سلام آیا برنامه ای برای ساخت والپیپرهای 3تایی وجود داره؟ اگه هست ممنون میشم لینک دانلود را بگذارید
Printable View
سلام آیا برنامه ای برای ساخت والپیپرهای 3تایی وجود داره؟ اگه هست ممنون میشم لینک دانلود را بگذارید
نقل قول:
سلام بله هست.
دوستان در چند صحه قبل لینک دانلود را برای من گذاشته بودند.حدود 15 یا 20 صفحه قبل.باید بگردید.
یه بازی قشنگ دیگه برای دوستان استار دار...بصورت فول تاچ
کد:http://www.4shared.com/file/ShnW7h66/asterix-obelix-encounter-cleop.html
شما هم اگه بازی قشنگ داری فقط اسمشو بگید کافیه...
نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز
کد:http://www.4shared.com/file/95pquecb/S5230WallpaperCreatorSetup.html
این 800 ساعتی که واسه باتریش میگن میدونید چند روز میشه؟؟؟800تقسیم بر 24=33....................یعنی 33 روز!!! به نظرم اگه یه صفرشو برداریم منطقی تره 80. 80/24=33.3...........یعنی تقریبا 3 روز و نصف....
منم گوشیمو بار اوله که شارژکردم نزدیک به 4روزه که دووم آورده،الان بار دومه که اخطار میده میخوام خاموشش کنم و بزنمش به شارژ.
سلام گوشی من مشکل خط دهی داره خیلی بد خط میده چیکار کنم؟
منظور 800 ساعت در حالت Standby هستش.نقل قول:
این استار هیچ گونه بدی نداره فقط یه ایراد کلی داره اونم اینه که اگه با کسی تلفنی داری حرف میزنی کس دیگه اگه بهت بزنگه اشغال میزنه نمیتونه بیاد پشت خط شما.(اصطلاحا پشت خطی)درسته؟
سلام
دیروز یه star از صادقیه خریدم ...
اما الان یه مشکلی داره موقع عکس گرفتن مینویسه no file . ماله من 5233 هستش مشکلش چیه
یه نظرم بزرگترین مشکلش فقط میتونه قاب پشتش باشه چون خیلی کیفیت پایینی داره...هنوز 5روز نمیشه که خریدمش ولی پشتش پره خش های ریز شده(مشکی)
از من میشنوید نقره ایشو بگیرید چون مشکی خط هارو به وضوح نشون میده و سفید هم بعد از اینکه خط افتاد داخل خطها کثیفی میشینه و 2برابر مشکی تو چشم میاد.:40::8:
به نظر ميرسد قاب پشت گوشي خيلي سريع خط و خش برميدارد به نظر شما اگر با اين محافظهاي ال سي دي بپوشانيمش خوب است؟
سلام،من هم یه استار S5233 دارم و با نظرت موافقم چون بعد از یه روز که برچسب پشتشو کندم بلافاصله پر از خش شد.نقل قول:
سلام دوباره به همگی آقا چه جوری میشه این گوشی رو آپدیت کرد حتما باید ببرم نمایندگی،نمیشه خودم با ایرانسل آپدیت کنم.راستی من تنها بدی ای که تو این گوشی دیدم این بود که قلمش رو که دوباره جدیدا براش میزارن حالت بند داره مثل N97 وبه نظر من تنها مزیت Cooki نسبت به استار همینه و حتی به نظر من کوربی هم از کوکی بهتره چون خیلی خوش دسته من هم کوربی رو امتحان کردم هم کوربی پاپ رو هم B3410 رو که مثل N97 از بغل کشوییه و هم استار رو هیچ گوشی ای به استار نمیرسه.فقط من کوکی رو امتحان نکردم ولی یه شناخت کلی ازش دارم و مطمئنم که هیچ گوشی ای تو این رنج قیمت به استار نمیرسه.راستی کیف فابریک هم روش گذاشتن من با گارانتی و به قیمت مشهد با شرکت در قرعه کشی اونو 169000 گرفتم البته از فاروج موبایل آساتل-صدیقی
آقا ببخشید من یه سوال دیگه هم داشتم و اونم این بود که آیا این گوشی تم هم میخوره و سوال دیگم هم این بود که ویجت هاشو از کجا میتونم گیر بیارم سوال دیگه هم این بود که کار با گوگل مپ چی جوریاس آسونه سخته کامله ممنون میشم اگه جواب بدین
شما اگه درست استفاده کنید هیچ وقت این مشکلها پیش نمیاد من 4ماه این گوشیو دارم 1خط هم نیفتاده
درضمن درنگ مشکی بهترین رنگه و هر صلیقه ای میپسنده..اگه درست ازش استفاده بشه و بعد از کار درون کیف اصلیش بذارید 20سال دیگم خطی نمیفته...
من تویه نمایندگی سامسونگ دیدم نوشته بود فرهنگ استفاده از گوشی استار را یاد بگیریم!
تازگی ها شنیدم که روی این گوشی استار خیلی دارن مانور میدن
معمولی - با TV - وایرلس - ویندوز مبایل (اینو خودم شک دارم) - موزیک - رنگ -
شاید یکم مسخره باشه ولی من فکر میکنم اینطور مانور دادن روی یه مدل دلیل به علاقه مندی بسیار بسیار زیاد مردم تو جاهای مختلف از این مدل گوشیه.
خیلی چیزهای در موردش نوشته بودن.
خودم اول فکر میکردم که این چه کار مشخره ای هست. مدلهای دیگه ای هستن با ویندوز مبایل یا با خروجی تلویزیون.
سیاست عجیبیه.
چقدر شایعه پراکنی میکنید. این قضیه پوشش LCD چه مسخره بازی هست؟نقل قول:
اولا که صفحه گوشیای تاچ مثل گوشیای معمولی نیست. ضد خشه!
دوما بدنه گوشی هم بخاطر طراحیش و مدلی که داره هم خض رو نشون نمیده هم خیلی خیلی مقاومه در برابر ضربه.
من رنگ مشکیش رو ندیدم. امکان داره مشکیش یکم این حساسیت رو داشته باشه!!
در کل من که حدودا نه ماه دارم و کیفشم استفاده نمیکنم بدنه اش خش افتاده نه ال سی دیش!
نیاز به قلم نداره.
گوشی هایی که نیاز به قلم دارن ، خاطر ضربه زدن با نوک تیز قلم رو صفحه، بعد از مدتی جاش رو ال سی دی کاملا مشخص میشه.
من که زیاد اینو دیدم:46:
مال ما ظرف 2 ساعت خش برداشته الان از اين سلفونهاي مواد غذايي كشيدم ولي فكر كنم اين ها هم در طولاني مدت يك حالت شيشه اي به وجود مي اورندنقل قول:
سلام میلاد جان،ببین ما دو تا هیچکدوممون نگفتیم که ال سی دیش خش ور داشته ما قاب پشت گوشی رو گفتیم که پره خش شده راستی استار من سفیده.نقل قول:
سلام
بله درسته قاب پشتش سریع خش می افته البته فقط در رنگ مشکی اینطور هست ولی اینر ابگم خش هاش اصلا تو چشم نیست.
نه بهروز جان استار من سفیده و قابش پر از خشه درسته که به چشم نمیاد ولی خب مارو اذیت میکنه البته من از گوشی زیاد درست استفاده نمیکنم ولی این گوشیمو یکم با احطیاط استفاده میکنم اونم فقط به خاطر تاچ بودنشه وگرنه ای رو هم مثل گوشیهای قبلیم استفاده میکردم.راستی نگفتین واسه سامسونگ هم تم هست یا نه.اگه هست یه لینک دانلودی چیزی بزارین تا ماهم استفاده کنیم.
دوست عزیز،من گوشیرو در طول 5 روز یا داخل کیفش میذاشتم یا داخل دستم یا روی کیفش،این خش های ریز(خط نه)خیلی واضح روی رنگ مشکی خودشونو نشون میدن حتی اگر پشت ناخونتونم بهش بگیره رد میندازه.فعلنه که واسه من پشتش اینطوریه،هنوز برچسب lcdشو نکندم که ببینم چطوره.نقل قول:
لطفا دوستانی که lcdشون محافظ نداره راهنمایی کنند.....اگه برچسبشو بکنم روش خش نمیفته؟:5:
سلام میخواستم بگم من نرم افزار جدیدشو انداختم s5233ajpik5 کیبورد فارسی افقی نداره:41:
آقا ببخشید من یه سوال داشتم آیا استار هم مثل F480 کیف چرم داره که به جای قاب پشتی گوشی عمل کنه اگه کسی میدونه بگه من خیلی لازم دارم.راستی آیا قلم هر گوشی مخصوص خودشو چون تو اون پستهای ابتدایی که بچه ها از قلم گوشیشون عکس گذاشته بودن قلمش خیلی قشنگ بود ولی قلم گوشی من که تو کارتنش بود مثلثیه و خیلی بد دسته آیا قلم گرد اصل هم واسه استار هست.راستی گوشیه من با گارنتیه پارس مایکروتله و تو قرعه کشی 12 رویای طلایی شرکت کردم دعا کنین که برنده بشم.
با سلام
اگر امكان دارد نحوه تنظيم جي پي ار اس همراه اول در گوشي استار رو توضيح بدين
چون من مدل گوشيم رو به 8008 اس ام اس ميكنم و در جواب ميگن كه مدل گوشي شما قابل شناسايي نيست
با تشكر
این استار هیچ گونه بدی نداره فقط یه ایراد کلی داره اونم اینه که اگه با کسی تلفنی داری حرف میزنی کس دیگه اگه بهت بزنگه اشغال میزنه نمیتونه بیاد پشت خط شما.(اصطلاحا پشت خطی)درسته؟
چطور می شه کاری کرد که برای بزرگ وکوچک کردن فونت استفاده نشه ؟نقل قول:
سلام.
بله همین طوره.کلید های ولوم در بغل این گوشی برای کوچک و بزرگ کردن فونت SMS ها نیز می توانند به کار روند.
شما می تونید سرویس انتظار مکالمه یا به قول شما پشت خطی رو از طریق گوشی تون فعال کنیدنقل قول:
تنظیمات - تنظیمات برنامه های کاربردی - مکالمه صوتی - انتظارمکالمه
(البته اگه منوهای گوشیتون فارسی باشه )
سلام
1- بلک لیست گوشی کجاست؟
2- یه جای مطمئن برای تغییر فریم ور کجاست (مثلا نمایندگی ماکروتل)
آقا کسی نیست به من جواب بده راستی یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که این گوشی بیشتر از 5 دقیقه نمیتونه صدا ضبط کنه آیا راهی واسش هست تا تایمشو آزاد کنیم نرم افزاری چیزی.نقل قول:
نه نگران نباش خش نمیفته البته ال سی دی گوشی من فقط یه روز بدون بچسب بود و مراقبش بودم ولی به نظر میاد که هیچیش نمیشه البته فقط به نظر میاد.نقل قول:
سلام امیر جان شما واسه افزودن یه شماره به بلک لیست میتونی از تو منو Call log رو انتخاب کنی و در پایین صفحه وسط گزینهَ Add to reject list رو انتخاب کنی تا اون شماره بره تو بلک لیست.حالا من هم یه سوال دیگه از اساتید داشتم:اون گزینه Calibration یا همون کالیبر سنجی چیه؟ تشکر میکنم اگه جواب بدین.نقل قول:
سلام والپیپر 3تایی واسه استار میخوام لینک های جدید کسی سراغ داره بذاره ممنون
سلام دوستان یه سوال مبتدیانه داشتم !!فرق lcd استار با کربی چیه ممنون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!
اقا مواظب باش چون رو ال سی دی من یه خط کوچیک افتاده:41:نقل قول:
البته خیلی سخت روش خط میوفته خودمم نمیدونم باش چیکار کردم:31:
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:12 PM ----------
اون قسمت برای تنظیم میزان حساسیت تاچهنقل قول:
فرقشون در نوعه تاچشونهنقل قول:
ال سی دی استار بر اساس فشاری که به صفحه وارد میشه عمل میکنه واصطاحا فشاری نام داره
اما ال سی دیه کوربی از نوع خازنیه که با ذخیره کردن الکتریسیته ساکن انگشت کار میکنه
خازنی از حساسیت بالاتری برخورداره:46:
جهت كاليبره كردن تاچ هستش وقتي كه قلم درست روي صفخه عمل نمي كنخ با كاليبره كردن دقيقا point ميكندنقل قول:
حیدری جان و darkmindms عزیز از این که منو راهنمایی کردین خیلی خیلی ممنونم.واقعا دستتون درد نکنه.
سلام ماشین حساب برای استار میخوام که درصد% داشته باشه چون ماشین حساب خود گوشی درصد نداره با تشکر
سلام دوستان یه قابلیت جالب از استار نمیدونم دیدید یا نه
وقتی کسی سیم کارت جدیدی روی گوشی شما بزاره
ویژگی mobile tracker به طور اتوماتیک شماره مخاطب رو به دو گیرنده ارسال میکنه
درقسمت settings------>security
و گزینه mobile tracker را انتخاب کنید
activation را در حالت on قرار دهید
در قسمت recipients روی کادر زیر ش کلیک کنید
یک شماره تلفن وارد کنید و سیو را بزنید
در قسمت sender نام فرستنده را وارد کنید
ودر نهایت گزینه save وبعدش گزینه accept رو بزنید
راستی بچه ها کسی آخرین آپدیت استار رو داره واسه دانلود اگه دارید بی زحمت لینکش رو بدید