منم چيزی نگفتم !! اين رو هم قبول دارم !! هر كی جفتشو بازی كرده باشه همين نظر رو داره !نقل قول:
ولی PES 2010 هم كلی پيشرفت كرده ... ولی باعث نميشه بيخيال فيفا بشم ! ايشاالله گيم پلی PES هم توپ باشه
امسال 2 تا فوتبال بسيار باحال داشته باشيم ! :40:
Printable View
منم چيزی نگفتم !! اين رو هم قبول دارم !! هر كی جفتشو بازی كرده باشه همين نظر رو داره !نقل قول:
ولی PES 2010 هم كلی پيشرفت كرده ... ولی باعث نميشه بيخيال فيفا بشم ! ايشاالله گيم پلی PES هم توپ باشه
امسال 2 تا فوتبال بسيار باحال داشته باشيم ! :40:
انگار دوباره داره بحث فیفا و پیس شروع میشه
دوستان عزیز خواهشا قبل از اینکه بخوان بیان توی تاپیک عنوان تاپیک رو نگاه کنند اینجا تاپیک PES2010 هست نه تاپیک FIFA یا FIFA Vs PES
من اینجا کم پست می دم ولی تاپیک رو دنبال میکنم خواهشا دوباره بحث مقایسه رو شروع نکنید
دوست عزیز Abas1100 اگه از بازی PES خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و هی علیه این بازی پست بدید نمونه پست ها :
تحقیر بدون دلیل PES2010 :
مقایسه بی موردفیفا با PES :نقل قول:
كلا امسال به هوادارنا يا تماشلگران كاري ندارن و نسبت به پارسال پيشرفتي هم نداشته خودتون دل بدين
نقل قول:
حداقل از نظر گيم پلي فيفا سره چون نزديك به 15 ساله تجربه داره
مقایسه دو بازی و توهین به سازندگان بازی و کلا توهین به سازندگان آسیایی :
مقایسه بی جا :نقل قول:
در ضمن كلا فيفا اكه فوق العده گرافيكش بد باشه نمي دونم چه جوريه آدمو با اون ابهتي كه داره ميگيره ولي پي اس يه جورايي اگه هزار دي وي دي هم باشه چون اسيايي ها ساختنش آدم خوشش نمياد
توهین مجدد به سازندگان بازینقل قول:
اين هم آمار خيلي جالب
دوست من اگه از بازی خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و بازی و سازندگانش رو تحقیر کنید خواهشا یا به این تاپیک نیایید یا اگه میایید بی طرفانه مطالب رو بخونید و مقایسه نکنید من چون هوادار PES هستم و از فیفا خوشم نمیاد کلا توی تاپیک فیفا نمیرم خواهشا رعایت کنیدنقل قول:
كلا وقتي بازي مي كني تو بازي درك مي كني كه چند تا آدم حسابي روش كار كردن
خواهشا بقیه دوستان هم این بحث مقایسه رو کنار بزارن تا تاپیک به بی راهه نره
دمو ، برای این بازی منتشر میشه ؟
بله دوست عزیز. 23 سپتامبر (1مهر)نقل قول:
نقل قول:
Minimum requirements PES 2010
PES 2010 Minimum requirements :
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1 System, Windows 7
Processor: Intel Pentium 4 2,6 GHz
RAM: 1,5 GB
Hard disk space: 9 GB
Video: GeForce 6800GT 256 MB
Recommended requirements:
System: Windows XP SP 3, Windows Vista SP1, Windows 7
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz
RAM: 2,5 GB
Hard disk space: 10 GB
Video: GeForce 8600 GT 512 mb
و PES 2009
تفوت های مهم :نقل قول:
minimum requirements:
- Windows XP SP2, Vista - Intel Pentium 4 1.4 GHz - 1 GiByte RAM - 6 GB hard disk space - GeForce FX or Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 and 128 MiByte VRAM. - 800 x 600 display resolution
recommended requirements:
- Windows XP SP2, Vista - Intel Pentium 4 3.0 GHz - 2 GiByte RAM - 8 GB hard disk - GeForce 6800 GT / GS, Radeon X1600 or higher. Pixel / Vertex Shader 3.0 and 256 MiByte VRAM - 1,280 x 720 display resolution
VGA : در 2009 کارت گرافیک 6800 GT یا x1600 به بالا توصیه شده بود ولی حالا کارت 8600 GT به بالا توصیه شده.
CPU : در 2009 تک هسته ای pentium با فرکانس 3 گیگاهرتز توصیه شده بود ولی حالا دو هسته ای با فرکانس 1.8 گیگاهرتز توصیه شده.
RAM : در 2009 رم 2 گیگا بایت ولی حالا رم 2.5 گیگا بایت توصیه شده.
HARD : هشت گیگابایت به 10گیگابایت افزایش یافته.
سلام به همگی خوب ماهم اومدیم عضو این گروه شدیم و اولین پستمو تو این تاپیک زدیم از این به بعد منم مزاحم شما ممیشم و خبر میزارم با اجازه از بزرگتر ها راستی اون فیفایه چی داره برای خودش میگه کسی نیست جوابشو بده یا خودم جوابشو بدم(آخه نمودار ساختن سخته)
نه دوستان این سیستم فیک هستش حدود 2هفته پیش اینو گذاشته بودم که معلوم شد این خبر درست نیست. سیستم بازی هنوز اعلام نشده احتمالآ چند روز قبل از اینکه دمو بیاد اعلام میشه.:46:نقل قول:
نقل قول:
دوست گلم من كه عرض كردم فقط گيم پلي كه تازه چند تا از دوستاي خودتون قبول كردن فكر كنم اگه كمي ديگه پست مي دادم شما .....منو بالاي چوب مي كردين مرد حساب تعصب داري آفرين ولي از شنيدن حقيقت ناراحت مشو
همين ما بچه هاي فيفا قبول داريم كه گرافيك فيفا غير كنسول با پي اس قابل مقايسه نيست ولي حالا شما مگه اغرار مي كنين
در مور آسيايي بودن بازي هم مثل مقايسه هيوندا آزرا و پژو 407 ته كه هرچي بگيم باز شما رد همون آسيايي رو دارين
مقایسه بی موردفیفا با PES :
مقایسه بی جا :
توهین مجدد به سازندگان بازی
دوست من اگه از بازی خوشتون نمیاد مجبور نیستید بیاید توی تاپیک و بازی و سازندگانش رو تحقیر کنید خواهشا یا به این تاپیک نیایید یا اگه میایید بی طرفانه مطالب رو بخونید و مقایسه نکنید من چون هوادار PES هستم و از فیفا خوشم نمیاد کلا توی تاپیک فیفا نمیرم خواهشا رعایت کنید
خواهشا بقیه دوستان هم این بحث مقایسه رو کنار بزارن تا تاپیک به بی راهه نره[/quote]
در ضمن چرا حقيقت رو ميگي بي جا نمي دونم آماري كه بوده وبراتون گذاشتم با منبع حالا چرا بي جا نمي دونم آره چون شما بدت مياد
اتفاقا من 4 ساله دارم هم فيفا و پي اس بازي مي كنم وبا هيچ طرفدار اين دو شركت مشكل ندارم حالا شما خيلي ريز بين و حقيقت نشنوي نمي دونم
خدا کنه که اینجوری باشه:42:نقل قول:
آخه همچین سیستمی ندارم! مخصوصا رم و کارت گرافیک!:thumbsdow
ببین دوست من Abas1100 از اینکه دوباره کل کل بشه و اعصابمون خراب بشه مسلما هیچ کدوممون خوشمون نمیاد!
الان هم اگه بازم بیایم مثل چند صفحه قبل دعوا کنیم فقط تاپیک قفل میشه و دیگه من هیچ بهانه ای برای ماندن در P30WORLD ندارم!
خواهشا بحث فیفا را توی این تاپیک نکنید تا نه ما اعصابمون به هم بریزه نه شما!اگه به این حرفهاست من خودم راحت میتوانم بیام تو تاپیک فیفا از فیفا هی بد بگم و PES را برتر بدونم!ولی خواهشا دیگه جو را متشنج نکنید!!
این بحث ژاپنی و اروپایی هم دیگه واقعا کودکانه هست!و مسخره البته!!
[QUOTE]دوست من اگه شما منظور من رو از بی جا نفهمیدید چرا توی تاپیک پست میدید بیایید توی پروفایل بپرسیدنقل قول:
من کاری ندارم که این آمار درسته یا نه ولی اینجا تاپیک PES هست نه تاپیک مقایسه پس هر مقایسه ایی میشه بی جا امیدوارم این موضوع رو فهمیده باشید و رعایت کنید
دو دوست گلم اگه دقت كنيد د ر 5 يا 6 صحفه قبل اطلاعات مفيد دادم ونه حرف و جهتي از شركت ديگه زدم ولي يكي از دوستاتون گف گيم پلي فلانه گرافيك فلانه ماهم تاييد كرديم حالا شما فك مي كنيد من يه قصد ديگه دارم نه به خدا ولي اين كه حرف راست رو بهش پيوند دروغ بدين خيلي زشته هر كي باشه ناراحت مي شه ميگه اينا ديگه كين هركي يه حرفي ميزنه يه چيز رو تاييد و از يه چيز بدشون مياد
در كل واقعا اگر از منه معذرت رو از تمامي شما خواستارم
متاسفانه تاپیک داره از مسیر اصلی خودش منحرف میشه من از مدیران انجمن میخوام نسبت به این جریانی که چند وقته به وجود اومده ترتیب اثر بدن و راهکاری برای این معضل جستجو کنن .اگه این رویه باب بشه مطمئن دودش به چشم همه خواهد رفت .
دوستان این تاپیک pes 2010 است.
ما مجبور نکنید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیم!
بل اخره معلوم شد این نسخه Konami ID داره یا نه.قرار بود نداشته باشه.
دوستان گل پي اس باز ديگه اين آخرين پست من تا اومدن جديد ترين اطلاعات براي پي اس 11 (4 تير ماه 1389) خواهد بود از شما دوستان كه طي اين 20 روزي منو تحمل كردين ممنون ديگه دارم ميرم كه واسه كنكور 89 بخونم آخه به پدرم قول رتبه 13 رو دادم خداحافظ
اينجا تاپيك مخصوص PES 2010 هستش و هر طرفدار PES2010 ميتونه از بازي محبوبش حمايت بكنه
جالب اينجاست كه هيچ وقت نشده كسي در تاپيك فيفا بر عليه PES حرفي بزنه و يك PES Fan بره باهاش دعوا بكنه به جز تاپيك PES كه دوستان فيفا باز نمي تونن اون سوزش مخصوص رو تحمل كنند
لطفا تاپيك مارو از جريان اصلي منحرف نكنيد و باشه حرف شما درسته و فيفا خيلي خيلي بهتر از PES هستش (آره جون عمت)
------------------------------------------------------
طبق آخرين اخبار رسمي روي كاور بازي در نسخه فرانسوي عكس ليونل مسي و گوركاف وجود خواهد داشت :
نسخه دموی بازی در تاریخ 23 سپتامبر منتشر خواهد شد .
[HTML]http://www.konami.jp/tgs/?ref=fb[/HTML]
تو این ویدئو صحنه هایی از pes 2010 و fifa 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=zHPOr5wWh2s
--------------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=gkR6eYSVVSE
--------------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=erKzmFgh3iM
--------------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=GzdBIIaaYNw
تو این ویدئو منوهای قبل از بازی هم نشون میده بازی Liv vs Bar
کد:http://www.youtube.com/watch?v=-MN_fKos1wM
حسین جان اگه میشه یک سری عکس هم از Ability بازیکنان میلان بذار
مثل همون عکس هایی که مربوط به ژاوی میشد و آمار اون رو نشون میداد
ممنون
من که چند صفحه قبل هم گفته بودم!:31:نقل قول:
آهنگ یکی از منو ها
-----------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=-1_xzVpIDyk
فیس بعضی از بازیکنان فرانسه
-----------------------------------------کد:http://www.youtube.com/watch?v=l3mfgXrILPg
دارم میمیرم بی خوابی فقط به عشق PES :5:کد:http://www.youtube.com/watch?v=9DHO3S9V-wk
نقل قول:سلام دوست عزیز ... خوب من هم امسال کنکور دارم و باید خیلی بخونم ولی این دلیل نمیشه که ازpes 2010 دل بکنم !!
درسمو میخونم و در کنارش کمی هم pes بازی می کنم ... نمیشه که آدم همش بخونه که !!
کسی میدونه تو قسمت become a legned تغییری ایجاد شده یا نه ؟؟
نه متاسفانه. و این چیزی هست که همه رو داره آزار میده:41:نقل قول:
دوست گلم رشتم رياضيه و گفتم به پدرم قول رتبه 13 رو دادمنقل قول:
بی زحمت تو پروفایلتون ادامه بدید...:11:نقل قول:
راسته که تو این بازی میشه تو 16 جهت حرکت کرد؟
اگه راسته تو pc هم میشه؟
وقتی تو تنظیمات کنترلرم تو کنترل پنل نگاه می کنم 16 که هیچی! 360 درجه می چرخه
متاسفانه باز هم عکس مسی رو روی بعضی از کاور ها میبینم!!
این همه بازیکن بزرگ هست فقط و فقط عکس مسی روی کاور این بازی میاد؟
مثلا ایتالیا قهرمان جهانه.چرا نباید عکس کاناوارو و یا پیرلو و یا بوفون روی کاور این بازی باشه؟
همش مسی مسی مسی
حالم رو بهم زد
خوب چون مسی از همه بازیکنان حال حاضر فوتبال سر تر هست باید واقعیت رو قبول کرد. تورس هم که عشقمه در رده دوم هست واقعا دو تا از محبوب ترن بازیکنان من عکس روی کاور بازی هست خیلی جالبهنقل قول:
افتخاری که کاناوارو به عنوان کاپیتان ایتالیا به دست اورده مسی و تورس ممکنه تا اخر دوران بازیش به دست نیارن!
..................................
اما بحث من چیز دیگه ای هست و اون هم مربوط به دلزدگیه مخاطب میشه که باید هر سال روی کاور بازی مسی رو ببینه و یا قبل از اون ادریانو رو میدیدیم!
شما کاور بازی رو خب نگاه نکن! و گرنه مسی سالی هزار تا کاورم ازش باشه، همه مردم دنیا دوسش دارن، چه برسه به سالی یکی!
سلام دوست شما تحقیق کردین اصلا باید بدونی konamiاینجوری نیست و تو ایتالیا که میخواد منتشر کنه کاور بازی عکس دل پیرو هستنقل قول:
چند روز پیش یکی از بچه ها یه متن گذاشته بود که مصاحبه با تورس بود شما دقت کن از 2008 به اینور عکس هر کس روی کاور بود. یه افتخار بزرگ نصیبش می شد. PES2008 عکس رونالدو بود و دقیقا همون سال قهرمان اروپا شد و بهترین بازیکن 2008 انتخاب شد. PES2009 عکس مسی بود که مسی امسال با بارسا قهرمان ECC شد و به احتمال فوق العاده زیاد بترین بازیکن جهان خواهد بود مگه اینکه بخوان دبه در بیارن به نظر من مسی امسال توی انتخاب بهترین بازیکن بی رقیب هست. و انشالله که بهترین بازیکن انتخاب بشهرونالدو هم خوب بود ولی مسی تونست شکست بده رونالدو رو اونم توی بزرگترین فینال سال 2009. شایدم امسال جام باشگاهها به لیورپول برسه اگه برسه که واقعا باید گفت احسن به پیش بینی کونامی. از نظر مسئولین کونامی امسال تورس می تونه یکی از ستاره های بزرگ جهان بشه طوری که بی رقیب باشه و بتونه لیورپول رو به مقام قهرمانی برسونه. واسه همین عکس روی کاور بازی انتخاب شده. از طرفی عکس مسی هم هست چون شکی توی بهترین بازیکن شدننش نیست.(بگو ایشالا)نقل قول:
در کل کونامی انتخاب های منطقی تری داشته و همیشه خوب شناخت داشته روی آینده بازیکنان. باید قبول کنیم حتی پیش بینی های مستر لیگش هم خیلی طبیعی تر هست در مورد رشد بازیکنان. کلا به نظرم کونامی رفته رفته توی ساخت فوتبال سیم داره صیر شدیدا صعودی و با شتابی طی می کنه
بنظر من ترس تو جام جهانی موفق میشه انصافا هیچ تیمی حریف اسپانیا نمیشهنقل قول:
این لینک هایی که از یوتوب گذاشتین ف ی ل ت ر ه...
لطفا بدون هیچ تعصبی نظرتون رو هم بگین .
.
به علت تكراري بودن حذف شود.
چقدر استایل بازیکن ها فرق کرده و بهتر شده و تنوع توشون هست به نظر من که از نمای دور هیچ شباهتی به PES 2009 نداره .