البته یه همچین نرم افزاری تو اپ استور هست البته خودش میگه یه بدن فیک رو عکس مونتاژ میکنه ولی تو ویدئو یوتیوبش خیلی واقعی میزد البته احتمال داره اون ویدئو فقط برای جلب مشتری اونطوری ساخته شده باشه
Printable View
البته یه همچین نرم افزاری تو اپ استور هست البته خودش میگه یه بدن فیک رو عکس مونتاژ میکنه ولی تو ویدئو یوتیوبش خیلی واقعی میزد البته احتمال داره اون ویدئو فقط برای جلب مشتری اونطوری ساخته شده باشه
نقل قول:با عقل که جور در نمیادنقل قول:
لابد باید این لباسها از جنس مخصوصی باشه تا وقتی از دوربین آیفون بهش نگاه میکنی فیلترش کننه و نشونش نده .در ضمن حالا اگه بخواد لباسو نشون نده ، زیر لباسم نشون نمیده و آدم مثله یه سایه ی سیاه دیده میشه.این زیر لباسو چطوری طراحی میکنه پس؟
سلام دوستان
من بالاخره گوشیمو (iphone 4 , 16 GB) دریافت کردم و واقعا وقتی ازش استفاده میکنی متوجه میشی چقدر عالیه :8:
ظاهرا تلفن من ios نسخه 4.2.1 روش نصبه .
بهترین ورژنی که در حال حاضر هست چیه ؟ دیدم ظاهرا دوستان 4.3.4 را هم لطف کردن و گذاشتن .
اگر امکان داره من را برای پیدا کردن آموزش و نحوه آنلاک و جیلبریک و هر آموزش دیگه که فکر میکنید لازم و مفید هست راهنمایی کنید چون خوشبختانه دوستان انقدر فعال هستند و انقدر مطالب زیاده که پیدا کردن چیزایی که میخوای خیلی وقت میگیره .
پیشاپیش ممنون از دوستانی که کمک میکنن :11:
دوست عزیز اگر آنلاک فکتوری باشه گوشیتون میتونین تا فریمور 4.3.3 به راحتی جیل کنید...:20:نقل قول:
برا جیل 4.2.1 میتونین از برنامهgreenpoison استفاده کنین....:10:
فقط مطئن نیستم بتونی به 4.3.3 آپگرید کنی فک کنم SHSH میخواد البته باز میگم اینو مطمئن نیستم:13:
در صورتی که آنلاک فکتوری باشه گوشیتون احتیاج یه آنلاک کردن نیستنقل قول:
آموزش و نحوه آنلاک
4.3.3 هست دوست من:31:نقل قول:
بهترین ورژنی که در حال حاضر هست چیه ؟
[
دوستان من جواب این سوال خیلییی برام مهمه
ببینید من با برنامه iprotect همه برنامه م هام رو قفل کردم همش قفل شد به جز phone یعنی دقیقا همون جایی که شماره میگیریو و رسیو و میس کال هام اونجاست خوب تا اینجا مشکلی نیست
من نمیخوام کانتکت هام دیده بشه
در قسمت فون علاوه بر گرفتن شماره کانتکت ها رو نشون میده و تنها برنامه ای هم که قفل نمیشه همین فون هست
من تمام اطلاعاتم از قبیل ایمیل و لفن هام واسم مهمه و نمیخوام دیده بشه راهی داره که فون قفل بشه یا کانتکتها در فون دیده نشه
خیلی مهم[/QUOTE]
??????????????????????/
نقل قول:
دوست عزيز مباركتون باشه :40:
الان فقط ميتونيد به 4.3.4 آپديت كنيد و چون اين فريمور ديروز عرضه شده هنوز جيلبريك براش نيومده :13: فعلا به فكر آپديت نباشيد :46:
نقل قول:
اين برنامه كاملا فيك هست ! به طوري كه اول ميپرسه طرف مرد هست يا زن :31: بعد يك بدن نشون ميده :46: فقط نكته جالبش اينه سر طرف مقابل رو قشنگ بر روي بدن فيكس ميكنه :46:
بله خوب فکر نکنم کسی توقع چیزه دیگه داشته باشه البته به غیر از اون ویدیو های فضایی
سلام به دوستان گل آیفونی :11:
اگه میشه برای کمک به من برا خرید آیفون به این تاپیک بیاید ، مرسی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6267264#post6267264
دوستان با توجه به تجریبات دوستان و تاپیک نزدیک به 300 صفحه ای اگه میشه به تو خلاصه و کامل تمام محاسن خاص و معایب گوشی رو برا من ذکر کنید چون قصد خرید دارم بین آیفون و گالاکسی
الان قیمت دقیقش چنده ؟
در هنگام خرید به چه نکاتی توجه کنیم ؟!
و کلا هر نکته قبل از خرید رو که باید بدونیم رو ممنون میشم دوستان بگن
دوستان من به مساله جالبی برخورد کردم
در گوشی iphone 4 من که تازه دستم رسیده مقدار usage دستگاه را 364,098h نشون میده و به یک فروشنده که نشون دادم برق از سرش پرید :31:
این طبیعیه یا ایراده ؟
در ضمن آیا برای آنلاک کردن iphone 4 که با AT&T کار میکرده حتما باید از Gavy sim یا یک همچین چیزی استفاده کرد ؟ امروز در پایتخت قیمت آن را بین 46 تا 52 تومن میگفتن .
ممنون میشم راهنمایی کنید .
با سلامنقل قول:
در مورد مساله اول که همچین عددی نوشته خوب معلومه که غیر طبیعیه.
یعنی اینکه اون گوشی 364 هزار ساعت ازش استفاده شده؟
یه عکس از همون قسمت بذارید.. به احتمال زیاد یه باگ عجیب غریب هست.
اما در مورد مساله دوم که گفتید هم اون gavy sim رو حالا من نشنیدم که چیه و چیکار میکنه.
دوستان دیگه حتما کمکتون میکنن.
موفق باشید.
سلام دوستان
میخوام یک گوشی iphone4 بگیرم ولی شنیدم که قراره تا حدودا 2 ماه دیگه اپل iphone5 رو بده بیرون ایا راسته؟ اگر راسته که وایسم تا iphone5 بگیرم
این gavy sim کار انلاک گوشی رو انجام میدهروشهای دیگه هم هست مثل ultrasnow که فکرکنم بهتره و شما خودتون میتونید انجام بدید و اینکه هزینه مالی نداره
با سلامنقل قول:
به اگه بخواید وایسید که آیفون بعدی معرفی بشه باید کم کم یکسال وایسید تا هم به بازار ایران بیاد هم قیمتش متعادل شه تا بتونید بخرید.
اینطوری که نیست فردا معرفی شه و پس فردا و بیاد با قیمت 800 تومن هم فروخته بشه.
پس بهتره همین آیفون 4 رو بخرید و منتظر آیفون بعدی نباشید.
موفق باشید.
نقل قول:
سلام ...
معرفی آیفون نسل بعد فعلاً معلوم نیست کی هست ! در حد شایعه هست همه چیز !
اما امکانش هست که همراه با iOS 5 توی پاییز امسال معرفی بشه ( يعني همون ٢ ماه ديگه )
تازه وقتی هم که نسل بعدی معرفی بشه و تا به بازار ایران بیاد طول میکشه ، همچنین قیمتش :21: : دی
شـــــاد بـــاشــید ! :40:
سلام
به دوستان عزیز
من چند وقتی هست با فروم شما رو می خونم. اینقدر جالب بود که تصمیم گرفتم برم آیفون بگیرم و تو بحثاتون شرکت کنم. دیشب آیفونم رو گرفتم. خداییش حق داشتین! واقعاً محشره.
فقط همون قدر که خوبه پیچیده ام هست. هر کاری می کنم ازش سر در نمی یارم. تو آموزش ها هو که می رم از اصطلاحاتششون چیزی نمی فهمم. اگه ممکنه کمکم کنید تا بتونم ازش لذت ببرم.
ممنون
editedنقل قول:
خب یک سوال : الان کدام نسخه های IOS انلاک میشن؟
چون دارن یه ایفون لاک برام میارن.
سوتيو :31:
اصلا حواسم نبود ...:31:
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
به نظر شما iphone 4 با ورژن 4.2.1 را هم میتوان با utrasnow آنلاک کرد ؟
در ضمن بیس باند من 03.10.01 هست .
اگر لینک آموزش ازش دارید لطف کنید و برایم بگذارید ممنون میشوم .
آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
بله درسته،نقل قول:
ببین دوست عزیز،
باید اول بری 1 برنامه رو دانلود کنی،
مثلا برو opera mini رو دانلود کن،
قبل از اینکه بخواد دان کنه ،
ازت یووزر میخاد که اوونجا کریت کنی میبینی که none هم داری ..
این اطلاعات رو وارد کن تا دیگه مشکلی هم نداشته باشی,
اسم فامیل رو عوض کن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی :دیکد:http://www.up.--------.com/images/xs6jx80ukx47k346kqbr.jpg
.
در ضمن 1دونه پست کافیه :)
دوستان کسی خبر از آنلاک نرم افزاری برای iphone 4 با بیس باند 03.10.01 نداره ؟
سلام ، برنامه های که در apptrackr هستند همه پولی هستن و من هم کارت پی پال یا چیز دیگه برای پرداخت نداریم ... سایتی نیست که برنامه ها ذو با کرک ارائه کنه ؟
(ببخشید اگر سوال تکراری هست ولی منم تازه واردم دیگه :دی)
دوست عزيز اون قيمت مربوط به فروشگاه appstore هست برنامه هاي apptrackr همه كرك شده هست و پولي شما پرداخت نميكنين در ضمن اين سايت فقط لينك براي دانلود ميذاره از سرور خودش چيزي دانلود نميكنين.نقل قول:
دوستان امیدوارم جای درستی برای پرسیدن این سوال باشه
میخواستم بدونم خرید آیفون 4 کارکرده درسته؟
قیمت نو و کارکرده (بهترین قیمت) البته فک کنم بدون گارانتی چنده؟
سلام دوستان...
یه سوال خیلی خیلی فوری...
امروز یکی از دوستام iphone4 گرفت!
از من خواسته یه کم کمکش کنم...میگم کلا بگم چکار هایی بکنه؟ به چه سایت هایی سر بزنه؟
کلی بگید چکار کنه؟ ممنون...
من خودم یکمی واردم...بگید خودم حلش میکنم...راستی جیلبریک کنه یا نه؟!
ممنون...
جیل بریک نکنه
یه vpn برا خودش جور کنه
یه اپل آی دی برا خودش درست کنه
یه آیتونز از سایت اپل دانلود کنه
هر چی هم میخواد بریزه تو ایفونش باید تو آیتونز اد کنه
دوست عزیز شما پول خرید اپ اوریج رو داری کسی مثل من که نداره :دی
اگه پول دارن که خوب گیفت کارت بخرن و اپ ها رو اوریج با وی P ان از اپ استور بخرن و نصب کنن اما اگه نمیخوان پول بدن کافیه با دستگاه برن به این سایت :
jailbreakme.com
و بعدش از سیدیا اینو دانلود کنن :
appsync os 4.0+
یه چنین چیزایی بود اسمش... بعد میتونن اپ کرک بریزن...
سلامنقل قول:
دوست عزیز شما پول خرید اپ اوریج رو داری کسی مثل من که نداره
جیگرم کسی که حدود ۱ ملیون میده واسه یه گوشی قطعا داره که ۷۰ ـ ۶۰ تومن بده و یه گیفت کارت ۵۰ دلاری بخره و راحت ، بیشتریا بالای این مبلغ رو واسه لوازم جانبی خرج میکنن مثل کیف و قاب و ...
شاید این حرفی که میزنم واسه همه ی کاربران ایپاد تاچ صدق نکنه ولی تقریبا واسه بالای ۹۵ درصد از کاربران ایفون ۴ و یا ایپد ۲ صدق میکنه و اگه واسه اون چند درصد هم درست نیست موضوع این هست که این کرک بازی رو زبل بودن خودشون میدونن و پول مفت نمیدیم و از این جریانها
راستی یه مثال :
مثل اینکه بی ام و بخری بعد بگی ۵ تومن ندارم رینگ خوب روش بندازم ، قاعدتا درصد بسیار بسیار بالایی از این افراد ( همون بالای ۹۵ که گفتم ) وقتی که دارن ۲۰۰ تا بدن واسه ماشین پس دیگه ۵ -۴ ملیون واسشون حکم شوخی رو داره
حرفتون درسته ، ولی واس کسایی که پول یه آیفون هم واسشون مثل یه شوخی میمونه :دی
من کسی رو میشناسم که به خاطر خرید آیفون ، 3ماه دو وعده غذا خورد :دی (این جانور در ترکیه می زید ، قوت قالب این جانور پی سی و موبایل است :دی) چنین کسی دیگه نمیتونه بیاد دوباره 50دلار هم گیفت کارت بخره... حالا با 50 دلار چند تا چیز میتونه بخره؟؟؟فقط 1/دهم گیفت کارت رو باید بالای گودریدر بده :دی
در حالی که من جیلبرکی ، مجانی اینو دان می کنم :دی
یا خیلی از امکانات ویژه ای که با جیلبرک میشه داشت...
بستگی به جیلبرک هم داره... من الان روی 5B2 هستم... و چند وقت پیش واقعا میخواستم برم یه گیفت کارت بخرم و گودریدر و ای وی پلیر و یکی دو تا بازی که خیلی دوستشون دارم رو بخرم چون واقعا جیلبرکش فاجعس...
ولی وقتی 4.2.1 بودم ، اون قدر این جیلبرک عالی بود که من توی این 3ماه و نیم حتی یک بار توی هیچ نرم افزاری فورس کلوز نداشتم... چیزی که از وقتی رفتم روی 5بتا2 کمتر شده که با باز کردن یک ویدیو توی ای وی پلیر بهش بر نخورم...
منم گفتم که ۵ درصدی هم .... مثل اون جانور ترک تبار :31:
من چجوری میتونم به دیگران بلوتوس کنم ؟ اسم برنامش چیه ؟
با نرم افزار celeste که البته خیلی خوب کار نمی کنه... البته روی فرمویر 4.2.1 بدون مشکله تقریبا (بازم بگیر نگیر داشت)...
برای Vپی N رایگان جایی سراغ ندارین ؟
لینک دانلود برنامه رو ندارین من نمیتونم از گوشی دانلود کنم ...نقل قول:
با نرم افزار celeste که البته خیلی خوب کار نمی کنه... البته روی فرمویر 4.2.1 بدون مشکله تقریبا (بازم بگیر نگیر داشت)...
باید از Cydia بگیرین که تنها راه استفاده از پکیج هاش از طریق کامپیوتر نرم افزار Cyder هست...
وی P ان رایگان هم استفاده نکردنش به نظر من بهتر از استفادشه :دی شما 3 تومن در ماه میدین و دیگه تو کل یه ماه بدون قطعی و با سرعت بالا رو وی پی انین... البته من واسه ی یک ماه پول دادم الان نزدیکه 3 ماهه تمدید نکردم و هنوز هم وصله :|
جواب سوال صفحه قبل ما رو ندادینا...;)
ای بابا :41:!! من فقط میخوام کمتر از 5 دقیقه روزی یک بار بیام تو فیس بو-/ : ..';.-ک و برم !! چرا باید ماهی 3 هزار تومان پول بدم مگر مشکل این وی پی ان های مجانی چیه ؟
وی P ان بهتر ، زندگی آسان تر :دی
وی P انای مجانی مدام دیسکانکت میشن و سرعت فاجعه ای دارن... اینترنت ایران هم کم کم بدون وی P ان داره بی مصرف میشه... توی گوگل ایمیجز یه چیزی سرچ کنین 10/9ــم عکس ها هیتلره :دی
شما opera miniرو بریز تو iphonet همجا برو باهاش از جمله face .نقل قول: