بچه ها من خواستم از پردیس کرج سرویس بگیرم ولی سرویس ندادن این سمت
حالا از مخابرات سرویس گرفتم ولی خوب خودم مودم دارم
میخواستم ببینم تنظیمات مخابرات چی هستش که من روی مودم انجام بدم ؟
مودم من مدلش Planet ADW-4401 هستش
بچه ها من خواستم از پردیس کرج سرویس بگیرم ولی سرویس ندادن این سمت
حالا از مخابرات سرویس گرفتم ولی خوب خودم مودم دارم
میخواستم ببینم تنظیمات مخابرات چی هستش که من روی مودم انجام بدم ؟
مودم من مدلش Planet ADW-4401 هستش
آقا مخابرات برای 256 و 512 چه مدارکی میخواد؟
از کرج میخوام بگیرم .
تنظیمات خاصی نداره . فقط باید پسور و یوزر رو اگه با کانکشن ویندوز بسازی اونجا وارد کن و یا اگه مستقیم از مودم وصل بشی باید از داخل مودم وارد کنی 192.168.1.1نقل قول:
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
اگه دانشجو باشی یا عضو هیئت علمی . بسیجی. رزمنده. سپاهی. و...باشی سرعت بالای 128 رو میدن .نقل قول:
من یکی از دوستام از این سرویس های 128 نا محمدود گرفته برای مرکز مخابرات حکمت شعار فقط از این راضس بود که نا محدود هست من خودم که باهاش کار کردم اصلا راضی کننده نبود
مخابرات نامحدود هست ولی سرعتش پایینه برای 128 روی 16 دانلود داری تقریبا..ولی نامحدودنقل قول:
من یکی از دوستام از این سرویس های 128 نا محمدود گرفته برای مرکز مخابرات حکمت شعار فقط از این راضس بود که نا محدود هست من خودم که باهاش کار کردم اصلا راضی کننده نبود
حالا چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تنظیمات خاصی نداره. VPI و VCI می خواد که توی برگه ای که Username و Password توش نوشته شده بهتون تحویل داده میشه ولی اگر خطتون مسی هست، به این صورت هست:نقل قول:
VPI: 0
VCI: 35
Connection Mode: PPPoE
کسی تهران 512 گرفته ؟
سرعت دانلودش چقدر هست ؟
حتماً 64 هست دیگه!نقل قول:
شاید پایین تر باشه.من که 256 دارم دانلودم 20 تا 25 هست.نقل قول:
من 512 دارم لی میخام یک مگ بگیرم . نه از تهران بلکه میخام برم دانشگاه پیام نور طالقان خط خونه اونجا رو فعال میکنم. اصلا مثل تهران محدودت نداره تا دو مگ هم بخای میدن . چون فیر نوریه فقط مخابرات تهران سرویس میده.
شما 512 داری سرعت دانلودت چقدر هست ؟نقل قول:
من 512 دارم لی میخام یک مگ بگیرم . نه از تهران بلکه میخام برم دانشگاه پیام نور طالقان خط خونه اونجا رو فعال میکنم. اصلا مثل تهران محدودت نداره تا دو مگ هم بخای میدن . چون فیر نوریه فقط مخابرات تهران سرویس میده.
به نظرت یک مگ چقدر دان داره ؟
من بدون وی-پی-ان نمیتونم به گوگل وصل شم شما هم این مشکل رو دارید؟
در ضمن وقتی توی تنظیمات مودم vpi رو روی 0 میگذارم save رو میزنم error میده.
ERROR: FAIL TO UPDATE DUE TO... Duplicate to a VPI/VCI
الان مجبورم روی 1 بگذارم
ریست هم کردم درست نشد
باپشتیبانی هم تماس گرفتم گفت ارورر دیگه مشکلش از خود مودمت هست
میانگن 60 کیلو بایت.نقل قول:
یک مگ 125 راحت میتون دانلود کنی.
گوگل و یاهو باز نمیشه...فقط با v-p-n یا ف-ی-ل-ت-ر شکن باز میشه..!!!!!! کسی میدونه چرا؟
برای منم بعضی سایتا با وی پی ان باز میشه.مشکل از مخابراته پورت و تجهیزاتش قدیمیه فکر کنم :31:نقل قول:
به خاطر روز کارگر هست
سلام
ایا محدودیت 128 کیلوبایت رو برای مصرف خانگی برداشتند یا خیر؟
نه.ولی اگه کارت دانشجویی فوق لیسانس و به بالا داشته باشی یا هیات علمی باشی 256 میدننقل قول:
من که با Google و Yahoo! مشکلی ندارم.
عزیز خیلی زود به پست ها سر زدی! پست من مال دیروز ظهر بود و دوستمون امروز ظهر.نقل قول:
من هم الان مشکلی با باز شدن سایتها ندارم.فکر کنم اگه اتفاقی نیفته فقط همون روز رو قیل-تر میکنن.
بابا پدرم در اومد انقدر با ف ی ل ت ر _ ش ک ن گوگل و یاهو رو باز کردم خیلی سرعتو میاره پایین.نقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------
من همین الان میرم ولی باز نمیکنهنقل قول:
حتی gmail رو هم باز نمیکنه جیمیلمونو چک کنیم.
یه جورایی انگار آخرای عمر مخابراته
سر همه شیره مالید همه ازش اشتراک گرفتن حالا که خرش از پل گذشته افتضاح شده.
فقط ایتهای دولتی رو سریع باز میکنه مثل تبیان و راسخون و . . . . . . .
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:12 AM ----------
راستی داش یادم میرفت من حتی p30world خودمونم به زور باز میکنم :19:
اگه در شهرستان یا جایی که خلوت باشه 1 مگابایت میدن. ولی تو تهران 128 رو زورکی به همه میدن.نقل قول:
نقل قول:
بابا پدرم در اومد انقدر با ف ی ل ت ر _ ش ک ن گوگل و یاهو رو باز کردم خیلی سرعتو میاره پایین.
ببین دوست عزیز الان همه دارن از v///p//n استفاده میکنند...شما اگه میخوای اینترنت بری باید v//p//n داشته باشی:5:
اگه میخوای فـــیلتر/نت بری که با همین برو دیگه ...:27:
در ضمن منم دیشب سرعتم افتضاح شده بود..الان بهتر شده...
آقایان! اعلام این پهنای باند افتخار ندارد
در این یادداشت به تعاریف بینالمللی برای میزان پهنای باند اینترنت پرسرعت کاری نداریم و ضمنا ارقام حدودا محاسبه شده است.
1- شرکت ارتباطات زیرساخت با افتخار اعلام کرده است که پهنای باند اینترنت بینالملل به205 STM1 یا به عبارتی حدود 32 گیگابیت در ثانیه رسیده است. یک محاسبه ساده نشان میدهد که سرانه اینترنت هر ایرانی حدود 500 بیت (نصف یک کیلوبیت) است.
2- اگر تعداد کاربران ایرانی را صرفنظر از دسترسی به اینترنت پرسرعت و کمسرعت حدود 15 میلیون نفر فرض کنیم و با فرض آنلاین شدن همزمان همه این کاربران و با لحاظ ضریب اشتراک 10 و پهنای باند 60 کیلوبیت به حداقل 80 گیگابیت نیاز داریم، یعنی 5/2 برابر پهنای باند فعلی.
3- پیشبینی برنامه چهارم، دستیابی به 5/1 میلیون پورت اینترنت پرسرعت بوده است. با احتساب هر اتصال خانگی برای خانوارهای متوسط چهار نفره و باز هم با ضریب اشتراک 10 به رقمی نزدیک به 77 گیگابیت میرسیم، یعنی باز هم نزدیک به 5/2 برابر ظرفیت فعلی پهنای باند بینالملل.
4- پهنای باند بین الملل اعلام شده فقط یک سوم پیشبینی600 STM1 در برنامه چهارم را محقق می کند.
5- این پیشفرضها نشان میدهد اگر کاربران ایرانی بخواهند همزمان به اینترنت متصل شوند، یک صفحه که نمیتوانند بازکنند، هیچ، کل اینترنت کشور میخوابد و به این ترتیب اینکه گفته شود پهنای باند موجود برای نیاز کشور کافی است، به خواب و خیال می ماند.
6- آقایان! اعلام این میزان پهنای باند افتخار ندارد.
Time out Time out Time out Time out Time out
دیسکانکت شدنای متوالی. گند زدن به هرچیزی بازی آنلاینه، ضد حاله.
من همون روز هم مشکلی نداشتم.نقل قول:
Invalid or Deleted File.نقل قول:
نقل قول:
اون لينك مربوط به مخابرات بهشتي كه خودم از سرويس گرفتم درسته . اون موقع سرعت دانلودم 13 - 14 بود ولي الان حدود 18 هست (128).
لينكي پائيني ش بله گويا فايل حذف شده از دوستاني كه سرويس 256 از مخابرات دارن لطف كنن يه تست يك دقيقه اي از دانلود فايل با IDM به صورت ويدئو بگيرن تا جايگزين لينك پاك شده بكنم.
من تو بازی fifa11 هی Time outمیشم/نقل قول:
سلامنقل قول:
مهرداد من 256 دارم ولی بلد نیستم فیلم بگیرم فقط بلدم عکس بگیرم
اما بگم که من چندبار با idm دانلود کردم و زمان گرفتم سرعتم بین 19.5-20.5 بود.لینکم هم مستقیم بود.
سلامنقل قول:
سرعتت چرا اينقدر كمه؟
پيگيري كردي ببيني علتش چيه ؟
مشخصات سرويست از مودم رو گذاشتي نه؟ همون جايي كه نويز و اتلاف سيگنال رو نشون مي ده ؟
مشخصات رو اره گذاشتم و همه چیز میزون بوده.نقل قول:
حالا من یه سوال دارم.ببینم شما هم مثل من مقدار دانلود رو تقسیم بر زمان کردید یا همون سرعتی رو که تو idm میبینید بعنوان سرعت میگید؟چون گاهی ممکنه سرعت خیلی پایین بیاد ولی idm روی همون سرعت بالای قبلی بمونه و شما تصور کنید که سرعتتون مثلا 25 هست ولی در حالی که سرعت واقعی مثلا به 3 رسیده.
البته سایت speedtest هم سرعتم رو همیشه به جای 256 خیلی پایین تر نشون میده.بین 70 تا 160 نشون میده.
ممنون میشم اگه دو یا سه دقیقه مقدار دانلودت رو تقسیم بر زمانش بکنی بعد ببینیم سرعت تو چه جوریه؟
این تاپیک برای شهرستانهای تهران هم هست؟
بله. واسه کل استان تهران .نقل قول:
يه كار اصلا فردا يه تست از IDM به صورت ويدئو مي گيرم مي زارم تاپيك تا ببيني. اينطوري بهتره. فردا حتما مي زارم. :11:نقل قول:
کسی هست از مخابرات دماوند اشتراک داشته باشه؟
بالای 256 راحت میدن؟
سرعت چجوریه؟
یه چیزی بگم که سرعت تا حدودی به لینک هم بستگی داره ولی زیاد وابسته نیست.
سرعت من الان درحدود 15-16.5 هست برای 128.
قبلا حدود14.5 بود حداکثر.البته بعضی لینکها یکی دوتا سرعتشون کمتره و ضعیفترن.
از سرعتش (دانلود) راضیم ولی از این که 128 دارم ناراضی
سلام به همگی ...
بچه ها خبر دارید که توی کرج 512 یا 256 میده مخابرات یا نه ؟!؟ البته من میتونم دانشجوی ارشد پیدا کنم اگه بدن .
فقط اگه میدن ، بگید شرایطش چیه ؟!؟
ممنون پیشاپیش ...
اينم تست سرعت از اينترنت من با IDM به صورت ويدئو:نقل قول:
کد:http://up.--------.com/download.php?file=tjes90074ybtgkauygoi.wmv
لينك مورد استفاده در تست مستقيم مي باشد.