جوابتون در نوشته زیر داده شده !:n06:نقل قول:
نقل قول:
Printable View
جوابتون در نوشته زیر داده شده !:n06:نقل قول:
نقل قول:
خیلی ممنون.نقل قول:
یه سوال کاملا گیج کننده ذهنمو مشغول کرده. من PCـیم یه دانگل شبکه یو اس بی داره که 54Mbps هست، پس مجبورم با کابل شبکه مودممو به PC وصل کنم حالا برام سواله که پورتهای این مودم 10/100Mbps رو ساپورت میکنن در صورتی خودش پهنای باندش 300Mbps هست حالا PC من میتونه از قابلیت این مودم استفاده کنه یا من الکی نگرانم؟
تو خود سایت TP-Link یه چیزایی نوشته بود خودتون یه نگاهی بندازید شاید چیزی دستگیرتون شد.نقل قول:
من چیزی ندیدم کجا رو میفرمایید؟نقل قول:
پدرام عزیز، اگر شما با اون دانگل به مودم 8968 وصل بشی نمیتونی از حداکثر قدرت مدم در حالت بی سیم استفاده کنی. مودم 8968 در حالت بی سیم قدرتی برابر با 300مگابیت بهتون میده.نقل قول:
در حالیکه در حالت کابلی(Lan) نهایت سرعت این مودم100مگابیت هستش. چون ساختار مودمهای به نحوی طراحی شده که قدرت و توانایی پشتیبانی از پورتهای لن 1000مگابیتی رو ندارن!!!
این امر بخاطر این هستش که پورتهای1000مگابیتی مدار تغدیه بسیار بسیار قوای ایی دارن و در صورتی که روی مودمهای معمولی با PCB متوسط و بدون کولینگ استفاده بشه، علاوه بر مواجه
شدن با تغذیه ضعیف، از شدت گرمای تبادلات اطلاعات، PCB مودم رو از بین میبره!!!
شما برای استفاده از نهایت قدرت مودم در حالت بی سیم، باید یک کارت وایرلس با قدرت بالا و با قبلیت پشتیبانی از چیپهای سری N تهیه کنید تا بتونید جوابگوی این مودم قوی و قدرتمند باشین.
در حالت کابلی هم99.9درصد مادربردها از کارتهای لن آنبرد با قدرت 100مگابیتی پشتیبانی میکنن. پس در حالت استفاده سیمی از مودم اصلا جای نگرانی نیستش.
بازم امری بود بفرمایین تا با هم بحث رو پیش ببریم.
در مورد مودم 8968 باید بگم که من با کمی دستاری که مدار تغذیه ورودی مودم بر روی آداپتور، توان مصرفی این مودم رو مکی تقلیل دادم که شدیدا باعث خنک شدن مودم شدش!!!
خیلی کامل و علمی توضیح دادید واقعا ممنونم.نقل قول:
پس مجبور به خرید یه کارت 300Mbps هم میشم.
اینجا دوست مننقل قول:
من چیزی ندیدم کجا رو میفرمایید؟
*All the above information applies to TD-W8968 2.0 ONLY.
البته فک نمیکنم چیز مهمی باشه
دوستان سلام.
یک مودم می خوام برای ساپورت سه طبقه ساختمان.هزینه اش تا 200 تومن.(تعریف 8968 یا لینکسیس رو شنیدم)
برای pc هم یک کارت وایرلس معرفی بفرمایید که بتونم با کمترین افت سرعت از این مودم استفاده کنم. اینم هزینه اش یکم بالا پایین مهم نیست.جنس خوب میخوام.
نقل قول:
سعی کنید هر دو رو از یک برند بخرید:
TP-Link Wireless N ADSL2+ Modem Router TD-W8960N
+
کارت شبکه وایرلس اینترنال: TP-Link 300Mbps Wireless N PCI Adapter TL-WN951N
یا
کارت شبکه وایرلس اکسترنال: TP-Link 300Mbps High Gain Wireless USB Adapter TL-WN822N
جفتش با هم میشه 290 هزار تومن و هر دوتا دارای یکسال گارانتی تعویض و دو سال گارانتی تعمیر دارن. (سه سال)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز.علت اینکه 8960 رو پیشنهاد دادین و نه 8968 چیه?
و اون مدل خدا منظورتون ایسوس که تو اون صفحه بوده?
اون 8968 لینکسیس نیست! این هم تی پی لینکه!نقل قول:
اون خدا هم تی پی لینکه. :) قیمتش به تنهایی 370 هزار تومن پولشه! شما که فرمودین تا 200! بخاطر همین مدل دقیقش رو نام نبردم.
هر دو مودم در یک سطحه و اختلافات جزئیی داره و شما هر کدوم رو که بخرین، عالیه.
اما 8960 امتیاز بیشتری تو سایت ها بدست آورده و بهتر می دونستن کاربرا!
سلام
من برای یکی از دوستان می خواهم مودم بگیریم
تا 150 هزار یک چیزی می خواهم برد انتش زیاد باشد
خودم DSL-2750U دارم و کاملا راضی هستم
حالا دوستان اگر مدل بهتر این را سراغ دارید معرفی بکنید
مودم TD-W8968 هم مد نظرم هستش اما می خواهم بدانم ایا از DSL-2750U بهتر هست یا نه؟؟؟
مودم TD-W8968 را نمی دانم می گفتم چیپستش فرق می کنه این ها و.....
باتشکر
لینکسیس X2000 خیلی عالی خیلی خوشگله وقتی روشنش می کنم انگار با آدم حرف می زنه
سلام.دوستان نظرتون در مورد مودم thomson tg585v7 چیه؟کسی تاحالا ازش استفاده کرده و نظرشو در مورد این مودم با سایر مودمهای مشابه مثل tp-link و d-link بگه؟ اینجوری که میگن دارای 3 چیپ بروادکام هست.لطفا هر کسی تجربه استفاده از این مودمو داره یه مقایسه بذاره.مرسی.
سلام.نقل قول:
8968 قدرت و کانفیگ قوی تری نسبت به 2750 داره.
ممنون داداش که جواب دادینقل قول:
داداش این چیبستش گویا فرق می که بدتر یا به قول معروف مشکل دار نباشد؟؟؟
بعد این مودم ها که با شاتل مشکلی ندارن؟؟؟
راستی من رفتم سایت تی پی لینگ دو مدل مدل TD-W8961ND و TD-W8968 را مقایسه کردم
برداشت خودم از مشخصاتی که خود سایت زده بود مودم TD-W8961ND فول تر هستش اما فقط یو اس بی شیرینگ ندارد
مودم TD-W8968 یو اس بی شرینگ دارد اما در اکثر مقایسه ها از TD-W8961ND کمتر امکانات دارد
نظر شما در این مورد چی می باشد؟؟
باتشکر
8968 چندین مزیت داره که اون رو از 8961 جلوتر می ندازه. که یکی از مهمترینهاش، برخورداری از دو آنتن 5دسی هستش.نقل قول:
در بخشهای فنی و پروتوکلی هم تقریبا کانفیگ مشابهی دارن.
بین این دو مورد من خرید 8968 رو توصیه میکنم.
سلامنقل قول:
امروز رفتم TD-W8961ND را خریدم 132 هزار تومان
TD-W8968 کم توی بازار تک مشهد بود قیمتش بالا بود 160 الی 170 با تحقاقتی که کردم دیدم
عرضش ندارد برای کسی که توی کار شیر این ها نیستش 30 الی 40 بیشتر دهد
به حرحال تشکر می کنم خدمت شما
ممنون
اين مودم خوبه؟ 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
TD-W8901N
Highlights:
- ADSL2+ Modem, Wireless N Access Point and 4-Port Router, in a single device
- Wireless N speed up to 150Mbps, great for online gaming, Internet call and video streaming
- LAN Ports/PVCs bundle and QoS engine for pleasant triple-play (data, voice and video) experience
- Easy Setup Assistant with multi-language support provides a quick & hassle-free installation
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تو يه سايت قيمتش رو زده 78000 من واسه اينترنت مخابرات ميخوام
سلام من یه مودم وایرلس با برد بالا میخام. مودم قراره طبقه سوم باشه و لپ تاپ طبقه همکف.
تا رنج ۲۰۰ تومن چه پیشنهادی دارید؟؟
حداقل یه پی سی از طریق لن و یه لپ تاپ و سه تا موبایل از طریق وایرلس همیشه بهش کانکت میشن.
ترجیحا تی پی و دی لینک پیشنهاد ندین. خاطره خوشی ازشون ندارم :)
سوال دیگه اینکه از کجا باید برد هر مودم رو فهمید؟ منظورم اینه که وقتی مشخصات یه مودم رو نگاه میکنیم کدومش مربوط به برد مودمه؟
اساتید مدل 8968 قیمت امروز138000 بود به نظرتون ارزش خریدداره؟
دوستان من برا یکی می خوام مودم ای دی اس ال وایرلس بگیرم
از رو مشخصات نمی خوام راهنمایی کنید فقط می خوام ان مودم هایی که تو عمل خوب جواب داده وعرفی کنید
بین این مدل ها کی با این ها کار کرده و نظرتون چی هست:
BroadKam - WJ747
ADSL2+ TD-8151N
Tenda W150D
ZyXEL مدل P-660HN-TxA
یا مودم هایی تو این رنج قیمت بین80 تومن چی پیشنعاد میدین
برام برد مودم خیلی مهم هست
و اینکه لینک ای دی اس ال تو نویز هم خوب جواب بده و ثابت باشه...
دوستان من برا یکی می خوام مودم ای دی اس ال وایرلس بگیرم
از رو مشخصات نمی خوام راهنمایی کنید فقط می خوام ان مودم هایی که تو عمل خوب جواب داده وعرفی کنید
بین این مدل ها کی با این ها کار کرده و نظرتون چی هست:
BroadKam - WJ747
ADSL2+ TD-8151N
Tenda W150D
ZyXEL مدل P-660HN-TxA
یا مودم هایی تو این رنج قیمت بین80 تومن چی پیشنعاد میدین
برام برد مودم خیلی مهم هست
و اینکه لینک ای دی اس ال تو نویز هم خوب جواب بده و ثابت باشه...
سلام من میخوام 2 تا مودم ADSL با قابلیت وایرلس بخرم برای 2 تا خونه مختلف ، حداکثر هر مودم 90 هزار تومن.
میخواهم مودمها را از طریق کابل LAN به PC متصل میکنم و از طریق وایرلس با لپتاپ و گوشی موبایل به اینترنت وصل بشم.
دوستان مطلع با این بودجه (حداکثر 90 هزار تومن) چه مودمی پیشنهاد میکنند که گارانتی داشته باشه و اذیت نکنه.
لازم به ذکر است که در این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دربارهٔ مشکل عدم اتصال به وایرلس بعضی از مدلهای ارزان قیمت TP-LINK چیزهایی خواندم. لطفاً راهنمایی کنید چون فردا یکشنبه میخواهم خرید کنم. با تشکر.
8968 VS 8960?سلام دوستان
دوستان شنیدم 8968 دیر کانکت میشه و مشکل داره.یو اس بی به دردم نمیخوره.8968 بگیرم یا 8960?
هر دو 3 دسی هستن?
سلام
دوستان من مودم 2750u دارم می خواهم بفروشمش
مدل DSL-2770L ADSL2+ Gigabit Cloud Router N300 بگیرم
به نظرتون ارزش دارد این کارو بکنم
من هرچی گشتم در مورد برد انتن و قدرت انتن این مدل چیزی پیدا نکردم
کسی از دوستان اطلاع دارد؟؟؟
DSL-2770L ADSL2+ Gigabit Cloud Router N300
توی دی جی کالا هم در مورد برد انتش چیزی توضیح نداده
باتشکر
اگر احیانا زبونم لال انسان خیری پیدا شد که جواب پست های قبلی رو بده اینم هست بی زحمت:
از مارک ایسوس و لینکسیس مودم زیر 200 تقریبا ،مدلی هست که سه طبقه رو پوشش بده با برد افقی 50 متر با دیوار؟
به همراه یه کارت شبکه اینترنال برای همین مورد می خوام.حول و حوش 100
با سلام خدمت دوستان و اساتید
یه سوالی داشتم که امید وارم جوابم را بدهید من میخواهم یک مودم adsl بگیرم که تا 5 طبقه و یا تا شعاع 500 متر انتن بدهد کسی هست تو این زمینه منو راهنمایی کند
بیشتر نظرم اینو گرفته جواب میده اینو بگیرم
امروزرفتم بازارتا8968روبگیرم که نبودرفتم نمایندگی خریدم 146000تومن باگارانتی پارس ارتباط.
مبارکتون باشه.میتونم بدونم قبلش از چه مودمی استفاده میکردید؟
امکانش هست یه تست کلی بگیرید نسبت به مودمهایی که تاحالا ازشون استفاده کردید و این مودم و نتایج رو همینجا اعلام کنید؟
ممنون من تاالان ازدیال اپ استفاده میکردم وخوب اولین مودم adsl ی هستش که میگیرم وتا تستش کنم چندروزطول میکشه.
دوست عزیز هاردی چیزی دارید بش وصل کنید ببینید چطور کار میکنه برا من فلش رو شیر میکنه اما هارد یه ترا رو نه نمیدونم چه مرگشهنقل قول:
شما همینطوری وصل کنید اگه بتونه و بشناسه دیوایس رو تو MY COMPUTER اون دستگاههایی که به هایرلس وصلن یه درایو اضافه میشه که فایلهای اون فلش یا هاردو میخونه.نقل قول:
جواب دادن به سوالهای دوستان چیزی جز تکرار مکررات نیست :n15:نقل قول:
اونهایی که اینترنت مخابرات داشتن بگن که با کدوم مودم ها مشکل داشتن ؟
من می خوام تا 100 مودم وایرلس بخرم ولی چون اینترنتم مخابراته گزینه های کمی دارم :(
خیر عزیز محدودیتی نیستنقل قول:
هرچیزی میتونی برداری
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
بهترین مودم adsl با وایرلس و چند پورت تا رنج قیمت 150 تومن چی مارکی تو بازار هست. برد وایرلسش خوب باشه
8968 tplinkنقل قول:
2750new dlink
Sent from my LT26w using Tapatalk 2
ممنون عزیزنقل قول:
یکی از اعضای همین فروم با مودم 8901 tp link مشکل قطعی داشته که هر چندروز یبار قطع میده بعد مدتی کلا قطع میشه زنگ می زنه مخابرات بهش می گن باید ip رو دستی وارد کنی و با وارد کردت دستی مشکل حل میشه ولی دیگه نمی تونه با وسایل دیگه مثل گوشی از وایرلسش استفاده کنه
توی دیجی کالا یک از دارندگان D-Link 2730U که مشترک مخابرات عنوان کرده که مخابراتی ها موقع اتصال باید مدام send-recive داشته باشند اگر مدتی نداشته باشند internet access قطع میشه و مودم رو باید خاموش روشن کنن
و....
در واقع من می خوام به این مشکلات دچار نشم
دوستان تا 100 تومن چه مودمی پیشنهاد می دین که با مخابرات مشکل نداشته باشه و وقتی توی اتاق میگذاریمش توی حال به فاصله 10-15 متری حداقل 3 تا انتن رو داشته باشه؟؟
ممنون
سلام.. منم می خوام وایرلس تهیه کنم مخابات دارم و مشکل اساسیم هم همین هست.. نریم بخریم درست کار نده.. چی بخریم؟نقل قول: