خدمتی دیگر از سری خدمتهای مزخرف ADSLزوری مخابرات ، با تغییرات شگرف! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پایینتر :18:
قیمت بالاتر
پینگ بالاتر
Printable View
خدمتی دیگر از سری خدمتهای مزخرف ADSLزوری مخابرات ، با تغییرات شگرف! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت پایینتر :18:
قیمت بالاتر
پینگ بالاتر
زنگ زدم پشتیبانی گفتم می خوام پورتم را خالی کنم گفت باشه چند لحظه صبر کنید بعد یکی دیگه برداشت مشخصات دادم گفت خط شما دیگه بر روی خطوط مخابرات رانژه نیست ...... !!!!!
من میرم مخابرات فسخ میکنم، میام سر فلکه، ایرانسل همونجاست، میگیرم، :13:نقل قول:
خوبه منم فردا دارم می رم مدارکی که تحویل دادم بگیرم از مخابرات پس سر فلکه میبینمت :31:نقل قول:
ولی با این کارش مخابرات ضرر می کنه چون خیلی از مشترکینش رو از دست میده ...
خاک بر سر اون رئیس مخابرات کنند و اون کسایی که تو این برنامه ریزی دست داشتند که واقعا گل کاشتند با این کارشون ... بعد هم میگن ما فقط به فکر مشترکین هستیم ...
---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
برای وایمکس فقط باید یه مودم بخری و یکی از تعرفه ها رو انتخاب کنی همین ؟ به همین سرعت راه اندازی میشه ؟
هروز یک برنامه، هرروز یک بازی جدید، فقط به فکر سود، کیفیت سرویس واسشون هیچ اهمیتی نداره، هر کاری میکنن، تا بیشتر سود کنن
باید بری داخل سایت wimax.irancell.ir ثبت نام کنید مودم مورد نظر انتخاب کنید نوع تعرفه و بعد پول واریز می کنید بعد اگه درخواست ها زیاد نباشه در عرض 2 روز مودم براتون میارند. به همین راحتینقل قول:
مزخرفترین سرویس adsl در ایران به زودی برای مشترکین مخابرات اصفهان،
منتظر باشید... بزودی خبرهای بدتری برایتان داریم،
با sms خبرهای بد رو بهتون میرسونیم
خبر خوب در مخابرات برای شما وجود ندارد، پس مطمئن باشید هر خبری باشه به ضرر شماست
با تشکر شرکت مخابرات استان اصفهان
adsl.tce.ir
من بی شبانه رایگان چیکار کنم
خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
روزانه رو زدن داغون کردن شبانه رایگانشون پیشکش
سلام
اگر دوستان توجه کنند تو قوانین جدید گفته
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
به اون کلمه شبانه روز توجه کنید!!!
یعنی دیگه شبانه ندارید !
حالا شبانه امشب رایگانه یا نه ؟
یعنی از امشب هم پریده ؟
میگه پس از رفع اختلال با 2030 تماس بگیرید یعنی دیگه اون پشتیبانی هم تعطیل و ما هم میشیم مثل بقیه ...
کاش میشد به صورت قانونی از مخابرات یه شکایت دسته جمعی بکنیم ... کاش
نه رفیق چون تو یوزر هنوز night free هست پس هنوز نپریده ولی چه فایده سرعت پایینه.16 تا 20 البته شایده شاید امشب یا تا 2 تا 3 روز دیگه درست میشه چون اینطوری که اینا میگن همه 128 میشنه پس یوزرهاشونم که زیاد شده انشالله که درست بشه :31:چون من بهارستانم و wimax تو بهارستان آنتن نمیده . بدبختی نمیزارن شرکتای دیگه رو فیبر نوری سرویس بده ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااهههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه:grrr::hmm::devil::evil2:نقل قول:
چیزی که در مورد هر بند به نظر من میاد :نقل قول:
1 - اینو خودشونم بخونن نمیفهمن یعنی چی ! اما با توجه به بندهای بعدی به نظر میاد شبانهء مفتی کلا حذف شد (چه بهتر ! با اون سرعت مضخرفش . ) شاید سرعت های متفاوت هم منظورشون باشه یعنی دیگه به همه فقط همون 128 رو بدهند .
2- یعنی دزدی . یعنی کلاهبرداری . یعنی کسی که مصرفش بالاس اگه خیلی حال داشته باشه باید یه نرم افزار مدیریت اینترنت نصب کنه و دم به دقیقه چک کنه ببینه چند بایت مصرف کرده که سر ماه یه قبض 50 تومنی نیاد در خونش . با سیستم قبلی اگه حجم خریداری شده تموم میشد میفهمیدی اما الان نه . هی دانلود میکنی و نمیفهمی . کسایی هم که اصلا تو باغ نیستن حالیشون نیست . کافیه یه بار به اون سقف 20 گیگ برسن ، همین کلی پول به حساب سپاه واریز میکنه . فکر کنید چند هزار نفر که اولین بارشونه از این سرویس استفاده میکنن همچین اشتباهی کنن . چه پول کلفتی حوالهء مخابرات میشه ...
3- با 350 تومن کاهش قیمت هر گیگ ، میخواد سر من مشتری شیره بماله تا حالیم نشه چه بلایی دارن سرم میارن . یعنی شعور من انسان ، بیشتر از 350 تومن نمی ارزه ...
4 - یعنی اگه در طول 2 ماه 1 کیلوبایت دانلود کنی ، همون 2 گیگ رو از جیبت کم میکنن ...
5 - اینم مسلما یه کلاهبرداری دیگس . شارژ میان دوره ای لابد قیمتش قد شارژ اولیهء سرویسه ! اینا جایی نمیخوابن که آب زیرش بره . و البته اگه مستاجری و هشتت گرو نهته ، باید بیشتر از اونی که خونه داره پرداخت میکنه ، پول بصُرفی ...
در کل کلاه گشادی دارن سرمون میزارن . لعنت به این شانس . نه ایرانسل محلهء ما رو ساپورن میکنه نه مبین نت . وگرنه یه لحظه هم از سرویس اینا استفاده نمیکردم . (همون مبین نتم انگار با اینا هم کاسه شده و رفته به حساب سپاه ... )
ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
تو همه جای دنیا دارند اینترنت رو ارزون تر و بهتر و با کیفیت تر میکنند
تو ایران دقیقا بر عکس
حیف یه ریال که بره تو جیب سپاه والله قسم حیف یک ریال که حساب این دزد های از خدا بی خبر ریخته بشه
در عرض یک روز همه چیز رو زیر و رو کردند .. اصلا کسی باورش می شد ؟
سلام دوستان من فردا صبح میرم مخابرات خرازی، اگر کسی دیگه هم میخواد بیاد یه ساعت بگه، سعی میکنیم با صحبت مشکل رو حل کنم، اگه نشد....
همونطور که یادتونه با پیگیریهای دوستان شبانه رایگان فعال شد، الان میخوان شبانه رو بردارن، در حالیکه سرویس هم نامحدود نیست!!
یعنی یه چیز عجیب غریبی میخوان از adsl درست کنن!
اونطوری که متوجه شدم، میخوان حجم بیشتری رو یکجا بدن، 20گیگ بدن (تازه به کسانی که خط و اشتراک همنام باشه) و شبانه رو بردارن، در حالیکه اگر کسی 60روز شبی 500مگ هم دریافت کنه میشه 30گیگ که با ماهی 3گیگ جمع بشه میشه 36گیگ در 2ماه، الان اینا میخوان 20گیگ بدن، برای شب وروز، الان پارس آنلاین شبها با 128اسمی یا 1مگ حقیقی اکثراً همه 1 تا 2گیگ دریافت دارن( پارس آنلاین ماهیانه 4 گیگ میده)
پس ، (2*4) + (30*2)*1= 68 گیگ یعنی یک کاربر پارس آنلاین با سرعت 128اسمی در طول 2ماه میتونه حدود 70 گیگ تبادل اطلاعات داشته باشه در حالیکه با سرویس جدید مخابرات که تمام کاربران رو پوشش میده شما در طول 2ماه میتونی 20گیگ تبادل داشته باشی، تازه هنوز هم قیمت مشخص نیست!
و 1مگ اسمی یا 2مگ حقیقی بعضاً تا 4گیگ و200مگ بعضی شبها دانلود دارن! در pars online (من چون خودم توی شهر دیگه پارس آنلاین رو تست کردم ،این شرکت رو مثال زدم شاید isp بهترش هم باشه)
دقیقتر اینکه سرعت رو پایین میارن، شبانه رو برمیدارن!پولش رو قبض میاد
در کل 20گیگ میدن، با سرعت 128اسمی یا 1مگ واقعی برای 2ماه=سوء استفاده از کاربران
سرعت کمتر اجباری (برای کسانی که قبلاً سرعت 1مگ اسمی داشتن)
ترافیک بسیار کمتر (نزدیک به 1/3) تازه براي متقاضياني كه مالك خط تلفن هستند
ترافیک 1/8 براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نیستند
زیاد خودتون ناراحت نکنید از همون اول هم داشتند دزدی می کردند از مون چه برسه حالا .....
باید همیشه محتاج یک چیزی بذارنمون تا صدامون در نیاد ....
nini bad ببخشید این سوال رو میپرسم، میخواستم ببین شما از کارکنان مخابرات نیستید؟ چون متوجه شدم از مجموع 200پستتون در این سایت 180تاش در این تاپیک هستن!
شما 1/5ماه پیش گفتین که wimax irancell گرفتید و راضی هم هستید، اما هنوز میاید اینجا نظر میدین
و این علت اعتراض ما هستش، وقتی که یک isp مارو مجبور به دریافت سرویس از خودش میکنه، پس باید سرویسی بده که مشتریان راضی باشند، اگر خط تلفنم در انحصار مخابرات نبود 1سال پیش، از جای دیگری adsl میگرفتم،نقل قول:
زیاد خودتون ناراحت نکنید از همون اول هم داشتند دزدی می کردند از مون چه برسه حالا باید همیشه محتاج یک چیزی باشیم بذارنمون تا صدامون در نیاد ....
داداش من
منم الان همه پست هام مال ای دی اس اله
چه ربطی داره که کی پست هاش مال کجاست
دوست عزیز من اگه کارکنان مخابرات بودم در هر صورت حمایت می کردم از مخابرات نه .....نقل قول:
بخاطره اینه که 180 پست من تو این تاپیک هست چون از وقتی مخابرات سرویس داد من گرفتم تا الان و از همون موقع اینجا بودم تا حالا ...
دلیل به داشتن ایرانسل باعث نمی شود که تاپیک دنبال نکنم. من هم فقط چون بخاطره پروژه دانشگاهیم مجبور شدم برم مخابرات دوباره خودم وارد این بحث کردم
یک نکته این که اینجا اروپا نیست که واسه هر سرویسی که به کاربر ها می دهند هر شخصی مامور کنند تا نظر سنجی کنه یا نظرات کاربر ها را دنبال کنه که رضایت کافی را دارند یا نه .
منم میام، اما فک نمیکنم بتونیم همدیگه رو ببینیم :13:نقل قول:
دوست عزیز شما این 20 گیگ رو با شبانه مقایسه نکن ...نقل قول:
اینا دارن میگن حداگثر سقفی که ما می تونیم در طول دو ماه استفاده کنیم 20 گیگ هست و بیشتر نمی تونیم استفاده کنیم و به ازای هر گیگ هم باید 2500 بودیم پس هیچ چیز رایگانی این وسط نیست و به ازای هر بایتی که مصرف می کنیم باید پول بدیم .اسم نامحدود هم نمیشه روش گذاشت چون نامحدود میگه تو هر چقدر خواستی مصرف کن و فقط یه مقداری به عنوان اشتراک ماهیانه پرداخت کن اما اینا دارن میگن آخر ماه باید هزینه پرداخت کنی که تک تک کیلوبایتی که مصرف شده هست رو بابتش پول بدی یعنی یه چیز عجیب و غریبی که من تا حالا ندیده بودم !
در ضمن با حرف چیزی درست بشو نیست و فکر نکنم به نتیجه برسیم ولی خب باید اعتراضمون رو اعلام کنیم ...
آخه این دیگه چه نوعشه؟؟؟!؟ توی کل ایران مخابراتها مثل مخابرات خراسان یا زنجان سرویس محدود میدن، با شبانه
یا سرویس نامحدود با سرعتهای مختلف،
با این حساب یعنی فقط زورگویی به کاربران! من الان مثلاً میخوام از صبانت adsl بگیرم، عجب گیری کردیم،
مسخره ها،
نامردم فردا یه چیزی درست حسابی بهشون نگم
اونوقت قیمت، 1کیلو دانلود چنده؟ به خدا اینا باید میوه فروش میشدن،
اینجا رو ببینید!:41:
با سلام خدمت مشترکین عزیزسرویس ADSL
ارائه سرویس با شرایط ویژه و کاملا استثناییپرداخت با قبض تلفن !شروع : 10/ 05/90
برای ثبت نام روی لینک زیر کلیک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
پس از ثبت نام وگرفتن کد رهگیری ، چند روز دیگر به قسمت رزرو مراجعه کنید.
امکان واگذاری در فاز اول فقط به مشترکین محترم شهر اصفهان می باشد.
اینترنت پرسرعت بدون نیاز به پرداخت هزینه اولیه - مخابرات اصفهان.:کد:http://www.tce.ir/?id=454
کد:http://217.219.5.9/scpluto/
ضرر واقعی یعنی همین دیگه ... اگه 128 اسمی بدند و تا 1 مگ سرعت داشته باشیم ماهی 10 گیگ می تونیم مصرف داشته باشیم و میشه معادل 25000 تومان یعنی پولی که قبلا ما بابت 1 مگ اسمی با محدودیت حجمی 3 گیگ و شبانه رایگان پرداخت می کردیم و تا شبی 2 گیگ ه مدانلود داشتیم، تازه 2000 تومان هم گرونتر و بدون هیچ گونه حجم رایگان ... حالا تازه برای ما خوبه که با دزدی های مخابرات اشنا هستیم اون بدبختی که میاد برای اولین بار اینترنت پر سرعت رو تجربه می کنه ذوق زده میشه و پشت سر هم دانلود میکنه و بعد می بینه که 50000 تومان آخر ماه براش هزینه برداشته! و این میشه یه سود هنگفت برای برادران و خواهران دزد مخابرات در اولین مرحله ...
تو رو خدا ببین شرایط ویژه به نظرشون چیه!!
پس الان 50تا isp هست مردم با کارت بانکی پرداخت میکنن خیلی سخته!! اتفاقاً راحتتره چون لازم نیست کلی پول رو یکجا بدی، قبض تلفن جدا ، adsl هم جدا، خدمات ویژه!نقل قول:
ارائه سرویس با شرایط ویژه و کاملا استثنایی
پرداخت با قبض تلفن !
تا 1-2روز دیگه تبدیل به گرانترین isp ایران میشه
عجب مصیبتی شد
من احساس خوبی نسبت به این کارشون ندارم!
شبانه رایگان پکید؟!
دوست عزیز احساس خوبی نداری ؟ حالا بیا و داشته باش :31:
همه چی پکید و نابود شد داداش من ...
آی رفیق خوب گفتی هاااااای اساسی دارن مملک رو داغون می کنند میره بعد هم میگن کم مصرف کنید تا آیندگان بدبخت نشن یکی نیست به اینا بگه آیندگان همین حالاشم بدختن چه برسه به بعد خدایا یعنی میشه.......................................... .....................................:27::27::27:: 27::27::40:نقل قول:
---------- Post added at 02:20 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
دوستان با عرض تهنیت و تاسف بسیار نابود شدن اینترنت مخابرات را به شما و خوده خاک تو سرم وهمه کسانی که بعدا بدبخت میشن تسلیت می گویم و انشالله که شرکت های دیگر به این بدبختی مبتلا نشوند الهی آمین
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
خوب رفقا کجا بودیم یکی بود یکی نبود یه مشت مردم بدبخته فلک زده بودند که هر کی از هر جا می رسید تو پاچشون می کرد..........................
نقل قول:
رفیق تو ایران که چه بگم تو آمریکا اروپا هم ارزونی رو لولو برد آمریکا درسته اینترنت 9 مگ و 8مگ استاندارد خونگیشه. ولی بابت هر گیگ تو سایت AT&T باید 8دلار پول بسرفی. ولی خوب ایرانه و تحریماش.
تازه اولاشه تلفات واسه وسطاشه
نزارن مفت خوریاشون تموم شه:33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::33::2 5::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25: :25::25::25::25::25::25::25::25:
من که فردا میرم مخابرات، هر کی میتونه بیاد اگه الآن اعتراض نکنیم پررو میشن و فردا یه بلای دیگه سرمون میارن
از کی قراره شبانه رو بردارن؟!
من این اساماسِ امروزشون رو نخوندم دیروز تازه الان داشتم گوشیمو نگاه میکردم دیدم ایبابا باز اینا برنامه جدید دارند که. دستشون هم درد نکنه با این کاراشون و نگارشِ مسخره و پرابهامشون.
من از شبانه راضی بودم خلاف شماها حالا باید پول اون مصرف شبانه هم بدیم. احتمالا با افزایش کاربرها و با این شیوهی جدید حساب کردن مصرف رو قبض، برمیگردیم به همون اینترنت هوشمند و قبضهای شصت هفتاد تومنی. یه وقتی باید حسابِ زمان رو میکردیم الان باید هی چشممون به دییومیتر باشه نکنه یه وقت روزی صد مگ بشه صد و دو مگ مثلا.
اصلا این هقته نمیدونم چی شده یه باره همه یادشون افتاده محدودیت بذارند، اون از دانشگاهمون که برداشته ویپیان گذاشته کنترل کنه هر کی چقدر مصرف میکنه، این هم از اکانتِ خونهمون. وایمکس هم که راهبهراه مردم ضدش بیانیه صادر میکنند تو گودر، اصلا منطقه ما رو هم تحت پوشش نداره، کلا بریم بمیریم ما. دو قدم اونورتر بودیم این فیبرنوری به ما نمیرسید اصلا اینجوری محتاج باشیم.
تازه امروز صبح کله سحر با افتخار اس ام اس داده:
نقل قول:
سلام.ویژگیهای جدید ADSL شرکت مخابرات اصفهان در سایت
کد:http://adsl.tce.ir
این که همون قوانینه
ویژگی کجا بود؟!
الان دوستان میاند ویژگی هاش را براتون بیان میکنند :دی !
کسی فهمیده این قوانین یعنی چی ؟
داشتیم زندگیمون را می کردیم من از وقتی یه مگ گرفتم شبی 2.1 گیگ دانلود داشتم .
ای دهنشون سرویس
خبر مهم ------------------------------------------------------------------ خبر مهم
************************************************** **************************************
قابل توجه مشتركين گرامي! به اطلاع ميرساند مقرات جديد محاسبه قيمت سرويس اينترنت پرسرعت شركت مخابرات استان اصفهان به شرح زير مي باشد:
1- سرويس اينترنت پرسرعت به صورت تك تعرفه اي مي باشد.
2- پرداخت هزينه به صورت Postpay(يعني اول استفاده، بعد پرداخت) و از طريق قبض تلفن مي باشد.
3- قيمت هرگيگ ترافيك در هر ساعت از شبانه روز 25000 ريال مي باشد.
4- حداقل ترافيك مورد محاسبه در هر دوره 2 ماهه، 2 گيگ مي باشد.
5- حداكثر ترافيك مجاز براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيز خودشان هستند، در هر دوره 2 ماهه 20 گيگ، و براي متقاضياني كه مالك خط تلفن نيستند، در هر دوره 2 ماهه 8 گيگ مي باشد. درصورت استفادۀ بيشتر، ترافيك مورد نياز بايد بصورت آنلاين خريداري گردد.
نكته: با توجه به تغييرات جديد، ممكن است قطعي و اختلالاتي در سرويس مشتركين در روزهاي 90/05/12 و 90/05/13 ايجاد شود.
ضمناً پس از رفع اختلال براي ارتباط با واحد پشتيباني با شماره تلفن 2030 تماس بگيريد.
دوستان من دارم میرم مخابرات کسایی که تا حالا نرفتند لطف کنند بزرگواری کنند بیان و اعتراضشونو اعلام کنند شاید نتیجه بگیریم
ممنو