میگم این تمه فلشه؟نقل قول:
میگم این تمه فلشه؟نقل قول:
به احتمال زیاد یسسسسسسس
اصلا لینک دانلودش کو؟؟؟؟؟
میبینم چه خبره کوکی از رو ایفون رد داره میشه:31:
خیلی زیباست
نه این ورژن 1.2 تم ابی ایفونه .نقل قول:
من که قبلا لینک این تمو گذاشتم . میتونید از لینک زیر بگیرید .نقل قول:
کد:http://s55.us.rapidbaz.com/premium/52b2abe34368d4fcacd2bca918176804/4b79bf26/s55.us./4202824?CookiePOPv1.2.rar
این تمش دان نشد برا همون پرسیدم
بلعخره تم فلش نصب کردم:26::26:
فقط سرعتش یکم پایینه
حالا فلش اجرا میکنه ؟
راستی یه عکس هم از گوشیت بگیر بذار ببینیم.
کدوم رو نصب کردی ؟ همون افقیه ؟
این تمهای فلش که دیگه امکان تغییر پس زمینه رو ندارن درسته ؟
همه مدلش رو نصب کردم
افقیه سرعتش کم بود
سامسونگه هم بعضی از Widgets هاش مثل موزیک و رادیو کار نمیکرد.
آیفون هم نصب کردم که تو خودش بازی فلش داشت و فقط همونا رو اجرا میکرد و فلش های دیگه اجرا نمیشدن.
همه اینها دسکتاپ رو تغییر میدادن و من از دستکتاپ گوشیم خوشم میاد:دی
به همین خاطر اون تمی که توی اون تاپیک دیگخ گذاشتم رو نصب کردم که دستکتاپش همونجوریه ولی شکل آیفونه و فلش هم نیست.
آها. پس کلا بیخیال تم. من فقط میخواستم دسکتاپ عوض بشه که با این تفاسیر همون بهتر که نشه :دی
حالا ببینیم فونت چی میشه.
[QUOTE=red dragon;4685519]نه این ورژن 1.2 تم ابی ایفونه .
من که قبلا لینک این تمو گذاشتم . میتونید از لینک زیر بگیرید .
[/QUOTE]کد:http://s55.us.rapidbaz.com/premium/52b2abe34368d4fcacd2bca918176804/4b79bf26/s55.us./4202824?CookiePOPv1.2.rar
من از این لینک نمیتونم دان کنم ظاهرا اکانت پرمیوم رپید باز هست که فقط برای اعضای اصلیشه یه لینک دیگه بزارین
مجید عزیز هم اگه فلش نصب کردی بیاو توضیح بزار و تم معرفی کن فقط طوری باشه پست ها که لطفا باعث گیج شدن نشه چون داره این تاپیک هم با اون قاطی میشه
من این فایل برای برای انگلیسی کردن رو دانلود کردم 2 تا فایل داره یه فایل فلش swf و یه فایل top menu چی کارشون کنم فقط تاچ منو رو بریزمکسی تست کرده؟نقل قول:
نقل قول:
سلام
آقا مجید اینها رو باید کجا بریزیم؟ اینا که swf هستن تمی که قبلا نصب کردم فایلهاش dmf بودن
راستی یک سری فولدر دیگه هم دارم که نمیدوم کجای CUST_THEME بریزم
اینها تم فلش هست دوست عزیز یکم فرق داره با فایل dmf و پیشرفته تره یه جورایی که الان آموزشش رو توی اون تاپیک گذاشتم
راستی این قفل اچ تی سی که گذاشته بددی تست شده است نزنین گوشی بره؟؟؟
چند تا اسکرین شات از تمی که الان نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره خودم رو گوشیم نصب کردم، اینم اسکرین شاتشنقل قول:
چون با k750 گرفتم یکم بی کیفیته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
این تم بالایی لینکش کو؟
swf یا dmf؟
صفحه اول تاپیک قبلی گذاشتمنقل قول:
این تم بالایی لینکش کو؟
swf یا dmf؟
حجمش 20 مگ
dmf
اشتباه نکنید اینها رو نباید ریخت داخل CUST_THEME.نقل قول:
ببینید تمهای فلش رو که میخواید نصب کنید. مثلا میخواین Idle_Widget گوشی رو عوض کنید یک فایل با نام Idle_Widget.dmf هست که حجمش کمتر از یک کیلو بایت هست.اونو داخل CUST_THEME جایگزین میکنید و میریزید داخل گوشی بعد که گوشی روشن شد میرید داخل حافظه داخلی گوشی، یک پوشه هست با نام FlashContents
که فایل swf یا همون فلش رو میریزد داخل با پوشه و پوشه هایی که همراه اون فلش هستن. به همین راحتی تم عوض میشه. و برای عوض کردن دوباره تم لازم نیست کلی سختی بکشید. همون فایلهای فلش رو پاک میکنید و یکی دیگه رو میریزی داخل همین:31:
منم این قفل جدید که مال htc هست رو نصب کردم جواب داد یه چیز دیگه دوستان اگه تمی چیزس معزفی میکنن بگن چه فایلی هست حجمش چقدره و از چه راهی باید بریم چون هر کدوم داستان خودشو داره تقریبا مثلا این قفل جدید فقط باید بری بجای 1 فایل توی dmf بریزی و تمام خیلی آسون
اوکی فهمیدمنقل قول:
حالا من میخام تم سامسونگ که گذاشتی رو نصب کنم اون فایل dmf که گفتی حجمش کمتر از یک کیلو باته نیستش
فقط Idel_Widget.swf و فولدرش هست
حل شد. اون فایل Idel_Widget.dmf رو از سایت روسی گرفتم تم ها هم راه افتادن ولی خیلی کندن
فایل رو میزارم کسی خواست استفاده کنه
کد:http://www.4shared.com/file/225193085/8644c0f1/Idle_Widget.html
ینی تم فلش ها فایده نداره نصب کنیم؟؟؟؟خیلی کنده؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد نصب و جایگزینی فایل ها برای این تم فلش ها اگه توضیح بزاری خوبه؟
یه سوال دیگه آخرین سوال این کدوم تم هست ینی کدوم ورژن هست و لینک دانلودش کجاس این همین ورژن آخر80 مگیه؟؟؟تم آبی که یه چیز دیگه بود!!!نقل قول:
این ورژن رو پیدا نکردین هیشکی اینو تست کرده لینکی چیزی ؟؟؟؟خبر بدین
اگه یه تم مشتی یکی رو کنه در حد ایفون که آیکون هاش باز خورد داشته باشه حله؟
دوست عزیز این ورژن 1.2 تم ابیه . توی پست قبلیم لینکشو که دادم . این عکس ها هم از گوشیه خودمه .نقل قول:
حجم تم هم 20 مگه . اینم لینکش :
کد:http://s55.us.rapidbaz.com/premium/52b2abe34368d4fcacd2bca918176804/4b79bf26/s55.us./4202824?CookiePOPv1.2.rar
طریقه عوض کردن فونت :
بعد از باز کردن cust_theme با نرم افزار WinImage به lgapp>media>font بروید . در این پوشه دو فونت با نام های LG_GothicSB_S_V1.03_0109 و LG_Script_S_V1.00_0902 وجود دارد که اولی فونت اصلی گوشی میباشد شما با عوض کردن نام این دو فونت با هم ( نام اولی را به دومی بدهید و نام دومی را به اولی ) یا جایگذین کردن فونت دلخواه خود با فونت اولی ( نام فونت اولی باید حفظ شود یعنی هر فونتی که استفاده میکنید باید رینیم فونت اول شود ) میتوانید فونت گوشی را تغییر دهید . ( مراحل cust همانند قبل انجام میشود . )
اینم یه سری عکس از گوشی خودم که فونتشو عوض کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا بعد .....
یه سوال دارم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوام این تم رو بریزم چیکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکش رو هم پیدا نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تم بالایی؟ لینکش تو پست قبلیش هیت
در ضمن این تم منو رو عوض نمیکنه. یک منوی دیگه جایگزین صفحه اول یا همونWidget میشه.دیگه نمیتونی میانبر ها رو استفاده کنی و با تکون دادن گوشی ساعت و ... رو درست کنی.اونا همش میپره.
تم 80 مگی رو نصب کردم گوشی روشن نمیشه و رو آرم ال جی میمونه
دارم تم اصلی رو میریزم ببینم روشن میشه یا نه
من خودم این تمو نصب نکردم ولی دوستان دیگه ای که نصب کرده بودند مشکلی نداشتند ! حالا گوشیت درست شد ؟نقل قول:
مشکل رفع شد
تم قبلی رو ریختم
اینو یکی دو قسمتش رو تغییر دادم فک کنم برا اون بود که خراب شد.
حالا بعدا شاید دوباره تستش کردم.
سلام به همگی
من به یه مشکل برخوردم این تم iPhone full جواب نمیده ( 80 مگیه ) هر کاری میکنم بعد از CUST روی صفحه ی ابتدایی LG گیر میکنه و تو نمیره !! میشه یکی دقیقا مراحل نصب این تمو بگه .
مراحل نصب نداره دیگه
خودش cust رو داده و باید همونو جایگزین کنی که همون مشکل داره. باید فهمید مشکلش چی.
بقیش رو هم بریزی داخل پوشه فلش تو حافظه گوشی
منم همین کارو کردم ! نمیدونم چرا جواب نمیده !!!نقل قول:
کسی تا حالا این تمو نصب نکرده ؟
من هم توی پست های قبلی گفتم که این لینک شما از اکانت اصلی و پرمیوم رپید باز است که که برای عموم قابل استفاده نیست و همه مثه شما اکانت اصلی ندارن و فایل های بالای 15 مگ رو نمیشه فری دان کردنقل قول:
من که نتونستم دان کنمحالا اگه کسی تونست بگه
بچه ها بزارید سوالاتی بپرسم.میبخشید منو ولی چون از این کارا نکردم یه کم میترسم
قبلا یکی از دوستان میگفت برای تم ریختن باید ریست فکتوری کنید که همه ی عکسا و کانتکت ها پاک میشه و ... و این که باید فریمور گوشی نمیدونم چی باشه...
آیا این ها لازمه یا نه؟؟؟
برای ریختن تم یا کارایه دیگه از همون آموزش آخری استفاده کنم کافیه دیگه؟؟؟یه چیزی هم تو این آموزش بو: بک آپ گرفتن ینی چی کار باید بکنیم؟؟؟
حالا اومدیم تمو عوض کردیم.بعدش میتونیم چند تا تم با هم ریخت توش و هر کدومو هر وقت دمون خواست استفاده کنیم یا نه؟؟؟
کسایی که تم ریختن در کل نسبت به قبل از گوشی راضی هستند یا نه؟؟
و آخرین سوال این که قشنگ ترین تمی که تا حالا امتحان کردید کدوم بوده؟//
ممنون از همه
سلام بچه ها .
من دیشب کلوچه خریدم.
فقط یه سوال داشتم.
چجوری میشه inbox بلوتوث رو از مموری تلفن انتقال بدی به مموری اکسترنال.
منظورم اینه که میخوام فایلی رو که با بلوتوث دریافت میکنم. یه راست تو مموری اکسترنال ذخیره بشه .
لطفا راهنمایی کنید.
مبارکت باشه.......ایشالا زنگش براتون بزنگه........:31:نقل قول:
چجوری میشه inbox بلوتوث رو از مموری تلفن انتقال بدی به مموری اکسترنال.
منظورم اینه که میخوام فایلی رو که با بلوتوث دریافت میکنم. یه راست تو مموری اکسترنال ذخیره بشه .
لطفا راهنمایی کنید.
تا حافظه گوشی پر نشه نمیشه این کار و کرد..........ولی این مرحله را انجام بدید :
Phone setting - Memory manger - Primary strage setting - External memory
دوستان چند وقتيه به اینترنت ایرانسل نياز شديد پيدا کردم که ... !
خلاصه ، بايد هر روز صبح 2 تا سايت رو چک کنم. مرورگر خود گوشی فکر کنم زيادی مصرف ميکنه ( يعنی امروز و ديروز روهم 1000 تومان سوزوند!!! با باز کردن 2 صفحه اینترنتی، روهم 4 تا اونم بدون عکس )
خب حالا يک راه خوب ميخوام بهم معرفی کنيد با يک مرورگر خوب که بتونم این صفحات رو با خرج کمتر ، و سرعت بيشتر باز کنم . آخه مرورگر خود گوشی يک سری چيزارو باز نميکرد يا درست نشون نميداد ، يعنی سايت هارو کامل باز نميکرد ،يکسری از امکانات سايت ها قابل استفاده نبودند
از بسته های ایرانسل هم اگر اطلاع داريد بی زحمت نحوه استفاده و به صرفه بودنش رو توضيح بديد.
opera mini 5 رو امتحان کردید ؟؟
بله اما گمش کردم ، اگر ميشه لينک دانلودش رو زحمت بکشيد. جواب بقيه سوالات هم فراموش نشه :دی
دوست عزیز باید بگم ترست طبیعی هست و منم اولش همین طوری بودم چون 1گوشی قبلیمو 1 بار فرستادم سی سی یو ولی این یکی واقعا راحت و آسونه خیالت راحت و احتمال ریسکش خیلی پایینه مگر اینکه وسط کارچی بشه برق بره و.... که فکر کنم بازم بشه cust جدید را ریخت در کل شما کاری با فریمور و .... نداشته باش البته از مسیج ها و کانکتت بک آپ بگیری خوبه رو سیستم ولی مراحل کاست رو طبق آموزش توی فایل pdf برو و راحت dmf هارو عوض کن خوبیش اینه که میتونی هر فایلی خودت خواستی جایگزین کنی مثلا من قفل کلید htc رو گذاشتم روی تم آیفون و...........خوبیش هر چی خودت خواستی تم رو بسازی و تم رو خاطی کنی و هر قسمت رو میتونی از قسمتی از تمی که دوست داری بریزی کافیه فقط فایل dmf رو جایگزین کنی و بریزی رو گوشی فقط تم اصلی قرمز گوشیت رو اول کار یه جایی بک آپ بگیر و دیگه هر چی خواستی بریز فقط یه نم روی گوشی میشه باشه و مثه گوشی های سونی و نوکیا نیست که چنتا بریزی و انتخاب کنی............در کل تم های زیادی هست که تم آبی و آیفون به نظر من خوبن البته ورژن های مختلفی هست در کل حال میده تم ها رو تست کرد و همچنین روی تم های فلش و تغییر فونت کار کرد که اونا یه لول بالاتر هستن و.....نقل قول: