نقل قول:
ما سر آخر نفهمیدیم که تاریخ انتشار این بازی به ایران چند میشه !!!!!!!!!
به احتمال زیاد همین حوالی ها بشه.:40:
Printable View
نقل قول:
واقعاً حرف های امين رو بايد با آب طلا نوشت ، بقيه ياد بگيرن ، قابل توجه اونايي که فک ميکنن من به فيفا روی آوردم بايد بگم من هر بازی ای که بهتر باشه رو انتخاب ميکنم که تو اين چند سال fifa بهتر بوده و هميشه هم گفتم که واقعاً ميخوام هم pes هم fifa بسيار قدرتمند باشن چون اين وسط من و شما سود ميکنيم و لذت ميبريم وقتی بچه هايي مثل حسين ، بهزاد ، آرمين (امين 2010)، شهروز ، محمود و خيلی های ديگه که اسمشون رو درست نميدونم رو ميبينم که اينجور با منطق نظر ميدن لذت ميبرم
کی میگه 27 مهر ؟تو سایت خود بازی زده 8octobr یعنی 15 مهر:20:
فعلا زیاد تاریخ دقیقی نیومده !!!نقل قول:
30 سپتمبر می گن که میشه 7 روز دیگه . 8 اکتبر هم میگن که میشه 15 روز دیگه !!! TBA هم میگن که یعنی نامعلوم !!!هر سایتی برا خودش یچیزی زده اما احتمالا بازی قبل از 8 سپتمبر تو ایرانه
تاریخ انتشار از EU میشه 30 سپتامبر از UK میشه 8 اکتبر
Release date(s) Europe September 30, 2010
United Kingdom October 8, 2010
North America TBA
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Pro_Evolution_Soccer_2011
عزیز این که سایته معتبری در زمینه گیم نیست !!! کلا ویکی چرت زیاد مینویسه نود درصد اطلاعاتشم غلطه ( تنها خوبیش اینه فیل.تر نیست!!)نقل قول:
Release date(s) Europe September 30, 2010
United Kingdom October 8, 2010
North America TBA
خود کونامی تو تاریخ عرضه مونده !!! ویکی که دیگه جای خود دارد !!!دی: ولی مطمئنن این TBA بودنش زیاد به کار ما نمیاد !!! هر جای دنیا عرضه بشه ما دان می کنیم لذتشو میبریم !
+
حسین یه حرفی به من زد من متحول شدم !!! دی:
من همین جا از هر کی دلش شکست ناراحت شد بدش اومد و ... دلجویی کرده میگم جون مادرتون نظر تعصبی ندید که بعدن الکی بحث پیش نیاد دوستانم دلخور نشن .
کلا این بحث مقایسه بره برای بعد از عرضه بازی + نقد سایتای بزرگ که بشه دقیق تر در مورد دو بازی نظرداد ( فقط خواهشن دوستان سعی کنن که پستایی مثله زنده باد فیفا یا زنده باد PES نزنن که دو طرف ناراحت نشن )
+
حسین راست گفت این بازیا ارزش ندارن که بخوایم به خاطرش با هم دیگه بحث کنیم ، بحثم می کنیم سیاسی باشه که همه بن شیم !!دی:
looooooooooooooool عجب نقدی !!!!! خب دارندگی و برازندگی !!!!! سی باس هم پول داره،بده لیسانس کنه! پول داشتنم جدیدا شده عیب!؟ والللللا !!!! :5:نقل قول:
یه چیزی که برام خیلی عجیب و غریبه و مثل سوهان،قشر خاکستری مغزمو میسابه اینه که یکی از شعار های pes ، اینه : Engineered For Freedom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جدا این جمله رو دیدم،خواستم با سر برم تو مانیتور !!!!! آزادی عمل شد شکلات بازی کردن یا با کلاه آفتابی گل زدن یا کدو تنبل تو کله کردن ؟!
آقا مگه 8 اکتبر نیست؟؟؟؟نقل قول:
این که میشه 2 هفته دیگه..!!!!!!!!
آی خدا این چند روز رو چطور تحمل کنم خودت بهم صبر بده:2:
داش امین،این مسئله چه ربطی به بحث داشت ؟! مگه شما منو میشناسی !؟ :31:نقل قول:
شهروز جان دندانپزشکی می خونن !!!دی:
یحتمل پروفایل رو دیدی : دی
چند صفحه عقب تر یکی گفته بود با سانتر کردن راحت میشه گل زد.لطفا یکی یه کمکی بکنه تا منم یاد بگیرم با سانتر گل بزنم.یه سواال دیگه داشتم؟؟؟بیشتر وقت هایی که میرم تو محوطه روم خطا میشهو پنالتی.برای شما هم این اتفاق می افته؟
اگه این جوری باشه باید قید بازی با com رو زد؟(اعصاب خورد کنه).
یه نکته ی منفی دیگه درباره ی خوشحالی ها که خیلی ضایست.این تو نسخه اصلی برطرف میشه؟
واینکه یه پچ کم حجم تر نیست برای این بازی.که فقط 1 یا 2 تیم دیگه رو اضافه کنه؟(real madrid)
نیازی به دیدن پروفایل شما نیست از نام کاربریتون معلومهنقل قول:
Dr = دکتر
دکتر داریم هوراااااااااااااااااااااا اا
:31:
ببین امین گل گلاب قربونت برم که اینقدر خوب و منطقی جواب آدمو میدی:31::10:منکنه نمیگم بحث نکنید من میگم بحث کردین و به نتیجه نرسیدین خب شما کوتاه بیا و ادامه نده که تاپیک منحرف بشه و اوناهم نتونن بیان بگن نمیدونم دنیا PES و از اینجور حرفا:41: خلاصه که همین من بهت بگم که اینجا تاپیکیه که همه میتونن آزادانه بیانو برن نمیگم که نیا چون مال من و ارث بابام نیست:31: ولی بازم میگم اگر میتونی صبر کن:11: تا PES & فیفا که اومدن، خوب که دوستان بازی کردن و مشکلات و نکات مثبت این دوتا رو دریافتن اونوقته که بحث رو راه بنندازی نه الان که هنوز خیلیا فیفارو به صورت نکست جن بازی نکردن و هنوز تو کف گیم پلیه جدید PES هستن ، همین قربانت آرمین :11::40:نقل قول:
ببین UP-Snake (شرمنده اسم مبارکتونو نمیدونم:11:) منکه نگفتم شما همینجوری برداشتی رفتی الکی و از روی تعصب FIFA بازی میکنی گفتم که شما نکات مثبتشو دیدی که رفتی اونو انتخاب کردی چون بگفته خودت بدنبال بازی خوب وکاملی درضمن همینایی که گفتی مث آرمین حسین و حتی خودت که تا پارسال تا پاسی از شب( منکه یادم نمیره آخه تازه اومده بودم) تو تاپیک ساکر 10 بیدار بودیم و دیدیم که چه نسخه آفت زده وناقصی رو دادن بیرون برو بکس کونامی و همه ازجمله خودم وشمارو نا امید کردن و باعث شد که خیلی از فنهاش بدلیل ضعفش تا اطلاع ثانوی که همون اومدن یه پس درست درمونه برن فیفا بازی کنن همین و من قصد توهین نداشتم:11:نقل قول:
آره منم بازی کردم متوجه شدم که سانتر کردن نسبت به بقیه تاکتیک ها مثل شوت و عمق و . . . بیشتر میشه صاحب موقعیت شد و گل زد . البته من زیاد با com بازی نکردم که بببینم تو محوطه زیاد خطا میکنن یا نه ولی فکر نکنم اینطوری باشه . درمورد خوشحالی هم قبول دارم و باید بگم که این همه انیمیشن که گفتن اضافه شده به بازی من که به شخصه زیاد این انیمیشن ها رو ندیدم و بعد از گل زدن هم انیمیشن ها تغییر خاصی نکرده امیدوارم تو نسخه اصلی تغییراتش محسوس باشه. فکر نکنم در حال حاضر پچی باشه که تیم رئال مادرید رو به تنهایی به بازی اضافه کنه .نقل قول:
شاد باشی :40:
سلام بر همگی
منم دموی pes رو بازی کردم چند روز پیش. واقعا که افتضاحی بیش نبود!!!
امسال دیگه فن های pes باید برن fifa بازی کنن. چه سالی بشه امسال!!!
نقل قول:
فقط خواهشن دوستان سعی کنن که پستایی مثله زنده باد فیفا یا زنده باد PES نزنن که دو طرف ناراحت نشن )
هنوز نیم ساعت نشده بود !!!نقل قول:
سلام بر همگی
منم دموی pes رو بازی کردم چند روز پیش. واقعا که افتضاحی بیش نبود!!!
امسال دیگه فن های pes باید برن fifa بازی کنن. چه سالی بشه امسال!!!
چه برای کنسول ها وچه برای pc فقط FIFA . :7:
آرمين جان من پوريا هستم عزيز حرفات کاملاً درسته کاملاً ، آفرين خوب يادته منم نگفتم شما توهين کردی عزيز من اصلاً روی صحبتم با شما نبود آره يکی از دليل هايي که باعث شد ما به سمت تست فيفا بريم هم همين بود ، موفق باشینقل قول:
:40:
سلام به همه ی دوستان عزیز
سایت Prorevo بخش BAL را به صورت کلی مورد بررسی قرار داده و به همراه اون تعداد زیادی عکس از این بخش قرار داده که میتونید از لینک زیر ببینید...
لینک ترجمه شده به انگلیسی...
لینک اصلی به زبان آلمانی...کد:http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.prorevo.de%2Fblog%2F2010%2Fder-werde-zur-legende-modus-in-pes2011%2F
منبع : Prorevoکد:http://www.prorevo.de/blog/2010/der-werde-zur-legende-modus-in-pes2011/
نه بابا منظور دوستمون از احساس خطر این بود که شما فیفایی ها عذاب وجدان دارین که از بازی فوق العاده مزخرف فیفا حمایت میکنین وگرنه شمارو چه به سرمایه گذاری اونم کلان.:27:نقل قول:
تازه اینم که PESبازها گفتن فیفا بهتره واسه این بوده که1-دهن شما هارو ببندن2-وقتشونو الکی با فیفایی ها هدر ندن برن از دمو لذت ببرن تا اصلش بیاد.:31:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
باعرض معذرت باید بگم اگه ناراحتی,به تو ربطی نداره:31:نقل قول:
با دیدن فیلم پنالتی هم زیاد نمیشه خوب پنالتی زد . :41:
قسمت مستر لیگشم بزار . دمت گرمنقل قول:
سایت Prorevo بخش BAL را به صورت کلی مورد بررسی قرار داده و به همراه اون تعداد زیادی عکس از این بخش قرار داده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سایت VIDEOgamesZONE آمار عددی مربوط به توانایی بازیکنان تیم های منچستر یونایتد، چلسی و اینتر را قرار داده که برای دیدن عکس ها میتونید به لینک زیر برید...
