ایا راهی هست بشه بازی رو ضبط کرد یا کلیپهای موبایل نیکو رو به فایل مولتی مدیا تبدیل کرد . لطفا راهنمایی کنید
Printable View
ایا راهی هست بشه بازی رو ضبط کرد یا کلیپهای موبایل نیکو رو به فایل مولتی مدیا تبدیل کرد . لطفا راهنمایی کنید
میشه بگی این xlive چیه و کجاست ؟؟ من فقط از مسیر سیو کل پوشه راک استار رو کپی کردم همین ! دیگه این ایکس لایو رو نمیدونم . حالا اگه ماله کس دیگه ای به من میخوره از کجا باید بگیرمش ؟ !!! :41:نقل قول:
اگه کپی نکردی از کسی که هم اندازه ی تو بازی کرده مثلا50% بخواه که xlive , save games رو برات بزارهنقل قول:
بچه ها من به مشکلی خوردم از وقتی پچ 3 رو نصب کردم هر چی xlive , save game رو سر جاش می زارم تاثیری نداره و اصلا اکانت هم وجود نداره
(ویندوز Xp)نقل قول:
مسیر فایل Xlive :
c:\Documents and Settings\X\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
اینم مسیر سیو بازی:
c:\Documents and Settings\X\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
منظور از X همان user شخصی شما هست
ویندوز ویستا:
فایل xlive
C:\Users\X\AppData\Local\Microsoft\XLive
سیو بازی :
C:\Users\x\AppData\Local\Rockstar Games
X همون user شخصی شما هست
:10:
یک نرم افزار هست مخصوص فیلمبرداری و ضبط از محیط بازی هستنقل قول:
اسمش یادم نیست می گردم اگه اسمش یادم اومد میذارم
سلام.من بعد از نصب پچ 1.0.3.0 live از کار افتاده.لینک جدید ترین نسخه لیو رو می خوام که با پچ سازگاری داشته باشه
راستی تو لیو سرعت اینتر نت تاثیر داره؟
می دونم خنده داره اما گیج شدم...
یعنی اگه تصمیم های متفاوتی گیری باز هم بازی به همین جا ختم می شه؟نقل قول:
چون می خواستم یه بار دیگه بازی رو برم
ولی کلا خیلی کوتاه بود
برای اینکار باید سیستم خیلی قوی داشته باشینقل قول:
برنامه Fraps هست.یه سرچ کنی پیدا می شه حجمش هم خیلی کمه
البته باید رجیستر بشه
من اخرین نسخشو دارم 2009 رجیستر شده هر کاری کردم فیلم صدا نداره.:8:اگه چیزه دیگه ای هست معرفی کنید:20:
من اخرین نسخشو دارم 2009 رجیستر شده هر کاری کردم فیلم صدا نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه چیزه دیگه ای هست معرفی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه لطفا اپلودش کنین
نقل قول:
ممنون ولی حالا این آدرس رو که دادی فهمیدم که کپیش نکردم ! آقایی که این تاپیک رو درست کردی خوب نمی شد توی همون صفحه اول توی همون ویرایشی که مسیر سیو بازی رو دادی این اخطار رو هم میدادی که xlive رو هم کپی کنید ! :41:
حالا کسی سیو این بازی رو به همراه xlive تا مرحله کشتن دیمیتری داره بهم بده ؟؟!!!! :41:
باز سام علیک...یه سوال دیگه داشتم...
آقا قضیه این پچ هایی که هرکدوم ورژنی دارن چیه؟؟ کارش چیه؟؟؟ منکه پچی نیافتم! راستی یکیم کار benchmark رو واسم بگه.من بنچمارک کردم یه صحنه های اکشنی نشون دادو یه لیستی دادو بعد بازی اومد ولی از اول اومد!
من با این برنامه فیلم گرفتم صدا هم دارهنقل قول:
مشکل از تنظیمات سیستم شماست
تو برنامه Fraps تو تب Movies ببین حتما Record Sound رو تیک زده باشی
اگه بازم صدا پر نمی کرد به این مسیر برو
control panel>sound and audio devide>audio>
در قسمت Sound Recording device روی Volume کلیک کن
پنجره Recording Control باز می شه
Option>Propertis رو کلیک کن
در حالت انتخاب Recording تمام گزینه ها رو تیک دار کن و OK بزن
حالا همه این صدا ها رو تا آخر زیاد کن و تیک Mute رو بردار
حالا از بازی فیلم بگیر اگه بازم صدا نداشت دوباره تو برنامه Fraps تب Movies دو تا گزینه داره Detect best sound input و Use Windows input. در هر دو حالت امتحان کن
موفق باشی
تقريبا 50% بازي رفتم ولي ديگه نميره تو بازي مرتب بيرون مياد بايد چيكار كنم كسي سيو بازي رو نداره
سلامنقل قول:
من یه سیو داشتم دقیقا بعد از کشتن دیمیتریه
مرحله کشتن دیمیتری رو اصلا نرفتی؟
اگه نرفتی هم چیز زیادی از دست ندادی
پگارینو به نیکو می گه یه معامله ایه باید با دیمیتری انجام بدی.بعد تو باید تصمیم بگیری که به خاطر پول بری کار رو انجام بدی و از دیمیتری بگذری یا بری و انتقام بگیری.بعد نیکو زنگ می زنه به رومن مشورت کنه، رومن می گه دیمیتری رو ببخش انتقام فایده نداره و ازین حرفا. بعد زنگ می زنه به کیت ، کیت می گه شخصیتت رو به پول نفروش و برو انتقام بگیر ازین حرفا
بعد من دیمیتری رو کشتم که به این ترتیبه که میری توی یه کشتی که دیمیتری داره بار مواد مخدرش رو خالی می کنه
یه 40 50 تا آدماشو می کشی بعد هم دیمیتری رو می کشی
حالا این سیو دقیقا بعد از کشتن دیمیتریه که رومن بهت زنگ می زنه و میگه فردا عروسی منه بیا عروسی
xlive رو هم گذاشتم یه ماشین خوشگل هم دم دره . برو کیت رو سوار کن برین عروسی حالشو ببر...!!!
کد:http://www.speedyshare.com/739199338.html
آقا خدا خیر بده یکی بالاخره جواب مارو داد ! همون بهتر که مرحله دیمیتری رو رد کردی چون من توی همون مرحله که با قایق دنبال هلیکوپتر که می افتادم و بعد رفیقم با هلیکوپتر میاد دنبالم و سوارش میشم دوربین زیر هلیکوپتر گیر میکنه و بالا نمیاد بخاطر همین همش fail میشد اون مرحله . خیلی خیلی thanx :10:نقل قول:
سلام به اساتید !
میگم کسی سیو 100 درصد بازی + فایل های مورد نیاز برای اجرای سوی ینی xlive رو نداره ؟
من 2-3 تا سیو 100 درصد پیدا کردم ولی هر کاری کردم تو بازی لود نمیکرد ، مشکل از کجاست ؟
پیشاپیش ممنون !
:11:
دوربین در مواقعی از بازی شروع به تکون خوردن می کنه عین اینکه عین گهواره دارن تکون تکون میدن این باعث میشه کلا ماشین دیگه حرکت نکنه ولی آدم میشه پیاده شد رفت این ور اونور مشکل چیه چطوری باید مشکل زلزله دوربین رو حل کنم؟
دوست عزیز مشکل از کرک شماست .نقل قول:
منم این مشکل رو داشتم با تعویض کرک مشکلم حل شد. :46:
بله جستجو کردم فهمیدم فقط مشکل اینه که پدرم در اومد نشستم پچ 1.03 رو دانلود کردم واسه همین پچ 1.02 رو Shift + Delete کردم رفت الان یا باید کرک مناسب برای ورژن 1.03 پیدا کنم یا اینکه دوباره بشینم پچ 1.02 رو دانلود کنم و از کرک 1.02 استفاده کنم البته بعد اینکه من 1.03 رو دیشب دانلود کردم کرک مخصوص رو هم که توی همین فروم یکی از کاربرا گذاشته بود دانلود کردم. ظاهرا کرکی که برای 1.03 معرفی کردند الکی هست و برای 1.02 هست و به جای کرک 1.03 جا زدند اینجا کسی هست پچ 1.03 رو دانلود کرده باشه و کرکش رو هم داشته باشه؟ واقعا ممنون میشم کمک کنید. سیستم رو به تازگی فوق العاده ارتقا دادم و مشکلی غیر از اینی که گفتم ندارم بسیار روان راحت و عالی هست بخصوص قرائن نشون میده بسیاری از مشکلات حل شده من در گرو این پچ 1.03 جدید باشه یکی لطف کنه کرک برای 1.03 رو بده که کار کنه اینی که دانلود کردم کار نمی کنهنقل قول:
سلام.game for windows ام پس از نصب پچ 1.0.3.0 مسدود شده اون نرم افزار ی که در ادیت بازی بود دان کردم
اما کار باهش رو بلد نیستم...
مال خودمه کار می کنه
بیا nomad :نقل قول:
کد:http://upload.--------.com/1/1239700824.rar
دوست من پچ و کرکی که در این پست هست برای من بدون هیچ مشکلی کار می کنهنقل قول:
حتما برای شما هم بدون مشکل جواب خواهد دادکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3634333&postcount=2300
من اورجینال بازی رو دارم.
برای انلاین بازی کردم نیاز به Game For Windows - Live داره . ولی من با این پچ جدید هر چی وسط بازی دکمه Home میزنم منوی Game For Windows - Live نمیاد . میرم روی قسمت Guide که این منو رو میاره هر چی کلیک میکنم هیچی نمیاره . چرا ؟
من فقط سریالشو دارم . از کرک ریزور استفاده میکنم
شما اینها رو روی سرویس پک 3 تست کردی یا ویستا من دقیقا همین ها رو با ویستا سرویس پک 1 امنتحان کردم نشد شما روی سرویس پک 3 احتمالا جواب گرفتی درسته؟نقل قول:
شما که اورجینال داری چرا کرک استفاده می کنی؟نقل قول:
آره عزیز من تو ویستا 64 تا آخر بازی رو رفتم ولی در مرحله آخر بدلیل سختی بازی گیرمنقل قول:
دوستان سلام
من اومدم بپرسم مرحله آخر بازی رو کسی تموم کرده یا نه دیدم همه تونصب گیر کردن یعنی اینقدر نصب سخت بوده؟
توضیحات خوبی داده بودن اول تاپیک که برای هر مشکلی یه راه حل بوده و من تونستم در هر محیطی اونو اجرا کنم.
یه مقدار توقع داشتم راجع به مراحل صحبت کنید که متاسفانه ما خیلی جلو رفتیم.
آقا حامد ممنون که گذاشتی ولی وقتی همه چیز رو سرجاش کپی کردم و رفتم توی بازی موقع لود کردن میگه که load fail !!!! حالا باید چکار کنم ؟؟؟ من همه چیز رو سرجاش طوری که جانشین بشه کپی کردم ! سیو رو اول توی پوشه اول کپی کردم دیدم نیومد بعد توی دومین پوشه هم کپی کردم نیومد و توی سومی هم کپی کردم نیومد ! :41:نقل قول:
پوشه اول و دوم و سوم منظورم این عکس توی همون پوشه SAVE GAME
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلو دارم لطفا کمک کنیننقل قول:
اگه بعد از نصب و اجرا ارورر rnm40 که واسه نت فریم ورک هست بیاد یعنی بازی سالم نصب شده و بعد از برطرف کردن این ارور به درستی اجرا میشه ؟
چون من رو ویندوز 7 نصب کردم .
فکر نکنم ویندوز 7 این بازی رو ساپورت کنه..!
چرا ساپورت نکنه؟
من تونستم بازی never hood رو روی vista-64 نصب کنم خودم باورم نمیشد.
بازی gta iv بازی جدیدیه فکر کنم مشکلی با windows 7 نداشته باشه.
نقل قول:
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم روی ویستا 32 بیت ممنون میشم راهنماییم کنید
یه مشکلی هستش که من باید از کرک استفاده کنم ;)
;کسی نمیدونه چرا Game For Windows - Live بسته شده ؟ اگه اینطوریه بریم همون 1.2
بسي به كمك شما نيازمندم.كمكم كنين: (لطفا به دقت بخونين)
من ديروز جو گرفت تا هم پچ جديد GTA IV را كه همون 1.0.3 هست رو نصب كنم. قبلا 1.0.1 داشتم. نصبش كردم. بعد رفتم سايت ATI درايور جديد كارت گرفيكم رو گرفتم( ASUS 4850 ) اون رو هم نصب كردم. مشكل از اين جا شروع شد: بعد از ريستارت ويندوز بازي شروع شد ولي كيفيت خيلي افت كرده بود و مربع مربع شده بود. مجبور شدم كه درايور قديمي رو جايگزين كنم و بازم تست كنم. درست نشد. پچ 1.0.1 رو دوباره نصب كردم. ديگه بازي شروع نشد. مي نوشت : Fatal Error, Reinistall It
منم ويندوز رو ريستور كردم به قبل. ولي حالا ديگه وقتي Play رو توي social club مي زنم يه صفحه: C كوجولو مياد (كه قبلا هم مي اومد) ولي بعدش هيچ واكنشي نشون داده نمي شه.
مي خواستم ببينيم چه خاكي بايد به سرم بريزم؟
يا كلا اينو بگم: فايل هاي Save اين گيم (GTA IV) كجاست كه اونا رو يه جايي كپي كنم و بعد از نصب دوباره اونا رو برگردونم؟
با سلام
سرعت بازی gta iv من کم است
یعنی گاهی اوقات اسلموشن می شود
با اینکه رم من 4 گیگ و گرافیک من 1 گیگ هست
راه حلی دارید ؟
البته ناگفته نماند که من سرویس پک دو دارم بازی می کنم
با یه ترفند رجیستری فقط بازی را گول زدم که سرویس پک 3 نصب هست
احتمال داره واسه این باشه ؟
با تشکر
pezhmantoop
;کسی نمیدونه چرا Game For Windows - Live بسته شده ؟ اگه اینطوریه بریم همون 1.2
کسی نبودنقل قول:
در ضمن من 1.2 رو دوبار نصب کردم بازم داخل بازی بسته بود و تنظیمات داخل بازی قاط زد مجبور شدم دوباره 1.3 رو نصب کنم
بازی از من کد میخواد
لطفا راراهنمایی کنید اینم عکسش
کد:http://i43.tinypic.com/b4f1i9.jpg
حتما میخوای لوگین کنی که کد میخواد...
شما login skip رو بزن و اون قسمت login رد میشه
بعد یک صفحه دیگه میاد و شما روی play کلیک کنید میره توی بازی
سلام دوستان من يه مدت ويروسي شد سيستمم و هم کرک آي وي پاک شد و هم ديگه بازي اجرا نشد!
نميدونم مال چه شرکتي بود هر جور بود در 4 دي وي دي فشرده شده بود و من فقط اکسترکتش کردم و نصب کردم و در مسير نصب هم کرک داشت و تو دي وي دي 4 هم کرک داشتم که با هم ريختم و اجرا ميشد!
حالا هم کرک 2 (دي وي دي 4) پاک شده رو سيستم و هم بازي اجرا نميشه!
کرک صفحه اولم دانلود کردم و اون نبود و کار نکرد(اون کرک مال من که پاک شد فقط يه فايل exe بود و نه چيز ديگه)
حلا ميخوام يه کرکي برام جور کنيد!
اميدوارم منظورم رو رسونده باشم!
يا علي!
سلام، اون سایته چی بود میگفت سیستم به بازی می خوره یا نه ؟