-قیمت مناسبی هست میتونید گزینه های خوبی داشته باشین البته با کمی افزایش انتخاب های خوبی میتونید داشته باشیننقل قول:
-lg ld650
-samsung c650
-sony ex500
-hgfji ;ld ;ld f
-قیمت مناسبی هست میتونید گزینه های خوبی داشته باشین البته با کمی افزایش انتخاب های خوبی میتونید داشته باشیننقل قول:
-lg ld650
-samsung c650
-sony ex500
-hgfji ;ld ;ld f
کاتالوگ تلویزیونهای SONY در سایت خاورمیانه سونی :نقل قول:
[HTML]http://www.sony-mea.com/microsite/hospitality/brochure_en.pdf[/HTML]
نکته جالب توی این کاتالوگ اینه که مدلهای KDL رو زده Digital ----T و مدلهای KLV رو زده آنالوگ
اره به نظر من هم باید داشته باشه نمیدونم چه مرگش است این سایت ایران باید برم از فروشگاه بپرسم
ممنون :X
سلام کسی میدون از کجا میتونم nx500 sony 32 تهیه کنم البته بگم با گارانتیش اصلا وارد نشده اگه باشه باید بدونه گارانتی باشه
:10:دوست عزیز ، پرسیدی ما رو بی خبر نزارنقل قول:
دیشب رفتم یک سامسونگ 40 6960 خریدم و امروز اومدن نصبش کردم .
ولی چیزی که باعث تعجبم شد نبود کنترل اضافه (چون پارسال که برای دوستم خریدیم یک کنترل کوچولو اضافه داشت ) و همچنین نداشتن گالری مخصوصی که سامسونگ روی تلویزیونهاش میزاره و شامل یک سری عکس باکیفیت بالا با اهنگ های گوناگون میشه (همونطور که گفتم مدل پارسالی اونم داشت )
کسایی که این مدلو دارن میتونن راهنمایی کنن ؟
در ضمن فرمت mkv را میخونه ولی زیر نویسش که srt باشه را نه . این مشکل را بقیه نیز دارن ؟
-سلام علی جان مبارک باشهنقل قول:
-در مورد کنترل اضاف روی مدل های خاصی از b7000 تنها موجود بود
-در مورد گالری عکس هم همینطور دیگه حافظه داخلی 1 گیگ رو نداریم
-در مورد srt هم بدون مشکل باید اجرا کنه
-بقیه سوال ها رو هم در تا÷یکش ادامه بدیم :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341&page=29[/HTML]
---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------
-فکر کنم با گارانتی خیلی کم گیر بیاد یا اصلا نباشهنقل قول:
جناب t_tanhayam به خاطر راهنمایی هایی که این مدت کردین ازتون ممنونم :11:
ممنون از توجه شمانقل قول:
من كه خودم به پانا علاقه دارم و يه 42 گرفتم ولي خوانواده روي سوني بيشتر تاكيد دارند و نظرم روي EX300
هست..البته اگر گير بيارم.شهروند داشت كه قيمت 690 گذاشته كه فكر كنم گرون ميگه...
در ضمن با اين هزينه گزينه اي هست كه MKV رو هم پخش كنه؟؟؟
نقل قول:
-خواهش ميكنم بهتر ه سراغ ex500 برين اون اختلاف قيمت ارزشش رو داره
-در مورد برند هايي كه mkv رو بخونه با اين قيمت سري هاي c سامي هست
با سلام به دوستان به خصوص دوستم t_tanhayam
من میخوام بین این سه مدل که دوتا lcd شامل LG 47 ld 660 وsamsung 46 c650 ویکی led به نام 46c6960 یکی انتخاب کنم فاکتورهای انتخابم شامل :
1- بهترین کنتراست ( خیلی مهم )
2- خواندن فرمت MKV و ساپورت زیرنویس با فرمت srt و sub
3- در تصاویر سریع مانند فوتبال تاری تصویر به حداقل برسه
4- و اگه باشه تلویزیون دیجیتال هم بگیره.......
حالا باتوجه به موارد فوق کدامیک از مدل های بالا پیشنهاد می دید؟؟؟
ممنون
دوستان نظرتان درباره تلوزیون ال جی led 47"5500 چیست ایا تلوزیون خوبی هست
با عرض سلام خدمت دوستان
راستش من میخوام برای خونه یه تلویزیون تهیه کنم . و خیلی هم نمیخوام چیز جدید و پیشرفته ای باشه چون مورد استفاده تقریبا همیشه شبکه های داخلی و ----- و هر از چند گاهی هم فیلمهای dvd میباشد . پس خیلی دنبال فول اچ دی و این حرفا نیستم و نمیخوام هم خیلی هزینه کنم بیشتر سایز بزرگ برام اهمیت داره . حالا پیشنهاد دوستان برای من چیه حدود 1,200 هم نمیخوام بیشتر هزینه کنم شایدم کمی بیشتر
با تشکر از تمام دوستان
با سلام
ممنون بابت لينك ابي جان
برند سوني رو دوست دارم اما به نظرم گرون باشه - زياد مهم نيست حالا سوني هم نبود - اما خوب باشه به هر حالنقل قول:
-به برند خاصي علاقه داري؟usb ميخواي يا نه ؟
اين اينچ تقريبا ميشه گفت وجود نداره 37 هست
-در مورد ديزاين هم سليقه ايه سامي شايد خوشمل تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37 هم مشكل نداره
سامي؟ ازش تصويري چيزي داري؟ كاراييش چطوره خوب؟ فقط هم تيپ و قيافه ملاك نباشه ها
ممنون
-خواهش ميكنم بزرگوارنقل قول:
-در مورد دو تا انتخاب اول خوب ميشه گفت كاملا شبيه هم هستند هر چند ال جي روي كاغذ مشخصات بهتري داره
-از جمله هرتز بالاتر و زمان پاسخ دهي بهتر منتها در عمل اندازه گيري تفاوت اونها احتياج به وسايل اندازه گيري داره تا چشم ادم
-در مورد كنتراست بدون شك c650 ميتونه گزينه بهتري باشه
-در مورد اجراي فرمت ها mkv و زير نويس در مورد c650 ميدونم كه با زير نويس srt فارسي مشكلي نداره ولي با sub نميتونه اجرا كنه
-در مورد lg ld650 هم همينطور mkv رو ميخونه و فكر ميكنم زير نويس srt رو هم جواب ميده
-چون تصاوير سريع وفوتبال بيشتر ميبيني توصيه اول lg ld650 هست بخاطر همون هرتز بالاتر
-در مورد تيونر ديجيتل كه گويا ال جي داره ولي سامي نه
-در مورد c6900 گزينه متفاوتي هست ال اي دي كه با وجود تدابير خوبي كه اتخاذ شده براي جلوگيري از پديده مه گرفتگي :46: ولي خوب كمي شاهد اون هستيم در صحنه هاي تاريك
-ولي در كل كنتراست باور نكردني داره c6900 و همينطور ديزاين واقعا دلنواز
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------
-سوني هم ميشه گفت قيمت هاي متعادل داره مثل ex400 , ex500نقل قول:
-سامي هم مدل هاي خوبي داره مثل c650 كه البته 37 من يكبار توي مشهد ديدم
-ميتونه انتخاب خيلي خوبي باشه سروش جان با تصوير وامكانات عالي
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:43 PM ----------
-منفكر ميكنم بجاش lg ld650 تهيه كنيد گزينه بهتري باشهنقل قول:
با سلام
LED هم چيز خوبي ميتونم زير يك تومن بگيرم يا نه؟!
-فكر نميكنم بالاي 32 بتوني بگيري سروش جاننقل قول:
سري هاي 4 سامي
سلام
ميخوام يه 46 اينچ سوني بگيرم اما موندم از بين دو مدل EX700 و EX500 كدوم رو انتخاب كنم. اختلاف قيمتشونم زياده و مشخصاتشونم كه مثل همديگه اس فقط يكيش لبه ال اي دي و اون 500 ش ال سي دي هست. به نظر شما كيفيت تصويرشون چقد تفاوت داره؟ خواهش ميكنم راهنماييم كنيد.
ممنونم
EX700 بگیر.
من چند بار با یک سورس هر جفتشون رو از نزدیک با دقت دیدم، 700 کیفیت تصویر بهتری است.
سلام دوستان
c650 سایز 37 هم داره
من تو سامسونگ سنتر دیدم ولی تو سایت سامسونگ همچین چیزی نیست؟!!
چرا؟
يعني اختلاف كيفيتش اينقد محسوس هست كه به خاطرش مبلغ بيشتري پرداخت كرد؟نقل قول:
اگه شما می تونید بیشتر هزینه کنید به نظر من هزینه ی بیشتر برای کیفیت بهتر ارزش آن را دارد.نقل قول:
مثلن من خودم اگه واقهن نتونم از یک بودجه ای بیشتر فراهم کنم، یک تی وی 42 اینچ باشه اما کیفیتش بهتر باشه ترجیح میدم به 46 با کیفیت کمتر.
باز این برمیگرده به اینکه که در چه فضایی از تی وی سود می برید و چه سلایقی دارید.
KDL-46HX800 من میخوام این مدل رو بخرم....در مورد این قابلیت 3D این تلویزیون یه مقدار اگه میشه توضیح بدین و آیا اینکه انتخاب خوبی هست یا نه؟
-ميتونيد رويو خوبي رو اينجا بخونيد :نقل قول:
[HTML]http://www.flatpanelshd.com/review.php?subaction=showfull&id=1281011605[/HTML]
-ترد خوبي هم در avforum داره وقت بگزارين مطالعه كنيد
[HTML]http://www.avforums.com/forums/3d-lcd-tvs/1236930-sony-bravia-hx800-series-3d-ready-edge-led-local-dimming.html[/HTML]
سلام دوستان
ميخواستم بدونم C550 همون C575 هست؟
585 رو با اسمه ديگه ائي هم ميشناسن؟
-دو مدل توي سري 5 سامي هستنقل قول:
-c530=c575
-c550=c585
سلام بر همگی.
من امروز جمهوری بودم . در نهایت این سه مدل رو پسندیدم ، ولی نمیدونم کدوم بهتره . اگه دوستان با این مدل ها آشنایی دارند ما رو هم یه راهنمایی کنند . ممنون .:31:
SHARP LE820M 40 or 46 inch
SAMSUNG C7770 40 inch
SAMSUNG C6960 40 or 46 inch
ممنونم
پس همون EX700 46 رو انتخاب كردم به نظرتون 1780000 بدون گارانتي از بانه بفرستن قيمتش مناسبه؟ حالا قيمتشو بگدريم اينايي كه بانه هست ساخت كدوم كشورش رو بخرم بهتره؟
مرسي
با سلام
مزایا ومعایب LG 47 le8500 چیه؟؟
آیا فرمت MKV ساپورت میکنه؟؟
زیرنویس srt وsub ساپورت میکنه؟؟
قابلیت دریافت کانالهای دیجیتال دارد؟؟
در کل ارزش خریدن داره ؟؟
ممنون
-ميشه گفت مدل هاي خوبي هستند منتها edge led هستند ومشكلات مربوط به خودشون رو كم وبيش دارندنقل قول:
-با اين حال le820 از تكنولوژي rgby استفاده ميكنه وگستره بيشتري از رنگ ها رو توليد ميكنه اينكه در عمل چقدر موفق هست ديگه بايد رويو سايت هاي معتبر رو بخونيد
-در مورد C7000 هم كه خوب 3d هست انتخاب سليقه اي ميشه توصيه ميكنم c6960 رو به جاي c7000 انتخاب كنيد كنتراست بهتري داره
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
-در مورد بدون گارانتي كه بارها صحبت شده سايقه اي وبه نظر شما بستگي دارهنقل قول:
-معمولا مالزيايي هستند ويا سنگاپور فكر ميكنم
-باز هم توصيه دوستانه گير اين ساخت كجا اباد ها نباشين پنل ارزشمندي هست :46:
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:21 PM ----------
-خوب يكي از بهترين انتخاب هاي ممكن ميتونه باشه كه مفصل در تاپيك ال جي بحث شده مزايا ومعايبش همينطورنقل قول:
-بله كانتينر mkv رو ساپورت ميكنه گويا
-srt رو بايد جواب بده ولي sub رو فكر نميكنم
-دوستاني كه اينجا تهيه كردند ميفرمايند تيونر ديجيتال داره و يا بايد فعالش كرد
-بله گزينه خيلي خوبيه
این سوال من جواب نداشت؟نقل قول:
-داريوش جان معذرت من نديدمنقل قول:
-در مورد 37c650 تقريبا ميشه گفت نمايندگي ها اطلاعي ندارن از وجود اين سايز يك تعداد محدودي اگر مطلع باشند
و يا سنتر ها
مرسی ابی جان
راستش خونه ما امین حضوره
معدن لوازم خونگیه.. اینجا همه چیز پیدا میشه!!:31:
حالا به نظرت 37 بگیرم؟
امکاناتش با 40 فرقی که نداره؟
سلام
ال ای دی c6960 سامسونگ آیا می تونه زیر نویس srt و sub بدون مشگل اجرا کنه ؟
آیا فرمت صوتی DTS که در LE8500 اجرا نمی شه در این مدل پخش میشه؟
-خواهش ميكنم به به خوش به سعادتتون :46:نقل قول:
-به نظرم هر چي اينچ بالاتري بگيري بهتره الان قيمت 40 كاهش داشته پيشنهاد ميكنم به 40 فكر كنيد
-در مورد امكانات هم نه تفاوتي نداره كاملا مشابه هم هستند
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
-زير نويس srt رو امتحان كردم وبدون مشكل اجرا ميكنه syb رو فكر نميكنم اجرا كنهنقل قول:
-بله كلا اپديت خوبي كه سري هاي c نسبت به b داشتند همين ساپورت dts هست
ابی جان فاصله ای که من میخوام تی وی ببینم ۵۰۵ متر هست
۳۷ کفایت نمیکنه?
-يك سري فرمول هايي هست براي اندازه استاندارد قبلا هم بحثش بودنقل قول:
-فاصله 5.5 هم زياده به نظرم حتما 40 بگير
5 متر که خیلی زیاده، من از 3 متری 42 می بینم، یکوقتایی با خودم میگم اگه این 50 بود بهتر نبود :46:.
یک جا تو همین پی سی ورد خوندم که ی جان افزاری هست برای تعیین اینچنقل قول:
اگر گیرش بیارم حتما اپلودش میکنم
ولی ارتام جان 50 زیاده ها!!
مثل من عینکی میشی ها!! :31:
نه برادر زیاد نیست، 65 اینا خوبه، عینکم رو بر دارم که باید بشینم 1 متری :27:.