منبع : VGZ به نقل از Prorevoکد:http://www.videogameszone.de/Pro-Evolution-Soccer-2011-PS3-234159/News/PES-2011-Alle-Spieler-und-Werte-von-Manchester-United-Chelsea-und-Inter-Mailand-775662/galerie/1437197/
:38:دوست عزیز این چیزی که شما گفتین هیچ جوابی نداره چون همه میدونن چپه گفتی و یک چیزه دیگه که اینم همه میدونن این چیزارو که شماها میگین(مثلا همین که گفتی خنده و سرگرمی)واسه اینه که پیش ساکری ها شرمنده نشین و کم نیارین ما هم قبول می کنیم که سر خورده نشین.:31:نقل قول:
آقا ما کم اوردیم دیگه از این بحثا نکنین تا بازی بیاد. شمام فیفا بازی نکن یه وقت شرمنده میشی :27:نقل قول:
والا من هم فیفا باز بودم هم الان پی ای اس باز ،اینو بدون تعصب می گم که این دموی که من بازی کردم یک افتضاح بیشتر نبود وقتی pes 06 رفت کنار و 07 امد خیلی ها مثل من نتونستن باهاش کنار بیان اما تو 09 و 2010 راحت میشد سبک بازیشو ادم عوض کنه و بیاد سراغ این عناوین اما این یکی گیم پلیش افتضاحه،دوربینش دقیقا ادمو یاد فیفا می ندازه طراحی منو هاش حرفی واسه گفتن نداره به غیر سردرگمی کاربر اضافه کردن قابلیت های بی مورد که ادمو یاده فیفا منیجر می ندازه
از نظر من اگه نسخه ی اصلی بازی همین باشه بهتره 2010 رو بازی کنیم
هوز فیفا رو امتحان نکردم تا در مورد اون نظر بدم
نقل قول:
نه بابا منظور دوستمون از احساس خطر این بود که شما فیفایی ها عذاب وجدان دارین که از بازی فوق العاده مزخرف فیفا حمایت میکنین وگرنه شمارو چه به سرمایه گذاری اونم کلان.:27:
تازه اینم که PESبازها گفتن فیفا بهتره واسه این بوده که1-دهن شما هارو ببندن2-وقتشونو الکی با فیفایی ها هدر ندن برن از دمو لذت ببرن تا اصلش بیاد.:31:
نقل قول:
باعرض معذرت باید بگم اگه ناراحتی,به تو ربطی نداره:31:
خدا شفا بده:31:نقل قول:
:38:دوست عزیز این چیزی که شما گفتین هیچ جوابی نداره چون همه میدونن چپه گفتی و یک چیزه دیگه که اینم همه میدونن این چیزارو که شماها میگین(مثلا همین که گفتی خنده و سرگرمی)واسه اینه که پیش ساکری ها شرمنده نشین و کم نیارین ما هم قبول می کنیم که سر خورده نشین.:31:
من عذرخواهی کردم اگه ناراحت شدین خواستم با شوخی حقیقت رو بگمنقل قول:
این تاپیک شبیه مهد کودک می مونه .
فرقش اینه که ما سر دوچرخه هامون به هم میپریدیم شما سر 2 تا بازی .
تازه ما دوچرخه هامون واسه خودمون بود ولی ظاهرا این 2 تا بازی واسه کونامی و EA هستن .
پارسال میگفتن نسخه دمو از نسخه نهایی بهتر بوده امسال اگه دمو اینه وای بحال نسخه اصلی.یه سری نکات رو که الان یادمه عنوان میکنم:
طراحی ها و گرافیک نسخه 2010 که تحولی عظیم با خود داشت در 2011 اصلا پیشرفت نداشته که گاهی پسرفت هم داشته.
اجسامی که در فاصله بیشتری نصب به جسم اصلی که میبینیم هستن،با دید طبیعی تار دیده میشن که در نسخه قبلی با استفاده از بلار بطور زیبایی این موضوع طراحی شده بود و زیبایی خاصی رو به بازی و بخصوص در ریپلای ها داده بود ولی اینجا خیلی با اغراق کار شده بطوریکه یه حالت مصنوعی به بازیکنان میده.این نکته رو وقتی دوربین در حال حرکت هست و یا در ریپلای ها با نگاه کردن به بازیکنان دورتر کاملا میتونین ببینین.
طراحی چمن هم شاید خوب باشه اما کاملا به عنوان یه صفحه جدا از بازیکنان دیده میشه که همون حس سرخوردن بازیکنان رو به آدم میده.
قرار دادن آپشنهای فانتزی مانند شکلکها،توپها،تماشاچیان و مواردی از این دست در قسمت ادیت بازی طرحی غیر قابل هضم هست که بازی رو کاملا فانتزی میکنه.این درست که این موارد اختیاریست اما در بازی ای که اکثر طرفداران اون بدنبال طبیعی تر شدنش هستن اصلا جالب نیست!
با اینکه انیمیشنها بیشتر شده و برخی از اونها مثل پرتاپ اوت بخوبی در بازی دیده میشه اما هنوز خیلی از انیمیشنها هیچ تغییری نکرده.مانند ورود به زمین و مخصوصا صف آرایی تیمها که کلا شاید تنوع اونها به سه انیمیشن برسه.
صداگذاری هم با اینکه تغییر کمی داشته اما در بسیاری موارد با اتفاقات داخل زمین همخونی خوبی نداره.گزارشگر بازی هم که فعلا در دسترس نیست!
داوری یکطرفه 2010 دیگه دیده نمیشه اما ضعف دروازه بانان همچنان ادامه داره.
زاویه دوربین هم دیگه مثل سابق نیست.البته این نکته منفی بحساب نمیاد و بستگی به سلیقه گیمر داره.بنظر من که از یکنواختی دراومده.
مهمترین نکاتی که به عنوان نکات مثبت میتونم به اون اشاره کنم یکی کنترل بازیکن و پاس و ... هست که با انعطاف بیشتر و بهتری انجام میشه و دیگری طراحی بسیار زیبای منوهاست که بنظر من برجسته ترین نکته در دمو بود.
نکات مثبت و منفی دیگری هم دیده میشه که فعلا نباید روی اونها نظر داد تا نسخه نهایی کاملا تست بشه.
در آخر به عنوان کسی که چندین سال pes رو دنبال میکنم فقط امیدوارم که نسخه نهایی کاملا با این دموی ناامیدکننده متفاوت باشه!!
دوسته من خوشحالی بعد از گل کلا فقط یکی دو حالت داره اگر هر 1000 تا موشن رو توی دمو میزاشت دیگه حجمش 1 گیگ نمیشد کهنقل قول:
تا حدودی باهات موافقم چیزایی که من فهمیدم و امتحان کردم این بود که اصلا مهم نیست شوت رو چه مدت نگه میداری اگر مثلا 5 ثانیه شوت رو نگه داری باز زمینی میزنه وسط محل رفتن توپ رو باید با انالوگ خیلی با احتیات جهت بدی مشکلم اینه که وقتی پایین میدم بالا میره چپ میزنم چپ میره اما با ارتفاعش مشکل دارمنقل قول:
سلام به همه ی دوستان عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویدیو را سایت Prorevo از بخش ادیت بازی تهیه کرده...
منبع : Prorevoکد:http://www.youtube-nocookie.com/watch?v=vF3C_FZaoOY&feature=player_embedded
کسی می دونه ورژن اصلی بازی کی میاد !!!؟
tanQ
سلام.
کسی لینک دانلود دمو رو داره بزاره؟
244 صفحه تاپیکه ! هرچی میگردم نیس!
نقل قول:از سرور کنامی حجم 1.31 گیگکد:http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe
ممن که خیلی خوشم اومد . از اون 2010 مسخره بهتره . حد اقل میشه یکم مانور بدی دریبل کنی
فقط بدی نسخه دمو دوربینش هست که میچرخه .
راستی واسه دوربین و اینکه بشه دمو رو رد کرد پچی چیزی نیومده ؟
با سلام.نقل قول:
برای دوربین خیر
اما برای اجرا نشدن دمو شما وارد ستینگ بشین و تیک گزینه ی Disable Movie Playback رو بزنید.
موفق باشید.
Europe : 30 Septemberنقل قول:
United Kingdom : 8 October
دوستانی که میگن برای تعویض انیمیشنی نیست اینارو نگاه کنن
کد:http://s1.directupload.net/images/100923/lvszmu7g.jpg
چیزی که معلومه تو دمو همه انیمیشنا نبودکد:http://s7.directupload.net/images/100923/9xsyc3zf.jpg
به نظر میاد یشتر به جزئیات پرداخته و زیاد روی سبک بازیش کاری نکرده
چرا اینقدر هیکله بازیکن ها بد شده ؟ همه درازو لاغرن !!
به نظرم عیب اصلی pes دروازبانشه بقیه چیزا قابل تحمله
شاید در نسخه نهایی با اومدن دروازه بانهای دیگه معلوم بشه دروازه بانها چند مرده حلاجن