نقل قول:
به قول آرمین
اسپم . . .
به نظر شما بازی خوب چه بازی است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه نام ببرید
بازی که بیشتر سایت های معتبر بالای 8.5 نمره بهش دادن به نظرتون مضخرفه !!!!
Printable View
نقل قول:
به قول آرمین
اسپم . . .
به نظر شما بازی خوب چه بازی است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه نام ببرید
بازی که بیشتر سایت های معتبر بالای 8.5 نمره بهش دادن به نظرتون مضخرفه !!!!
انقدر بدم میاد میان یه چیزی بی دلیل مینویسن:41:نقل قول:
اگه بده چرا بازی میکنید
اگر مضخرف بود چرا تا اخرش رفتی که بیای بگی مضخرف بود؟حتما تا اخرش رفتی که میگی سراسر اشکال و ایراد بوده.
به قول CATALONIA که میگه به قول آرمین
اسپم
آره راست میگی خیلی مضخرف بود Activision باید کار ساخت این پروژه رو به شما می داد نه اینکه به IW که اصلا بازی بلد نیست بسازه. البته همین جوریه دیگه شما میای به بازی CoD MW2 سه چهلر هزار پول میدی معلومه وقتی یه گیم قیمتش سه چهار تومن باشه می شه مضخرف...نقل قول:
ای خدای بزرگ به ما ایرانی ها یاد بده که دندون اسب پیش کش رو نمیشمارن هزار تومن میدیم 1 dvd می خریم این همه هم ادعا داریم...
دوست عزیز شما حتی اگه می خوای بگی این بازی مضخرف هست باید با دلیل بگی باید نقد بنویسی براش باید بگی دلیل حرفت چیه. این همه ملت دارن زحمت می کشن نقد می نویسن شما میای یه حرف نا بجا و بی دلیل بیان می کنی که چی بشه؟
واقعا برای شما متاسفم دوست عزیز که اینقدر قضاوت نا عادلانه و بی دلیل کردید.
میشه چندتا از دلایل مضخرف بودن بازی رو بگی؟؟نقل قول:
شوما برو به درس و مخشت برس جوون، همین هی بازی کردی که می آی بین این همه آدم بر می گردی می گی مضخرف دیگه! مزخرف!!
بسه حالا شما به بزرگیه خودتون ببخشیدش شما بیشتر از اون دارین اسپم میدین الان :دی 1 صفحه رو همتون جواب اون یه جمله رو دادین......
بابا دوستان بیخیال بشید...نقل قول:
دوستمون اشتباه کردن(بنظره من برایه بیشتر شدن پست هاشون این حرف زدن فقط.شما جدی نگیرید)...
درضمن ایشون اگر حرفشون از سر منطق و درست بود حتما دلیلشونو تویه همون پست میگفتن...
پس به نظر من این بحث ادامه ندیم تا الکی تاپیک دچار درگیری و اسپم نشه تا همینجا خوب تنبیه شدن و فکر کنم فهمیدن که دیگه اینجور پست ندن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
((پست همزمان شد.من تقصیر ندارم)))
دوستان...:18:
عجب بازی ایه!! من تا No Russian رفتم....
از این قسمت ها خیلی خوشم اومد...محتوای مخفی: WoOoOoW
مرحله No Russian....اونم قشنگ بود...تا وارد شدیم 1 نفر...دریغ از یک نفر رو>>>>>>>>>>>>>>زنده نذاشتم:دی
For Zakhaev:دی
در کل خیلی جالب شده:27:
راستی Mh.Attari جان...به نظرم هیچ وقت کرایسیس جذابیت....جلوه های سینمایی(جالب و دیدنی) و نوآوری هایی که در COD6(یا حتی شماره های قبلی Cod)رو نداشته و نداره...
حتی به نظرم COD2 خیلی قشنگ تز از Crysis هستش...
:40::40::40:
كشتين اسپم بيچاره رو ولش كنين مثل no russion بياين no spam بكنيم!
البته اگه مضخرف نبود نمیشد هم نسخه xbox و هم pc شو بخرم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسو عجلکی انداختم کیفیتش بد افتاد.:31:
واسه Ps3 هم یکمی ارزون بشه می خرم. :31:
من بازی روتا آ خرش رفتم ولی داستانو نفهمیدم یکی داستان رو بگه البته اگه می شه به طور کامل
این بحث بچه گانه رو تعطیل کنید!
یاد بگیرید که هر کی واسه خودش نظری داره و باید بهش احترام بذاریم بر فرض مثال اگه باب میل ما هم نباشه
باید همه در جوابش پست بدیم؟
اگه اینجوری باشه که دو روزه در بخش بازی تخته میشه!
رعایت کنید رفقا...
منم باturok موافقم. بحث رو برگردونيم به جاي اصلي.
چند صفحه قبل (235) اين بازي با crysis مقايسه كلي شد
من متعصبانه crysis رو دوست دارم. ولي اين حرف درسته. چون اگر نوآوري نداشت كه از crysis دو سال پيش عقبتر بود و يكي از بازيهاي خفن 2009 نميشد
در اين بازي شما تقريبا با محيط هاي openworld سر و كار داريد. چون سرعت بازي و هيجان بازي بالاست ، فرصت جستجو در اطراف رو تقريبا سلب ميكند و حتما دقت كرديد بعضي مواقع كه ميخواستيد فرار كنيد يكدفعه جلوتون يه فنس قرار ميگرفت و شما رو از يك فرار قطعي باز ميداشت يا راههاي رسيدن به target از پيش تعيين شده بود.
ولي در crysis شما با يك دنياي openworld سر و كار داريد و براي رسيدن به target كه بالاي يك كوه هستش ، شما 1000+1 راه داريد. حتما در crysis دقت كرديد كه همه جا ميتونستيد برويد و اگر يك cheatcode استفاده ميكرديد كاملا به همه نقاط نقشه و بيرون نقشه ميتونستيد برويد.
در ضمن COD از DX10 پشتيباني نميكنه ولي crysis پشتيباني ميكنه و اينكه تست كارت گرافيكهاي خفن رو هنوز دارن با اين بازي ميگيرن.
در آخر ميخوام بگم درسته كه اين 2 بازي FPS بودند ولي استراتژيهايي كه در اين 2 بازي به كار گرفته شده ، امكان مقايسشون رو خيلي خيلي كم كرده.
ولي از حق نگذريم. من CODMWF2 رو وقتي تموم كردم خيلي ناراحت شدم ، چون واقعا مراحلش كم بود و بازي بسيار زيبا بود و نوآوري هاش هم كم نظير بود.
به اميد شماره MFW3
خوب منم به سلامتی بعد یه 10 روزی تمومش کردم:31:
خوب گیم پلی بازی که به قول دوستان حرف نداشت و در یک کلام کوبنده بود:46:
اما منم با نظر خیلیا موافقم در داستان خیلی خوب کار نشده بود(مثل نسخه اول)واگه طرف درست وحسابی(در حد خوب به بالا) انگلیسی بارش نباشه تقریبا چیز زیادی از داستانش رو متوجه نمیشه:13:
ولی در کل تموم این امتیازات وفروشها حقش بود(هر چی هست cod _یه دیگه:5:)
ببخشید کسی موسیقی های متن این بازی رو نداره؟
این عکس کجای بازی میاد؟نقل قول:
این عکس موقعی که بازی تموم میشه و اسمارو مینویسه اونم تموم میشه میاد.نقل قول:
سلام.
من دیشب فایلدانلود کردم. بعد با daemon tools pro دو تا فایل iso رو که از میهن دانلود دانلود کرده بودم یکی کردم و این 3 تا فایل داخل فایل rar رو هم بهش اضافه کردم و 1 iso یازده گیگی ساختم. بعد برای نصب mw2install رو اجرا کردم. همون که صفحه مشکی رنگ میاد و پروگرس هم نداره. بعد از 30 40 دقیقه که نصب تمون شد فایل های پوشه کرک رو در محل نصب کپی کردم. ولی نه iw4mp.exe اجرا میشه و نه iw4sp.exe.کد:http://rapidshare.com/files/305559787/mw2inst-lksi.rar.html
هم رو 7 تست کردم و هم رو XP که هیچ کدوم کار نکرد.
لطفا راهنمایی کنید.
منم موسقی های متن بازی رو میخوام
میشه دوستان راهنمایی کنن از کجا میشه گیرش آورد
آقا من تازه بازی رو شروع کردم و مبتدیم.
اون قسمتی که باید از کوه بپریم و با چکشها خودمون رو روی یخ نگه داریم و بعد بریم بالا من توش گیر کردم و هر کاری میکنم
وقتی میپرم و چکشها رو تو یخ فرو میکنم لیز میخورم میرم پایین:31:
با 360 بازی میکنی؟
اگر آره اول rt بزن rt رو نگه دار حالا lt بزن به همین صورت چون اگر ول کنی دکمرو لیز میخوره
نه دوست عزیز من با pc بازی میکنم و همونجورش رو امتحان کردم اول چکش چپ رو زدم نگه داشتم بعد چکشنقل قول:
راست نشد بالعکس هم نشد یکبار دوتا چکش باهم زدم بازم لیز خوردم:21:
به نظر من شما بهتره از خیر دانلودش بگذری برید از یک جایی بخرید که کسانی که خریدند راضیند و مطمئن این طوری خیالتون هم راحتر میشه.نقل قول:
دوست من هر بار چکش رو میزنی سریعا اون یکی رو بزن دکمرو باید تا چکش فرو نرفته ول نکن...نقل قول:
نه دوست عزیز من با pc بازی میکنم و همه جورش رو امتحان کردم اول چکش چپ رو زدم نگه داشتم بعد چکش
راست نشد بالعکس هم نشد یکبار دوتا چکش باهم زدم بازم لیز خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه اینم شد سوال ....:31:
البته من با ماوس و کیبورد توامان بازی میکنم و برای زدن چکش هم از کلیکهای راس و چپ استفاده میکنم و اتفاقآ هر بار چکش رو زدم چند لحظه نگه داشتم بعد چکش بهدی رو زدم به هر حال فعلآ اعصابم خرد شد بیخیال شدم.
قبل از اینکه موس چپ رو ول کنی راست رو بزن....و به همین ترتیب........گرفتی؟؟:دینقل قول:
البته من با ماوس و کیبورد توامان بازی میکنم و برای زدن چکش هم از کلیکهای راس و چپ استفاده میکنم و اتفاقآ هر بار چکش رو زدم چند لحظه نگه داشتم بعد چکش بهدی رو زدم به هر حال فعلآ اعصابم خرد شد بیخیال شدم.
سلام
دوستان با اين سيستم بازي بالا مياد:
پنيتوم 4 3Ghz
1مگابايت رم
گرافيك 7300Gs 256
ممنون
آره میاد ولی نباید انتظار جزئیات بالا رو داشته باشی!نقل قول:
سلام
دوستان با اين سيستم بازي بالا مياد:
پنيتوم 4 3Ghz
1مگابايت رم
گرافيك 7300Gs 256
ممنون
:27: شاید کراسیس یک کمی اینطور بود ولی دو اصلا (این یکو دو کمی اشتباه هست ولی من زوم نمی کنم روشون)نقل قول:
ببیید کراسیس گیم حرفه ای هاست من اینو همیشه گفتم
کسایی که سرعت عمل و تکنیک دارن همیشه دنبال امکاناتن مثل کراسیس
خوب کمی صبر کن صحر نزدیک استنقل قول:
وقتی با یه چشم بند دیدیش منو دعا کن دی:
سلام عزیزان. چطوری میشه به زیر نویس های بازی دست یافت!!! اصلا میشه؟؟؟ من به صدا ها دست یافتم اما فایده نداره. فکر کنم باید تو فایل های ff باشه که به هر دری زدم باز نشد!
من یک مشکلی پیدا کردم. وسط بازی اشتباهآ دستم به کلید ویندوز روی کیبورد خورد و به ویندوز برگشت ولی وقتی به بازی برگشتم دیگه حالت full screen نمیشه و بازی در یک پنجره ویندوز اجرا میشه. حتی کامپیوتر رو روشن و خاموش کردم و دوباره وارد بازی شدم تاثیری نکرد. اون قسمت هم که سوال میکنه بازی در حالت safe mode انجام بشه رو هم ok کردم ولی تغییری نکرد!
یعنی چی داداش؟خودش زیر نویسو تو بازی میزنه دیگه!بشین بنویسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ORکد:http://rapidshare.com/files/306353505/Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.Soundtrack-TBS.rar
or
http://hotfile.com/dl/17432989/27add81/Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.Soundtrack-TBS.rar.html
Call of Duty: Modern Warfare 2
Composer: Hans Zimmer
Tracks : (All Track) 246
Format: Ogg Vorbis 500kb/s
Size : 1.5 GB
کد:http://rapidshare.com/files/302145998/Modern_Warfare_2__Hans_Zimmer_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/302146382/Modern_Warfare_2__Hans_Zimmer_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/302151903/Modern_Warfare_2__Hans_Zimmer_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/302152290/Modern_Warfare_2__Hans_Zimmer_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/302157721/Modern_Warfare_2__Hans_Zimmer_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/302157833/Modern_Warfare_2__Hans_Zimmer_.part6.rar
http://rapidshare.com/files/302159149/Modern_Warfare_2__Hans_Zimmer_.part7.rar
ممنون
اون لینکای اولی و دومی جی هستن؟
چه فرفی با پایینی ها دارن؟
دوستان ... من بازی را به اونجا رسوندم که با کارد باید بزنیم به کسی که داره رفیقمون رو میزنه ... بعدش طرف میوفته زمین و ما رو می برن به طرف هلی کوپتر .... بعدش هم اسامی سازندگان میاد
بازی اینجا تموم میشه ؟؟؟
پس چرا توی منوی اصلی بازی وقتی میام روی این قسمت میزنه complition : 51 % ?
بلهنقل قول:
دوستان ... من بازی را به اونجا رسوندم که با کارد باید بزنیم به کسی که داره رفیقمون رو میزنه ... بعدش طرف میوفته زمین و ما رو می برن به طرف هلی کوپتر .... بعدش هم اسامی سازندگان میاد
بازی اینجا تموم میشه ؟؟؟
پس چرا توی منوی اصلی بازی وقتی میام روی این قسمت میزنه complition : 51 % ?
تا اونجا که من میدونم, باید بازی رو, روی تمام درجات سختی, تموم کنید تا 100% بشه
یعنی اینکه میشه پیداشون کرد و تغییرشون داد؟نقل قول:
هچ کس نبود مشکل من رو حل کنه:41::angry::37:نقل قول:
شما وقتی بازیو رو اجرا کردید ....Alt+Enter رو با هم بزنید احتمالا درست بشه.نقل قول:
هچ کس نبود مشکل من رو حل کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :angry: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من هم بازی رو تمام کردم ( به علت کمبود وقت برای بازی روزی 40 دقیقه میشد بازی کنم )
بازی واقعا شاهکار بود
سکانس های انتهایی بازی بی نظیر بود و credits بسیار جالب و نو اورانه بازی هم چشمگیر بود
یک اکشن سراسر هیجان و زیبا با نور پردازی عالی به همراه سلاح های زیاد و متنوع در کنار اون ضرب اهنگ قوی gameplay و چاشنی شده با یک music زیبا این فروش عظیم تاریخی رو واقعا شایسته این بازی کرده
بی صبرانه منتظر next version هستیم
دوستان سلام
من بازی رو تا مرحله اکت سوم تو مرحله ای که سوار قایق میشه تا انتها که هلی کوپتر پرواز می کنه پیش بردم ولی توی لودینگ بعدی ارور کارت گرافیک داد کارت گرافیک من 8800GT هستش و درایور کارت گرافیک رو از 190به 195/62 بروز کردم ولی باز همون ارور رو می ده دیگه جدیدتر از این درایوری نیست
الان باید چیکار کنم؟ بی خیال بشم؟ کمک کنید