درسته اینجا سوت و کور شدهنقل قول:
ولی لازم نیست که واسه اینکه درش بیارید از این حالت پست تکراری بزنید که!!
این مال ۱۰۰ نسل پیشه !
تازه ۱۰۰ بار هم تکرار شده!
ولی بازم ممنون که الاعاتتونو به اشتراک میذارید!:11:
Printable View
درسته اینجا سوت و کور شدهنقل قول:
ولی لازم نیست که واسه اینکه درش بیارید از این حالت پست تکراری بزنید که!!
این مال ۱۰۰ نسل پیشه !
تازه ۱۰۰ بار هم تکرار شده!
ولی بازم ممنون که الاعاتتونو به اشتراک میذارید!:11:
حتما میدونید ولی برا اونا که نمیدونن دیگه، اینجا هم جای خوبیه [شاید هم قبلا گفته شده(یادم نیست)] :
کد:http://4pda.ir
من با اینکه تقریباً کلی برای خوندن پستهای این تاپیک وقت گذاشتم اما این رو ندیده بودمنقل قول:
اتفاقاً بد نیست چیزهای خیلی اساسی تکرار بشن
:46:
موافقم. منم تقريبا 95 درصد پست هارو خوندم اما اينو يادم نميومد كه خونده باشم. بهتره به قول دوستمون مطالب اساسي تكرار بشن يا اون تاپيك جمع بندي سرو سامان بگيره كه اصلا شبيه جمع بندي نيست. نميدونم مگه اينجا مدير نداره كه بيان اينجور پست هارو مرتب كنن؟! :41:نقل قول:
یه تاپیک به عنوان "جمع بندی تاپیک اومنیا لایت"هست که یکی از بچه ها بصورت خود جوش شروعش کرده اما نمیدونم چقدر در کارش موفق بوده:10:نقل قول:
منم همونو ميگم. اصلا شبيه جمع بندي نيست. حدود 6 7 صفحه پست زدن توش اما شايد 4 5 تا پست مفيد توش پيدا بشه. فقط اسمش جمع بندي هست:41:نقل قول:
سلام
شرمنده دوستان
من اینترنتم تعطیله و بهمین خاطر نمی تونم تاپیک رو بخونم
یه خواهش دارم
اونم اینه که من تا حالا اینترنت ایرانسل رو فعال نکردم
اگر می شه یکی از دوستان قدم به قدم راهنمایی کنه
که موفق نشدم و خیلی از راهها رو تست کردم
ممنون
سلام بچه ها بالاخره من ریسک کردم و رام 6.5.5 رو نصب کردم.خوشبختانه با هیچ مشکل ویبره ای مواجه نشدم. ولی مشکل دیگه ای دارم و اون اینه که برنامه ی sasmsung new pc studio گوشی رو پیدا نمیکنه و میگه که unregister و برا همینم من دیگه نمیتونم شماره تلفنامو که با همین برنامه بک آپ گرفته بودم ازشون بریزم تو گوشیم. کمک کنید ممنون
شماره هامو که با پسوند npf بک آپ گرفتم رو چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام منم همين مشكل رو دارم و براي حل مشكل دوباره رام افيشال رو نصب كردم و بعد بك اپ رو ريستور كردم حالا برنامه اس پي بي بك اپ رو دانلود و توي خوده گوشي يه بك اپ گرفتم و بعدش رام كوك رو ريختم و همون بك اپي كه با اس پي بي بك اپ گرفته بودم رو ريستور كردم الانم ديگه به ان پي اس نيازي ندارم.
رامي كه استفاده كردي هيچ مشكلي ه غير از اين مورد نداره و مشكلات قبلي فيكس شده به كسايي كه ميخوان رام كوك استفاده كنن شديدا اينو پيشنهاد ميكنم البته اگه برنامه هاي مبتني بر اينترنت سوشيال ميخواييد اصلا رام عوض نكنيد
درضمن رام عوض كرذن تو اين گوشي ريسك ندار
سلام دوست عزیزنقل قول:
این کارا رو بکن ایشاالله درست میشه
SETTING-ADVANCED SETTING-CONNECTION-CONNECTIONS-
در قسمت SELECT A MODEM اونی که کلمه GPRS رو در پرانتز نوشته انتخاب کن و 3 بار دیگه NEXT کن الان باید یک کانکشن واسه وصل شدن در گوشیت داشته باشی حالا برای اینکه در کامپیوتر بتونی استفاده کنی باید گوشیتو به PC وصل کنی بعد بری در قسمت INTERNET SHARING رو باز کنی و در قسمت PC CONNECTION یو اس بی رو انتخاب بکنی در قسمت NETWORK CONNECTION هم نام کانکشنتو انتخاب کن بعد دکمه کانکت رو در زیر صفحه میزنه و کار حله و از اینترنت گوشی لذت ببر
دوست عزیز نیا همینطوری یه چیزی بگو که یه چیزی گفته باشینقل قول:
من شاید یک ماه یه بار هم به این تاپیک سر نزنم و نمیدونم چه نکات مفیدی اینجا بیان شده و چی گفته نشده ولی هر چندوقت یکبار سعی میکنم تجربیات یکساله با این گوشیمو با بقیه در میون بذارم حالا هم دیدم توی چنتا پست آخر این تاپیک حرف از بدی تاچ شد گفتم شاید اینجا گفته نشده یا اگه هم گفته شده درست به چشم نیومده که آخرش هم مشخص شد حق با من بوده حالا شما که خیلی توی این تاپیک رفت و آمد دارید چه گلی به سر این تاپیک زدید؟
عزیز جان خودت رو ناراحت نکن،دست شما درد نکنه،باز هم از این پستها بزنید:10:نقل قول:
آقا ممنوننقل قول:
سیم کارت ایرانسلم رو نیووردم
تست کنم
جواب می دم
سپاس
سلام بچه ها
جدیدا وقتی می خوام فایلی از گوشی دیگه ای دریافت کنم گوشی طرف مقابل failed می شه اخرین باری که فایلی رو گرفتم گوشی یارو ویندوز بود
سال نو تونم مبارک
سلام بچه ها یه سوال فنی
قاب (منظور فرم) این گوشی موجود؟میشه عوضش کرد؟مثلا هر رنگی که خواستی بندازی و این که دیگه قاب اصلیش خش نیفته،ها؟
این گوشی هندزفریش هم به زور گیر میاد!:19:نقل قول:
آقا حق با شماست :11:نقل قول:
ولی اگه به لحن گفتم دقت میکردین میدیدین فقط جنبه یادآوری این بود که گفته شده و بقیش یه حالت شوخی داشت(چرا اینجوری به دل میگیری شما؟:19:)
چه گلی زدم؟:11:
خوب کسی که بحث آندروید رو راه انداخت من بودم:8:
اگه توی صفحه های قبل تر که اینجا فعال بود نگاه کنید به طور متوسط ۲-۳ تا پست توی هر صفحه داشتم!:5:
و هرکی هم سوالی داشته سریع جوابشو دادم!:46:
من قبلا که اینجا فعال بود روزی ۳-۴ بار آن میشدم و میومدم اینجا رو چک میکردم!:5:
الانم این کارو واسه انجمن بغلی میکنم هرچند که اونا الان خودشون چندتا با تجربه دارن و تا من بیام به خودم بجنبم جواب دادن:18:
کلا از شما عذرخواهی میکنم اگه به گوشه عباتون برخورد:31:(گوشه عبا هم شوخیه جدی نگیری یه هو:46:)
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
خوب واسه گوشی شما چه اروری میده ؟!نقل قول:
یه کم بیشتر توضیح بدید شاید بتونیم کمک کنیم!(راستی توی آی آر تی سی هم یه سوالی بکنید بد نیست:46:)
اگه از برنامه رسکو استفاده میکنین این ارور رومیده و راه حل استفاده از فایل منیجر خود گوشی هست راستی بولوتوس باید ویزیبل باشهنقل قول:
سلام بچه ها
جدیدا وقتی می خوام فایلی از گوشی دیگه ای دریافت کنم گوشی طرف مقابل failed می شه اخرین باری که فایلی رو گرفتم گوشی یارو ویندوز بود
سال نو تونم مبارک
من تا حالا با گوشی های سونی اریکسون این مشکل رو داشتم ولی به نوکیا میشه فرستاد
---------- Post added at 03:14 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
اگه از برنامه رسکو استفاده میکنین این ارور رومیده و راه حل استفاده از فایل منیجر خود گوشی هست راستی بولوتوس باید ویزیبل باشهنقل قول:
سلام بچه ها
سال نو تونم مبارک
من تا حالا با گوشی های سونی اریکسون این مشکل رو داشتم ولی به نوکیا میشه فرستاد
امروز اتفاقي به اين سايت برخورد كردم. به نظرتون ميرزه اينقدر هزينه كنيم واسه محافظ؟
بعد از حدود 3 4 ماه اين محافظ فابريك داره خراب ميشه. روش خراب و زبر شده. به نظرتون برم دنبال مارك خاص يا هر چي شد بگيرم؟ ميخوام مثل ايني كه روشه بعد از يه مدت روش زبر نشهکد:http://www.clear-coat.ir/
نه آقا من ناراحت نشدم ولی خوب نمیگفتی بهتر بودنقل قول:
به هرحال ما چاکر شماییم :11:
سال نو همه هم مبارک:40:
ببین توی این سایت گفته اینها ضد خش هستنقل قول:
نگفته که روی تاچ چه اثری داره!٬!
دوست عزیز گفتم که وقتی که از گوشی دیگه ای فایلی میخوام بگیرم گوشی طرف faild می شه یعنی وقتی که شروع به فرستادن می کنه fail می شهنقل قول:
اصلا خوشم نی یاد ریست کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه من هرچی گوشی زیر و رو کردم جایی پیدا نکردم که تنظیم می کردیم که فایل دریافتی بریزه تو مموری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه. گفته كه هم ضد خش هست هم مناسب براي تاچ اسكرين. چون هم روي گوشي آيفون و هم پشت گوشي نصب كردن. حالا ايناش مهم نيست چون قضيه بحث روي اين محصول نيست. :31:نقل قول:
من تاحالا گوشي تاچ نداشتم و تاحالا محافظ ال سي دي نگرفتم. ميخوام در كل بدونم
محافظ با قيمت 1000 تومن هست با اين قيمت تو سايت هم هست. ايا به حال من فرق مي كنه كه از كدوم بگيرم؟ البته نمي خوام زود خراب بشه و ميخوام جنس خوبي داشته باشه. دوستاني كه تجربه خريد و كار با گوشي هاي تاچ به مدت طولاني دارن ممنون ميشم بگن محافظ خوبي كه خريدن و ازش راضي بودن چي بوده؟ ايا مارك خاصي داشته يا ....
دوست عزیز این محافظ ها فقط چیت تولید می کنه و مارک خاصی نداره من از روزی پی 990 اومد تا حالا بالای 10 تا گوشی تاچ داشتم و همیشه هم از همین چینیا میگرفتم و هیچ مشکلی هم نداره تقریبا با 8 ساعت کار در روز که من باهاش اتجام میدم حدود 3 ماه بدون مشکل کار ممیکنه ولی اگه کسی بهت گفت این مارک مثلا ژاپنی هست باور نکنن چون واسه کشورهای داپیگه نمی ارزه این خورده ریزارو بزنن
ببخشید منظورتون اینه که بعد از ۳ماه خراب میشه؟!نقل قول:
سال نو مبارک
نقل قول:نقل قول:یه توضیح بدم و اون اینه که این محافظ ها همشون خش میوفتن ولی همه یک جنس نیستن .. بعضی ها روش نوشته که متریال ژاپنی دارند که اون هم خالی بندیه .. چینی هستند که چند نوع داره.. نوع مرغوبشرو من 2 سال پیش 5 تومن خریدم( قیمت اول که فروشنده گفت 16 هزار تومن بود که چونه زدم شد 5 تومن) و نوع دیگش همین ارزونهاست که تو علاالدین الان دارند به قیمت 2 الی 2.5 میفروشن .. از لحاظ کیفیت تفاوت آنچنانی ندارند .. مهمترین فاکتور واسه دوام اینا همون چسبوندن اول هست که اغلب مغازه دارها بد میچسبونن.. اگه بتونی بدون جباب بچسبونی و با دفعه اول هم بچسبونی تا یکسال هم رو گوشی کار میکنه .. این محافظ ها هم که عرض کردم 2 تومن میفروشن رو اگه بگردی باید بتونی با قیمت 1000 تومن پیدا کنی .. من خودم هفته پیش رفتیم علاالدین واسه دوستم چندتاقاب گوشی گرفتم بعد 2 تا محافظ برداشتم گفتم اینم اشانتیون:31: .. فروشنده التماسی گفت دونه ای 1 تومن بهت میدم ببر .. منم 2 تا خریدم 2 تومن و تازه سمنان که بودم 2 تا میخریدم 1500 یعنی دونه ای 750 تومن .. کلا اینا رو گفتم بدونی این محافظ ها اصلا چیز با ارزشی نیستن که بخوای انقدر واسشون هزینه کنی.. نه تکنولوژی بالایی دارند نه قراره کار خاصی بکنند ..فقط قراره چیز نوک تیز رو گوشیت خورد تاچش خط نیوفته.. از همین 1000 تومنی ها بخر قبل چسبوندن هم بهم پیغام بزن لمشو بهت بگم.. موفق باشی.نقل قول:
راستی رفتم توی سایت همون محافظه .. من خودم رشته مهندسی مواد خوندم.. از نظر علمی اون مقایسه که کرده خیلی خالی بندیه !!! مخصوصا اون جمله ی " ترکیبات کریستالی شیمیایی" !! کلاهتون رو سفت بچسبید از سرتون برندارن.
در بهترین حالت جنس این محافظ مرغوبتره و 2 برابر محافظ معمولی عمر میکنه که شما 2 تا محافظ بخر 2 تومن .. تازه اینی که گفتم خیلی تحویل گرفتم این شرکت clear-coat رو ..
درمورد محافظ ها من خودم تو کار پلیر هستم و همیشه محافظی که با خوده دستگاه میاد خیلی عالی عمر میکنه و مثل این 1000 تومنی ها سریع خش نمیگیره و عمرش زیاده حالا من سواد مهندسی مواد هم ندارم و نمیدونم چی به چیه ولی هر چی که هست محافظ های اصلی که روی دستگاه هست خیلی بهتره
البته این شرکتی که گفتید رو من نمیشناسم ولی یه شرکت دیگه بود که تو کار تولید محافظ و کیف برای هندهلد ها هست که خیلی معروفه ولی الان اسمش یادم نیست فکر کنم آلمانی بود
کسی نبود دست مارم بگیره:19:نقل قول:
دوستان پیش کسوت:31:
سلام به دوست عزیزمنقل قول:
برای گرفتن بلوتوث در مموری باید بری توی وایرلس منیجر بعد قسمت بلوتوث ستینگ بعدش توی منو رو باز کن بالا نوشته MS Setting توی ان TAB های پایین آخرش نوشته FTP اونجا کلیک کن میتونی مکان دریافت خودتو تنظیم کنی
آره هست ولی تا اونجایی که من میدونم کار نمیکنه:31:نقل قول:
برو تو bluetooth>menu>device service>object push>options>enable to receive all incoming beams همونجا هم می تونی بگی کجا بریزه!!:10:نقل قول:
دوستان اگه كسي مي خواد اين گوشي رو بخره،به من پخ بده!
چی شد؟خسته شدی ازش؟نقل قول:
دوستان اگه كسي مي خواد اين گوشي رو بخره،به من پخ بده!
نه خسته نشدم!نقل قول:
براي يه كاري نياز دارم كه يه گوشي با صفحه كليد سخت افزاري qwerty بگيرم!
وگرنه حالا حالا ها داشتمش!
.....................
سلام
دوستان کسی نرم افزاری برای مدیریت وای فای سراغ نداره؟
اگر سراغ دارید ممنون میشم با لینک دریافت برنامه برام بذارید
ممنون
تو پست هاي صفحات اول فايلي بود كه صداي ميكروفن رو با سافت ريست بصورت خودكار تنظيم ميكرد. اون فايل رو كسي اگر داره آپ كنه يا لينكش رو اينجا بزاره. ممنون
واقعا ميكروفن اين گوشي اعصابمو ريخته به هم. اون amp gain رو هم تغيير دادم براي تقويت ميكروفن اما بازم صداش ضعيفه. اگه كسي راه ديگه اي سراغ داره براي تقويت ميكروفن خواهش ميكنم بگه وگرنه ميفروشمش
بابا چرا زود جوش میاری :5:نقل قول:
میکروفنش مگه چشش؟:31:
چرا صوت و کوره؟؟ چرا آرین نیست؟؟ بچه ها کجا هستن؟؟؟؟ آآهههاااااااااااااااااای
من 100 صفحه اول و 50 صفحه آخر را خوندم به جوابم نرسیدم
برای فارسی دیدن در پیام ها: هنوزم تنها راه همان جدا جدا دیدنه و باید سلکت آل کنیم؟
برای فارسی نوشتن : من فینگر کیبورد را دانلود کردم خوبه ولی کیبورد خود سامسونگ و بقیه حالت دیگه در دسترس نیستن...؟ راه حل بهتری نیست؟