصه برام بزاريد لطفا
کد:http://www.ul98.com/files/get/TLhOxL7pBk/untitled.jpg
بمه نوشته یه فایل ناقصه
راه حلش سادست از اسکیپ استفاده کننقل قول:
سلام ...
چپتر 14 بعد از اينكه دريك رو ميكشم بايد چه كار كنم ؟؟؟
هيچ جايي رو نقشه نشون نميده ...
جريان چيه ؟؟؟
شما باید 27000 تا پول بدست بیارید برای اینکار هم باید برید پیش بروسکی که مکانش در بالای نقشه با علامت B هست برید و اونجا باید چند تا ماشین رو که یک محفظه ای است ببرید که پله ای کنارش هست و بعد از این که ماشین رو در مکان مورد نظر قرار دادید از پله کناری بالا رفته و دستگاه رو فعال کنید تا ماشین رو له کنه و به مقدار ماشینی که میبرید بهتون پول میده و وقتی به حد مورد نظر رسید علامتی تو نقشه میاد و...نقل قول:
شما چقدر ولخرجی میکنین آخه!!:23:
من همون موقع که باید 27000 تا جمع میکردم اولا خودش میگه برو ماشین بدزد ببر گاراژ.
بعدشم کلا من یک ماشین ( شلبی از همه بهتره 500 تا میده) رو دزدیم که پولم جور شد.
شلبی همونی که صورتی هست که نزدیک همون کاراژ پارکه.:thumbsup:
مثل اون پیدا کنین و بببرین اوراق کنین.
بقیه ماشین ها 40 تا 50 تا 100 تا میده بهت:thumbsdow
باید پول جمع کنی تا پولت به یه مقدار معینی برسه.میتونی از مغازه ها دزدی کنی یا میتونی ماشین ببری پیش بروسکی و اونجا پرس کنی تا پول گیرت بیادنقل قول:
این فایلو کسی داره به ما بده
c\mafia 2\pc\sds\video\FMV0000.BIK
بله من دارم فقط 300 مگابایته! نمیتونم آپلود کنم برات
چه جور میتونم این فایلهارو بدست بیارم
تورنت اگه بخوای هست:نقل قول:
torre***ntz.com/ae08bf67ccc1b5d4c707864fe5ba1697c3081252
نقل قول:
لطفا لینک دانلود ترینر برای ورژن 1.0.0.1 و با امکان افزایش پول ! لطفا ؟؟
نقل قول:
جواب بدید دیگه
لللللططططفففففااااااااانقل قول:
جواب بدید
...........
همون ترینر های معمولی کار میکنن دیگه
ورژن هممون 1.0.0.1 هست
سلام دوستان عزیزنقل قول:
فکر کنم یه نفر باید تو هر صفحه با fontدرشت بنویسه در چپتر 14 باید 27000تا پول به دست بیاورید برای به دست اوردن ان باید از مغازه ها دزدی کنی یا ماشین ها رو ببرید پیش bruski:31:
بابا قبل از پست دادن حداقل 2 صفحه قبل رو بخونید تا حالا 1000نفر این سوالو پرسیدن
دوست عزیز بدون اون فایل اجراش کردم اما شما میدونید با نبودن اون فایل کجا به مشکل بر میخورم؟نقل قول:
بالاخره این dlc جیمی هم تموم شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با اینکه داستانش کاملا خطی بود و کلا 3 تا ماموریت بیشتر نداشت که هی تکرار می شد ولی باز هم قشنگ بود. دموی آخرش هم قشنگ بود. فکر نمی کردم دمو نشون بده. گفتم الآن مثل همه ی مرحله ها یه عکس می ذاره زیرش می نویسه کشتیش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درکل برای این بازی، این dlc واقعا نیاز بود. چون هم بازی زود تموم شد.هم فری راید نداشت. که با این dlc فری راید هم یه جورایی اضافه شد.
موفق باشید:11:
نه والا اطلاع ندارمنقل قول:
بچه ها سیو هیا یازی کجاست؟ کرکو ریختم سیو هام پاک شدن!!!!!!!!!!!! وین xp
دوستان دیدید درست گفته بودم؟ چند صفحه قبل گفته بودم یک DLC مربوط به جو خواهد
آمد منبع هم فایل های زیر نویس بازی بود که توش زیر نویس های عجیب قریبی برای فصل های بالاتر از 15 بود الان داشتم تو گوگل میچرخیدم که اینو دیدم پس اگه این درست در اومده از آب پس همش درست در میاد از آب صبر کنید برم زیر نویسو بخونم ببینم توی داستانش چه اتفاقایی قراره بیفته؟!!
اسم این DLC جدید joe's adventures مباشد
(ماجراجویی های جو-یا مثلا داستان های جو) ...
داستان این DLC توی دوره ای از بازی هست که VITO توی زندان بود
توی این بازی محیط های جدیدی به شهر empire bay اضافه خواهد شد
همچینین معموریت های جانبی جدیدی رو هم خواهیم دید توش
منبع:
(فیشتره)کد:http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=265017
نقل قول:
این ارور رو میده >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:41:Mafia2.exe – System Error
The program cant start because xinput1_3.dll is missing from your
Computer. Try renistalling the program to fix this problem
مثل اینکه خبر خیلی تازه ای هست همین الان یه جای دیگه هم اضافه شد
این جا علاوه بر حرف هایی که بالا زدم گفته اینا هم اضافه خواهند شدکد:http://www.1up.com/news/mafia-2-joes-adventures-dlc
like a train station, ca.t.h.o.use, and boat yard) and new clothing and music.
منبع:
کد:http://www.1up.com/news/mafia-2-joes-adventures-dlc
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
الان دیگه همه جا اومد خبرش
کافیه یه بار کلمه ی
mafia 2 joe's adventures رو جستو جو کنید-( خبر جدید: تا پایان امسال حتما میاد این DLC - داستانش دراماتیک خواهد بود)
اینم مدرک تصویری که خیلی وقت پیش قولشو داده بودم
sorry بابت تاخیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من یه نکته ای بگم انگار بعضی ها نمی دونند تو چپتر 14 بعد از کشتن Derek توی دفترش 27000 تا پول هست کافیه از پله ها برید بالا و روی میز دفتر کار اون مرحوم یه نگاهی بندازید. وقتی هم پولو بر می داره میگه انگار پس انداز بازنشستگی طرف به من رسید(یه همچین چیزی)...
سلام به همه دوستان. من بازیو نصب کردم و بعد از کرک skid row استفاده کردم. در چپتر ۳ یا ۴ دقیقا نمیدونم اونجایی که برای اولین بار میره پیش derek تو وسطای دمو از بازی بیرون میاد . و الانم که بازیو اجرا میکنم قبل از اجرای بازی مانیتور خاموش میشه. کسی میتونه کمکم کنه؟
مشکل حل شد.
این فایل یه قسمت از فیلم بازی هست. مشکلی بوجود نمیاره. اگه شما در Extract کردن فایل مشکل دارین کل دیسک ها رو توی یه درایو کپی کنین بعد Extract کنین.نقل قول:
من همین مشکل رو داشتم و با کپی کردن دیسک ها مشکلم بر طرف شد و فیل ها راحت باز شدن!!
دوستان من یه چیزی به این اسم پیدا کردم :
Mafia II v1.0 LANGUAGE SELECTOR
به نظرتون میشه با این فایل زبان بازی رو عوض کرد ؟
اینم لینک دانلود :
کد:http://dl.gamecopyworld.com/?c=4773&d=2010&f=kps.mafia.lang.sl!7z
فکر کنم اون واسه دمو کار کنه - و اگرم کار کنه فقط فایل متون و نوشته ها رو انگلیسی میکنه
در اکسترکت کردن مشکلی پیش نمیاد بعد از اکسترکت یه ایمیج 5 گیگی ساخته میشه که زدمش رو دی وی دی و موقع نصب سر هموننقل قول:
فایل گیر میکنه و گزینه ایگنور رو میزنم و نصب میشه و اجرا هم میشه
دوستان من یه مشکلی دارم توی بازی هر چهار پنج دقیقه یکبار تصویر ثابت می شه(صدا هست)، بعد از حدود 10 ثانیه، تصویر یکی دو ثانیه سیاه می شه و بعد به حالت عادی برمی گرده.
کسی می دونه مشکل چیه؟ سخت افزاری یا نرم افزاری؟ ویندوزم سون هست و توی بازی های دیگه هم این مشکل رو دارم. بنابراین فکر نمی کنم مشکل از بازی باشه...
vga 5770
این مشکل ها فقط و فقط از کرک هست منم از یه کرک دیگه استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم نداشتم ولی برای جیمی مجبور شدم از کرک اسکیدرو استفاده کنم این کرک هم ممکنه مشکل دمو و .... رو حل کنه ولی این مشکل رو داره مثلا مال من بعضی وقت ها فریم از 26 میاد به 12 13 و بعد که از اون منطقه خارج بشم درست میشهنقل قول:
سلام دوستان من dlc مربوط به جیمی که 30 مرحله اضافه میکنه رو دانلود کردم
فقط یک سوال که ببینم کار من درست بوده یا نه
من وقتی دانلود کردمتو راهنما گفته بود اون رو تو فولدر pc بعد فولدر dlcs
کپی کن
من متاسفانه فولدر dlcs نداشتم بنابراین خودم یه دونه با این نام ساختم سپس فولدر جیمی رو درش کپی کردم
آیا راهم درسته
و اینکه که این dlc کجا کار برد داره یعنی کی میتونم با کاراکتر جیمی بازی کنم
بله دقیقا همون کاری رو کردی که باید بکنینقل قول:
موفق باشی
اون جزو بازی هست... ظاهرا بعد از کشتنش باید 27 هزار و پونصد دلار برای یکی جور کنیم... به خاطر همین اون مبلغ رو اونجا گذاشته...نقل قول:
دوستان یکپرسش :نقل قول:
از چه سایتی میشه دی ال سی ها رو پیدا کرد؟
مثلا جاست کاوز سایتی داره با ادرس : justcause2mods.com
ولی مافیا همچین سایتی نداره باید کجا برم؟
پیشاپیش سپاس
سلام دوستان
من یک مشکلی دارم
الان چپتر 7 هستم وقتی میخواد سوار ماشین شه close program میاد و بازی قطع میشه...
مشکل از چیه؟ چیکار کنم؟
برای اولین بار تو عمرم به این سوال پاسخ نمیدم
دوست عزیز شما میدونیم چندمین نفری هستید که این سوالو تو همین تاپیک میپرسید؟ حد اقل به امضای من رجوع کنید به نتیجه میرسید ولی ایکاش قبل از پرسیدن یه جستو جویی میکردین
مشکل از کرک شماست باید از کرک اسکید رو استفاده کنید
کد:http://gf.wiretarget.com/ma/sr-mafia2f.7z
دوست من تاحالا هر چی DLC اومده من گذاشتم تو پستم ولی اگه میخوای خودت بری پیدا کنی توی گوگل یه جستو جوی ساده بکنی زود به نتیجه میرسینقل قول:
بچه ها به زودی مد های واقعی کردن صدا- واقعی کردن جیمی - واقعی کردن کثافت روی ماشین ها - و... به پست 2400 اضافه میشه