سلام
ببخشيد اگه سوالم يكم ابتدايي ولي فرق نسخه 32bit و نسخه 64bit در چيست؟
Printable View
سلام
ببخشيد اگه سوالم يكم ابتدايي ولي فرق نسخه 32bit و نسخه 64bit در چيست؟
من نمی دونم چطور شما خلاف تمام تستها نتیجه گرفتید...ولی منم تو xp سرعت بیشتری دارمنقل قول:
فرقش در تایپیک پایینه:20:نقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=364007
دوستان من نود که نسب میکنم یوهو یه صفحه آبی میاد کامپیوتر ریست میشه بعد که دوباره میاد 1 دقیقه نمیکذره که دوباره اینجوری میشه تا اینکه رو حالت سیف مد بذارم نود رو پاک کنم
در ویندوز 7 این جوریه؟نقل قول:
به این حالت میشگن سیستم دامپ میکنه.
علتشم برای رم هست میشه گفت/؟:27:
سلام.
نرم افزاری هست که آپدیت های 7 رو ذخیره کنه؟ یا آپدیت ها رو از جایی میشه دانلود کرد که با تعویض ویندوز مجبور به دانلود مجدد نشیم؟
من نسخه RC رو دارم.
این آیکون کانکشن نت رو چطور میشه عوض کرد که سند و ریسیو رو تو سیستم ترای بتونیم ببینیم؟
به به چاکرم پیمان خان
شاید شما کسی باشید که اهل این هستید همیشه ویندوزتان بروز باشد و ویندوز آپدیت شما همیشه فعال است. ولی وقتی ویندوزتان خراب میشود مجبور هستید بعد از نصب مجدد تمام آپدیتهای قبلی را از اول دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این پست من راهی را به شما یاد میدم که احتیاج به دانلود مجدد آپدیتهای ویندوز نباشه و بتوانید از آپدیتها کپی یا backup بگیرید و بعد از نصب مجدد ویندوز آنرا نصب کنید.
فایلهای آپدیت شده به مسیر:
C:/Windows/SoftwareDistribution/Downloadمیرود و شما کافی است که فولدر دانلود را یک کپی ازش نگه دارید و بعد از نصب ویندوز به سرجاش برگردونید.
در ویندوز xp در هر فولدر داخل این فولدر دانلود، فایل update.exe وجود داره که باید دونه دونه اجرا کنید. ولی این فایل exe در ویستا وجود نداره و ساده ترین کار این هست که چه در xp و چه در ویستا وقتی محتوای فولدر دانلود را کپی کردید به اینترنت وصل بشید و windows update را فعال کنید اونوقت ویندوز آپدیت تمام فایلها را شناسایی کرده و وقتی میبینه فایل جدیدی برای دانلود نیست دستور install فایلهایی که شما کپی کردید را میده.
اگر احتیاج به یک پچ خاصی از آپدیتها داشتید فقط کافی است کد اون پچ را به سایت مایکروسافت بدید.
بخاطر این که دوستان نظر گذاشتن زیر این پست که مقدار فایلها کم هست و حجمشان کمه. باید بگم که احتمالا یک نرم افزاری دارند که کار disk cleanup ویندوز را انجام میدهد و فایلهای داخل این پوشه را پاک کرده و یا در تنظیمات ویندوز دستکاری کردند.
من تصویر فولدر download ویستای خودم را آپلود کردم در پائین میبینید.
]همینطور که میبینید دارای 20 item هست و داخل هر پوشه پر از فایل هست که نزدیک به 100 مگابایت میشود. اگر ویندوز شما ویستا sp1 که تنظیماتش استاندارد خود مایکروسافت باشه که در تنظیماتش دستکاری نشده باشه باید همچین چیزی داشته باشید.
اگر همچین فایلهایی ندارید احتمال دیگه وجود داره که جایی ترفند رجیستری از سایتها و وبلاگها خواندید اجرا کردید و باعث میشه که تنظیمات ویندوز عوض شده و فایلهای آپدیت را دیگر ذخیره نمیشوند.
فکر نکنم چیزی غیر از اینها باشه.
توجه کنید! که بعضی از آپدیتها جایگزین میشه درسته که شما 150 mb دانلود کردید ولی آپدیت آخر جایگزین آپدیت قبلی شده و شما احتیاج دیگر به آپدیت قبلی ندارید و با همین فایلها میتوانید ویندوزتان را بروز نگه دارید
سلام.
لطفا یه کرک درست و حسابی واسه Microsoft Windows 7 Ultimate RTM 32 Bit قرار بدید...
ممنون
نه کسی جواب منو نمیده :41:
حرف شما درسته ولی من حدودا 50 مگ ویندوزما اپدیت کردم حالا که به مسیری که شما گفتید میرم میبینم که حجم کلیش 3 مگه قضیه این چیهنقل قول:
موفق باشید
از این کرک کم حجم استفاده کن به احتمال بسار زیاد جواب میگیرینقل قول:
موفق باشیدکد:http://rapidshare.com/files/300041597/Windows_7_Loader_v1.0.1.4-UNTERMENSCH.rar
حالا من باید چی کار کنم کی ام پلیر هم که نصب میکنم اینجوری میشه آخه الان کامپیوترم که روشن خودش خاموش میشه نمیدونم ویروس داره یا واسه خود ویندوز هستنقل قول:
یعنی رم چجوری ؟ باید چی کارش کنم؟
نقل قول:
سلام
کسی نمیدونه جواب این سوال رو ؟
سلام.نقل قول:
ممنون. اما جواب نداد...
سلام
اینجا کسی میدونه چه جوری میشه در ویندوز 7 کنار آی ای 8 این آی ای 6 رو نصب کرد . ( مجبورم وگرنه حالم از این آی ای ...)
منتظرم
من 4 گیگ رم دارم ولی فقط 3.25 گیگش رو میشناسه
ایا به نظرتون طبیعیه یا نه؟
سلامنقل قول:
امروز من ویندوزم رو اپدیت کردم حجمش حدودا 321 مگابایت بود .
ولی توی این آدرسی که ایشون دادن رفتم حدودا 299 مگابایت بود.
اختلافشون 22 مگابایت بود.
ممنون
سلامنقل قول:
مال من هم همین طور نشون می ده!
4 گیگ رو 3.25 نشون می ده!
شاید از 32 بیتی بودن ویندوز باشه!
سلام
دوستان قبلا وقتی ویندوز Xp رو نصب می کردیم قبل از نصب درایو رو کامل فرمت می کردم بعد نصب می کردم.
ولی توی این ویندوز سون همچین چیزی ندیدم(شاید من اشتباه کردم!)
می شه یه توضیحی بدن دوستان؟
ممنون
دوست من برای مشکل اولت آپدیت کن احنمالاً درست میشه ....نقل قول:
اما مشکل دوم این مسیر رو برو و به سلیقه خودت منوهای اتوران رو تنظیم کن...
Control Panel -> Autoplay
همون تیک اولی رو بزنی به نظر من کافیه حالا اگه خواستی میتونی به دلخواهت تنظیمش کنی...
Use Autoplay for all media and devices
اگه یکی جواب سوال بالای منو بده ممنون میشم
دقیقاً یادم نیست متنش چی بود ولی اونجایی که درایو رو انتخاب میکنی نوشته فکر کنم advance option یا یه چیزی توی این مایه هانقل قول:
دوستان من نود که نسب میکنم یوهو یه صفحه آبی میاد کامپیوتر ریست میشه بعد که دوباره میاد 1 دقیقه نمیکذره که دوباره اینجوری میشه تا اینکه رو حالت سیف مد بذارم نود رو پاک کنم امروز کاسپر اسکای هم که نصب کردم اینجوری شد یکی از دوستان گفت مشکل از رم هست میشه یکی در این رابطه بیشتر توضیح بده
نقل قول:
اون صفحه ابیه میادش که نوشته Memory Dumping???
اگه اونه مشکل از رمتونه با نرم افزار Memtest باید تستش کنید و ببینید که ارور میده یا نه اگه ارور داد میره مرحله بعد باید بهش یکدهم ولتاژ بدیم اگه بازم خوب نشد باید بیشتر ولتاژ بدیم حالا شما برید ببینید درست میشه راستی رمتون چنده؟؟
..............................
سلام من یه سیستم دارم روش ویندوز 7 نصبه به ویندوز اکس پس سرویس پک 3 نیاز دارم
نمی خوام 7 رو پاک کنم می خوام دوتا رو در کنار هم داشته باشم.
می شه بگید باید چیکار کنم تا ویندوز 7 پاک نشه؟
من دو تا هارد دارم یکی 1ترابایت و یکی 500 گیگ بی زحمت برام یه توضیحی بدید چون چندبار با ویستا این کارو کردم و ویندوز قدیمی پاک می شد و فقط جدیدیه بوت می شد با اینکه تو یه پارتیشن دیگه نصب می کردم.
دوستان بهترین کرک برای سون چیست؟؟؟؟؟!!!!!
خواهشا هرچه سریعتر:10:
خوب شما میخواید ویندوز رو روی هاردهای جداگانه نصب کنید؟؟؟؟؟نقل قول:
برای این کار بصورت معمولی ویندوز رو روی هر کدوم از هاردها بصورت جداگانه نصب کنید برای جلوگیری از اشتباه اون یکی هارد رو قطع کنید , بعدش موقع اومدن بالای سیستم این کاری که میگم برای مادر بردهای مختلف فرق میکنه بوت منو رو بیارید که معمولاً رو F12 هستش بعدش هر کدوم که خواستید رو بوتش کنید....
یا میتونید حتی برید داخل setup مادربرد و از اونجا هارد موردنظر رو بزارید رو First Boot
حالا اگر میخواید دوتا ویندوز روی یک هارد نصب بشه
اول ویندوز XP رو نصب کنید بعدش موقع نصب 7 فکر کنم همون اولش باشه بزارید روی new installation و حواستون جمع باشه روی Upgrade قرار ندید یه نکته دیگه از داخل ویندوز شروع به نصب کنید و از بوت خود dvd قبل از بالا اومدن سیستم استفاده نکنید... بعدش مراحل رو طبق قبل برید جلو و مثلاً درایو D رو انتخاب کنید حتماً روی یک هارد باشه و برای اطمینان اون یکی رو قطع کنید .....
اگه بازم مشکلی بود بگید تا بیشتر توضیح بدم....:10:
بفرما آقا وحید بد نبود چند صفحه قبل رو هم نگاه میکردید این برای نسخه نهایی هستش:10:نقل قول:
کد:http://dl.----------.com/Hosein/October%202009/24/Fa%27aal%20Saaz.rar
اگر می خواین جفتشو تو 1 هارد داشته باشین و نمی خواین که 7 رو پاک کنین...نقل قول:
xp رو روی یه درایو دیگه بریزید...حالا فقط xp بوت میشه...توی xp برنامه Vista boot pro رو از سایتمی گیرید و نصب می کنید...بعد طبق این دستور العمل ...تغییرات رو اعمال می کنید...من خودم با همین روش نصب کردم.توضیح اینکه vista boot pro برای اجرا نیاز به .NET داره.اگه مشکلی بود باز من در خدمتم:کد:http://www.vistabootpro.org/
بعد از نصب دو برنامه، وارد VistaBootPRO شده و بر روی Manage os entries که جزو دکمه های برنامه هست کلیک بفرمایید.
در پایین Add new os entry را چک مارک بزنید تا 3 قسمت زیر اضافه شود:
در قسمت os name بنویسید: Microsoft Windows XP
windows legacy را در بخش os type انتخاب کنید.
درایو c را در بخش os drive انتخاب کنید.
حال Apply update را کلیک بفرمایید.
. از تب بالا، System boot loader را انتخاب و از آن windows vista bootloader و system partition را انتخاب بفرمایید و بر روی install bootloader کلیک نمایید.
. برنامه را close نموده و ویندوز را restart نمایید تا منوی بوت ظاهر شود.
رم من 2گیگ هست 2 تا 512 یکی 1گیگ تک تک هم تست کردم اینجوری بودنقل قول:
بله نوشته مموری دامپینگ
بازم سلام شب همه بخیر.
یه مشکل دیگه من وقتی آپدیت ها رو نصب می کنم بعد از ریست سیستم موقع بوت مینوسه configure your pc بعد از چند ثانیه خود بخود ریست میشه تا حالا شونصد دفعه هم اینجوری شده و تا سیستم ریستور نکنم سیستم بالا نمیاد.
نقل قول:
سلام
دوست عزیز ، این رو میدونم و اون تیک هم فعال هست!!!
با وجود این ، آتوران کار نمیکنه!:41:
کمک یعنی هیچ کسی اینجا وبسایت طراحی نمیکنه که مجبور باشه با آی ای 6 هم کار کنه اون هم در کنار 8 و در ویندوز 7 ؟نقل قول:
سلام
اینجا کسی میدونه چه جوری میشه در ویندوز 7 کنار آی ای 8 این آی ای 6 رو نصب کرد . ( مجبورم وگرنه حالم از این آی ای ...)
منتظرم
شما باید آپدیت رو از خود ویندوز بنصبی!نقل قول:
من بعد از تحقیقات فراوان متوجه شدم این سیستم عامل اصلا به درد ایرانیها نمیخوره و بزرگترین علتش هم اینه که این سیستم عامل طوری ساخته شده که با هک شدن به شدت اسیب پذیر میشه و دچار انواع باگها و خطاها میشه و بعد از اون به شدت به اپدیت نیاز داره که متاسفانه سرورهای امریکا ایران رو ساپورت نمیکنن.تازه شنیدم با اپدیت هم شاید درست نشه و کلا باید از اول دوباره سیستم عامل رو ریخت.من که از صرافتش افتادم.
سلام
بچه ها من هر نسخه ای از ویندوز 7 رو دانلود می کنم
هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه
هر برنامه ای رو که می خوام نصب کنم میزنه وضعیت آن لاین دچار مشکله
چیکار کنم!؟
این حرفو زمان ویستا هم می گفتن ولی دیدیم که اثری نداشت و بهتر از xp بودنقل قول:
با سلام
من امروز نسخه نهایی 7 را گرفتم
و الان اولتیمیت 64 بیتیو نصب کردم
خیلی خوبه
درایور گرافیکی آخرینشو از سایت اینویدیا دانلود و نصب کردم
درایور صوتی هم مال همون xp را نصب کردم
جالبه اینه بدون مشکل کار میکنه
حتی قسمت ویس یاهو مسنجر که در ویستا کار نمیکرد در این کار میکنه
سرعت هم خیلی عالیه
فقط مونده درایور پرینترم ببینم اونم میشناسه یت نه
کلا خیلی عوض شده
فعلا یه برنامه میخواستم
برنامه ای که گ پ ژ را درست کنه
سوال بعدیم در این مورد هست که کدومیک از ویندوزهای زیر بهتر هستند ؟
Windows 7 Starter
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional
Windows 7 Ultimate
که هر کدوم از این ویندوزها در دو نسخه 32 و 64 بیتی موجود هستند
کدوم بهتره ؟
من اولتیمیت 64 را نصب کردم
فقط این موردو زودتر بگین بهتره
چون فعلابرنامه هامو نصبنکرده ام میتونم عوضش کنم ...
البته میدونم اولتیمیت کاملترینشه
ولی 64 بهتره یا 32 این مهمه