mc516 بهتره گرافیکش هم gt 320 هست.cpu هم 2.4نقل قول:
Printable View
mc516 بهتره گرافیکش هم gt 320 هست.cpu هم 2.4نقل قول:
فروشندگان این فروشگاه از دوستان بنده هستند من خودم به صورت خیلی عالی ازشون خرید کردم اگر دوست داشتی میتونم معرف بشم شاید تخفیف خوبی هم بگیری :10:نقل قول:
دوست عزیز (یاد جام جهانی انداختی منو و تیم محبوبمون)نقل قول:
شما خیلی عطش اپل گرفتی این رو درک می کنم و اصلن خوب نیست این عجله
در مورد پایین اومدن قیمت من نمیتونم حرف خاصی بزنم اما از من میشنوی صبور باش
نترس اپل از دستتون در نمیره بهتره با تحقیق کامل انتخاب کنی
همینجا هم اعلام می کنم به عنوان کسی که اصلن تعصبی رو این برند ندارم هرکس بخواهد راهنمایی جزیی تری بگیرد به من پیام خصوصی بدهد
هراز گاهی هم به پایتخت سر می زنم حتی می توانم شما را لینک کنم که از نزدیک با مک ور بروید تا اینقدر برایتان مبهم نباشد
هر که دوست داشت من در خدمت هستم
دوست من شما وقتی داری با ویندوز همه ی کارهایت را راه می اندازی چه نیازی به مک داری؟؟؟نقل قول:
از من به تو نصیحت و وصیت : اگر از آن دسته افراد هستی که به خاطر عشق ، تک بودن و خاص بودن حاضری ۳ برابر پول بدهی خیلی هم با مک عیاق خواهی شد وگرنه اگر فکر میکنی در مک چیز عجیبی یافت می شود که در ویندوز نیست سخت در اشتباهی
امروز که دوباره 100تومن گرون شد به نظرتون هفته بعد ارزون میشه یا گرون؟نقل قول:
من خودم کاسب نیستم که بدونم ، اما گفته می شود که قیمت ها پایین نمی آید، باز هم صد در صد نمی شود روی این حرف ها حساب کردنقل قول:
من هم می خواستم ظرف این چند روزه یک لپ تاپ خریداری کنم اما دیدم کارم باهاش آنقدرها هم واجب نیست
به این نتیجه رسیدم من مصرف کننده یک جنس را می خرم که نیازهای مرا برآورده کند ( آن هم اگر ارزشش را داشته باشد! ) ، وقتی که چندان نیاز جدی به آن احساس نمی شود و آینده را هم که از من نگرفته اند یک ماه بعد، چهار ماه بعد فرقی نمی کند پس بی خیال خرید شدم ، منصفانه که نگاه کردم دیدم خیلی خیلی خرید واجبی نیست، این طرز فکر من است . :8:
منم می خوام بخرم اما دیدم قیمت رفت بالا و صبر اختیار می کنیم...همش 2 ماهو چند روز مونده به سال جدید ..ما که این همه وقت نداشتیم مک پرو پس 3 ماه هم اضافه صبر می کنیم تا اینکه مدل های جدید معرفی شن و اونوقت بخرم......بهتره همه گی صبر کنیم.
سلام من تازه عضو شدم. چند تا سوال داشتم
من ميخوام 373 بخرم.
زنگ زدم ايران اپل گفت 373 خيلي زياد داغ ميكنه و بد از 1 مدت سيستم ديگه بالا نمايد. بچه ها منو راهنمايي كنيد چي كار كنم
:11:اخرين قيمت 373 رو بهم بگيد
سلام تبریک میگم عضویتت رو.نقل قول:
به سلامتی ۳۷۳ بسیار لپتاپ خوبیه و بهترین کانفیگه.
حرفش کاملا بی اساس و خنده داره ، برای بهتر متوجه شدن از کسانی که اپل دارن بپرس(اونا هم حتما میخندن!) مک بوک بهترین کیفیت رو داره و در کل روی حرف هیچ فروشنده ای نباید حساب کرد.
با خیال راحت برو ۳۷۳ بگیر و حالشو ببر.:10:
موفق باشی
اونوقت هم که مدلای جدید بیان به خاطر تازه بودن قیمتشون بی دلیل بالاست، در اون صورت هم باید ۲ ۳ ماه صبر کنیم تا قیمت واقعی و به ثبات برسه!:19::18:نقل قول:
سلام به همه
دوستان قیمت 373 جدید ندارید؟؟
من اصفهان امروز پاین ترین قیمتی که پیدا کردم 2650 بود...
به نظر شما بگیرم یا بازم صبر کنم؟؟؟
دوست عزیز مطما نی قیمتی که نوشتی درسته ؟ :18:نقل قول:
شما خوب قيمت داريد .من زنگ زدم الماس پايتخت تهران 2690 بهم قيمت داد.:18:نقل قول:
بله دوست عزیز مطمئنم. الان 2 هفتست که قسمت ها بالا رفته.نقل قول:
بالاخره من چی کار کنم؟ بگیرم یا صبر کنم؟؟ میترسم هفته دیگه گرون تر بشه...:5:
من خيلي 2 دل شدم تو خريد 373 . ايران اپل بهم گفت نخر .
چون سي پي يو cori7 هست داغ مي كنه بد از 1 مدت ديگه بالا نمياد. من نميدنم چي كار كنم . كمكم كنيد بخرم يا نه؟:41:
cori7 بهتره يا cori5?
مشخصه که i7 خیلی بهتره. 373 هم اولین لپ تاپی نیست که i7 روشه! هیچ مشکلی نداره...
بعدشم چند تا از بچه های همین فروم 373 دارن و میتونید ازشون بپرسید.
اصلا معلوم نیست قیمتا کی درست میشه من یکشنبه واسه خرید دارم میرم تهران اگه قیمتا برنگشت نمیگیرم :41:
به نظر من دیگه باید فکر کم شدن قیمت ها رو از سر بیرون کنیم!
من یه افزایش قیمت دیگه هم پیش بینی میکنم.. چون قیمت دلار خیلی بیشتر میشه..
فرق مک بوک با مک بوک پرو چیه؟
به نظر شما می تونم هم زمان با مکینتاش از ویندوز هم استفاده کنم ایا اپل همون بازده رو برای ویندوز می ده؟
اصلا چه مدل هایی ویندوز می خورن؟
سلام دوستان
من امروز mc373 خریدم. البته شنبه تحویل میگیرم. 2600 شد.
یه کول پد که مثل یخ خشک میمونه هم واسش گرفتم 55 تومن.
ihome هم گرفتم 65 تومن.
مجیک موس رو گذاشتم شنبه بگیرم.
میدونم به این تاپیک ربطی نداره اما به نظر شما یه هارد اکسترنال WD هم بگیرم ؟؟ لازمه؟ ( یه مدل داره مخصوص مک)
سلام و عرض تبریک بابت عضویتنقل قول:
مک بوک در حال حاظر مدل MC516 هست که رنگ سفید داره و حالتی نمادین باری اپل داره، مک بوک پرو ها نقره ای رنگ هستند و کانفیگ های مختلفی دارند.
چرا که نه؟ نصب ویندوز یکی از قابلیت های دیفالت اپل هست و هیچ فرقی بین مدلها نیست. هیچ تفاوتی هم در ویندوز با بقیه لپ تاپ ها نداره بلکه سر تر هم هست.:8:
همه ی مدلهای اپل همه جور ویندوزی روشون نصب میشه.
موفق باشی
مبارکه از کجا خریدی؟نقل قول:
اون هارد اکسترنالی که میگی احتمالا Time Capsule محصول اپل هست و با ظرفیت ۱،۲ ترا عرضه میشه، برای بک آپ گرفتن مجبوری که یه هارد اکسترنال داشته باشی پس لازمه که بخری ، تایم کپسول رو چقدر بهت قیمت داد منم میخوام بخرم.:27:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
خواهش میکنم قابلی نداشت ولی این پست شما اسپم حساب میشه، برای تشکر کافیه از دکمه ی تشکر در پایین هر پست استفاده کنی.نقل قول:
بالاخره عضو جدیدی دیگه چیکار میشه کرد:10::40::27:
موفق باشی :11:
سلام دوست عزیزنقل قول:
نه Time Capsule نیست.
Western Digital که مخصوص مک زده و 500GB هست. قیمت هم 130 تومن.
پس وقعآ لازمه؟
اوووونقل قول:
تایم کپسول اپل یه چیز دیگه است ولی هیچفرقی نداره شما از هر برندی استفاده کنی جواب میده.
اگه میخوای از مکینتاشت بک آپ بگیری اونم با ماشین زمان حتما باید یه هارد اکسترنال باشه!
به نظر من اگه زیاد تفاوت قیمت نداره تایم کپسول بگیر! (متاسفانه قیمتا دستم نیس که بیشتر راهنماییت کنم)
آقا مبارکه ، امیدوارم سالها به خوبی همراهیت کنه و ازش لذت ببری :10:نقل قول:
سلام دوستان
من امروز mc373 خریدم. البته شنبه تحویل میگیرم. 2600 شد.
یه کول پد که مثل یخ خشک میمونه هم واسش گرفتم 55 تومن.
ihome هم گرفتم 65 تومن.
مجیک موس رو گذاشتم شنبه بگیرم.
میدونم به این تاپیک ربطی نداره اما به نظر شما یه هارد اکسترنال WD هم بگیرم ؟؟ لازمه؟ ( یه مدل داره مخصوص مک)
اگر اشتباه نکنم شما خنک کننده از نوع heat defence panel رو گرفتین که از ترکیبات سولفات سدیم بهره میبره و نیازی به شارژ باطری هم نداره ، ببینید همینه تصویرش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفن پس از استفاده حتمن راهنمایی کنید آیا تأثیرش مثبت هست و ارزش داره خریدنش ؟؟ :46:
ihome خیلی عالیه من ازش راضی ام ، ولی در مورد مجیک موس بچه هایی که استفاده کرده اند بالاتفاق نظر مثبتی ندارند و زیاد اذیت می کنه
اگر اطلاعاتی داری که باهاشون زیاد کار می کنی و اگر دوست نداری از دستشون بدی چرا که نه ، حتمن هارد اکسترنال بگیر ، به خصوص با استفاده از تایم ماشین دوبرابر از داشتن اون لذت می بری :46: قیمتش هم که خیلی مناسبه اما اگر لطف کنی تصویر اون رو هم اینجا قرار بدی خیلی دستت درد نکنه ( ببینیم فروشنده منظورش از مخصوص برای اپل چی بوده :8: )
از اسپک خبر داری؟ این فروشنده اگر داشته باشه بی زحمت اطلاع بده :11:
چرا دوست عزیز تفاوت قیمت آشکاره ، تایم کپسول ۱ ترا ۵۰۰ هزار تومن و ۲ ترا ۶۰۰ هزار تومن :31:نقل قول:
به نظر من اگه زیاد تفاوت قیمت نداره تایم کپسول بگیر!
همانطور که دوست عزیزمان شاهین عزیز توضیح داد با استفاده از bootcamp مک براحتی می توانید برای ویندوز پارتیشن تعریف کنید و با vmware در محیط مک ویندوز را اجرا نمایید و چقدر هم لذتبخش است اما برای کارهای دم دستی.نقل قول:
برای کارهای سنگین زیاد روی این قابلیت حساب باز نکنید زیرا داغ شدن چیزیست که زیاد میرود روی اعصابتان :grrr: و از طرفی برای سیستم هم مضر است و کند شدن هم محسوس است و مطمئنن همان بازده سیستم عامل ویندوز را نباید توقع داشته باشید.:46::5:
ممنون دوست عزیزم..لطف داری شما :20:نقل قول:
آقا مبارکه ، امیدوارم سالها به خوبی همراهیت کنه و ازش لذت ببری :10:
بله دقیقآ همین مدله:46:نقل قول:
اگر اشتباه نکنم شما خنک کننده از نوع heat defence panel رو گرفتین که از ترکیبات سولفات سدیم بهره میبره و نیازی به شارژ باطری هم نداره
چشم بعد از استفاده حتمآ تو همین فروم اعلام میکنم :20:نقل قول:
لطفن پس از استفاده حتمن راهنمایی کنید آیا تأثیرش مثبت هست و ارزش داره خریدنش ؟؟
فروشنده نگفت. اصلآ نمیدونست هچین چیزی داره! :5: من قبلآ از روزبه شنیده بودم که همچیم مدلی هست. روی جعبه هم نوشته:نقل قول:
اگر اطلاعاتی داری که باهاشون زیاد کار می کنی و اگر دوست نداری از دستشون بدی چرا که نه ، حتمن هارد اکسترنال بگیر ، به خصوص با استفاده از تایم ماشین دوبرابر از داشتن اون لذت می بری :46: قیمتش هم که خیلی مناسبه اما اگر لطف کنی تصویر اون رو هم اینجا قرار بدی خیلی دستت درد نکنه ( ببینیم فروشنده منظورش از مخصوص برای اپل چی بوده :8: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که نوشته شده : pure performance for mac
والا من در اصفهان اسپک پیدا نکردم واسه همین از سایت ایفون سفارش دادم(که البته هنوز جواب ایمیلم رو ندادن!)نقل قول:
از اسپک خبر داری؟ این فروشنده اگر داشته باشه بی زحمت اطلاع بده
ممنون از راهنماییت:11:
پس تایم کپسول خیلی گرونه و اصلا ارزش نداره.نقل قول:
اما در مورد بازده ویندوز : بازده ویندوز نسبت به مکینتاش کمتره ولی نسبت به ویندوز روی سایر لپ تاپ ها هیچ کم و کسری نداره! غیر از اینه؟
کم و کسرش همون چیزهایی هست که تو پست قبلی گفتم :11:نقل قول:
اوه اکی، شما اصفهان هستید !!! آیفون تموم کرده البته بی رنگش رو ، الماس هم گفت : coming soonنقل قول:
:whistle:
دوست من شما تو ویندوز (نصب شده با بوت کمپ) مک بوکت داغ میکنه و سرعتت کمه؟:18: فکر نمیکنم.نقل قول:
ویندوز مجازی که ملاک نیست اون یک برنامه است یه برنامه به سنگینی همون ویندوزی که اجرا کردید.
دوستان قیمت mc371 , mc374 رو اگه دارین لطف کنین من یکشنبه میرم تهران واسه خرید میخوام قیمت دستم باشه
با تشکر.
ای بابا منم بی رنگشو میخواستم.. پس تموم کرده... :13:نقل قول:
البته این چیزهایی که من ایراد گرفتم دقیقن بر می گرده به استفاده ی مجازی اما یه چند باری یادمه از ویندوز به صورت مستقیم استفاده کردم و زیاد به دلم نچسبید، اما بازهم یک سر حسابی میرم توی ویندوز و جوابش رو بهت میگم شاهین عزیز ، شاید سختگیرانه من ایراد گرفتم، میام جوابشو میگم :46::10::11:نقل قول:
mc371نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=22043
mc374کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=22043
کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=22047
مرسی دوست عزیز این قیمتاش تا یکشنبه به نظرت گرون میشه باز ؟نقل قول:
والا چه بگویم تا یکشنبه اش را بعید می دانم تغییری بکند ، این آدرسی هم که به شما دادم که خودتان دیدید از یک سایتی بود و قیمت حدودی اگر تشریف ببرید پایتخت می بینید که قیمت ها ی فروشگاه ها اندکی با هم تفاوت دارد اما من می توانم فردا از آنجایی که خودم خرید کردم ( که معمولن از جاهای دیگر ۱۰۰ تومن ارزانتر است بدلیل اینکه گارانتی نمی کند ) می پرسم و دقیق اش را به شما اطلاع می دهم ، فقط یک یادآوری چیزی بکنید که من برایتان میل کنم یا همینجا جوابش را بدهم :11:نقل قول:
یعنی الان این سایت 371 رو میده 2 میلیون الماس یا جاهای دیگه یا اونجایی که میگید کمتر ازین میدن ؟نقل قول:
اگه میشه شماره ای چیزی لطف کنید بدین من مزاحمتون بشم فردا صبح تا غروب دانشگاهم:11: