دوست عزیز از azmoon.org اقدام کن.
Printable View
دوست عزیز از azmoon.org اقدام کن.
بله اومد . (غیرپزشکی ) .نقل قول:
www. azmoon.org
کدوم سایت؟؟نقل قول:
راسته که میگن امسال تعداد سوالات کاهش یافته؟
عمومیا هر کدوم شدن 20 تا سوال/اختصاصیا هم یه کاهشی داشتن
سایت azmoon.org
عمومیا تا حالا سوالاتشون کم نشده همون 25 تا
ولی تو ازاد بعضی وقتا سوالای اختصاصی کم و زیاد میشه
چرا هی به من میگه اطلاعات وارد شده معتبر نیس؟؟
در صورتیکه من الان از خود سایتت کد رهگیری و پرونده رو گرفتم الان !!!
من هر چی شماره پرونده و کد رهگیری رو میزنم ارور میده:
اطلاعات وارد شده جهت ورود به سیستم معتبر نمی باشد.
ده بار زدم
درستم میزنم !
فکر کنم سیستمشون مشکل دارهههه !
با چه مرورگری امتحان کردین شما؟؟؟
دوستان گويا سايتشون مشكل داره براي منم همين ارور ميده
منم نتوستم کارتم رو بگیرم:41:100% سیستمشون مشکل داره
بله ایراد داره.
در این آزمون به داوطلبان کلیه رشته ها(به استثنای رشته های گروه زبانهای خارجه و هنر) به ترتیب دو جلد دفترچه سؤال تستی دروس عمومی و دروس اختصاصی داده مي شود و داوطلب موظف است به كليه سؤالات مندرج در اين دو دفترچه پاسخ دهد.
توجه: داوطلبان نظام قديم و ترمي واحدي بايد به سؤالات سالي واحدي پاسخ دهند.
- به داوطلبان رشته های گروه زبانهای خارجه یک جلد دفترچه (فقط دروس عمومی) و به گروه هنر سه جلد دفترچه (یک جلد دفترچه سؤالات عمومی و دو جلد دفترچه سؤالات اختصاصی تستی و تشریحی)داده خواهد شد.
- سؤالات دروس عمومی کلیه رشته ها شامل 20 سؤال زبان و ادبیات فارسی، 20 سؤال زبان عربی، 20 سؤال بینش دینی و 20 سؤال زبان خارجه عمومی است و داوطلبان باید به این 80 سؤال در ردیفهای 1 الی 80 پاسخنامه جواب دهند. مدت پاسخگویی به 80 سؤال دروس عمومی 60 دقیقه است .
تذکر: به داوطلبانی که در کارت درخواست ثبت نام خود یکی از ادیان مسیحی، کلیمی، زرتشتی و یا یکی از زبانهای خارجه فرانسه، آلمانی، روسی، ایتالیایی و اسپانیایی را علامت زده اند، دفترچه عمومی جداگانه ای داده می شود که باید به 20 سؤال زبان و ادبیات فارسی، 20 سؤال زبان عربی، 20 سؤال بینش دینی و 20 سؤال زبان خارجه پاسخ دهند. مدت زمان پاسخگویی به سؤالات این دفترچه نیز 60 دقیقه است.- تعداد سؤالات هر یک از دروس اختصاصی مجموعه های مختلف به شرح زیر است:
- مجموعه 1 - گروه «ریاضی و فنی مهندسی» : شامل 40 سؤال ریاضیات، 35 سؤال فیزیک مکانیک و 25 سؤال شیمی می باشد. مدت پاسخگویی به مجموع 100 سؤال اختصاصی این مجموعه 120 دقیقه است.
- مجموعه2- گروه «علوم تجربی و کشاورزی و دامپزشكي» : شامل 20 سؤال ریاضیات، 20 سؤال فیزیک، 20 سؤال شیمی، 20 سؤال زیست شناسی و 20 سؤال زمین شناسی می باشد. مدت پاسخگویی به مجموع 100 سؤال اختصاصی رشته های این مجموعه 100 دقیقه است.
- مجموعه 3- گروه «علوم انسانی» : شامل 15 سؤال تاریخ و جغرافیا، 15 سؤال علوم اجتماعی(جامعه شناسی)، 15 سؤال فلسفه و منطق، 15 سؤال روانشناسی، 20 سؤال ادبیات فارسی و 20 سؤال عربی می باشد. مدت پاسخگویی به مجموع 100 سؤال اختصاصی رشته های این مجموعه 100 دقیقه است.
- مجموعه 4- گروه «علوم انسانی» : شامل 15 سؤال تاریخ و جغرافیا، 15 سؤال علوم اجتماعی(جامعه شناسی)، 15 سؤال فلسفه و منطق، 15 سؤال روانشناسی، 20 سؤال ریاضیات و 20 سؤال اقتصاد می باشد. مدت پاسخگویی به مجموع 100 سؤال اختصاصی رشته های این مجموعه 100 دقیقه است.
- مجموعه 5- گروه «زبانهای خارجه» : به داوطلبان رشته های گروه زبانهای خارجه فقط یک دفترچه حاوی سؤالات عمومی شامل 20 سؤال زبان و ادبیات فارسی، 20 سؤال زبان عربی، 20 سؤال بینش دینی و 20 سؤال زبان خارجه داده می شود. مدت پاسخگویی به مجموع 80 سؤال عمومی رشته های این مجموعه 60 دقیقه می باشد.
توجه: به داوطلبان گروه زبانهای خارجه که در کارت درخواست ثبت نام خود یکی از ادیان مسیحی، کلیمی، زرتشتی و یا یکی از زبانهای خارجه فرانسه، آلمانی، روسی، ایتالیایی و اسپانیایی را علامت زده اند و یا رشته زبان و ادبیات ارمنی را انتخاب نموده اند دفترچه عمومی جداگانه ای داده می شود که حاوی 20 سؤال زبان و ادبیات فارسی، 20 سؤال زبان عربی، 20 سؤال بینش دینـــی و 20 سؤال زبان خارجه و مدت زمان پاسخگویی به سؤالات این دفترچه 60 دقیقه است.- مجموعه 6 - گروه «هنر» : شامل 15 سؤال درک عمومی هنر، 15 سؤال درک عمومی ریاضی ـ فیزیک، 15 سؤال ترسیم فنی و خلاقیت تصویری و تجسمی، 15سؤال خلاقیت نمایشی، 15 سؤال خلاقیت موسیقی و 15 سؤال خواص مواد می باشد و مدت پاسخگویی به مجموعه 90 سؤال اختصاصی رشته های این مجموعه 90 دقیقه و مدت پاسخگویی به سؤالات دفترچه تشریحی 90 دقیقه می باشد. کلیه داوطلبانی كه يكي از انتخاب هاي شش گانه نظام تمام وقت و يا يكي از انتخاب هاي چهارگانه نظام پاره وقت آنان یکی از رشته هــای ارتباط تصویری، نقاشی و طراحـی صنعتی(زیرمجموعه هاي 1 و 2 گروه هنر) می باشد ملزم به پاسخگویی به سؤالات دفترچه تشریحی در خود دفترچه سؤال می باشند.
تذکر: این قبیل از داوطلبان باید وسایل مورد نیاز را برای رشته ارتباط تصویری(انواع مداد طراحی، مداد پاک کن، ساير ابزار مورد نياز)، رشته نقاشی (انواع مداد طراحي، مداد رنگي، پاك كن) و رشته طراحی صنعتی(انواع مداد رنگی، پاک کن، مداد تراش و انواع ماژیک و ابزار رسامي خط كش، گونيا، شابلن، انواع مداد طراحي و ...) همراه داشته باشند.
تذکر: رنگ هاي روغني و تينري ممنوع است.
به احتمال زیاد یا هنوز بعضی کارتا آپلود نشده
یا به علت مراجعه زیاد سرور بکیده:27:
فكر كنم چون ما تاييد نكرديم كارتمون رو نميده. گه اينطور باشه بدبخت شدم :19:
نه بابا
اگه اینجوریه من که تائید کردم ... واسه منم پیغام میده
ظاهرا فشار رو سایت زیاده
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
چون برای نتایج آزمون همیشه ساعت 7 صبح نتایج رو میزنن
خیلی ها از خونه میگیرن و تا کافی نت ها باز بشه و اکثرا بیدار شن و نتایج رو بخوان بگیرن
سرور خلوت شده
ولی الان ساعت 11 هست و همه میخوان با هم بگیرن
یکم صبر کنید و عجله نکنید و نرید تو سایت
تا بعضی ها کارت هاشون بگیرن و راحت تر بشه کار کرد
سال 87 و 88 ریاضی 40 سوال بودهنقل قول:
و فیزیک و شیمی هر کدوم 30 سوال
:11:
فقط یا اینترنت اکسپلورر وارد سایت بشید
سرور های قوی داره افرانت
الان سایتشون درست شد.
كلا كنكور حاشيه هاش هم استرس زا هستن. اون كلمه معتبر نيست رو كه ديدم تنم لرزيد گفتم چون تاييد نكردم نميده كارتمو !
گرفتین ؟
من اکسپلور ندارم :(
من که هر کاری میکنم باز نمیشه باز میشه هم میگه معتبر نیست :(((((
بچه هایی که مشکل دارید شماره های مرکز ازمون تماس بگیرید
در صورت مواجه شدن با هرگونه مشکل و یا سوال می توانید با شماره تلفن های مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تماس حاصل نمایید:
- 22581322 021
- 22581327 021
- 22574333 021
- 22574050 021
- 22573131 021
من برای فک و فامیل می خواستم کارت بگیرم همشون رو زد:
اطلاعات وارد شده جهت ورود به سیستم معتبر نمی باشد.
فعلا مشکل داره ، ولی به زودی درست میشه
کسی از بچه ها گرفته ؟؟؟ برا من اینجوریه یا بقیه هم اینجورین؟؟
بچه ها مثل این که درست شد:46: برید کارتهاتون رو بگیرید
انشاا... همتون انتخاب اولتون قبول بشید
الان امتحان کن مثل این که پاشون رو از رو سیم برداشتننقل قول:
من افتادم علوم داروئی !
خیابون یخچال !
بچه ها اونجا مترو ایستگاهی ... داری؟؟؟
:(
مثنکه سایت درست شد
من الان گرفتم
بچه ها انتخاب اولتون چی هست ؟؟؟
من معماری.
شما چی ؟؟؟
من 4تای اولم دامپزشکی
کامپیوتر - نرم افزار تهران جنوب ........
معماری قزویننقل قول:
خدا رو شکر برا منم باز شد بالاخره !!!!
میگم این کارته چرا انقدر بزرگه :دی
من افتادم میدون پونک :((
نقل قول:
منم افتادم علوم تحقیقات:46:
من گرفتم. چند بار امتحان کنید میده!
میگم ممکنه سبک سوال ها عوض بشه؟؟ یعنی ریاضی آسون بشه فیزیک سخت؟!؟!!
نشه بدبخت بشیم؟
نقل قول:
[CODE]
احتمالا شلوغ بوده . من اول نتونستم ولی الان [/:8::8:
من گرفتم . همین الان
:2::2::2:نه سبک سوالا عوض نمی شه اینا یه بانک سوال دارن هر سال از همون سوال در می یارن
من افتادم دانشگاه ازاد کرج همونجا که سراسری رو دادم فقط سالنش فرق داره.
انتخاب اول هم شهرسازی قزوین هست
من عصرم می خوام صبح باشم خوابم می بره :19::19::19::19::19:
منم افتادم علوم تحقیقات . پونک
فکر کنم بیشتری ها افتادیم اینجا :دینقل قول:
منم افتادم علوم تحقیقات . پونک
منم عصر افتادم:19:نقل قول: