دوستان من دانشچویی همدانم
خونه دانشجوییمون خیابان مدرسه،بهترین سرویسی که میتونم بگیرم چیه؟
اینترنت بیسیم مبین نت خوبه بگیرم؟
واسه دانلود شبانه بیشتر لازم دارم
Printable View
دوستان من دانشچویی همدانم
خونه دانشجوییمون خیابان مدرسه،بهترین سرویسی که میتونم بگیرم چیه؟
اینترنت بیسیم مبین نت خوبه بگیرم؟
واسه دانلود شبانه بیشتر لازم دارم
شما چرا هی جو میدی؟ وقت نکردم دوباره متن رو بخونم همونطور پست زدم ولی منظورم این بود که هر وقت درست شد برید نوین بگیرید اگه خواستید نه که درست شده :9:نقل قول:
الان مشکل رانژه مخابرات حل شده؟ میشه جمع کرد و از نوین نت گرفت؟
خدا نگذره از ریتونی ها و مخابرات که باعث شدن 50روز سرگردان و بلاتکلیف بشیم، از شانس گند من افتادم گیر بچه بازی و لج و لج بازی یه عده بیسواد و احمق مثل مخابراتی های هیچی نفهم، من تا 20شهریور صبر کردم ببینم فرجی میشه که نشد مجبور شدم بعد از کلی هزینه های الکی برم از مخابرات اینترنت بگیرم از بین سرویس هاشون سرویس 2مگ یکماهه با 5گیگ ترافیک اعتباری گرفتم سرعتش دقیقا همونه یعنی اینطور نیست خدایی نکرده بره بالاتر پینگش خوبه من راضی هستم آپلودشم چیزی نگم بهتره توی این 12-10 روز قطعی نداشتم ولی دوستان خوبم موردی که خیلی باعث ناراحتیم شده اینه که من قبل از مخابرات یه سرویس 3ماهه با 5گیگ ترافیک میگرفتم و این 5گیگ تازه بعضی وقتها بعد از 3ماه اضافه هم میاوردم چون من زیاد اهل دانلود کردن نیستم مگر نرم افزارهایی مثل درایور گرافیک و آنتی ویروس و مرورگر و یه چندتا دیگه که مجموعا به 500مگ نمیرسن اونم نه همیشه و بیشتر کارم وب گردی و بعضی وقتها هم MW2,3رو آنلاین بازی میکنم اما بعد از اینکه از مخابرات اینترنت گرفتم تا الان که هنوز 12-10روز بیشتر نگذشته نتنها ترافیک اولیه ام تموم شده بلکه مجبور شدم 4گیگ هم ترافیک اضافی خریداری کنم دوستان خوبم من دانلود داشتم اما حسابه مقدارش دستم بوده من حساب میکنم بفرض 500مگ دارم دانلود میکنم ولی وقتی مراجعه میکنم ترافیک کسر شدم رو ببینم، میبینم بیشتر از اون چیزی که واقعا استفاده کردم یا دانلود کردم از من حجم کم کرده میرم چندتا صفحه باز میکنم میبینم 70-60 مگ ازم کم کرده میرم تو بازی در میام میبینم واسه نیم ساعت چقدر ترافیک ازم کم کرده درصورتی که قبل از مخابرات حساب میکردم میدیدم بعد از 2-1ساعت خیلی کم از ترافیکم کم شده(منظورم ispلعنتی قبلیم) من با 5گیگ 3ماه سر میکردم ولی الان به 10روز نکشیده من 8گیگ ترافیک سوزوندم؟! آخه این مخابرات لعنتی چطوری محاسبه میکنه؟!الان همون استفاده هایی رو میکنم که قبلا انجام میدادم چیزی فرق نکرده که، بخوام تماس بگیرم یا مراجعه کنم کسی پاسخگو نیستش میگه لابد استفاده کردی، کاری نمیشه کرد آخه،اگه وضع اینطوری پیش بره واقعا واسم صرف نداره صبر میکنم میرم یه ispخصوصی سرویساشون که گرونه،شبانه رایگان هم که نمیدن، حجم دزدی هم که میکنن والله موندن تو مخابرات بدور از عقل سلیمه(همین مشکلاتی رو که گفتم یکی از دوستامم داره) تازه هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد اینترنت میلی هم که تشریف آورده و فعلا توی مراکز دولتی 31 استان هم میخواد در مرحله اول اجرا بشه تا قبل از سال جدید هم بهتون قول میدم نوبت کاربرهای خونگی میشه هم قیمت های اینترنت رو افزااااایش میدن که دیگه از پس هرکسی بر نیاد و هم سرعت هارو تا خفگی کاهش میدن و... واقعا متاسفم متاسفم متاسفم:37:
خداییش این بنده ی خدا این اخرای پستش قاطی کرده!:18:
ولی نمیدونم چرا مخابرات تو همدان حجمی میده ولی بعضی شهرها نامحدود میده! چرا!
سلام به دوستان و اساتید
من فعلا پارس دارم 3 روز دیگه تموم میشه .
نظر صاحبنظران و دوستان رو میخوام بنظرتون از کجا ADSL بگیرم ؟
PING پایین برام خیلی مهمه برای بازی آنلاین ( adsl رو فقط برای بازی آنلاین میخوام )
دست همتون درد نکنه
دوست گرامی شما یه مقدار سنجیده تر و مودبانه تر هم شاید بتونید با اعضای سایت صحبت کنید و در مورد اونها از جملات کوچه بازاری استفاده نکنید، اینطور نیست؟! شما هم اگه بعد از 6سال سر و کار داشتن با این جور شرکت ها و مشکلاتی که واست درست میکنن و علاوه بر دزدی از شما و دادن خدمات ضعیف و مسائل دیگه بهتون بی احترامی هم میکنن و به هیچ وجه کسی جوابگوی شما نیست و تنها وظیفشون خالی کردن جیب شماست، شما هم وضعیتی بهتر از من نداشتید البته اگه این چیزها واسه شما مهم باشه، همین چند ساعت پیش دوباره مجبور شدم 1گیگ دیگه ترافیک بگیرم بجای 1000مگ به من 950مگ شارژ داده این 50مگ چرا باید کم بشه؟شما اسم این کار رو بغیر از دزدی میدونید؟ توضیحاتی هم که دادم بیشتر واسه کسایی بود که میخوان برن از مخابرات اینترنت بگیرن که با دید بازتری اقدام کنن تا حالا فقط 20هزار تومن پول ترافیک دادم 32هزار تومن پول سرویسشون رو دادم در حالی که هنوز دو هفته نشده، تماس میگیرم یا مراجعه میکنم کسی جواب درستی نمیده و کاری نمیتونم بکنم شما جای من بودی عصبانی نمیشدی؟هرچند فکر نمیکنم این چیزا واسه شما زیاد مهم باشه چون اگر کمی با اینطور مشکلات درگیر بودید شرایط رو درک میکردید و نمیگفتید طرف قاطی کرده این حرفتون واقعا بهم برخورد اینها مشکلاتی هستند که همه باهاشون درگیر هستند و مربوط به چند نفر شخص خاص هم نمیشه اگه میخوای بیشتر متوجه بشی صفحه 230 و 231 همین تاپیک رو بخون.نقل قول:
خداییش این بنده ی خدا این اخرای پستش قاطی کرده
دوست عزیز من در حد خودم کمکتون میکنم شاید بدردتون خورد فعلا من از مخابرات اینترنت دارم پینگش با سرویس روزانه بین 70-55 ثابته، من MW2,3رو بعضی وقت ها آنلاین بازی میکنم با سرورهای داخلی خیلی خوبه و با سرورهای غیرایرانی هم تا پینگ 200-150 هم خوبه و مشکل زیادی ندارید و قابل بازی کردن اما اینو در نظر داشته باش که ناجور از حجم ترافیکتون کم میکنه چه در مورد گیم چه در بقیه موارد باید یه جیب پرپول داشته باشی که هر دو سه روز 1گیگ ترافیک بخری البته اگه کارت فقط در همین حد باشه.نقل قول:
PING پایین برام خیلی مهمه برای بازی آنلاین ( adsl رو فقط برای بازی آنلاین میخوام )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطلب رو به علت جنجالی بودن پاک کردم چون حوصله دنگ و فنگ ندارم چون همه این ها رو میدونیم نیاز نیست که من دوباره تکرار کنم
کاملا موافقم....نقل قول:
نمیدونم چرا همیشه اینجور مطالب رو تو میزنی و آخرش هم فقط مدعی العموم میشی و حقت رو میخوای!!!نقل قول:
خدا به خیر بگذرونه!!!
شما بد برداشت کردی حامد جان من نه مدعی شدم نه حقی از کسی خواستم فقط از حرف یه نفر تعریف کردم و شما اون مطلبی که من نوشته بودم دیده بودی ؟ مطلب رو به خاطر این پاک کردم چون اگه کسانی که ازشون اسم برده بودم مطلب رو میدیدن بعد میرفتن ادعای حیثیت میکردن باید بری دادگاه و از این جور چیزا برای چی فقط برای این که تو فضای مجازی کار ها و ضعف های یک گروه رو گفتی حالا خر بیار باقالی بار کن برای این بود که پاک کردم وگرنه من قانون رو بلدم و طبق قانون باید مطلب مینوشتم اما این زیادی شد به شما ها هم میگم اگه میخواین مطلبی بزنید و توش از کسی انتقاد کنین بهتره اسمش رو طوری بگین که به طور مستقیم معلوم نشه اون طرف کی هست تنها علتش این بود نه چیز دیگه ای مطلب هم فقط گفتن ضعف های این کلان دهات بود
حالا اگه میبینید من بلد نیستم حرف بزنم و فقط مدعی میشم بعد زیرش میزنم خب من از انجمن میرم مشکلی نداره هر کسی که موافقه من بمونم بگه و هر کسی هم که موافقه من برم بگه من انتقاد پذیر هستم اگه دوست دارین من میمونم اگر هم نه که میرم
امیر جان، به شخصه عدم رفتن تو رو خواهانم:40:نقل قول:
در مورد انتقاد هم باید بگم که دیگه کار از این کارا و آوردن یا نیاوردن اسم گذشته! این روال کل ایرانه نه همدان!
99درصد شرکتها هم یه شیر مخفی دارن که یه آب باریکه براشون باز کرده و زیرزیرکی ترافیک ملت رو خالی میکن
تا به نحوی بقای خودشون رو تضمین کنن. وگرنه کیفیت خوب و کارایی بالا در مملکت ما یک رویاست که حالاحالاها
محقق نمیشه.
امیدوارم ما هم توی این فروم سعی کنیم نقصهای این شرکتها رو بیشتر رو کنیم.
راستی گلم، صبانت توی همدان نمایندگی نداره؟؟؟
بطور اتفاقی از یکی شنیدم که نمایندگی داره. فکر کنم طرفای ایستگاه پردیس بود. دارم آمار دقیقش رو میگیرم.
خبرش رو هم به بچه های تاپیک میگم.
حرف خیلی خوبی زدی حامد جان نمیدونم چرا هر جا میری حتی تو فروم معتبری مثل اینجا میخوان مشکلات رو بکوبن سر همدیگه و حقشون رو از هم بگیرن!! اینجا که کم ندیدیم اون به کنار! ولی جاهای دیگه هم همینه نمونه تاپیکی بود مال تعرفه های srt مخابرات چند ماه پیش هر کی نت خوب داشت میومد اونجا بد و بیراه میگفت به اونایی که میگفتن این طرح خوبه و کلا داستانی شده بود برای خودش یکی هم نبود بگه اخه مگه من چیکارم یا تو چیکاره ای :دی
سلام همشهری، حامد جان اتفاقا من بعد از ریتون:2: (علیه لعنه:4:) رفتم سراغ این شرکت که ازشون سرویس بگیرم اما متاسفانه مواجه شدم با رانژه نکردن مخابرات که خودتون بهتر در جریان هستید، در مورد کیفیت سرویساشون موقعیتی پیش نیومد که خوب استفاده کنم و در موردشون نظر بدم و قضاوت کنم اما دو سه موردی که قابل بیان هست اینه که اول از همه توی چندین موردی که من مراجعه کردم یا تماس میگرفتم بسیار خوش برخورد و همراه با رفتار محترمانه و دوستانه ایی بودن و متواضع(البته اینرو هم بگم به هر حال باید شامل مرور زمان هم بشه که شما ببینید این برخوردشون بعدا و در مشکلاتی که واسه کاربر پیش میاد هم صدق میکنه یا نه،یا مثل ریتونی ها که موقع ثبت نام حتی حاضرن ماساژتم بدن ولی بعدش باهات مثل یه مزاحم و ... باهات برخورد میکنن) و روز آخرهم که دیگه مجبور شدم برم پولی رو که بابت سرویس اینترنت داده بودم ازشون پس بگیرم خیلی محترمانه و بدون سنگ اندازی و اذیت کردن بهم پس دادن که منم اومدم فعلا تا پایین اومدن مخابرات از خر شیطون از روی ناچاری از مخابرات اینترنت گرفتم که مشکلاته اون هم توی صفحه قبل توضیح دادم اما توی این چند وقت که پیگیر کیفیت خدمات صبانت بودم توی تاپیک مربوط به همین شرکت از کیفیت سرویس روزانه اشون تقریبا راضی بودن اما میگفتن شبونش تا شهریور ماه خوب بوده ولی بعد از اون با افت سرعت زیادی مواجه شده و از این قضیه خیلی شاکی بودن من در مورد این موضوع که با تهران تماس گرفتم میگفتن(راست و دروغش پای خودشون) مخابرات اجبار کرده چون قبلا اینطوری بوده که هرکسی میخواسته از شبانه رایگان استفاده کنه باید یه یوزر و پسورد مخصوص شبانه رو وارد میکرده اگه نه که از همون سرویس خودش استفاده میکرده و مخابرات گفته اینطوری کاربرها قابل ردگیری و شناسایی نیستن؟! منم گفتم مگه ما جنایتکاری تروریستی دزدی قاتلی چیزی هستیم که بخوان ردگیریمون کنن؟!(هممون میدونیم دلیله اصلی چی هست) و در مورد افت سرعته شبانشون میگفت دارن پهنای باند میخرن(اونجای آدم دروغگو) حالا دیگه نمیدونم این افت شبانش شامل حال کاربرهای همدان هم میشه یا نه چون یکی از دوستان میگفت نمایندگی همدان دسته خودشه و از هم سوا هستن؟!ولی من فکر نمیکنم اینطوری باشه به هر حال من در همین حد در جریان قرار گرفتم و متاسفانه کسی رو نمیشناسم که از این شرکت اینترنت داشته باشه تا ازش بپرسم و مطمئن بشم اگه از دوستان کسی سرویس اینترنت این صبانت رو داره لطف کنه بگه کیفیت روزانه و شبانش به چه صورت هستش،مورد جالبی که واسم سوال هست اینه که موقع درخواست سرویس 512به بالا صبانت ازتون نامه شرکت یا کارت دانشجویی و از این چیزا میخوان تا اون سرویس رو بهتون بدن(البته فرمالیتس ولی خوب باز باید اون مدارک رو بدی) اما موقعی که رفتم از مخابرات اینترنت 2مگ بگیرم هیچی بجز کارت ملی و برگ قبض تلفن نخواست؟!گفت هر کدوم از سرویس هارو میخوای انتخاب کن:7: :10: من که شاخ درآورده بودم کاسه داغتر از آش که میگن همینه البته چنان نقره داغم کرده که واسه هفت پشتم شده تجربه و خاطره:31: امروز حواسم نبود بجای 1گیگ 5گیگ شارژ کردم آی که چه ضدحالی شد:3: نمیدونم اگه اضافه اومد انتقالش میده ماهه بعد یانه به هرحال اینم آدرسشون:نقل قول:
راستی گلم، صبانت توی همدان نمایندگی نداره؟
آدرس صبانت: میدان جهاد اول خیابان جهان نما ساختمان آفتاب جنب بانک ملت طبقه دوم به اسم نگار گستر صبا شماره تماس هم 8351515
سلام به همگی. خوبی حامد جون؟؟؟؟نقل قول:
راستی گلم، صبانت توی همدان نمایندگی نداره؟؟؟
بطور اتفاقی از یکی شنیدم که نمایندگی داره. فکر کنم طرفای ایستگاه پردیس بود. دارم آمار دقیقش رو میگیرم.
خبرش رو هم به بچه های تاپیک میگم.
بله منم زمزمه هایی از اومدن صبانت به همدان شنیده بودم. ولی ادرس درستی ازش نداشتم که دوست عزیزمون زحمت کشیدن ادرس رو گفتن
منم از دوستانی که از صبانت سرویس دارن خواهش میکنم یه اماری از سرعت و روز و شب , پینگ و تعرفه هاش بده تا بتونیم بعد از لج و لج بازی مخابرات
این شرکت رو تست کنیم.
بله در مورد ریتون شدیدا باهاتون موافقمنقل قول:
سلام میثم جان.نقل قول:
ایشالله که همگی دست به دست هم بدیم و بعد از برطرف کردن یکسری سوء تفاهمات، به فکر همدیگه باشم.
چون تا شما و من به هم کمک نکنیم این شرکتی های بی..... به ماها کمک نمیکنن که هیچ، جیبمونم میزنن.
ممنون که با حسن توجهت همیشه ، من و سایر دوستان رو مورد لطف قرار میدی.
سلام کمال جون. فداتــــــــــنقل قول:
راستش درگیر آزمون میان دوره(دور آخر) شدم. قضیه همون و پوز و بقیه داستاناس!!!
اره والا. خدا کنه این صبانت به داد دلمون برسه. یکی از دوستای من یه سرویس ازش
داره. من هم از اون شندیم. ظاهرا یه چند ماهی هست که فعالیت رسمیش رو شروع
کرده. البته توی همه مراکز نه. فکر میکنم بعثت و پاستور و باباطاهر و تختی. لااقل اینارو
کاملا مطمئنم که فعاله. دوستم میگفت سرویسش(که1به2هست) توی تموم ساعات
سرعتش 230هست. البته اون چند وقتی هست رانژه کرده ولی همدان نبود و نمیتونستم
آمارشو ازش بگیرم. خونوادش هم چیزی به من لو نمیدادن.
ممنون بابت توضیحاتت،دوست خوبم.نقل قول:
به سلامتی. ما هم بدجور درگیریم این ترم های آخر!نقل قول:
خب اینجور که میگی عالیه. فکر نکنم شرکتی مثل این باشه که سرویساشو 1 به 2 ببنده.
ارزش تست کردن داره و گویا هنوزم شلوغ نشده.
البته یه بدی داره اونم اینکه قبلا اکانت روزانه و شبانه با هم فرق داشتن یعنی برای دانلود شبانه یه یوزر پس دیگه باید وارد کرد.
سلام
256 پارس آنلاین ملایر
ممنون که به همشهری خود اهمیت میدید و قبول کردین من تو انجمن بمونم.من در مورد صبا نت رفتم 2 بار رفتار خوبی داشتن سرعتش هم که از کسی خبر نداریم داره یا نه که حالا میگین 1 به 2 هست خیلی خوبه توی شیراز که عکس های دانلودشون رو گذاشته بودن همه سرعت هاشون بالای 400 بود حتی چند نفر 1 مگ هم میگرفتن اما خب اوجا شیراز بود این جا هم همدان هست شاید اینجا 200 هم نگیره شاید 500 به بالا بگیره اما در حال حاظر خبر نداریم. فعلا هم همچنان مخابرات رانژه نمیکنه ؟
دوستان من 2 مگ از مخابرات دارم.تازه گرفتم.قبلا ا مگ داشتم.الان 4 تا سایت باز میکنم یهو میبینی 30 الی 40 مگ از ترافیکمو میخوره..داره میدزده یا طبیعیه؟ با 1 مگ این مشکلو نداشتم.در ضمن سرعتمم از این بالاتر نمیره
شک نکن که دزدیه!!!
سلام مخابرات چرا اینجوری شده هیچی نمیتونم دانلود کنم مگر با قند شکن ... از تموم سایتا منظورم هستش حتی سایتای مجاز ..2 -3 شبه اینطوری شده ..دوستانی که از مخابرات سرویس دارن برا اونا هم اینطوره؟
دیروز رفته بودم سرویسم رو دوباره شارژ کنم مسئولش میگفت که از مخابرات شکایت کردیم و کلی با استانداری صحبت کردیم اما هنوز مخابرات اذیت میکنه الان هم فقط توی همدان این بحث هست مخابرات اهواز دست برداشته اما همدان همچنان داره اذیت میکنه و اینطور که معلومه حالا حالا ها ادامه داره
سلام من چند روزی همدان نبودم وگرنه جوابتون رو زودتر میدادم دوست عزیز صفحات 242و241 رو زحمت بکشید نگاه کنید کاملا توضیح دادم در مورد حجم دزدی ناجوانمردانه دزد سرگردنه ای به اسم مخابرات دوست خوبم من در مدت 5سال استفاده از اینترنت مجبور نشدم حتی یکبار حجم خریداری کنم ولی از ماهه پیش که از مخابرات گرفتم علاوه بر 32هزار تومن هزینه اولیه تا الان مجبور شدم حدود 30هزار تومن هم ترافیک خریداری کنم، امروز که اتفاقی برگه تعرفه های قدیم مخابرات رو پیدا کردم توی سرویساش دیدم 1مگ 2مگ رو قبلا با حدود 20گیگ ترافیک در ماه میداده اینقدر عصبانی و ناراحت شدم که حد نداشت رسم همیشه براینه که اول یه تور رنگ و لعاب دار پهن میکنن کلی هم طعمه های چاق وچله و چرب و چیلی و آب دهن راه انداز میذارن داخلش بعد همین که توی تله اشون گیر افتادی اون وقت دیگه کارت تمومه میبینی تموم این خونه شکلاتی تله یه جادوگر دغل بیشتر نبوده:sq_17:،چند وقت پیش که به یکی از این مخابراتی ها زنگ زده بودم بهش گفتم چرا مخابرات بعضی از استانها اینترنت بدون محدودیت حجم میدن اما شما اینطوری سرویس میدید؟ میگه آره دیگه بعضی جاها اینطوریه، میگم هزینه سرویس هاتون با ispهای خصوصی فرقی که نداره هیچ حتی گرونتر هم هستش خوب چه فرقی بین شما و اونا هستش؟اونا حداقل این خوبیرو دارن که شبونش رایگانه باز یه مزیتی محسوب میشه میگه در عوض ما ترافیک رو گیگی 2200میدیم میگم من یه مورد 5گیگ خریدم 14700 میشه گیگی 3000و خرده ای میگه خوب باز ارزونتره!:sq_13: آخرش میگه چرا دائمی نمیکنیش؟و... میبینید توروخدا گیره چه موجوداتی افتادیم؟ من حتما در اولین فرصت به محض رانژه شدن از مخابرات فرار میکنم توی اون دوماهی که اینترنت نداشتم و مجبور بودم از اینترنت دایال آپ هوشمند مخابرات استفاده کنم واسم 20هزار تومن هزینه خورده در مورد افت سرعت و اینها آره منم قبل از رفتنم و امروز که اومدم این افت سرعت رو احساس کردم اما دوست خوبم متاسفانه چه کااری از دستمون بر میاد؟از قدیم گفتن ماهی ز سر گنده شود نی ز دم وقتی در برابر دلا.ر 40000ریالی و بحرانی که پیش اومده کسی حتی خودش رو مسئول و پاسخگو نمیدونه دیگه چه انتظاری تو این مورد خاص داریم که تمام تلاششون اینه که همین اینترنت فسیلی و ماقبل تاریخی رو هم از دست مردم درارن.خدا صبر عیوب بهمون بده از دست اینها من که خفه شدم:sq_19:نقل قول:
دوستان من 2 مگ از مخابرات دارم.تازه گرفتم.قبلا ا مگ داشتم.الان 4 تا سایت باز میکنم یهو میبینی 30 الی 40 مگ از ترافیکمو میخوره..داره میدزده یا طبیعیه؟ با 1 مگ این مشکلو نداشتم.در ضمن سرعتمم از این بالاتر نمیره
آهان راستی این 256 پارس آنلاین ملایر تو صفحه قبل هم ضدحالی بود واسه خودش من نه این که همدان شهرم باشه این حرفو بزنم ولی بخدا همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران پایتخت مادها سرزمین پادشاهی خشایارشاه و داریوش کبیر با این همه سابقه و قدمت تاریخی حیفه گیر یه مشت غاز چرون و غار نشین باشه.
سلام. دوستان هیچ فایل تصویری از هیچ آپلودسنتری در خارج کشور دانلود نمیشه. من مخابرات دارم آیا بقیه ISP ها هم اینطوری شده؟ این چه مدل فیلت*ینگه. دو روزه اینجوری شده!!!!!!!!
سرعت دانلود اینترنت 256Kb پارس انلاین یکشنبه 16 مهر 91
یک نکته ای که دوستان دارن کم لطفی می کنن و اصلا توجهی بهش نمی کنن
من خودم از پارس بیشتر از 20 تا سرویس دارم ، و تو همدان از همه شرکت ها بهتر جواب گرفتم ازش ، اکثر مرکز پاستور هستند البته
اما همین پارس و دیگر شرکتها به خاطر مناقع مالی خودش سالها حاضر نشد بیاد و سرمایه گذاری کنه روی مراکز کم ظرفیت و یا پایین شهر که همه مردم بتونن اینترنت به اصطلاح پرسرعت داشته باشند.
اما از حق نگذریم مخابرات از پول خود ما اومده اینکارو کرده که حتی روستاها هم adsl دارند. حالا شما بین بد و بدتر معلومه که بده رو انتخاب می کنی و صداتم نباید در بیاد! این دوره زمونه همه فکر جیبشون هستند نه مشتری !!!
شما اگر یک اشتراک ماهانه دایال اپ می گرفتی باید ماهی 30 هزار تومان میدادی + هزینه سرسام اور تلفن + سرعت اشغالش × حالا اگر 1/3 اون رو بدی یک اینترنت نسبتا منطقی داری ، نمیشه کاریش کرد، کار از پایه ایراد داره ...
بله. چندروزی هستش که برای فرمت های تصویری محدودیت گذاشته شده وقابلیت دانلود ندارند. همه آی اس پی هارو نمیدونمنقل قول:
تنها راه اینه فایل مورد ظرتونو ریموت کنید روی آپلودسنتر دیگه و پسوندشو تغییر بدید و یا اگه لیچر دارید لیچش کنید و پسوندشو تغییر بدید.
تا اطلاع ثانوی اینترنت (فرت) حتی شاید قطع کنن و ملی بذارن فقط مونده که همین سایت های باقیمانده هم چیلتر کنن آخه من تو کف این موندم که به چه علت این سایت چیلتر شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه عکس خرابی داره نه فیلمی سایت وردپرس هم آخه چیلتر میکنن حالا اگه بری به سازمان چیلترینگ اطلاع بدی میگن دست ما نیست دست ربات هست که چیلتر میکنه آخه ربات هم براش یه محدودیت هایی میذارن که طبق اون انجام بده بعد به چه علت این چیلتر شده ؟؟؟؟ حالا سایت های دیگه رو بیخیال بشیم که هیچ آخه imdb هم عکس هاش باز نمیشه دیگه اعصاب آدم رو خورد میکنن :sq_10: :sq_10:
vpi vci مخابرات چنده؟ برای کانفیگ مودم میخوام
vpi:0نقل قول:
vci:35
نقل قول:
اينا خوبه من ديروز يه چيزي ديدم مخم تا الان داره سوت ميكشه.......:sq_7:
اين رفقاي چيلتر كنندمون ورداشتن همه سايت هاي زير نويس رو چيلتر كردن:sq_14:
يعني وقتي اينو ديدم له له شدماااااااااا آآآآآآآآآآآ
من سرعتم چند روزه افتضاح شده قطعی هم که تا دلتون بخواد از مخابرات هم سرویس دارم
دوستانی که از مخابرات سرویس دارن سرعت دانلود شما هم کم شده؟؟؟من 512 دارم امروز سرعت دانلودم یهویی از 100 اومده رو 50-60 دیگه شورش رو درآورده این مخابرات ,خط هم رانژه نمیکنه بریم یه خراب شده دیگه تایم اوت کم بود این نصف شدن سرعت دیگه نوبره والا :sq_3:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم سرعت که افتضاح شده هر چند دقیقه هم یدفعه اینترنت قطع میشه و دوباره وصل میشه خدا براشون نسازهنقل قول:
این قطعی ها و نوسانات کلیه.
متاسفانه کرم از خود درخته!!!
امروز داشتم تو اینترنت درباره سرعت دانلود سیم کارت های رایتل میگشتم دیدم یه نفر باز یه حرف قشنگی زده که دلم نیومد اینجا نگم این متن نوشته هاش بود
انقدر با سرعت پایین اینترنت کار کردیم که سرعت 35 برا دانلود انگار بهمون تیتاب دادن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم که اولین بار تست کردم از بس سرعت پایین کار کرده بودم وقتی دیدم یه اهنگ رو تو سه دقیقه دانلود کرد انگار دنیارو بهم دادن
ما ایرانیها از این بیشتر سرعت بدن بی جنبه میشیم فقط دانلود میکنیم از بس سرعتمون پایین بوده و دانلود برامون عقده شده یکم که سرعت زیادتر میشه فقط میزنیم تو کار دانلود تا عقدمون از اینترنت خالی شه همین خارجی ها با اون اینترنت پرسرعتشون نصف ما هم دانلود نمیکنن
من خودم از اون ادماییم که فقط دانلود میکنم یعنی 80 اینترنتم به دانلود ختم میشه من باید برای رفع این حاجت به کجا رجوع کنم
شاید باورتون نشه انقدر خوره اینترنت شدم که یه ترمینال ایرانپیما پیدا کردم سرعتش یه مگه هر روز میرم میشنیم تو سالونش 4 تا 5 ساعت یدم با wifi مجانی دانلود میکنم کمتر از 2 تا 3 گیگ دانلود هم قانع نیستم اینجوری عقدم خالی میشهاین قسمت خارجی ها رو راست میگه من از یه پاکستانی توی گیم رنجر پرسیدم گفت سرعت دانلودش1 مگابایت در ثانیه هست بعد میگفت این چیلتر که شما دارین قضیه ش چیه ؟ حالا افغانستان که هیچ توی کره جنوبی سرعت 41 مگابایت در ثانیه با ترافیک نامحدود قیمتش 15 دلار هست اونوقت اینجا 128 با ترافیک 4 گیگ ماهیانه 15 تومن آخه تو رو خدا این حق ما هست که اینطوری از اینترنت استفاده کنیم ؟؟؟ خب بابا یه خرده کم تر چیلتر کنین تا پهنای باند پایین نیاد یکی از علت های کم بودن سرعت چیلتر زیاد هست یکی دیگه از علت هاش= کاربران ایرانی حق استفاده سرعت بیشتر از 128 کیلوبایت را ندارن که توی مجلس تصویب شد که یه خورده شانس آوردیم که پارس بیشتر میده اما بقیه مثل شاتل و مخابرات مثل اون قانون ............. میدن باز خدا پدر رئیس شرکت پارس رو بیامرزه
بزنم به تخته سرعت پارس خوب شده در روز با سرویس 128 سرعتش به 500کیلوبایت در ثانیه میرسه و در شب بین 120 تا 380 میچرخه البته به سرورش هم خیلی مربوطه به طوری که یه فیلم 600 مگ رو 4 شب طول کشید که همزمان با اون فایل های 1 گیگ میذاشتم و راحت شبی 1 گیگ و 100 مگ دانلود میکنم حالا دوستانی که سرویس 1 مگ و 512 دارن اوضاعشون چطوره شبی چقدر دانلود میکنن ؟؟؟