دوربين دوم گوشي از كجا فعال ميشه؟
آيا تو عكس برداري و فيلمبرداري مثل xperia كار ميكنه"؟
Printable View
دوربين دوم گوشي از كجا فعال ميشه؟
آيا تو عكس برداري و فيلمبرداري مثل xperia كار ميكنه"؟
آقا من یکسری ویدئو در رابطه با کارکرد امنیا دارم
حجمش همشون شد 230 مگابایت ...
خواستی بگو برات آپلود کنم ...
به سایت های زیر هم سر بزن البته سوالاتت روتو همین انجمن بپرسی بهتره :
کد:http://www.persianppc.com/fa/forumdisplay.php?f=200
کد:http://www.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=363
امیدوارم کمکی بهت کرده باشم.کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=45102
:31:نقل قول:
اقا منظورت من بودم دیگه؟
بله ، منظورم شما بودید.نقل قول:
اقا منظورت من بودم دیگه؟
اینجا که معرفی شده.. تو قسمت نرم افزار.. پیدا نکردی برو مبایلستاننقل قول:
میدونی دوست من دقیفا مثل اوایل اومنیا دار شدن منی..منم خیلی چیزا واسم تازگی داشت مخصوصا اینکه مدتها گوشی سیمبین دار دستم بود..من حتی فک میکردم که دلیوری ریپورت نداره..ولی یکی از بچه ها گفت ویندوز موبایل رو دست کم نگیر و راهشم گفت..حالا برسیم به سوالای تو..نقل قول:
*مثلا هنوز نمیدونم دکمه نوار قرمز کناری گوشه چه کار میکنه؟ ما از دکمه های کناری گوشی(سمت راست) 2 تا دکمه هست که میتونیم عملکردشو تغییر بدیم البته تو گوشیهای دیگه هم این قابلیت هست..این دکمه نوار قرمزی که گفتی دکمه camera هستش..این 2 تا دکمه هرکدوم 2 حالت و در کل 4 حالت دارن..مسیر پایین رو برو یکم دقت کنی خودت میفهمی:
start/settings/(tab)personal/Buttons
تو اینجا میتونی برای هر کدوم ا از این 4 حالت یک وظیفه در نظر بگیری
*یا دکمه وسط روبرو واسه چیه؟ باید با توجه به جاش پر کاربرد باشه؟ به این دکمه میگن تراک پد track pad
2 حالت داره یکی موس میشه و یکی به جای 4 جهت اصلی کار میکنه با کشیدن انگشت روش به 4 طرف ..از مسیر پایین تنظیماتشو میبینی:
start/settings/(tab)systems/finger mouse
*باور کنین خیلی اصطلاحات باعث میشه که من اصلا توضیحات رو نفهمم..مثلا widjet یا تاچ فلو...حالا اینا یعنی چه.. برداشت خود من از اینا شبیه theme تو گوشیهای دیگه یا بصورت دقیق تودی ایکرین هستش..widget مخصوص گوشیهای سامسونگه و تاچ فلو هم برای گوشیهای htc که اونجا سه بعدی هستش و ما میتونیم 2 بعدیشو تو اومنیا داشته باشیم ..البته من خودم با widgrt اومنیا راحتترم..
اینم جایی که میتونی تم هارو دست کاری کنی:
start/settings/(tab)personal/today
البته تاچ فلو رو باید خودت نصب کنب و تو لیست آیتم ها نیست
دوست من هر سوالی داشتی بپرس ما تا جایی که بتونیم کمکت میکنیم.
نقل قول:
سلام.
دوربین دوم با نصب یک برنامه فعال میشه اما منظورت از قسمت دوم نفهمیدم.مثل اکسپریا چه کار میکنه؟
سلام.نقل قول:
شما بانصب 2 برنامه SPB Phone Suite و Spb Mobile Shell دیگه نیازی به Pluse ندارید.
من لینک دو برنامه رو واست میزارم.
[PHP]http://www.4shared.com/file/105386230/2a807aea/spb_phone_suite.html
[/PHP]
[PHP]http://www.4shared.com/file/105386230/2a807aea/spb_phone_suite.html
[/PHP]
آقایون این مشکل increasing ringtone حل نشد؟؟
در xperia ميشه با دوربين دوم عكس گرفتنقل قول:
و فيلمبرداري كرد
فيلم برداريش هم با دوربين دوم خوبه
اون برنامه كه گفتين لينكشو ميدين بهم ؟
بعد چيكاار ميكنه ؟
وفتي فعال ميشه چيكارا مشه باهاش كرد ؟
یک نکته خیلی مهم برای اونهایی که میخوان گوشی امنیا بخرند:
موقع خرید دقت کنید برچسب روی گوشی یکنواخت چسبیده باشه زیربرچسب هوا نداشته باشه
در غیر این صورت گوشی یا توسط فروشنده دست خورده یا گوشی کار کرده است .
با کد #*0#* میتونی وارد قسمت تست سخت افزاری یا همون تست lcd بشی..بعد برو تو cifcam ..ولی بصورت معمول نمیتونی از دوربین جلوی گوشی تو این گوشی استفاده ای جز ویدیو کال داشته باشی..دقیقا واسه چیزی که بوجود اومده.نقل قول:
سلام دوستان...
زير باتري رو خود گوشي نوشته 1000 ميلي ولي آرنا زده 1440
موضوع چيه؟
همه گوشیهای جدید سامسونگ زده 1000 مثل i8510 و i8910 ولی باتریهاشون 1200 و 1500 هست پس شما نگران نباشنقل قول:
تو پشت گوشی زده 1000mAنقل قول:
ولی تو سایت آرنا زده 1400mAh
فک می کنم این 2 تا واحد با هم فرق میکنه
نه بابا باهم فرق ندارن. ma=mili amper و mah=mili amper hourنقل قول:
اونی که پشت گوشی نوشته مهم نیست
فایل های حجیم رو که با بلوتوث میگیرم سیو نمیشه... چیکار کنم؟
سلام.نقل قول:
محل ذخیره بلوتوث رو باید به My storage (حافطه 16 یا 8 گیگ ) تغییر بدی.
دوستان من یه سوال دارم
من از برنامه مایکروسافت اکتیو سینک استفاده میکنم اما وقتی که میخوام از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم Gprs روشن میشه من با سیم کارت راحت به اینترنت وصل میشم اما به اینترنت کامپیوتر نمیتونم .اگه کسی میدونه چطور میشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد مرحله به مرحله به من بگه ممنون میشم:20:
با سلام
برنامه contacts pro براي تصوير تمام صفحه مكالمات ورودي نصب شد كه در ابتدا خود برنامه اجبار كرد كه بايد روي my device نصب بشه.بعد از نصب برنامه مي خواستم عكس رو براي كانتكت انتخاب و assign كنم كه پيغام داد فضاي كافي نداره!!تا جاي ممكن فضا را خاي كردم و نهايتا به فضاي خالي 16 MB رسيدم كه باز هم با پيغام عدم فضاي خالي مواجه شدم.از دوستان واساتيد ممنون ميشم راهنمايي كنند.:11:
آقا يه مشكل اساسي دارم
من جمين داشتم وصل ميكردم به كامپيوتر با اكتيو سينك وصل ميشد به اينترنت
الان اومنيا نو گرفتم دست به هيچ چي هم نزدم وصل ميكنم به كامپيوتر اينترنت نداره و ميره سراغ gprs
چي كار كنم كه از اكتيو سينك اينترنت بگيره
لطفا كمك فوري
مرسي
خوب رم و اینها باید چه جوری باشه؟ اصلا رم چی هست؟ فقط میدونم که موقع تعویضش امنیا deadمیشه.درسته؟ ازکجا چک کنم سریال گوشی رو؟تازه بچها میگن چند جور پکهستنقل قول:
برای چک کردن رام :نقل قول:
خوب رم و اینها باید چه جوری باشه؟ ازکجا چک کنم سریال گوشی رو؟تازه بچها میگن چند جور پکهست
main menu-------->setting----------->system---------->version----------->phone
یکسری رام ها dxia5 هست که برای منطقه ما پیشنهاد شده و رام های معمولی jvhk2 یا یه چیزی تو این مایه هاست.
رام DZIA5 آخرین ورژن هستش ...
دو مدل 16 گیگ و 8 گیگ داره ، رنگ هاش هم دوستان قبلا گفتند ، مشکی و نقره ای و ...
کلا دو جور پک هست ، کوچیک و بزرگ ، فرقشون تو محتواشون ، محتوای اصلی یکسان هست ولی پک بزرگتر شارژ فندکی برای ماشین و از این جور چیزا داره.
#06#* رو بزن و شماره ای رو که میده با شمارو روی جعبه چک کن ببین یکی باشه . (سریال گوشی )
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3781267&postcount=2411
تست سخت افزاری هم بکنکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3781304&postcount=2412
ببین کشور سازنده رو کجا زده
ببین حتما چند تا تو مغازش باشه و تا سالم و نو بهت بده ...
در صورت امکان با گارانتی بگیر ( گارانتی اصلی )
ترجیحا اون محافظ lcd رو نکن .
همین
سلام
منم تازه يه گوشي امني i900 خريدم.قبلا گوشي هاي نوكيا سري n داشتم با سيستم عامل سيمبين.حالا اصلا با ويندوز موبايل بلد نيستم كار كنم . ميشه بگين اگه بخوام يه برنامه يا يه بازي يا ... نصب كنم بايد چيكار كنم.تو بعضي forum ها ديدم كه مثلا گفتن اين فايل رو تو گوشي كپي كن و از اونجا نصب كن.ولي ننوشتن تو كدوم مسير كپي كنم و چه جوري نصبش كنم.ميشه يكي راهنماييم كنه.اگه دفترچه فارسي شو هم كسي داره بهم بده ممنون مي شم.
با تشکر از جواب شما... می شه بگید محتویات امنیا ی اصلی شامل چیا می شه؟ من یکبار خریدم فقط توش شارژر و کابل tv بود. حتی دفترچه نداشت. البته روی جعبه نوشته بود saWsong ولی روی گوشی همون samsung بود.
راستی این که میگن گوشی dead می شه یعنی چی؟دلیلش چیه؟
نقل قول:
سلام . مبارکت باشه :26:
دوست من برای پاکت پی سی 2 نوع فایل اجرایی برای برنامه و بازی هست .
1 - برنامه هایی که با فرمت exe هستن . روش نصب: اول باید گوشیت رو به کامپیوتر با ActiveSync وصل کنی و سپس فایل رو از تو کامپیوتر اجرا کنی . پس از اجرا کردن فایل و اتمام مراحل در کامپیوتر پیغامی تو گوشیت میاد که ازت می پرسه می جوای برنامه رو کجا نصب کنی . تو رم داخلی یا خارجی و بقیه ماجرا
2 - برنامه هایی که با فرمت Cab ستن وشما باید این فایل ها رو به گوشیت انتقال بدی و از تو گوشیت اجراش کنی . نیازی نیست از جایی برنامه رو نصب کنی . فقط کافیه روی این فایل ها کلیک کنی تا مراحل نصب شروع بشه .
موفق باشی
اون گوشي كه شما خريده بودين چيني بوده با ساپورت دو سيم مثل همه چيني هاي ديگه و روي گوشي هم نوشته SAMSVNG
راستي اونو چند بهت انداخته بود؟
DEAD شدن فقط بر اثر اشتباه كاربر به وجود مياد نه اينكه گوشي مورد داشته باشه.
نقل قول:
دوست عزیز دو تا لینکتون مثل اینکه یکیه
البته من همین برنامه spd phone suite رو نصب کردم ولی هیچ تغییری تو گوشی ایجاد نشد..این برنامه هم تو لیست program نیومد.. 2 بارم نصب کردم..هر دفعه هم نصب می کنم میگه یه بار نصب شده uninstall کنم..دوباره نصب کنم ولی انگار نه انگار..بار اول نصب کردم فکر کنم گفت با widjet هماهنگ نیست یا یه همچین چیزایی...
- چطوری واسه سمس ها فولدر درست کنم....
- چطوزری یه سمس رو forwqard کنم..این حالات conversation که میاد گزینه forweard نداره
- اون توضیج دوستمون در مورد دکمه کناری و دکمه وسطی رو متوجه نشدم... ببخشید خنگما....
- کار سینک چطوریه؟ با outlook همونطور که دوستان گفتن کانتکت ها منتقل شد ولی سمس ها نه.!!!؟؟
در ضمن این کدومو با کدوم سینک میکنه؟ فرض کنین یا تغییری تو کانتکت گوشی میدین یکی هم تو کامپیوتر..حالا این کدومو در اولویت میزاره؟
- دلیوری هم قعال نمیشه..هر چی تیکشو میزنم..دوباره می رم میبینم تیکش پاک شده....نمی دونم جرا..تو message option ham miram intorie..باز خودش پاک میشه...
- نزنینا..خب سوالام زیاده...:31:
- وقتی سمس میاد..الارم اون بالا میادوکه بزنیش نشون میده سمس رو پایین..ولی تا replay رو نزنی نمیره..حتما باید rplay بزنی وارد بخش جواب بشی تا اون الارمه بره.. خب شاید نخوایم جواب بدیم..مگه زوره...شاید فقط بخوایم بخونیم...
- این ظاهرش عوض نمیشه؟ یه چیزی مثل تم؟
- جطوری تو کانمپیوتر سمس بنویسیم بریزیم تو گوشی؟
- حالا چه کار کنیم؟ :46:
نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب منو بده ؟
نه عزيزم.. همه توجه كنيد.. من خودم به شخصه و با چشم خودم سامسونگ امنيلي تقلبي ديدم قيمت 130 كه مارك روش هم سامسونگ بود.. از همين جيني 2 سيمكارته ها بود ولي مارك رو دقيق عين خود سامسونگ زده بودنقل قول:
عزيزم خودم اين كارو كردم ولي بازم سيو نميشد.ارور نميداد ولي سيو هم نميشد.. حالا جي ميشد خدا ميدونهنقل قول:
تو پی سی اکتیو سینک رو باز کن.. file رو بزن بعد connection settings هست اونو بزننقل قول:
this computer is conected to:
این گزینه باید رو the internet باشه
نقل قول:
دوست عزیز ممنون از کمکت اما همه کارهایی رو که گفت بودی انجام دادم اما بازم نتونستم کانکت بشم دیگه نمیدونم باید چی کار کنم:41:
با سلام رم a5 را از کجا میتونم دانلود کنم-
سلام.نقل قول:
برنامه SPB Phone Suite تو قسمت Program نمیاد بلکه توی قسمت ستینگ ---> سیستم میاد. شما با استفاده از برنامه های معرفی شده نیازی به ویدجت سامسونگ ندارید و میتونید با خیال راحت غیر فعالش کنید.
برای درست کردن فولدر واسه اس ام اس ها وقتی وارد صفحه اصلی اس ام اس شدید,مسیر زیر رو برید:
Menu=>tools=>Manage Folders سپس Okکنید بعد تو اون قسمت که میخواهید فولدر بسازید روش با قلم تپ کنید نگه دارید گزینه New Folder ظاهر میشه اکی کنید و اسمش رو بزارید و بسازید.
زمانی که از اس ام اس چت استفاده میکنید هر اس ام اس رو که خاستید فوروارد کنید انتخاب کنید با استفاده از موس اپتیکال(کشیدن انگشت رو کلید وسط) تا به رنگ آبی کم رنگ در بیاد در این حالت گزینه فوروارد براتون روشن میشه و فعال میشه.
قضیه دکمه کناری رو من نمیدونم چی بوده و در جریان نیستم.
در مورد سینک شدن و اولویت که فرمودید شما اگر گزینه کمباین رو انتخاب کرده باشید در ابتدا تغییرات رو در دو طرف اعمال میکنه.
برای فعال سازی مداوم دلیوری ریپورت هم وقتی وارد صفحه اصلی اس ام اس شدی شما این مسیر رو برو :
Menu==>Tools==>Options وقتی وارد Options شدید یک کادر مستطیل میبینی توی اونجا گزینه Text Messages رو انتخاب کن و و در صفحه ای که میاد گزینه Request delivery notifications رو تیک بزن و فعال کن.
اما در مورد Notification واسه اس ام اس شما نمیخواد Reply رو بزنی سمت راست مقابل Reply گزینه Dismiss رو استفاده کن.
چی ظاهرش عوض نمیشه لطفا" دقیق تر بگید.
شاد و پیروز باشید.
من قلابیشو جای اصل خریدم 475 :((نقل قول:
دفترچه و سیدی نداش.عین خودش بود اما. ولی روجعبه زده بود SaWsung
من تا دیروز میخاستم امنیا بخرم. اما امروز با چیزایی که خوندم و شنیدم ÷شیمون شدم و همین n79 و نگه میدارم تا یه diamond 2 بخرم. میگن امنیا زود dead میشه.اگه هم نشه هی باید reset کنی.اینجوری هم هارد فرمت میشه.اگه اینتوریه که پس هیچوقت رو این 16 گیگ هیچی نریزیم دیگه.
والا اگر نظر منو میخای هیچ کدوم این حرفها درست نیست. من الان 4 ماهه امنیا دارم. توی این 4 ماه 5 برنامه کوه نوردی سنگین رفتم توی شرایط واقعا سخت به علاوه یک سفر کویر. گوشی به قول معروف آخ نگفته. نرم افزار هم هر چیزی که احساس کردم نیاز هست روش ریختم (gps و تقریبا هر چیز به درد بخوری که روی omnia hub میشه پیدا کرد).نقل قول:
در کل میتونم بگم تو کل این مدت گوشی را 3 - 4 بار بیشتر soft reset نکردم و هیچ وقت هم نیاز به hard reset نداشتم. این دوستانی که این حرفها را میزنند عادت دارن شبانه روز با گوشی ور برن. وگرنه امنیا گوشی فوق العاده مقاوم و خوبیه. من که واقها کیفش رو میکنم. بخری پشیمون نمیشی.
soft reset همون restart رو میگین دیگه؟نقل قول:
کنار همه این دد شدن و اینا داستان مصرف بالای شارژ چی؟ همش پنج ساعت؟ یعنی تا برم دانشگا بیام خونههمونجا وسط کلاس تموم شده که.نه؟در مورد موزیک چی؟نمیشه جای mp3 player استفاده کردپس.چون شارژش کمه.من عادت دارم تو راه موزیک گوش کنم.
نظرتون چیه؟بگیرم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط police-force
دوستان من یه سوال دارم
من از برنامه مایکروسافت اکتیو سینک استفاده میکنم اما وقتی که میخوام از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم Gprs روشن میشه من با سیم کارت راحت به اینترنت وصل میشم اما به اینترنت کامپیوتر نمیتونم .اگه کسی میدونه چطور میشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد مرحله به مرحله به من بگه ممنون میشم
شما يه بار برنامه activ sinc را پاكش مرده و از نو نصبش كننقل قول:
بعد ببين تاثيري داره ؟