^^^
منم مثل شما کدی نداد و اون صفحه رو آورد.هر چی هم یوزر و پسورد وارد میکردم میگفت غلطه.زنگ زدم 1899 و شماره رو دادم و گفت درسته و وصلش کردم براتون.اما دو روز بعدش قطعش کردن.زنگ زدم دلیلشو پرسیدم گفتن شارژش نکردی!!
Printable View
^^^
منم مثل شما کدی نداد و اون صفحه رو آورد.هر چی هم یوزر و پسورد وارد میکردم میگفت غلطه.زنگ زدم 1899 و شماره رو دادم و گفت درسته و وصلش کردم براتون.اما دو روز بعدش قطعش کردن.زنگ زدم دلیلشو پرسیدم گفتن شارژش نکردی!!
اون یوزر پس رو هیچ وقت قبول نمی کنهنقل قول:
خودش شارژ میشه
انگار سر کاریه:31:
_________________-
هنوز مشکلتون حل نشده؟
حضوری مراجعه کردین؟
دوستان مناز حسابگر قیمت گرفتم 512نامحدود ویژه 1به 10 رو گرون کردند از 77000 به 81000 تومن برا سه ماه ! این اینترنت مخابرات چطوریه ؟ میشه توضیح بدین قیمتا و ....:10:
حسابگر دزد :21::21::21:
من رفتم شارژ کردم ولی به جای اینکه یک ماه رو 31 روز حساب کنن 30 روز حساب می کنن پس هر ماه یک روز زودتر تموم میشه
والاه نمیدونیم به کجا شکایت کنیم ... چقدر بدبختیم ما:2:نقل قول:
خدا بکشدشون
دو روزه پینگا رفته بالا سرعت کم ...
میگن به خاطر لینک اهوازه که قطع شده
:44:
لنگر کشتی که تو خلیج فارس اینترنتو قطع میکرد حتما لینک اهواز هم یه هواپیمایی چیزی زده پاره اش کردهنقل قول:
من یه مشکلی دارم که خودمم توش موندم.دی
ساعت 10 شب به بعد که میشه وقتی مودم رو روشن میکنم چراغ آلارم روشن میمونه تا حدودای 10 دقیقه و بعدش وصل میشه.حتی بعضی وقتا نیم ساعت هم طول میکشه
کسی میدونه مشکل چیه؟
اگر از نرم افزار افزایش سرعت اینترنت استفاده کردین یا به صورت دستی تنظیمات مودمتان رو تغییر داده اید مودمتان رو با کلید ریست در روی بدنه دستگاه ریست کنید و دوباره configureکنید مشکلتون حل میشه. بعضی از spyware ها هم میتونند این تنظیمات رو تغییر بدهند. در غیر این صورت احتمالا نوسانات برق شهری مودمتان رو نیم سوز کرده چون مودم ها از ترانس های ارزان قیمتی استفاده میکنند و همیشه نوسانات و قطع و وصل برق کلی سیستم موجب خرابی ترانس آنها و در نتیجه خرابی مودم میشود.نقل قول:
دقیقا حساب کردم از پریشب ساعت 12:05 تا الان ساعت 9:08 اینترنت حسابگر قطع بود.دیروز با سرعت خیلی کم برای 5 دقیقه وصل شد البته
ولی خوب در کل دیروز که روز ازادی خرمشهر بود من کلا اینترنت نداشتم.
جای داره که دست دوستان تلاشگرمون رو ببوسم.
زنگ زدم پشتیبانی میگم: چرا سرعت اینترنتم کم شده؟
میگه: چون کندی سرعت دارین!:18:
گفتم اجرت با سید الشهدا خیالم راحت شد، یه خانواده رو از نگرانی در اوردی ! پس دلیلش اینه! البته خودمم شک کرده بودم!
نقل قول:
دیروز اینترنت واسه منم قطع بود. تماس گرفتم گفتن مشکل از مرکز مخابراتی شماست تا ظهر درست میشه...
ظهر که نشد ولی غروب درست شد چند ساعتی تا 11 شب که دوباره به رحمت ایزدی پیوست ولی الان گوش شیطون کر داره کار میکنه ولی کمی کند...
پست ما که پاک شد برای چی والا نمیدونم.چیزه خاصی نگفتم.
خوبه یکی نقل قول گرفت...
مخابرات الان خط میده؟یا باید رفت تو صف؟
سلام
کسی کندی سرعت داره؟؟(مخابرات)
مخابرات واسه مرکز امام خواستم واسه یکی از آشناها بگیرم گفت باید تا یه ماه دیگه صبر کنی پورت خالی ندرایمنقل قول:
آرهنقل قول:
سلام
کسی کندی سرعت داره؟؟(مخابرات)
کندی سرعت در بعضی مناطق با قطعی و مقداری هم پینگ بالا پیشبینی شده+تپ و توز:دی
معلوم نیست لینک کدوم خراب شده ای باز قطعه
وقتی با وی پی ان از نوع pptp وصل میشم مشکل سرعت ندارم ولی از نوع l2tp سرعتم خیلی کمه-دوستان هم همچین مشکلی دارند؟از مخابرات سرویس دارم
بعد از ظهر زنگ زدم 1899 میگم اینترنتم قطعه...میگه اون که مسئولشه فقط صبح ها هست فردا همین موقع زنگ بزن !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی قشنگ آدم رو سرکار میذارن :13:
زنگ بزنین به 7210600 شماره صبانته اینجور وقتا بشورین بذارین کنار :دینقل قول:
البته اونا هیچکارن تو قطعی ها
معمولا خارج از استانه
اینا هم بی عرضه تر از این حرفان که بخوان اعتراض کنن
کسی از سرعت اتصال open vpn رو اتصال udp ویا l2tp خبر داره؟سرعت من رو ایناخیلی کمه-اگه کسی تست کرده لطفا راهنمایی کنه
الان که این پست رو میدم سرعت دانلودم 30 کیلوبایت و حتی کمتره!
اشتراک 512
سلام دوستان کسانی که مرکز فجر هستن به خصوص حسابگر چند وقته کندیه سرعت دارن؟
من نزدیکه یک ماهه سرعتم افتضاحه
خط خونه تقریبا هر 1-2 دقیقه یکبار 10-15 ثانیه وصل میشه دوباره قطع میشه !!! 2 روزه نتونستم وصل بشم اینترنت. کسی نمیدونه مشکل از کابل های تلفن بیرونه یا از مخابراته؟
منم قبلاً مشکل مشابه رو داشتم... اول گفتند مودم رو سر خط چک کنم تا ببینم مشکل از خط داخل یا نه.... منم چک کردم دیدم که خط از مخابرات مشکل داره ... گزارش خرابی دادن خودشون تو مخابرات درستش کردننقل قول:
برای گزارش خرابی تلفن غیر از اون 17 شماره دیگه ای نیست که بشه با موبایل گزارش داد ؟ فکر این رو نکردن وقتی تلفن ثابت قطعه چطوری زنگ بزنیم بگیم وصلش کنن ؟!!!
سلام به دوستان گلم
من یه سوالی واسم پیش آمده اینه که چرا همین یوز خودم در شهرستانها میزنم با سرعت 120 بیشتر نمیشه ولی توی کرمانشاه 250 میره؟؟؟2 مگ هستش
شهرشتان گیلانغرب و سرپل ذهاب امتحان کردم از 120 بیشتر نشد ولی توی کرمانشاه 250 هست
کسی میدونه ممنونم :40:
سلام
برای بازی کردن آنلاین با کنسول XBOX اینترنت کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید؟به نظرتون 128 نامحدود شاتل ماهی 24 تومن سرعت و هزینه و از همه مهم تر پینگ کدام سرویس دهنده از همه پایین تر چون میخوام بدون لگ بازی کنم؟ممنون
اگر کسی سرویس art1 یا art2 شاتل رو داره بره سایت speedtest.net ببینه پینگش چقده؟ممنون
اینترنت مخابرات امروز صبح کلا قطع بود:41:
پینگ سرویس های مختلف صبانت رو کسی داره لطف کنه بزاره
یه آپ زدیم شاید کسی چیزی میدونستنقل قول:
شاید به خاطر اینه که تو این شهر ها سرویس بیشتر از یک مگ ارائه نمیدن.چون کرمانشاه هم قبلا سرویس 2 مگ و 1 مگش یکی بودن و سرعت رو 120 بود.نقل قول:
لطفا کسی نیست؟نقل قول:
و باز هم افت سرعت مخابرات . . .:41:
من از ساعت 10 افت سرعت دارم هنوز درست نشده
خدا بخواد خوب شده :20:
مرکز امام پورت خالی سراغ ندارین ؟!
10 روز پیش که من رفتم مخابرات و حسایگر نداشتننقل قول:
مخابرات گفت باید بری توی صف تا یک ماه دیگه
حسابگر که گفت فکر نکنم 5 6 ماه دیگه
مخابرات ، حسابگر ، شاتل ، پارس آنلاین ، صبانت رفتم نداشتننقل قول: