پایه اسپیکر ساتیو قیمتش چنده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پایه اسپیکر ساتیو قیمتش چنده
مستر ریست برای پاک کردن تمام اطلاعات گوشی و بازگشت به حالت کارخانه انجام میشود و با کد #73#* انجام میشه. وقتی مستر ریست میکنی تمام س م س هات پاک میشه و مخاطبین و آهنگ و عکس و... یعنی بجز برنامه هایی که قابل پاک کردن نباشه یعنی برا خود گوشی باشه همشون پاک میشن اما فایلهایی که رو مموری داری پاک نمیشن. اگه خاستی مستر ریست کنی بهتره از اطلاعات گوشیت بک آپ بگیری بعد ریست کنی :46:نقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی کنید مشکل گوشی من چیه که وقتی تماسهام به 59 دقیقه میرسه خودبخود قطع میشه
59 ذقیقه؟؟؟ یعنی 59 دقیقه صحبت میکنی؟؟ یا خدااا:18::24:نقل قول:
سلام
بله تقریبا:27: و 3و4 باری که تا این مدت میحرفیدم دقیقا وقتی به 59 دقیقه و59 ثانیه میرسه قطع میشه حالا کسی میدونه مشکل از کجاست یا اگه تنظیماتی برای محدودیت زمان تماس داره راهنمایی کنید.
این یه سیستم امنیته که تازه رو اوپراتورها گزاشتن ربطی به گوشیت نداره خیالت راحت.:46:نقل قول:
در ضمن 59 دقیقه صحبت میکنی مخت میپزه ها :18: مخصوصا اگه سیمکارتت همراه اول باشه :31:
بابا مایه دار
یه وامی به ما میدی :31:
من که از اینجور قابلیتهای گوشی استفاده نمی کنم و بازم شارژ باطری کم می یارم. شما چطور؟ باید به دنبال باطری قوی تر بود......:19::19:نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز . گوشی من ساتیو و ورزن فریمور اون R1BB0441 هست که قابل -- با برنامه helloox است .من این برنامه رو دانلود کردم که یک فایل sis و یک فایل pacth توش بود . سپس برنامه رو ساین کردم و فایل sis رو ریختم رو گوشی .برنامه رو اجرا کردم و مرحله به مرحله رفت جلو اما در Installing rootcerts... موند و دیگه نرفت جلو .دلیل این کار چی می تونه باشه ؟ اون فایل pacth رو باید می ریختم رو گوشی و کجا ؟نقل قول:
مرسی
با سلامنقل قول:
والا این مشکلی که شما گفتین خیلی ها دارن البته نه رو ساتیو یادمه ان82 نوکیا که داشتم خیلی ها با این مشکل مواجه بودن اما مشکل از کجا بود ما که نفهمیدیم :41:
برنامه خودمو برات آپلود کردم ببین با این کار میکنه :46: فقط رمزش هست: Mahdi1360 با حرف کوچیک :31:
در ضمن نیازی به فایل pacth نداری همون فایل سیس کارتو را میندازه :21:
کد:http://rapidshare.com/files/395949087/HelloOX2v203Unsigned.rar.html
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
سلام. -- کردن یعنی چی؟ میشه کامل توضیح بدبید؟ منظورم اینه که اگه میشه دونه به دونه کاربرد هاشو نام ببرید. -- کردن مشکلی واسه گوشی ایجاد نمیکنه؟ قبل آپدیت باید -- کنیم یا بعدش؟ باید با همون هلوکس -- کنیم؟ واسه چه گوشی هایی این نرم افزار جواب میده؟ قیمت ساتیو الان توی تهران با گارانتی چنده؟ ازش راضی هستید؟ ساتیو بهتره یا ویواز؟ -- کردن باعث رفع حالت trial نرم افزار های گوشی میشه؟ واسه k800 هم -- کردن فایده داره؟
شاید سوالام تکراری باشن . آخه حال نداشتم کل تاپیک رو بخونم!
ببخشید که سوال ها زیاد شد(!)
ممنون:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40::40::40::40:
it is possible to have new update in feww weeks, or it is possible to be updated to symbian ^3
با هـک کردن دیگه نیازی به ساین برنامه ها نیست - نرم افزارهایی که رو گوشی نصب نمیشدن مثل نوکیا مپ که مخصوص نوکیاست با هـک نصب میشه- با هـک میتونی به فایلها و پوشه های سیستمی دسترسی داشته باشی.:21:نقل قول:
نه مشکلی برا گوشی ایجاد نمیکنه- قبل آپدیت باید هۀک کنی و تو آپدیت گزینه بدون ریست را باید انتخاب کنی تا بعد آپدیت گوشیت بصورت هـک باقی بمونه-
از ساتیو راضی هستم اگه ساتیو نداشتم الان دوباره ساتیو میگرفتم- خیر باعث رفع حالت trial نرم افزار های گوشی نمیشه- کا800 هم جاوا هستش هـک کردن برا کا800 معنی نداره.
کروش چی داری میگی :18::18::18: برا ساتیو هستش یا داری مارو مسخره میکنی :31: منبع لطفا :46: اگه درست باشه واقعا نمیدونم چی باید مژدگانی بدم :40:نقل قول:
سلامنقل قول:
با تشکر سیم کارتم همراه اوله ولی معمولا جلو کولر میحرفم که زیاد نپزم. احتمالا همینطوره چون خود سایت سونی اریکسونم از این مشکل تعجب کرد.فقط این کار مثلا باعث چه امنیتی میشه
ممنون. قیمت ساتیو چنده؟
من 3-4 سال پیش هم که زیاد با گوشی حرف میزدم بعد از 59:59 قطع میشد.. با ایرانسل هم چند بار حرف زدم قطع شد.. ربطی به گوشی و سیمکارت و ... نداره از روز اول همینجوری بوده :31: من با همه مدل گوشی امتحان کردم :31:نقل قول:
مثلا اگه یه روزی یکی از دکمه های گوشید فشار داده شد و با یه جایی تماس گرفت و شما تا یه ساعت متوجه این تماس نشدید و طرف مقابل همینطور برا یه ساعت گوشی رو نگه داشت :18: گوشی اپراتور خودش تماسو قطع میکنه:31:نقل قول:
من تهران نیستم اما فکر کنم با گارانتی 480 تومن :5:نقل قول:
سلام دوستان . در کل چند نوع فرمت برای ساتیو وجود دارد . مثلا برای گوشی های قبلی نوکیا سه دکمه سبز ستاره و 3 باعث فرمت اساسی گوشی می شد این کار در ساتیو چی هست ؟
کروش کجایی چرا جواب نمیدی :17:نقل قول:
منبع میخام :3:
ساتیو که سه تا دکمه بیشتر نداره :31: شما هم چه فرقی میکنه با همون کد 7370 مستر ریست کنی کار همون سه دکمه رو میکنه :46:نقل قول:
نقل قول:
الان مسئله پزیدن مخت نیست مسئله اینه که چه فکی داری !
فکر نکنم کولر در این مورد مفید باشه ! هس ؟:46:
ُلام دوستان . من بعد از -- کردن گوشی و آپدیت اون چندتا برنامه ریختم به اون . ولی الان بعد از آپدیت چند بار گوشی هنگ کرده و هنگام ارسال فایل با بلوتوث در وسط ارسال متوقف میشه و اطلاعات نه از گوشی ارسال میشه و نه به گوشی وارد میشه ؟ علت این مشکلات چی می تونه باشه ؟ بعد از آپدیت این مشکلا بوجود آمده .:14::020::55:
من هفته پيش از كيش قيمت گرفتم با گارانتي 420 البته نپرسيدم چه گارانتينقل قول:
شما مشکلت با مستر ریست کردن حل میشه اما باید بیخیال هـک بشی :41: چون با مستر ریست میپره :31: اگه خیلی نیاز داری که گوشیت هـک باقی بمونه یه دور دیگه آپدیت کن شاید مشکلت حل بشه :46:نقل قول:
آقا اون قضیه سیمبین 3 رو ول کنین یه سری به لینک های زیر بزنین ببینین چه خبره. خیلی خیلی جالبه.
صفحه اصلی سایتش:
اینجا در مورد آپدیت جدید سونی اریکسون بحث شده. این سایت برای ارتباط با سونی اریکسونه و کاملاً سایت رسمی سونی اریکسونه. .نقل قول:
URL]http://talk.sonyericsson.com/community/support/phones/satio[/URL]
لینجا بیاین و برای اپدیت جدید ساتیو به سونی اریکسون اعتراض کنین:
سلام
من هر چند وقت یکبار این این پیغام رو گوشیم ظاهر میشه "
sim card error
حتما باید گوشیمو خاموش کنم تا برطرف بشه
کسی میدونه مشکل از چیه؟
باید بری سیم کارتت را تعویض کنینقل قول:
توجه داشته باش که نوع سیم کارتها متفاوت است و حتما از نوع دوم باشد و پشت آن نوشته باشد contract ref : 468 :
برای اپدیت جدید ساتیو این موارد رو فعلاً درخواست کردند:
منبع:نقل قول:
Improvements SE could make for next Satio update
1) Kinetic scrolling throughout the whole UI
2) Upgrade to Symbian ^3 (the phone can handle it; has the graphics and processor power)
3) Correct the issues with T9 dictionary
4) Make phone faster
5) Give Vivaz home screen
6) Kinetic scrolling when using the Internet
7) Flash lite 3.1 also flash 10.1(as adobe have confirmed phones with arm a8 cortex clocked 600MHz + will get this) integrated throughout whole UI including Internet
8) Media search function in media player
9) Make phone louder ( loudspeaker when receiving call, when playing music out loud)
10) Voice dialing
11) Smileys and animation in SMS messaging
12) HD or WVGA recording with auto continuous focusing
13) Visualizer in music player
14) Ability to update firmware via FOTA
15) Better picture quality and faster camera menu
16) Settings in Media Menu ( change back picture, theme etc.)
17) Force-Flash in camera settings
18) Increase sharpness (Photos)
19) Use Geotaging Info in Google maps (like in C905...)
20) Single tap interface throughout whole UI
21) Auto change to full qwerty mode if you make you phone landscape from alphanumeric mode
22) Able to be hacked again (hellox2)
23) Standby improvement (battery)
24) Integrated EQ in media player (allowing you to manually set your EQ up)
25) Option to turn on and off auto music leveling system (as it ruins your music experience)
26) Full Facebook application not a third party application
27) Fix the screen lag that some people have (screen tearing)
28) Fix clock problem (clock losing time)
29) More pre-installed games and applications
30) Windows 7 Device Stage support
31) SensMe in media (Isn't the phone supposed to be a combination of Cybershot and Walkman?)
32) Proper zoom in media (When you zoom the photo enlarges but does not fill the whole screen! why?)
33) Kastor Effects (It has a graphics accelerator, why not use it?)
34) Upgraded YouTube and Google apps
35) 3D task manager
36) Faster kinetic scrolling in media
37) Volume level pop up throughout the UI not just the Media and home screen.
38) Upgrade the web browser to V2
39) Sign AppTRK (so developers do not have to ---- their phone to write programs.)
40) Improve phone search
41) Add Arm Cortex A8 Neon support like the i8910 to make the some applications faster
42) Fix dead links ( I do not want to click a link and see a page not found message)
43) Add Snapfish support like the Vivaz
44) Ability to add/remove words from t9
45) Add smart search to dialler (previous SE phones had it)
46) Improve microphone quality (video/sound recording is very quiet)
47) Ability to play HD films on phone
48) RDS in radio
اینجا ثبت نام کنین و رای بدین:
سلام دوستان یه برنامه واسه نقشه و GPS میخوام که 100% کار کنه و رو Satio تست شده باشه:46:
سلامنقل قول:
نوکیا مپس ورژن کرک شده
اینم لینکش برای دانلود
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=410994
اینجا که فیلتره :41:نقل قول:
سلام همه
شعبه مالزی سونی اریکسون تو فیس بوک تایید کرده که آپدیت جدید ساتیو اواخر اگوست یعنی اوایل شهریور ریلیز میشه ...
کد:http://www.facebook.com/sonyericssonmalaysia?v=wall&story_fbid=129072317124436
و گفته که ساتیو HD فیلمبرداری نخواهد کردنقل قول:
Yes, there will be a new firmware release sometime end August. Kindly look out for update inSatio is not capable of HD video recording though.کد:www.sonyericsson.com
نقل قول:
Satio is not designed to support HD recording
دمه سونی گرم که زورچپون ستیو رو اچ دی نکرد !
وقتی ساپورت نمیکنه اچ دی 22 فریم با صدای مزخرف نذاشت !
اینجاس که تشکر میکنم :دی
ميشه لطفا يكي اينارو ترجمه كنه؟من بعضي چيزاشو نفهميدم
ببنین این نرم افزار نصب میشهکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=418984
شما هم یه تست بزنید و نتیجرو اعلام کنین !!
سلام
ديروز مجله gsm را خريدم براي ساتيو يكي از مواردش اين بود:
با مشاهده ويديوهاي فلش در مرورگر حافظه RAM به سرعت پر ميشود.
همچنين نوشته بود:
اجراي برنامه ها با سيستم عامل سيمبين زياد خوب نيست و در اجراي برنامه ها كند عمل مي كند.:19:
شما دوستان كه اين گوشي را دارين اين دو مورد را يه بررسي ميكنيد؟
ممنون:11:
آقایون و خانوم های ساتیو دار توجه فرمایند:(!)
من یه نقد کوچولو از N97 در تاپیک این گوشی کردم. اگه می دونستم که با عصبانیت اونا روبرو میشم هیچوقت اینکارو نمیکردم! حالا از شما دوستان می خوام که از ساتیو دفاع کنید و نگذارید که بیشتر از این تحقیرش کنند.
آدرس اون تاپیک اینه:
ممنون از حسن همکاریتون در راه زایه کردن N97 داران مغرور!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280108&page=140
دوست عزیز با تشکر از شما من با singsis نتونستم ساین کنم ولی به سایت opda رفتم و For PC: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کردم و به وسیله فایلی که در آن بود بالاخره ساین کردم.نقل قول:
در ضمن برنامه های کاربردی مثل چراغ قوه و کرنومترو... میخوام.
ممنون
دوست عزیز چیو متوجه نمیشی ؟نقل قول:
چشم فردا میزارم برات :46:نقل قول:
نخیر همچین چیزی اصلا نیستش :41:نقل قول:
اینجا که چیزی نبود :31:نقل قول: