این گوشی فیلم های DIVX با زیرنویس srt رو راحت باز میکنه ؟
برای اجرای زیرنویس با همون نرم افزار خود گوشی کار میکنه ؟
این گوشی فیلم های DIVX با زیرنویس srt رو راحت باز میکنه ؟
برای اجرای زیرنویس با همون نرم افزار خود گوشی کار میکنه ؟
وب سایت جدید مایکروتل افتتاح شد.
این وب سایت با هدف ارائه سرویس های نوین الکترونیک به مشتریان مایکروتل راه اندازی شده است. در این وب سایت بازدیدکنندگان علاوه بر اینکه می توانند به آخرین و جدید ترین اطلاعات محصولات دسترسی داشته باشند سرویس های متنوعی هم دریافت میکنند.
چک کردن انلاین گارانتی و اصالت گوشی، ارتباط با بخش سرویس و همچنین دریافت نرم افزارهای مختلف بخشی از خدمات الکترونیک است که بر وب سایت جدید مایکروتل ارائه می شود.
دربخش دیگری از این وب سایت، با جمع آوری ایمیل کاربران و مشتریان مایکروتل، آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به مایکروتل مستقیما به آدرس ایمیل کاربر ارسال می شود. علاوه بر آن با مطالعه بخش اخبار می توانید در جریان جدید ترین جشنواره های فروش، فعالیت های شرکت و ... قرار بگیرید.
www.parsmicrotel.com
سایتی برای دریافت widget های bada
کد:http://badawidget.com
سلام اقا مجيد :40:نقل قول:
من هم تو كف اين قضيه موندم:18: كه اين فروشگاهه 430 با گارانتي اصلي يعني 60-70 تومن از ويو ارزونتر....:18:
اصلا مگه مايكروتل اورده...؟كسي از بازار موبايل خبري نداره؟:19:
دوستدار شما ياشار
با خود گوشی به راحتی میتونه زیرنویس رو اجرا کنه ولی با فارسی مشکل داره که با انجام چند تا کار میشه اونا رو هم دید...نقل قول:
میشه بگی چه کارایی ؟نقل قول:
بفرما (با تشکر از z1z1z1z1z1 در سایت موبایلستان)نقل قول:
نقل قول:
همان طور که میدونید، خود player گوشی wave قابلیت پخش زیرنویس فارسی رو نداره و به صورت چینی نشون میده.به همین منظور باید از نرم افزار napi player استفاده کنیم. نرم افزار رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید:حالا باید زیرنویس رو که با فرمت srt هست رو از طریق open with با notepad باز کنید سپس بدون اینکه به فایل دست بزنید اون رو save as کنید. در مسیری که می خواهید ذخیره کنید ،encoding ذخیره فایل رو به utf-8 تغییر بدین و ذخیره کنید. فایل با نام name.srt.txt ذخیره میشه (ابتدا از طریق مسیر my computer-> tools -> folder options -> view تیک گزینه hide extensions for known files type رو بردارید تا بتونید پسوند فایل رو تغییر بدین) و سپس فایل رو به name.srt تغییر بدین. اگر خواستید می تونید نام فیلم و زیرنویس رو یکسان قرار بدید تا به طور اتوماتیک نرم افزار،زیرنویس رو انتخاب کنه وگرنه به صورت دستی نیز می تونید زیرنویس رو در نرم افزار انتخاب کنید. زبان نرم افزار لهستانی هست.پس از نصب نرم افزار و ورود به آن از طریق tytut filmu وارد browser نرم افزار بشید و به مکان فیلم رفته و فابل ویدئو رو اتنخاب کنید. pamic telefonu به معنی حافظه داخلی گوشی، karta pamieci به معنی کارت حافظه، wstecz به معنی بازگشت به فولدر قبلی و powrot به معنی بازگشت به صفخه اصلی نرم افزار است. اگر فایل زیرنویس همنام با فیلم و در یک پوشه بود خود نرم افزار به صورت خودکار زیرنویس رو انتخاب میکنه وگرنه از طریق napisy در منو اول نرم افزار فایل زبرنویس رو انتخاب کنید. graj! :play informacje : information wyjscie : exit کار گزینه czcionka رو نمیدونم. پس از play کردن فیلم تمام سوالات بعدی رو yes بزنید. تنها مشکل این نرم افزار اینه که فایلهایی که تمام صفحه نیستند رو فقط به صورت عرضی تمام صفحه میکنه. اسکرین شات از فیلم و نرم افزار در ضمیمه. ان شاءالله که مورد استفاده دوستان قراربگیره.کد:http://www.samsungapps.com/topApps/t...60333&listYN=Y
سلام
من حدود یک هفته است که این گوشی رو گرفتم.تقریبا اکثر مطالب اینجا رو خوندم.اما مشکلی که دارم اینه که چرا نرم افزارهایی که با خود نرم افزار کیز دانلود میکنم نصب میشه اما فایلهایی که از سایتها دانلود میکنم و دارای دو تا پسوند app.img و app هستند رو وقتی به پوشه Application کپی میکنم با اینکه در قسمت نصب برنامه کیز نماش داده میشن ولی با کلیک روی آنها نصب نمیشن.
سلام:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات مشابه نسخه اصلی بعلاوه:
a pre-installed Bayern Munich app, and free access to T-Mobile’s “LIGA total!” mobile TV service for three months.
قیمت : 429 یورو
کد:http://www.unwiredview.com/2010/12/17/samsung-wave-bayern-munchen-limited-edition-launched/
عجب جعبه خوشكلي داره :27: واقعا خوش بحالشون تلويزيون هم داره معركست...:8: افسوس كه تو ايران اينجوري نيست :13:حتي ---_H هم فعال نيست بايد گوشي چيني بگيريم:19:نقل قول:
دوستدار شما ياشار
سلام به برادران سامسونگی!! :دی
بهله ما هم ویوی شدیم! البته خودم نه داداشم....:دی می خواستم ببینم اگه نکته ای، ترفندی، برنامه ای چیزی هست که ما این اوایل روش اجرا کنیم بهمون توصیه کنید.....
راستی یه سوال، این دسکتاپش یادمه قابل افزایش بود، ولی هر کاری کردم نشد میشه بگید چه جوریه؟!
مبارکه حسین جوننقل قول:
اول باید با کایز به بادا 1.2 آپدیتش کنی بعد ببینی بازیهای -- شده روش جواب میده یا نه :دی بعد بیای اینجا بگی تا بچه ها بدونن آپدیت کنن یا نه :27:
حالا چند خریدی با گارانتی بی گارانتی ؟
ویو 2 هنوز نیومده بود ؟
مرسی.....زرنگی؟! :دی چرا من آپدیت کنم؟! یهو بزنم خراب شه....:دینقل قول:
اول باید با کایز به بادا 1.2 آپدیتش کنی بعد ببینی بازیهای -- شده روش جواب میده یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بیای اینجا بگی تا بچه ها بدونن آپدیت کنن یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چند خریدی با گارانتی بی گارانتی ؟
ویو 2 هنوز نیومده بود ؟
440 بدون گارانتی.....420 تومنی و حتی 395 تومنی هم بود بدون گارانتی ولی اونا مشکوک میزدن (جعبش)، نخواستم ریسک کنم دیگه....:دی با گارانتی همش بالای 500 بود....
ویو 2 هم من ندیدم تو بازار....
حسین هووووووووی :31:
درورد !
مبارکه داداشت باشه و به تو هم ربطی نداره :31:
برا اون دستکتاپ اول Edit میزنی بعد گوشیو میچرخونی با اون + ها میتونی صفحه اضافه کنی.......
خودت خوبی ؟ :31:
بچه ها این ویو خیالی نداره ارزون تر بشه ؟ ( روز به روز که داره گرون تر میشه ! ) تا عید به نظرتون چی میشه ؟
یه سوال دیگه : این گوشی کیبورد فارسی کامل برای sms داره ؟
خیالت تخت اگه گرون نشه ارزون نمیشه :46:نقل قول:
بعید نیست تا چند وقت دیگه کمیاب بشه اگه هنوز نگرفتین سریع تر دست بکار بشین:10:
گرچه wave 2 هم گزینه خوبی میتونه باشه.
سلام اول از همه تبريك به دوستمون...:40:
تو بازار از wave2 خبر نگرفتي...بابا پس كي مياد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19: من صفحه بزرگتر ميخوام...:31:
اينم يه عكس براي كساني كه هي ميگند صفحش بده:18:(كم مونده گلكسي رو بخوره:27:)...قبول دارم كه به samoled نميرسه ولي بعد اون بهترينه:40:
به نظر من اول گلكسي دوم ويو2 سوم ايفون و در اخر ديزاير اچ دي:27:
دوستدار شما ياشار
سلام
چند تا عکس که از صفحه گوشیم ( s8500 wave ) گرفتم رو برای دوستان عزیز میزارم
سلام به داش مسیح گل!!!!نقل قول:
حسین هووووووووی
درورد !
مبارکه داداشت باشه و به تو هم ربطی نداره
برا اون دستکتاپ اول Edit میزنی بعد گوشیو میچرخونی با اون + ها میتونی صفحه اضافه کنی.......
خودت خوبی ؟
مرسی از تبریکت..... :eh:
بعدشم خودم همین دیروز رفتم جی اس ام خوندم که چه جوری میشه اینکارو کرد نیازی به زحمت نیست!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :دی (عوضه تشکره!!! :دی)
خیلی ممنونم تو چطوری؟!
تو بادا 1.2 اون من یک مشکل داشتم و این بود که وقتی با KIES نرم افزار نصب میکردم هی باید گوشی رو روشن خاموش میکردم تا بتونم بعدی رو نصب کنم :13: هنوز اون باگ پابرجاست؟اگه نه من برم مال KIES رو هم تست کنم...نقل قول:
سلام دوستان
الان ميشه بازيهايي مثل NFS Shift و Avatar رو بدون جايگزين كردن با برنامه ي ديگر نصب كرد يا نه؟
چه جوری + اومد واست؟نقل قول:
عکس چه جوری می گیره از صفحش؟
ممنون
خیر جز خریدنشنقل قول:
می تونی راحت یه برنامه دری بری رو بریزی به جای اون اسپوف کنی.:40:
با نگه داشتن همزان کلید های Lock + Home میتونید عکس بگیرید از صفحه....نقل قول:
عکس چه جوری می گیره از صفحش؟
wave هم جز Smart Phone حساب میشه ؟ ( اگه آره چرا تاپیکش اونجا نیست ؟ )
ابتدا کلید Home یا همون menu رو نگه میدارید و بلافاصله کلید lock رو میزنیدنقل قول:
هست........نقل قول:
جز بهتریناش هم هست
اونو دیگه به مدیر بخش بگو:40:
سلام دوستان
آقا من وقتی می خوام نرم افزارها یا بازی های جاوا روی گوشی بریزم kies ارور می ده و نمی ذاره برنامه رو نصب کنم. می گه که انتقال فایل انجام نشد!!!!!!!!!!.
کسی می دونه مشکل چیه؟ برای انتقال فایل های جاوا به گوشی چی کار باید کرد؟
سلام !نقل قول:
شما باید برنامه یا بازی های جاوا را توی مموری کارت کپی کنید.......بعد از طریق گوشی و My Files برید و نصب کنید......
اصلا ربطی به کیز نداره....
سلام به همه
من برنامه smart office رو نصب کردم ولی هر کار میکنم فایلایی رو که ویرایش میزنم ذخیره نمیکنه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
ویو دارای عزیز:31:سلام:40:
اینم گروه اختصاصی بادا
حتما عضو شین:40:..........کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1558
یه نگاه به امضام بندازین:11:
به نظرتون برش دارم؟:40:
سلام بچه ها میگم بالاخره تونستید اندروید رو روی این گوشی بریزید یا خیر؟! به ما هم ندا بدید....مرسی
خبری نیس هنو..........نقل قول:
فک نکنم بیاد
ولی بیاد خیلی عالی می شه:40:
شاید این جمعه بیاید شاید..........
دعا کنین:40:.............:31:
دوستان الان رم 16 گیگ توشیبا کلاس 4 یا 6 گیر میاد...؟؟؟؟
چنده...؟؟؟؟
الان یه 8 گیگ کلاس 4 رو گوشیم دارم(فک کنم مارکش sandisk باشه) ولی بعضی فیلم ها رو گوشیم روون اجرا نمیشن ، گیر نمیکنه ولی روون اجرا نمیشه .
سیلام.:31:نقل قول:
من رم 16توشیبا 50 گرفتم کلاس 4........
روونه روون.............:40:
سلام دوستان....من دیروز ااین گوشی رو خریدم...بنظرم عالی بید....
چند تا سوال داشتم...چرا تو کاتالوگ نوشته 1.5 گیگ اما تو توتال حافظه نوشته 400 مگابایت؟اخه تو کاتالوگ نوشتاه حافظه داخلی 1.5 گیگ....
بعد gps رو چجوری فعال کنم؟از سامسونگ apps چه برنامه ای بریزم بعد فعالش کنم؟
سلام به بروبچ:40:
اين گوشي ويو 2 نيومد كسي اطلاعي داره لطفا بگه:19:
دوستدار شما ياشار
سلامنقل قول:
آره منم بالاخره خریدم
همه اول میگن خریدن ولی من حالا میگم:27:
یه 2هفته ای میشه که رسیده دستم
واقعا بی نظیره چه از لحاظ گرافیک ، چه سرعت ، چه کیفیت صفحه و ... کلا از همه نظر سره
پیشنهاد میکنم هرکسی که این گوشی نظرشو جلب کرده و مونده که بخرش یا نه هرچه سریعتر این عظمتو بخره
من رم 8 گیگ توشیبا کلاس 4 دارمنقل قول:
فیلما رو هم خیلی روون اجرا میکنه
فیلمای اچ دی رو هم که با خود گوشی میگیرم عالی اجرا میکنه
سلام من این گوشی را حدود 6ماهه خریدم بعضی وقتها ریست میشه گارانتی ماکروتل هم هست آخرین نرم افزتر هم از کیس آپ دیت کردم ولی هنوز مشکل دارم لطفا کمک کنید
سلام
سوال هایی داشتیدم::40:
اگه سیستم عامل اندروید واسه ویو پورت بشه اونوقت میشه بازی ها و نرم افزارای اندروید رو هم روش نصبید؟ اونوقت میشه هر دوتا سیستم عامل رو همزمان داشت؟ یا موقع روشن کردن گوشی باید انتخاب کنیم که با کدوم سیستم عامل بیاد بالا؟
راستی اگه به طور کامل پورت شد از نظر سرعت از بقیه ی گوشی های اندروییدی عقب تره؟:18:
سلام
من خیلی تو خرید سخت گیرم
ولی کلی تحقیق کردم حالا تصمیم گرفتم s8500 را بخرم
اما سوال
به نظر شما با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی؟
با گارانتی پارس مایکروتل 70 تومن گرونتره
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر