سلام دوستان، سوال؟ واسه صبانت vpi=0 و vci=35 هستش؟ بعد macfiltering چطوریاست؟ با همون اتصال اول mac میره توی سیستم؟
Printable View
سلام دوستان، سوال؟ واسه صبانت vpi=0 و vci=35 هستش؟ بعد macfiltering چطوریاست؟ با همون اتصال اول mac میره توی سیستم؟
با سلام
بله و بله!
البته در مورد Mac Address تا جایی که من اطلاع دارم چندین گزینه پیش روی شماست:
- کلاً باز بذارید.
- Mac Adrress های تجهیزات خودتون رو برای ثبت دستی به ISP بدید.
- و یا ینکه درخواست کنید برای مدتی Mac Address تون رو باز بذارید (فرضاً 24 ساعت) و تو این مدت مشخص با هر دستگاهی که به شبکه متصل بشید به صورت خودکار آدرسش تو سیستم ثبت میشه و بعد از این مشخص مدت تنها این دستگاها میتونند از اکانتتون استفاده کنند.
موفق باشید
سلام
من یه چیزی تو کامپیوترم به ام svchost.exe کل پهنا باند رو گرفته اصلا نمیذاره کاری کنم مشکل چیه؟ همش در حال دانلود یه چیزی هست.
شارژ رزرو یعنی چی؟
اگه مثلا سه تا شارژ رزرو داشته باشم یک ماه سه گیگ داشته باشم
این یک ماه سه گیگه رو مصرف کنم از تاریخی که تموم میشه اون جایگزین میشه و از روزه جایگزینی زمان میزنه واسم یا نه باید 3 تا 3 گیگ رو همین یه ماه مصرف کنم
1- ویندوز آپدیت رو چک کنیدنقل قول:
2- یک آنتیویروس و آنتیسپایویر قوی روی سیستم نصب، آپدیت و سیستم رو فول اسکن کنید.
اگه ویندوزتون اوریجناله توصیه میکنم Microsoft Security Essential نصب کرده و با اون چک کنین.
در نهایت اگه مشکل کماکان پابرجا بود دسترسی اینترنت این فایل رو توی فایروال بلاک کنید.
ping صبانت هنوز هم بین 100تا 200؟ هستش؟ اگه باشه خوبه، چون من بیشتر وبگردی میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان الان سرعت 1 مگ با 128 چه فرقی داره.....؟؟؟؟؟
من همیشه 1 مگ می گرفتم الان می خوام 128 بگیرم به نظرتون خوبه ... ؟؟؟
یک نفر که 128 تو مشهد داره یک تست از Baku بگیره اینجا بزاره
ممنون
شبانشون فرق داره؟نقل قول:
من همیشه 1 مگ می گرفتم الان می خوام 128 بگیرم به نظرتون خوبه ... ؟؟؟
با SpywareDoctor سیستم رو اسکن کننقل قول:
به محض تموم شدن شارژ ماه اول ، شارژ رزرو جایگزین میشه و زمان میزنه نیازی به استفاده شارژها در یک ماه نیست، اگه از 3 گیگ ماه اول 2 گیگش مونده باشه و زمان تموم بشه این 2 گیگ از بین میره و به ماه بعد اضافه نمیشهنقل قول:
نقل قول:
هیچ فرقی نداره
فرقی ندارهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من 128 صبا دارم در مشهد ولی شرکت پهنای باند 1 مگا بایت میده برای اینکه زود شارژمون تموم
بشه :31: شبانه هم فرقی نداره
اینم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
اينجور كه شنيدم مثل اينكه نوروز پارسال صبانت يه حالي داده بود وشبانه اش ساعت 7 قطع نشده بوده و مشتركان يكسره براي چند روز به اكانت شبانه وصل بودند و يكريز دانلود مي كردند!
حيف ما كه مسافرت بوديم!
امسال از اين خبرا نيست؟
---
راستي هنوز هم اگر 6:45 ديسكانكت كنيم و دوباره كانكت شيم تا 7:45 مي تونيم به شبانه كانكت بمونيم؟
نقل قول:
عزیزم این نمایندگی معتبر خود صبانت هست.تو سایت اصلی صبانت هم زده.:31:
سوال فنی :20:
یک گیگا بایت اضافی صبانت قیمتش چقدره ؟ و چطور میشه شارژ کرد ؟ الکترونیکی یا حضوری ؟
ببخشید اصلا چنین اپشنی موجودهست یا خیر ؟
باتشکر :46:
بچه ها 2 روز سرعت شبانه افتضاح شده (تهران -نبوت) برای دوستان هم اینجوره؟؟؟؟
مهندس دقیق بخون تو اون تاپیک چی نوشتمنقل قول:
بحث سر دروغ و ... به مشتری هست
بله میشه تا 7:45 از اکانت شبانه استفاده کردنقل قول:
اکانت شبانه از سه شب فعال میشه خودم دیشب و شب قبلش تا 2.45 بیدار بودم و امتحان کردم
دیگه اینقدر دروغ گویی ..........
سلام
صبا ولخرجی کرده و هرکس نزدیک عید شارژ کنه شارژ عیدی بهش میدن.بهمن که یک گیگ دادن.
هر یک گیگابایت حجم اضافه 5300 تومان هستنقل قول:
باید از طریق بانک یا حضوری وجه رو پرداخت کرد الکترونیکی نمیشه
کلا شب های جمعه سرعت ها پایینهنقل قول:
برای منم سرعت پاییت بود ( مشهد - نبوت )
البته مورد دروغ گویی کاملا با شما موافقم.من خودم تا ساعت 2 بیدار موندم.مودمم رو چک کردم دیدم قرمز و به اینترنت وصل نیست.:13:نقل قول:
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
2 روز پیش که شبانه خیلی کم برای من دانلود کرد.مرکز مخابراتی کوثر تو همین مشهد.:19:نقل قول:
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
ممنون از اینکه اطلاع رسانی کردید.:46:نقل قول:
---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
ولخرجی کجا هست!! جبران بخشی از یک عالمه حجمه دزدیش!!! :31:نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دیشب چی شده ؟؟؟؟ من بیدار بودم گداشتم دانلود سرعت خوب بود یه فایل 350 مگابایتی بود برا دانلود که نوشته بود 4 0 دقیقه ای تمومه من سبص باشدم بگاه کردم 64% پر شده واقعا تعجیب کردم چرا اینطور شده؟؟؟!!! برای همی اینجور بوده؟؟؟؟
سلام به همگی / میخاستم بدونم اینترنت شبانه صبا رایگانه یا از حجم دانلود کم میشه/ مر30 از همه:5:
رایگانه دیگه؛ اکانتش هم کلاً جداست.
دوستان اون یه گیگ حجم هددیه رو الان بخوام چه جوری باید بگیرم؟
آره بره منم همینجورهنقل قول:
باید اکانتتون رو شارژ کنیدنقل قول:
من شارژ کردم الان اینترنت 1 ماهه رو دارم استفاده می کنم و 128 3 ماهه تو رزرو هست.
خوب من 17 اسفند وقت شارژم بود که شارژ کردم...نقل قول:
نمیشه کاری کرد؟
سلام
من ۲ روزه دارم امتحان می کنم
ساعت ۶ صبح قطع می شه و تا ۷ نمی کشه
یعنی دقیقا ارور اشتباه بودن یوزرنیم و پسورد می داد یعنی کلا شبانه ساعت ۶ تموم
امشب هم امتحان می کنم
کسی می دونه جریان چیه؟
من ۲۵ اسفند شارژ کردم عیدی نمی دن؟
گشنه گداها ساعت شبانه رو کم کردن. منم از 6 به بعد دیگه نتونستم کانکت بشم. 1 گیگ هدیه بخوره تو سرتون.
با سلام خدمت اساتید
من یه مشکل دارم مخواستم علتشو بدونم
میخام از اکانت چیز پی ان استفاده کنم اما وقتی از خود مودم به اینترنت کانکت میشم کار نمیکنه
بعد از این که کانکشن رو بریج میکنم و از pppoe ویندوز کانکت میشم کار میکنه علتش چیه
نقل قول:
دوستانی که از 24 اسفند تا 20 فروردین اکانتشونو شارژ کنن یا مشترکین جدیدی که در این تاریخ ثبت نام کنن این هدیه رو دریافت می کنن
نقل قول:
صبانت از این مشکلا زیاد داره ، کدوم منطقه هستی؟ برای من مشکلی نداره مثل قبله
برای عیدی هم باید میدادن به شما
سلام....بچه ها صبا نت برای عید ترافیک رایگان نذاشته..! همه گذاشتن که..!
اگه بخوایم یه گیگ اضافه بگیریم چی؟5 تومن بدیم واسه 1 گیگ اون هدیه رو روش نمیدن؟
جوابمو نمیدین؟نقل قول:
این که اکانت شبانه تا ساعت 6 صبح شده فکر میکنم به خاطر Daylight Saving باشه؛ ساعت ها اتوماتیک 1 ساعت رفتند جلو. باید شده باشه 2 تا 6 ... از اینرو قاعدتاً باید فردا درست شه.
پارس آنلاین به عنوان برترین ISP جهت شادباش و قدردانی از کاربراش، ترافیک کل عید رو براشون رایگان کرد.
ساعت 2 کانکت نمیشه هیچی ، ساعت 6 هم دیسکانکت میکنن یعنی دیگه به 7 هم نمیرسه!! (گداها)
راستی امشب از کی بزاریم دانلود؟ بخاطر تغییر ساعات عرض میکنم
وقتی pppoe وصل میشید اینترنت کار میکنه؟ --- چه error میده؟نقل قول:
وقتی هم که با کانکشن وصل میشید(bridge) دیگه نمیگن بش pppoe
مودمتون چیه؟( فرق نداره چی باشه ، بدونم بهتره!) اگه error وی پی n رو بگید شاید بشه راهنمایی کرد :20:
من از پریروز که دیدم ساعت 6 دیسکانکت شده ، ساعت کامپیوتر رو یک ساعت جلو کشیدم که حل شد.نقل قول:
صبانت چند روز ساعتها رو زودتر کشیده جلو !
خوش به حال مشتركين پارس آنلاين كه ترافيكشون در ايام عيد نامحدود شده و با سرعت 2 مگابيت دارند يكريز دانلود مي كنند :(
---
دوستان شما به طور ميانگين شبها چقدر دانلود مي كنيد؟
آخه من 700 - 800 مگابايت بيشتر نمي تونم بدانلودم :(
خوش به حالتون! ما که شبی 250 تا 300 مگ بیشتر نمیتونیم دانلود کنیم.نقل قول:
صبانت قم شبانه رو فیکس روی 128kb بسته :angry:
متوسط همینقدرهنقل قول:
در بهترین حالت من 900 تا ۱ گیگ دانلود می کنم