اون اولیه کجاس؟ دومیه کجاس؟؟ سومیه چه ربطی داشت>؟نقل قول:
Printable View
اون اولیه کجاس؟ دومیه کجاس؟؟ سومیه چه ربطی داشت>؟نقل قول:
مشخصات درسته خودت رو اذیت نکن باید سیمت هم درست باشه اون یکی دستگاه هم گیگا باشه !
به مودم وصل کردی خوب 99 درصد مودم روتزها 100 هستن دیگه
با یه لپ تاپ یا کامپیوتر دیگه شبکه کن که اونم گیگا باشه و
مطمین شو
کس ننه ادمین های رشتی اینجا 100 تومن
مادرجندههایی هستن این رشتی ها
دیوایس منیجر هم کلیک کن نگاه کن تو تنظیمات گزینه انتخاب 1 گیگ یا اتو هست
سلام.استفاده از لپ تاپ در ماشین در حال حرکت به اون آسیبی میرسونه؟
تا ماشینش چی باشه :دینقل قول:
سوالم کلی بود!:20:
در کل نه البته اگه تکون ها و دست اندازی وجود نداشته باشه چون دست انداز به هارد ضرر میزنهنقل قول:
روی بعضی از لپ تاپ ها نوشته made in china ks منظور از ks چیه؟
دوستان بدنه فلزی اطراف کیبورد یخورده برق داره...:13:
وقتی به شارژ نباشه این برق گرفتگی قطع می شه مشکل از کجاست ؟؟؟
و اینکه دوستان میشه قطعات این لپ تاپ رو ارتقا داد ؟ نام ببرید plzzzz :31::11:
اون برق گرفتگی زیاد که نیستنقل قول:
بابا پست 22000 کیلو ولت که نیست!
فقز رم رو توی ایران عوض میکنن
سلام دوستان.
من چند وقتیه که dell support center رو باز می کنم اینجوری می شه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوایل اینجوری نبود . حتی آنیستالش کردمو دوباره نصبش کردم و آپدیتشم کردم اما باز بعد یه مدت همینجوری شد.
همونطور که تو عکس می بینید فقط یه صفحه ی سفید می یاد.ممنون می شم بگین مشکل از کجاست.
ورژن جدید رو دانلود کنید حل میشهنقل قول:
dell support center واجبه نصب کنیم ؟؟
نه زیادنقل قول:
ولی باشه بدک نیست
سلام به همه ، آقایون این turbo Boost چیه و چه کار میکنه ؟ باید نصبش کرد یا نه؟ اگه نصبش کنیم چه خاصیتی داره؟
می خوام مودم EDGE بخرم واسه N5010 چی بگیرم و چه سیم کارتی بهتر جواب میده؟ ایرانسل یا همراه اول؟
فایل لن 5010 قابل دانلود نیست لطف کنید برام بذارید برای ویندوز xp
ممنون
70 هزار تومن میخواید بدید مودم؟نقل قول:
روی هردو جواب میده
یکی از ویژگی های سی پی یو هست که با نصب برنامش فعال میشهنقل قول:
تقسیم بندی و سرعت بخشیدن به اجرای برنامه ها
[QUOTE=HAMID.MCI;5785965]70 هزار تومن میخواید بدید مودم؟
آخه من اینترنت لازمه واسه کارم.همه جا باید باشه.قیمت مهم نیست راهنمایی کنید.
[QUOTE=mohamad skystar;5787038]نقل قول:
عزیز می تونی از مودم گوشیت استفاده کنی.من خودم همین کارو می کنم.گوشیم N93i هست.مدام هم به اینترنت متصله.10 تومن می دی ایرانسل 1 ماه می تونی بری اینترنت.اینم کدی که باید بدی:
#3*1*7*3*140*
خیلی به صرفست.
سرعت دانلودشم بین 20 تا 30.
2.5 گیگ هم می تونی دانلود کنی.
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------
یه سوال هم از عزیزان داشتم:
من بازی call of duty blackops رو نصب کردم.وقتی بازیو اجرا می کنم آهنگه اوله تیتراژ می یاد ولی در حینه بازی اصلا هیچ صدایی نمی یاد.یعنی صدای شلیک و ... رو ندارم.
کسی این بازیو نصب کرده؟ همچین مشکلی نداشتید؟
مشکله کار از کجاست؟
نقل قول:
کسی جواب ما رو نمیده؟ شدیدا منتظرم
سلام دوستان
بچه ها کسی تا حالا با نرم افزار Blink کار کرده؟
میخواستم ببینم بدرد میخوره یا نه
عزیز تا اونجایی که من می دونم بهتره باطریتو اگه ازش استفاده نمی کنی بزاری یه جای خشک و خنک(فکر کنم یکی تو یه پست گفته بود بهتره بذاریش تو پلاستیک و درشو ببندیو بذاری تو یخچال)نقل قول:
فقط حواست باشه یه جا بذار که از رطوبت در امان باشه.
یه چیزه دیگه هم که می دونم اینکه حداقل باید هفته ای 1 بار از باطریت استفاده کنی.هر کاریم کنی تو این 1 ماه استفاده نکردنت ، طول عمرش کم می شه.
در مورد اینکه پر باشه یا خالی ، به نظر من خالی بهتره.تا با اون یه خورده رطوبت هم تبادل الکترونی نکنه.
اما اگه اطلاعات دقیق تر می خوای باید واسی اساتید بیان و راهنماییت کنن.
نیازی به اینکارا نیستنقل قول:
یخچال خودش منبع رطوبته
بزار روی دستگاه باشه
وقتی شارژش پر بشه ارتباطش قطع میشه
کاشکی این مبحث باتری تموم میشد دیگه
من که توی یکی از پستام کامل درموردش توضیح دادم
اگه منظورتون luxand blink (برنامه ی تشخیص چهره) هست،آره من نصب کردم.و خیلی عالیه.چون اگه پسورد بذاری بازم موقع وارد شدن به ویندوز باید پسوردو وارد کنی و ممکنه اطرافیانت ببینن.اما این برنامه خیلی امنه.فقط با چهره ی خودت وا می شه.من ازش راضیم.نقل قول:
اما با ریش گذاشتن و تغییر مدا مو مشکل ساز میشه:10:نقل قول:
نقل قول:
عزیز مطمئنی یخچال رطوبت داره؟
یخچال که تمومه رطوبتو به یخ تبدیل می کنه.یخچال فقط سرده.اگه رو بطریای شیر یا دارو ها نگاه کنی نوشته در جای خشک و خنک نگه داری شود که منظور همون یخچاله.
واسه اینکه رطوبت رو باطریش یخ نزنه واسه همین گفته شده از پلاستیک استفاده شه
---------- Post added at 04:03 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
می شه هر هفته 1 بار عکس قبلو پاک کرد و عکس جدید بهش داد که اینجوری تغییر چهره در یه هفته محسوس نیستو با مشکلی هم مواجه نمی شین.نقل قول:
من علاوه بر این نرم افزار یه پسورد کمکی هم گذاشتم تا اگه این برنامه کار نکرد با پسورد وارد شم.
سلام ، آقایون من رو لب تاپم ویندوز 7 ریختن ، بعدش کسی که ویندوز ریخت برام اسم یوزر رو 5010 گذاشت ، حالا چنج کردم به بهنام ولی همچنان پوشه یوزرم همون 5010 مونده و برنامه که میخوام نصب کنم اتومات یوزر 5010 رو انتخاب میکنه چکار کنم درست بشه؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز؛
توی کدوم پست توضیح کامل دادین؟لطفا لینکشو بزارید.
در ضمن منظور من اینه که دوماه میخوام از دستگاه استفاده نکنم که شما فرمودید شارژ که پر بشه ارتباطش قطع میشه(این یعنی شما تصور کردید که وقتی شارژ پر شد باطری رو چکار کنم)
پس لطف کنید هم لینک توضیح کاملتون رو از باطری بزارید هم مختصر و مفید بفرمایید توی این دوماه که قرار دستگاه خاموش باشه باطریشو چکار کنم.
با تشکر فراوان
سلام
من توی این هفته قصد خرید این 5010 رو دارم.با کانفیگ core i5
اما در مورد این سرویس تگ یه راهنمایی میخواستم!
وقتی به فروشنده مراجعه میکنیم آیا فقط کد روی جعبه رو باید در سایت dell چک کنیم؟ یا کد روی خود لپ تاپ هم شرطه؟
آیا اصولا راضی میشن لپ تاپی رو که نو هست باز کنند و بعد از چک کردن تگ، اگر اوکی نبود مال خودشون باشه.
در هنگام چک کردن تگ به چه چیز هایی باید توجه کرد؟ مشخصات سخت افزار که سایت dell میده باید با سخت افزار لپ تاپ مقایسه کنیم؟
دوست عزیز برو نمایندگی زیگورات تو بازار موبایل ، طبقه اول ، برو پیش آقای موسوی، یه پسر لاغر خوش اخلاقیه ، بهش بگو خودش برات همه رو چک میکنه و بهت تحویل میده.نقل قول:
موفق باشی.
این که نشد جواب مثلا من که تو اصفهانم باید چیکار کنم !:13:نقل قول:
اگه میشه یه نفر به سوالات پاسخ بده
نقل قول:
دوست عزیز من از اصفهان خریدم.رفتم پیش یه آشنا بهش گفتم یه N5010 برام بیار.همه چیزشم گذاشتم پا خودش.وقتی آورد رفتم چک کردم همه چیز OK بود از سرویس تگ گرفته تا بقیه موارد.
حتی ویندوز رو هم خودم نصب کردم مودم وایرلس هم گرفتم سنگین ترین بازی هارو نصب کردم و بسیاری از مشکلاتی که بچه ها تو سایت مطرح کردن رو تا الان نداشتم.خیلی راضیم.:8:
زیگوراتم طبق گفته دوستان تو همین انجمن زیاد مالی نیست.
از دوستام تهران سوال کردم همین رو گفتن.
برای نگهداری از باتری لیتیوم یون به نکات زیر دقت کنید: • هرگز شارژ باتری را بطور کامل تخلیه نکنید ، چرا که این عمل به باتری فشار قابل توجهی وارد میکند. برای باتری های لیتیوم-یون چندبار شارژ و دشارژ ناقص بهتر از یک دوره ی کامل تخلیه و شارژ باتری است. هرچند در باتری های لیتیوم-یون کاهش عمر باتری بیشتر به دلیل حرارت باتری است نه وضعیت شارژ و تخلیه. سرزمیننقل قول:
• باتری لیتیوم- یون را همیشه در جای خنک نگه دارید. از قرار دادن باتری در محلی مثل ماشین پرهیز کنید. هنگام استفاده نکردن از باتری به مدت طولانی شارژ باتری را به اندازه ی %40 نگه دارید. سرزمین
• هنگام اتصال لپ تاپ به منبع تغذیه، باتری را از دستگاه خارج نکنید چرا که پس از شارژ کامل ، باتری به طور خودکار از مدار خارج شده و دستگاه از برق آداپتور به عنوان منبع تغذیه استفاده می کند. همچنین حداقل هفته ای یک بار آداپتور را از دستگاه جدا کنید واز شارژ باتری استفاده کنید.
• هنگامی که دستگاه به برق وصل است حتما باتری را به دستگاه متصل کنید تا در صورت قطع شدن برق دستگاه بطور خودکار از شارژ باتری استفاده کند و سیستم شما آسیب نبیند.
• از خرید باتریهای یدکی غیراستاندارد پرهیز کنید. همیشه به تاریخ تولید باتری توجه کنید و سراغ باتریهای دست دوم حتی اگر به قیمت مناسبی فروخته میشوند نروید. سرزمین
• اگر یک باتری لیتیوم-یون اضافه دارید. از یک باتری بطور دائمی استفاده کنید و باتری دوم را در محلی خنک مثل یخچال بگذارید. باتری را هیچ وقت منجمد نکنید. بهترین شرایط شارژ %40 و هوای خنک است.
منبع: سرزمین رایانه
آره نرم افزار خیلی خوبیه، من از دفعه اول که باهش عکس گرفتم کلی مدل مو و.. تغییر کرده اما الگوریتم این برنامه خیلی قویه و با تغییرات معمولی باز هم صاحب لپ تاپ رو شناسایی میکنه، فقط ممکنه یکمی نیاز باشه به دوربین دور یا نزدیک بشین تا درصورت نشناختن، شما رو تشخیص بده:8:نقل قول:
طبق گفته دوستان، شارژ رو تا 50 درصد مصرف کن ، بعد لپ تاپ رو خاموش کن و باتری رو جدا کن و داخل پلاستیک بزار و در جای خنک قرار بده (مثلا در قسمت پایین یخچال ، در فریزر که دمای کمتر از 0 داره نذار!!!)نقل قول:
بعد از 2 ماه اگه باز هم ازش استفاده نمیکنی (چون باتری خودبخود شارژ از دست میده!) اول باتری رو روی لپ تاپ قرار بده و تا 50% شارژ کن و دوباره کارهای بالا رو انحام بده
البته این چیزی بود که من در این چند ماه در تاپیک های مختلف از گفته دوستان فهمیدم اما اگه میخوای مطمئن شی بیشتر تحقیق کن:46:
دوستمون در همین صفحه تمام موارد استفاده درست رو معرفی کرده
عزیزان من چند روز پیش برای اولین بار روی لپ تاپم بازی نصب کردم.
بازیه call of duty blackops . روی بالاترین کیفیت بازی کردم.باید بگم فوق العاده بود.حتی یه لحظه هم بازی وای نستاد.خیلی روان اجرا شد.واقعا از وضوح تصویر و گرافیکه این لپ تاپ لذت بردم.پیشنهاد می کنم حتما این بازیو نصب کنید.گرافیک من 5470 هست.
در ضمن اینم بگم که من سیستم خنک کننده (کولپد) ندارم.و لپ تاپم رو روی MDF میزارم.با این حال من ندیدم از لحاظ سرعت یا گرافیک کم بیاره.
شما اول شماره روی جعبه رو تو سایت چک کنید و اگه فعال بود برا خرید لپ تاپ اقدام کنید و موقع باز کردن لپ تاپ توسط فروشنده شماره روی جعبه و زیر لپ تاپ رو با هم مقایسه کنید که باید یکی باشه و قبل خرید شرط کنید درصورتی که سخت افزار با مشخصات اعلام شده در سایت dell متفاوت باشه اون لپ تاپ رو باید عوض کنه(مواردی بوده که رم لپ تاپ اضافه شده بوده!)نقل قول:
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------
طریقه چک کردن سرویس تگ در سایت dell:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5637586&postcount=1831
نقل قول:
بله دوست عزیز واقعا بازیا عالی جوا میدن.neet foe speed hot pursuit و pes11 رو هم عالی جواب داد.
گرافیک من 5650 هستش.راضیم.
سلام
من میخوام این لپ تاپ رو تهیه کنم الیته با کانفینگ زیر
i5
5470
4 GB
500 GB
خوب میخواستم بدونم برای تست لپ تاپ و مطمئن بشم از اصل بودنش باید چیکار کنم؟قیمتش الان در چه حدوده؟
:40::40::40::40::40::40:نقل قول:
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
صفحات قبل رو بخونیدنقل قول: