شما وایفای بگیر چون حجمش حتی از مودم usb البته با سامانه هم کمتره اما قابلیت بیشتر داره.نقل قول:
بردش هم خوبه ! یک طبقه رو راحت جواب میده
Printable View
شما وایفای بگیر چون حجمش حتی از مودم usb البته با سامانه هم کمتره اما قابلیت بیشتر داره.نقل قول:
بردش هم خوبه ! یک طبقه رو راحت جواب میده
سلامنقل قول:
اگه منطقه شما adsl ساپورت میکنه و پورت آزاد داره بهتره که adsl بگیری حالا تصمیم با خودته
یعنی میری داخل حساب خودت و گزینه تغییر تعرفه رو میزینی و یکی دیگه از تعرفه هارو انتخاب میکنی مثلا تبدیل به دائمی میکنینقل قول:
- مدت اعتبار این طرح تنها ۶ ماه خواهد بود و پس از اتمام این دوره، جهت ادامه استفاده از سرویس، کاربر باید نسبت به انتخاب یکی از طرح های تعرفه موجود ایرانسل اقدام نماید.
- پیش از اتمام دوره ۶ ماهه، تغییر طرح تعرفه و انتخاب سایر گزینه ها امکان پذیر نمی باشد.
منبع
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=232
بله پولو پس میدننقل قول:
من قبلا یه انتنم کمتر بوده الان فول شده ولی سرعتش هیچ تغییری نکردهنقل قول:
یکی دوتا آنتن بالا پایین باشه فرق زیادی نمیکنه
بله میشه. باید سربرگ و همینطور مهر دارای شماره ثبت داشته باشه. همچنین باید خطاب به شرکت ایرانسل و دقیقا سرعتی که قصد دریافتش رو دارید(مثلا 256) در اون قید شده باشه.- خیر کاری به اون ندارند...نقل قول:
البته خوب Usb به برق نیاز نداره اما مودم wifi آداپتور داره و خوب به درد کوه و کمر نمیخوره !!نقل قول:
خوب تو کوه و کمر هم آنتن نمیدهنقل قول:
همین جا تو شهر بگیره و هی سیگنالش کم و زیاد نشه کوه و کمر پیش کش، ان شالله صد سال دیگهنقل قول:
درواقع خیر.شما 1 خط هم داشته باشید پینگتون با 5 خط یکیه:11:نقل قول:
سلام خدمت دوستان من وایمکس گرفتم یه قرارداد 6 ماهه بستم اونم با ترافیک 4 گیگ در ماه و پول مودم که همش شد 146250 تومان به نظر شما خوبه در ضمن سرعت 512 وایمکس برای دانلود چند هستش
نقل قول:
مبارك باشه.
سرعت دانلود براي شما بايد 64 كيلوبايت بر ثانيه باشه.
البته شايد از اين مقدار كم تر يا بيشتر هم بشه.
من یه لپ تاپ دارم و میخوام وایمکس بگیرم و چند سوال :نقل قول:
1- بالاخره مودم USB بگیرم یا وای فای ؟
بستگی به نیازتون داره USB بی نیاز برق شهر ولی با امکانات کم آنتن دهی کم..
WiFi با آنتندهی قوی- امکان استفاده چندین یوزر واقعا عالیه مودم BM632W
2- مودم وای فای پورت لن میخوره برای استفاده کامپیوتر خونه ؟
بله یک پورت RJ45 برای کارت شبکه و یک پورت RJ11 برای تلفن اینترنتی VoIP
3- مودم وای فای دستگاه یا آنتن دیگه که نمیخواد جایی وصل کرد ؟ یعنی فقط مودم هست و مثلا یک لپ تاپ ؟
خیر به تجهیزات جانبی نیاز ندارد.. فقط در صورتی که نیاز به بر آنتن WiFi بیشتری باشد جای نصب یک آنتن دارد که البته بدون آن هم بخوبی کار میکند.. حتی به کابل هم نیاز ندارین..
4- قضیه مک آدرس باسه این مودمها و ایرانسل صدق میکنه یا نه ؟ (من ADSL دارم که به سیستم خونه وصله وقتی میخواستم به لپ تاپ وصلش کنم کانکت نمیشد یعنی فقط یک مودم رو میشناخت بعد فرم مک آدرس رو فرستادم شرکت و باسم بازش کرد میخوام ببینم این مشکل تو وایمکس ایرانسل هست یا نیست ؟ یعنی میتونم با وایمکس هم با لپ تاپ و هم با کامپیوتر به اینترنت وصل بشم یا خیر ؟)
بله، شما با مودم WiFi میتونید همزمان با PC & NoteBook & Mobile & Tablet کانکت باشین..
5-من با لپ تاپم میخوام برم اینور و اونور مشکلی که با وای فای ندارم ؟
در جابجایی در محدوده برد وایرلستون نه هیچ مشکلی نیست.. و در جابجایی هایی مثل جابجایی از یک نقطه شهر به نقطه دیگر در صورت موجود بودن سیگنال WiMAX و برق هیچ مشکلی نیست..
6- این مودم وای فای حداکثر چقدر میشه با لپ تاپ دور باشه ؟ مثلا میشه مودم رو گذاشت طبقه دوم بعد اومد طبقه اول به نت وصل شد ؟
من در آپارتمانمون تست کردم و از طبقه سوم جلوی درب مرودی و پارکینگ سیگنال WiFi داشتم حدود 30%
البته بستگی به فضا داره اگه دیوارهای زیادی باشه برد میاد پایین اگه فضای باز باشه بردش بیشتر هست حدود 50 متر "دقیقا نمیدونم شاید بیشتر شاید کمتر"
:11:
دوست عزیز من اینترنتی ثبت نام کردم و زمانی برای نصب اومدن من فقط کپی کارت ملی با دانشجویی و گواهی اشتغال به تحصیل که فقط در قسمت پایینش گفته بودم تایپ کن جهت ارائه به وایمکس ایرانسل برای سرعت 256kbsنقل قول:
واقعا داره مشخص میشه که کی هیچ چیزی بلد نیست محض اطلاعتون اگر دفترچه مودم رو مطالعه کرده باشین , اون آنتن ماله وایمکس هست نه wi-fiنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، اینکاره، آخر فروم باز،نقل قول:
بچه جون هنوز داری از این پست میسوزی.. اشکال نداره بعد از اینکه زنگ زدی 707 خوب یک زنگ هم میزنی 125 بیان بدادت برسند..:31:
Omni Wireless Antenna در مودم ها کاربرد دوگانه دارند..:27:
در ضمن من برای انسانهای متشخص پست میزارم..
شما طبق گفته خودت اینجوری مثل یک مکس میپری وسط بلد بودی جواب کامل میدادی..
در ضمن از دوستان عذر خواهی میکنم ولی باید جواب این پسرک رو میدادم..
من میخوام وایمکس بگیرم.
اگه لطف کنین میخوام بگین مبین بهتره با ایرانسل با دلیل لطفا و مودم های کودوم بهترن؟
ممنون:20:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت شما كاربر محترم .نقل قول:
مبين نت پوشش سراسري ! داره در صورتي كه ايرانسل در ١٢ شهر اصفهان، اهواز، تبریز، تهران، شیراز، کرج، مشهد، شهریار، خمینی شهر، شهر قدس، قرچک و خوراسگان خدمات ارائه مي كنه.
مبين نت شبانه (فكر كنم 2-7 ) رايگان باشه در صورتي كه ايرانسل ساعت رايگان مصرف نداره.
تنوع مودم در ايرانسل بهتر هست و مي تونيد بستگي به نيازتون اون رو انتخاب كنيد.
اگر در همين تاپيك جستوجو كنيد اطلاعات خوبي به دست مي آوريد .
جوجه من صد تا مثل تو رو میبرم لب چشمه و تشنه برمیگردونم حالا میخوای به من چیز یاد بدی؟نقل قول:
من واسه لپ تاپم میخوام بگیرم ولی همه دوستام میگن بده ایرانسل ....
نظر شما چیه ؟
نقل قول:
ما كه بدي ازش نديديم .
دوستان شما چی را می گن خوبه؟ اصلا اگر امکان دسترسی به ADSL را نداشته باشیم، مگر غیر از وایمکس راه حل دیگه ای هم هست؟ اونم که فقط دوتا اپراتور داره! یا ایرانسل یا مبین نت. تحقیق کن ببین پوشش کدومشون تو محدودتون خوبه! همیننقل قول:
اینترنت دایل آپ هم گزینه مناسب و مقرون به صرفه ای میباشد!:31:نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم
ما تو داتشگاهمون وایمکس گذاشتند و من میخوام یه وایمکس ایرانسل بگیرم
حالا میخواستم بدونم ایرانسل طرحی مثلا 1 گیگ در ماه داره؟
اگه نداره من چکار کنم که در ماه کم پول بدم؟
مرسی
راستی شبانه رایگان داره؟
دوست من از طرح زیر استفاده کن...نقل قول:
سرعتهای ١٢٨ و ٢٥۶ بدون هزینه اشتراک ماهیانه
با انتخاب سرویس اعتباری وایمکس ایرانسل، علاقهمندان می توانـند تنها با خرید یک مودم و بدون نیاز به پرداخـت هزینه اشتراک ماهیانه، از مزایای این سرویس بهره مند شوند. این کاربران قادر خواهند بود با انتخاب طرح های تعرفه با سرعت های ١٢٨ و ٢٥٦ کیلو بیت بر ثانیه و تنها با خرید بسته افزایشی دلخواه خود، به اینترنت پر سرعت دسترسی داشته باشند. توجه داشته باشید که در صورت عدم تمایل به استفاده و یا به پایان رسیدن حجم بسته افزایشی انتخابی کاربر، سرویس وی قطع نشده و وی قادر خواهد بود بر اساس نرخ مصرف آزاد همچنان به استفاده از سرویس ادامه دهد.
یه سر به اینجا بزن..
نقل قول:
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=230
خیر ساعات رایگان نداره..نقل قول:
دوست عزیز دستت درد نکنه
یه کم متنش دو پهلو است
یعنی من میتونم برم یه وایمکس بگیرم و 1 گیگ توش بریزم و استفاده کنم؟
تا چند روز؟
مطمئنی دیگه نیاز نیست اشتراک ماهانه بدم؟
یه سوال دیگه
من مثلا میتونم 2000 تومنم شارژ کنم و با نرخ آزاد مصرف کنم؟
خواهش میکنم..نقل قول:
نه دیگه اشتراک ماهانه نداره..
- در صورتی که کاربر به مدت ٩٠ روز از سرویس استفاده نکند، سرویس وی به صورت خودکار غیر فعال خواهد شد.
برو به این آدرس هزینه هارم زده.. و توضیحات تکمیلی..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://wimax.irancell.ir/Layer2/?id=230
---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
اگه میخوای بگیری بجنب که تخفیف داره میده ها..
تخفیف ویژه مودم های وایمکس ایرانسل همزمان با ایام مبارک فجر
در ایام پیروزی انقلاب اسلامی، مودم های وایمکس ایرانسل با ۵۰ % تخفیف ویژه در اختیار مشتریان قرار خواهد گرفت؛ بدین ترتیب، در فاصله ۹ تا ۲۲ بهمن ماه ۱۳۸۹، شما عزیزان می توانید مودم های Wi-Fi و USB را با بهای تخفیفی ۳۹۹.۵۰۰ ريال خریداری نموده و از خدمات پیشرفته وایمکس ایرانسل بهره مند گردید.
مودم های متنوع وایمکس ایرانسل با قیمت های استثنایی
قیمت تخفیفی ارائه شده برای مودم های وایمکس تنها تا پایان دهه فجر اعتبار دارد؛ پس از اتمام این دوره، قیمتهای جشنواره زمستان اعمال خواهد شد.
آره
حتما
یعنی من پول یه مودم میدم و یه حجم؟
چه خوب
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
راستی یه سوال دیگه
چه شکلی نرخ 128 و 256 یکیه؟
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
من حضوری بخرم یا اینترنتی؟
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:47 AM ----------
من اصفهانم
یعنی من پول یه مودم میدم و یه حجم؟
بله..
راستی یه سوال دیگه
چه شکلی نرخ 128 و 256 یکیه؟
بله اینجور که نوشته یکس هست..
من حضوری بخرم یا اینترنتی؟
تماس بگیر 707 از ایرانسل رایگان هست شاید 10 دقیقه تا یک ربع منتظر بمونی..
جدیدا نمیدونم بچه ها میگن مثل اینکه یه فرقایی کرده..
من خودم ساعت 10 صبح اینترنتی ثبت نام کردم 11 پولشو واریز کردم.. ساعت 21 اومدن مودم رو نصب کردن.. 11:30 هم حسابم فعال شد..
تقریبا کل پروسش 12 ساعت طول کشید.. البته منطقه با منطقه بسته به شلوغی فرق داره..
من برج 8 گرفتم و غیر از یسری بازی که BM635 سرم در آورد و با تعویض با BM632W کاملا مشکلاتم حل شدن.. و خیلی رازی هستم..
حتی از ADSL هم بهتر هست بنظر من البته چون اینجا "تهران" واقعا کیفیت ارائه خدمات پایین هست
افت سرعت های شدید و زیاد و قطعی..
ولی خدا رو شکر حداقل فعلا وایمکس کیفیت خدماتش خوبه.. انشالله که روز به روز هم بهتر شه شبکش هم بیشتر توسعه بده..:46:
-
من اصفهانم؟
حتما با 707 اول تماس بگیر..
موفق باشی..
تایید میشه.نقل قول:
نوشته شده توسط farzin1986;5829242[COLOR=Silver
البته فکر کنم شما در حالت بریج از bm635 استفاده میکردید. چون اگر بصورت route باشه دیگه دیسکانت نمیشه و اگر بشه خودش سریع و اتومات وصل میشه.الان من باهاش مشکلی ندارم.حس adsl رو میده.
واقعا کیفیت وایمکس ایرانسل روز بروز بهتر شده توی این یک سالی که دارم استفاده میکنم. مخصوصا اینکه توی محل کارمه و نیازی به دانلود رایگان که ایرانسل نداره، ندارم. ولی برای استفاده خونگی چندان مناسب نیست. چون دانلود رایگان نداره و ممکنه بمرور احساس کنید دارید حجم کم میارید مجبور به گرفتن نامحدود با قیمت بالا بشید چون راه دیگه ای پیش پاتون نمیگذاره.
ثبت نامش هم خیلی خوب شده و پیچیدگی اوائل رو نداره.
سلام
قیمت جدید و فرق و توضیح مودم یو اس بی رو میشه توضیح بدین
ممنون
سلام
1.من دیروز مودم وای فای رو تحویل گرفتم و لی تا امروز صبح نتونستم ازش استفاده کنم که زنگ زدم کفتن که چون طرح آزادی اول باید شارژ کنی. من تو سایتشون از صبح می خوام یه کارت شارژ وارد کنم(پین همون رمزه که وارد میکنیم دیگه؟) ولی هی مینویسه انجام نشد بعدا امتحان کنید (no data) کسه دیگه ای هم این مشکلو داشته؟ راه دیگه ای نیست واسه وارد کردن شارژ مثلا با گوشی یا عابر بانک؟
2.به جز مشکل بالا الان من مودمم رو که میرنم تو برق کنار کامپوتر کلن یه آنتن فقط میاد که اونم هی میاد و میره. تو آشپزخونه بالای کابینت!! 3 4 تا آنتن پر میشه ولی اونم باز بیشتر وقتا خالیه و بعضی وقتا میاد فقط. به نصابه زنگ زدم گفتم گفت چون ما یه کاری کردیم که دیگه هر دفعه مجبور نباشی یوزر و پس وارد کنی اینجوریه ولی مهم نیست!! چرت نگفته؟؟ کلن با این وضع فرضا که شارزم هم انجام شد به نظرتون می تونم راحت استفاده کنم از وایمکس؟
معلوم شد که دوستان خیلی بیسواد هم هستن که راضی رو با ز مینویسن البته احتمالا منظورشون زکریای رازی , کاشف الکل بوده , نه؟نقل قول:
نقل قول:
معلوم شد که دوستان خیلی هم بی شخصیت هستند که دنبال غلط املایی میگردند
delete.....
سلام من بین usb & wifi شک دارم از ایرانسل پرسیدم جواب درستی به من نداد شما چه نظری دارید
اسمش روشه دیگه مودم usb در حد و اندازه فلش هست ولی قدرت گیرندگیش هم خیلی کمه و نیاز به برق نداره ولی وای فای قدرت گیرندگی بالا داره و یک پورت لن و پورت تلفن و وایرلس لن داره و نیاز به برق داره اگر میخوای حرکت کنی مثلا از اینور خونه بری اونور خونه (البته به صورت پیاپی) یو اس بی و اگر نه وای فای رو بگیرنقل قول:
ممنون من فقط شککم برا بیرون از خونه مثلا توی ماشینه که ممکنه بهتر باشه لرا اون چی
نقل قول:نقل قول:این جوری نهایتا هر کدوم یه اخطار میگیرید تاپیک وایمکس ایرانسل رو هم مثل شاتل قفل میکنن.نقل قول:
تو رو خدا کوتاه بیاین با متلک انداختن به هم چیزی درست نمیشه که... بجاش بحث درست و حسابی،فنی و منطقی با احترام به هم کنید تا هم اختلافاتون حل بشه هم کاربرای دیگه سطح اطلاعاتشون بالا بره.
سلام دوستان این نامه دانشگاه رو که باید ببرم برای ایرانسل به مسول دانشگاه بگم برای کجا میخوام مال من 512 هستش در ضمن من نهم بهمن نوشتم و یازدهم اومدن برام نصب کردن منم بهشون کپی کارت ملی و یک قبض تلفن دادم اما نامه دانشگاهو بهشون ندادم حالا نامه رو باید هر ترم ببرم یا فقط همین یک بار بسه