سلام
من تو سایتش دیدم آپدیت 1.7 هم برایش آمده لطفا تمام آپدیتها به همراه لینک مستقیم آنها را قرار دهید من هر چقدر تو نت گشتم پیدا نکردم
با تشکر
Printable View
سلام
من تو سایتش دیدم آپدیت 1.7 هم برایش آمده لطفا تمام آپدیتها به همراه لینک مستقیم آنها را قرار دهید من هر چقدر تو نت گشتم پیدا نکردم
با تشکر
میشه یه نفر لینک آپدیت 4 رو بزاره لینک قبلی کار نمیکنه
فرق این آپدیتها در چیه؟
مثلا فرق آپدیت 4 با 5 یا با 6 در چیه؟
اقا من zombies رو که میزنم میگه باید به اینترنت وصل باشی کرکی چیزی می خواد؟ این همون زامبیه که بعد از تموم شدن بازی و تو COD:WAW بود؟
نقل قول:
دانلود آپدیت های جدید بازی Call Of Duty : Black Ops Update 5 & 6
توضیحات: ابتدا حتما مطمئن شوید که آنتی ویروس شما غیر فعال می باشد. سپس فایل دانلودی خود را اکسترکت نموده و به نصب فایل اجرایی Call.of.Duty.Black.Ops.Update.5.and.6 بپردازید. پس از اتمام نصب ، به محل نصب بازی رفته و تمامی فایل های موجود در پوشه SKIDROW را در اینجا کپی نموده و جایگزین (Replace) نمایید. سپس به اجرای بازی بپردازید و آنتی ویروس خود را فعال نمایید.منبع :کد:http://dl.----------.com/Game/Patch/CofD%20Black%20Ops%205&6%20(www.----------.com).rar
کد:www.----------.com
این فیلمی که اخرش نشون میده که میسون توی فیلم هست واقعیه؟یعنی ترور کندی توسط فردی بنام میسون صورت گرفته؟
کسی نیست جواب من را هم بدهد
این اپدیت ها تغییرات جدیدی را در بازی ایجاد می کند که از جمله آن ها : بهبود کارایی و بازدهی CPU شما در هنگام بازی ، بهینه سازی هماهنگی بخش زامبی بازی ، برطرف سازی برخی مشکلات در نقشه های بازی ، جلوگیری از ایستادن غیر منتظره بازی ، رفع عیب رادار بازی ، اضافه کردن ۱۲ بازیکن جدید به لیست بازیکنان و … .نقل قول:
شاید اینطور باشه مشخص نیست اما من اینطور فکر نمی کنمنقل قول:
بالاخره با این همه امکانات میشه چنین فیلمی رو درست کرد
دوست عزیز اینو بخون:نقل قول:
History Mystery
تاریخ مرموز
Have a history teacher explain this ----- if they can.
از یک استاد تاریخ بخواهید این حقایق را شرح دهد....اگر بتواند
Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846.
John F. Kennedy was elected to Congress in 1946.
آبراهام لینکلن در سال 1846 به سنا را یافت
جان. اف. کندی در سال1946 به سنا راه یافت
Abraham Lincoln was elected President in 1860.
John F. Kennedy was elected President in 1960.
آبراهام لینکن در سال 1860به ریاست جمهوری انتخابشد
جان. اف. کندی در سال 1960 به ریاست جمهوری انتخاب شد
Both were particularly concerned with civil rights.
Both wives lost their children while living in the White House.
هر دو توجه خاص به حقوق بشر داشتند.
همسر هر دو در زمان زندگی در کاخ سفید فرزندشان راازدست دادند
Both Presidents were shot on a Friday.
Both Presidents were shot in the head
هر دو رئیس جمهور در روز جمعه ترور شدند
تیر به سر هر دو رئیس جمهور اصابت کرد
Now it gets really weird.
حالاواقعاً حیرت آور می شود
Lincoln 's secretary was named Kennedy.
Kennedy's Secretary was named Lincoln .
اسم منشی لینکلن کندی بود
اسم منشی کندی لینکلن بود
Both were assassinated by Southerners.
Both were succeeded by Southerners named Johnson.
هر دو توسط جنوبی ها ترور شدند
جانشین هر دو یک جنوبی به نام جانسون بودند
Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808.
Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was born in 1908.
اندرو جانسون که جانشین لینکلن شد در سال 1808 به دنیا آمده بود
لیندن جانسون که جانشین کندی شد در سال 1908 به دنیا آمده بود
John Wilkes Booth, who assassinated Lincoln, was born in 1839.
جان ویلکس بوتس که لینکلن را ترور کرد متولد 1839 بود
Lee Harvey Oswald, who assassinated Kennedy, was born in
1939.
لی هاروی اسوالد که کندی را ترور کرد متولد 1939 بود
Both assassins were known by their three names.
Both names are composed of fifteen letters.
هر دو تروریست دارای نام سه کلمه ای بودند
نام هر دو از 15 کلمه تشکیل شده بود
Now hang on to your seat.
حالا محکم روی صندلی بنشینید
Lincoln was shot at the theater named 'Ford'.
Kennedy was shot in a car called
' Lincoln ' made by 'Ford'.
لینکلن در تآتری به نام فورد ترور شد
کندیدر اتومبیلی به نام لینکلن ساخت کارخانه فورد ترورشد
Lincoln was shot in a theater and his assassin ran and hid in a warehouse.
لینکلن در تآتر ترور شد و قاتلفرار کرد و در یکانبار مخفی شد
Kennedy was shot from a warehouse and his assassin ran and hid in a theater.
کندی از داخل یک انبار ترور شد و قاتل فرار کرد و در یک انبار مخفی شد
Booth and Oswald were assassinated before their trials.
هر دو تروریست قبل از محاکمه ترور شدند
این اخرش زامبی از کجا اومدن چه ربطی به بازی داشت این زامبی ها رو که میکشیم تیر تموم شد چیکار کنیم؟
کسی رمز بازی رو داره؟
وقتی بازی تموم میشه ی مرحله هست ی سری آدم میاد که مریض هستند و باید بکشی اون مرحله چیه؟
باید چکار کرد؟
وقتی تیرتون داره تموم میشه برید به سمت همون دیواری که اسلحه رو ازش برداشتید و این بار که روی اسلحه کلیک کنید بهتون فشنگ میدهنقل قول:
این زامبیاش انقد وحشیانه حمله میکنن که من با ترینرم از پسشون بر نمیام اخرش بازی قاطی میکنه میاد بیرون
zombi ها مزخرفه !!
من که اصلا خوشم نی مد !!! :13:
جناب کاربر SPiffy در راستای نوشتار شما اینو نشون می ده که قتل این دو رهبر کاملا ساخته پرداخته شده بود و اینکه خیلی بعد مشخص شد قتل کندی توسط خود سیا بوده .الته بعضی ها میگن توسط موسادعلتش این بود که هر دوشون جهان رو به سمت صلح جهانی و در مورد کندی استفاده کمتر امریکا از زور واسلحه بوده واین یعنی از ورشکسته شدن کمپانی ها اسلحه سازی امریکا و حمایت کمتر از اسرائیل
من هر چی سرچ میکنم این صحفه انلاین بازی کردن این بازی رو پیدا نمیکنم؟کسی میدونه چجوری میشه اینو انلاین بازی کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم این مشکل رو دارم ... اما باز تکون نمیخوره
ویرایش: با نصب اپدیت درست شد ....
اینو دانلود و نصب کن درست میشهنقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3
بفرمایید اینم ترینر برو زامبی ها رو بترکون:31:نقل قول:
کد:http://www.pardisgame.net/images/editorupload/Call_of_Duty_Black_Ops_v1.0_PLUS_7_TRAINER.rar
سلام
کرکی چیزی نیست که بشه زامبی هارو اجرا کرد
یه بار هم تا آخر رفتم زامبی ها اومد ولی اومدم بیرون رفتم دیگه نیومد..
یکی از بچه ها کرک گذاشته بود لینکش خراب بود..
منم دیگه دنبالشو نگرفتم
حالا اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشیم...
موقعی که هنوز هیچ آیکنی رو باز نکردی space بزن خودشو آزاد میکنه بعد یه چرخی تو اتاق بزن یه کامپیوتر پیدا می کنی واردش شو و اینو وارد کننقل قول:
3ARC Unlock
3رو بزار قبل آنلاک بعد از کامپیوتر بیا بیرون وspace رو بزن وzombi رو انتخاب کن وحالشو ببر::21:
یکم دیر بازی کردم ولی تمومش کردم بدون هیچ مشکلی، خیلی بازی زیبایی بود فقط به نظرم هوش مصنوعی دشمنان پایین بود.
دوست عزیز شما DirectX 9 یا بالاتر رو نصب کنید باید درست بشه، این مشکل رو من هم داشتم.(البته بازی رو نصب کردم داخلش یک DirectX داشت همونو نصبیدم)نقل قول:
سلام دوست عزيز منم اين مشكلو دارم. شما چه اپديتي نصب كرديد؟نقل قول:
لينكشو ميزاريد . تشكر:10:
آقا این بازی چرا اینقدر دیر load میشه؟
مشکل از سیستم ماست یا اینکه از خود بازیه؟
سلام
این بازی کلا مرحله کوباش اینطوری گیر داره؟!
با گرافیک 9500 و رم 2 و سی پی یو 5300 روی دو تا سیستم این مرحله همش گیر داره و خیلی کنده
ولی توی سیستم دوستم که زودتر از من نصبش کرده و این مرحله رو رد کرده میگه درست میشه
این مشکل کُلیه؟!
مشکل افت فریم داره تو بعضی نسخه هانقل قول:
صفحات قبلی بچه ها یه پچ 70 مگی گذاشته بودن که مشکلو برطرف میکرد ولی الان در دسترسم نیست
سیستم لود بازی مشکل نداره احتمالا مشکل از سیستم شماست:20:نقل قول:
ممکنه از سیستم شما باشه !!نقل قول:
یا با نصب patch های جدید مشکلتون حل بشه !!
من تازه شروع كردن به بازي كردن و دقيقا همين مشكل رو دارمنقل قول:
تو همين مرحله كوبا بعضي قسمت ها رو خيلي كند لود ميكنه
اميدوارم مراحل بعدي بهتر بشه
ولی به نظرم موتور بازی هم زیاد برای اجرا روی pc مناسب نیست . فکر کنم می تونستند بهتر بسازنش!
آخه سیستم من هم ضعیف نیست و بازی های با گرافیک شبیه به این رو راحت لود میکنه.
دوستان من اینحا بازی گیر کردم، بایستی که یکی از دوستاش درو با پا باز کنه اما نمیکنه، چند بار عقب جلو رفتم، چند بارم رستارست کردم بازی رو دوباره رفتم نشد! دیشب update 5,6 رو ریختم، بازم نشد
عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:28 PM ----------
یه موشک هم بقلمه، مرحله 8هستش فک کنم، نوشته assault the german base and find steiner
دوستان یه تک پست بود که مشکلات بازی همراه با راه حل هاش اگه ممکنه ادرس اونو بدید به مشکل سیاه شدن صفحه برخوردم
بذارید دقیقتر بگم یه جایی هست پشتیبانیه هوایی با بی سیم باید بگیری بعدش که امد و قلع قم کم همه را با یکی از همراهات یک درب را دارن هل میدن به من میگند بیا هل بده وقتی که هل دادم محیط بازی کلا مشکی میشه و لی اون نشانگز زرد و اینکه چند متر باید بری هست کسی میتو نه کمک من کنه
دوستان در Call of Duty: Black Opsمیخوام کرکش رو نصب کنم این میاد
this application has failed to start because steam_api.dll was not found.re-installing the application may fix this problem
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
دوستم اینو نصب کرده کلا من اکثر بازیهایی که نصب میکنم کرکشون باز نمیشه مشکل سیستم من چیه؟
کمک
این سیاه شدن صفحه من و کشت.اونجایی که دو نفری در رو هل میدن بعد از باز شدن در صفحه سیاه میشه. در ضمن مرحله رو چند بار رستارت کردم ولی بازم صفحه سیاه میشه.
سلام منم دقیقا همین مشکل رو دارم. تو بازیcall of diuty black ops در مرحله شماره 6 به نام the defector گیر افتادم تو این مرحله بعد از سقوط هلی کوپتر و وارد شدن به ساختمان یه جنگ داخل ساختمان و بعدش داخل شهر که بعد از فرمان دادن به هلیکوپتر از طریق رادیو برای از بین برد targetهای داخل شهر و تانک یه قسمت که به اون یارو کمک میکنم تا درو باز کنه که ماشین منفجر میشه کل صفحه سیاه میشه فقط یه نقطه تو صفحه میبینی که فاصله رو بهت نشون میده من این مرحله رو تاجایی میرم که این کلمه نوشته شده plant c4من اینجا گیر کردم نه نقشه دارم نه چیزی تو این تاریکی مطلق کمکم کنه کی میتونه به من کمک کنه من چه طور این مرحله رو رد کنم
دوست عزیز شما باید کرک بازی رو کپی کنی و بریزی داخل پوشه ی بازی نیازی نیست اونو اجرا کنی در واقع نباید اجرا کنی باید تو محل نصب بازی بریزیش.نقل قول:
سلام به دوستان
من الان تو اون قسمتی هستم که مربوط به ویتنام هست
یکم که اون مرحله رو بری جلو یه نفر از بالا میفته رو سرت و باید تند تند enter زد ولی من هر چی میزنم هیچ اثری نداره ؟؟؟!!!
چطوریاست ؟
سلام.نقل قول:
این بازی Quick Time Event با Enter نداره! احتمالا E هست یا V ... (یادم رفته چون کمی قدیمی شده)
من جای دکمه هارو عوض کردمنقل قول:
پیغام میده که reapedly press enter or F for fight back