با سلام
میبخشید این تسمه تایم پراید رو دقیقا کی باید عوض کرد الان کیلومتر ماشین من 69000 تا شده مدل پراید 141
با تشکر
Printable View
با سلام
میبخشید این تسمه تایم پراید رو دقیقا کی باید عوض کرد الان کیلومتر ماشین من 69000 تا شده مدل پراید 141
با تشکر
به دوگانه سوز بودن و یا تک سوز بودن خودرو مربوط میشهنقل قول:
معمولا دوگانه سوز ها خیلی زودتر تسمشون باید چک بشه تا مشکل بر نخوره
تک سوز ها هم کیلومتر 60 هزار باید بررسی بشه ولی معمولا تا 90 هزار بدون مشکل هستند
سلام
یکی بهم میتونه بگه کل سیم کشی یه پراید clc رو بخوام عوض کنم چقدر خرج داره؟
چراغ صفحه کیلومتر و صفحه کولر پراید رو عوض کردن چقدر خرج داره؟
من رفتم چند مغازه قیمت کردم تو بازار مخصوص اسپرت گفتم چراغ صفحه کیلومتر 15 تومن چراغ کولر 9 تومن!
آیا واقعا کاره خیلی سختیه!؟!؟
برای صفحه کیلومتر آموزشش توی نت هست فقط باید کار با هویه و لحیم کاری رو بلد باشینقل قول:
برای چراخ داشبورد هم راحته
اگه کار فنی بلدی می تونی انجام بدی:31:
متعصفانه بلد نیستم!نقل قول:
کسی قیمت نداره؟
اینم عکس از موتور تغییر یافته پراید
مهم ترین و اصلی ترین تغییر که باعث افزایش فوق العاده ی راندمان موتور شده عوض شدن رنگ در پوش موتور به رنگ سبزه که این خودش خیلیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آب باتری رو چطوری بررسی کنیم و چگونه میزان اون رو بفهمیم؟؟؟
سادسنقل قول:
اول یه دستکش دستت کن که اسید خطرناکه حسن
بعد به ترتیب در های باطری رو باز کن و میزان آب باطری بالاید حدود یه سانتی متر بالای صفحه های سربی باشه
اگه کم بود بهش آب مقطر اضافه کن:10:
بنظر من سایپا بجای این بازیهای بچه گانه که جز بالا بردن مصرف سوخت کار دیگه ای نداره چند کار اساسی میتونه انجام بده مثلاً استفاده از سوپرشارژر یا توربوی کم فشار( سایپا و اینکارا؟ بیخیال بابا!) البته اگه n میلیون نذارن روی قیمتش.نقل قول:
چون ارتفاع یک کیلومتری تهران و خیلی از شهرهای ایران نسبت به سطح دریا بطور محسوسی فشار هوای ورودی رو کاهش و راندمان کاری همه ی خودروها رو پایین و آلایندگی و مصرفشون رو بالا برده.. کی میخوان اینا این چیزا رو بفهمن؟ افسوس..
تاثیره رنگ کم نیست .روانشناسیه سبزو بخونید.ماشین قویتر میشه. مصرفشم کم میشه. میشه خودرویه سبز.
حالا جدا از شوخی تا جایی که بنده اطلاع دارم تفاوت این خودروها در ecuشون هست که موجب افزایشه چند اسبی (به ادعایه خوده سایپا.اونایی که دارن میگن فوقش 2تا الاق اضافه شده باشه وگرنه.....) و بهبوده کارایی موتوره شده. البطه اونایی که داشتن میگن مصرفه سوختشم وحشت ناک شده. (اما من خودم نداشتم).
سلام دوستان، بنده میخوام پرایدمو بفروشم، کجا باید برای اینکه در مورد قیمتش راهنمایی بگیرم پست بذارم؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
دوستان یه سوال فوری.من ماشینم رو حدود 23 تیر 89 تحویل گرفتم و اگه گارانتیش 18 ماه باشه پس یه 22 روزی مونده تا گارانتیش تموم شه.. اینو امروز حساب کردم فهمیدم!!
دیروز برای اولین بار دیدم زیر ماشین یذره خیسه نگاه کردم دیدم اندازه ی هفت هشت قطره روغنه.بردم تعویض روغنی که یه ماه قبل روغن عوض کرده تا ببینه پیچ کارتل شله یا نه گفت ازون نیست ولی زیر جعبه دنده خیسه و باید جعبه دنده حتماً بازدید شه وگرنه ممکنه بسوزه و...:18::13:
پراید قبلیم 5 سال کار کرد این بازیا نداشت این چرا اینجوریه؟
میگین چکار کنم چون فکر میکنم باز کردن گیربکس ممکنه بدترش کنه بهترش نکنه!
ماشین زیر 8000 تا کار کرده و معنی نداره به این زودی گیربکسش عیب کنه اونم من که هیچوقت حتی دور موتور رو نذاشتم هیچوقت حتی به 5000 تا نزدیک شه و معمولاً زیر 3000 دورشه.
شاید با یه آچار کشی درست بشه! ببر حتما نشون بده....
جعبه دنده نشنیده بودم آچارکشی شه ولی تا گارانتیش تموم نشده حتماً میبرم هر چه بادا باد.یا بدتر میشه یا بهتر.نقل قول:
فقط تنها مسآله ایکه یادم میاد اینه در طول این یکسال و نیم حدود 5 الی 7 بار! موقع دنده عوض کرد بدجور صدای دنده ها دراومد که نمیدونم ایراد از کلاچ گرفتن من بود یا گیربکس وقتی اینجا مطرح کردم برو بچ گفتن چون نو هست اینجوریه و بعد یه مدت درست میشه که فقط یذره بهتر شد:13:.ولی ماشین قبلیم اینجور نبود و بندرت پیش میومد.ضمناً دنده عقبش هم از همون اول بیشتر وقتا با یکبار جا زدن درست جا نمیخوره.ولی از اینا گذشته در این یکماهه مشکلی چه از نوع قیژ و ویژ یا بد دنده جا خوردن هم براش پیش نیومده که بخواد توی این هفته روغن ازش بچکه!:19:
تا جایی که من دیدم ... یه واشر دور گیربکس هست .... اون که خراب میشه روغن میده :20:
مکل دنده عقب پراید هم خیــــلی زیاده! درست کردنش هم کار نمایندگی نیــست! یه قطعه داره که باید یه تعمیرکار حرفه ای گیربکس درستش کنه.
شما بزن دنده 2 بعد بزن دنده عقب ببین مشکل حل میشه یا نه.
+
دنده 5 مشکلی نداری؟
نقل قول:
تا جایی که شما دیدی اصلآ مهم نیست ... چون گیر بکس واشر نداره!:2:!!!!!!!! کاسه نمد داره که وقتی خراب بشه روغن میده:27::31:
دوست من اول پیچ تخلیه گیربکس رو چک کن ببین هرز نشده چون من هم این مشکل برام پیش آمد پراید صفر داشتم که بیخودی پیچش هرز شد و به روغن ریزی افتاد مجبور شدم ببرم تراشکاری پیچ جدید واسم درست کرد دلیلش رو هم که سوال کردم یه مکانیک وارد بهم گفت بدلیل گرم و سرد شدن سریع گیربکس بعضی وقتها پیچش بیخودی هرز میشه:41: اگر از این نبود از کاسه نمدشه که باید عوض بشهنقل قول:
خب در مرحله اول ايراد نبايد زياد حاد باشه و احتمالا از كاسه نمدهاي پلوسه كه بدون باز كردن گيربكس قابل تعويضن اما به دو دليل امكان يه ايراد اساسي هست:نقل قول:
1. كاسه نمدها معمولا به علت كاركرد زياد مستهلك ميشن و اگه اين در كاركردهاي پايين اتفاق بيفته به معني هرز بودن بربرينگ ديفرانسيله.
2. مدلهاي 89 اكثرا دچار مشكل لق زدن بربرينگ ديفرانسيل هستند.
پس اين احتمال كه بربرينگ ديف ماشينت خراب باشه بالاست. سريع ببر نمايندگي و اصرار كن كه اونو چك كنن چون گيربكس كاملا لخت ميشه و بعد در انتهاش بربرينگها قرار دارند. خرجش بالا ميره.
سلام
منم یه مشکل با پراید مدل 88 دوگانه دستی دارم
تا دنده 4 هیچ مشکلی نداره ولی تا میدم 5 ماشین میمیره بر عکس سرعت میاد پایین.
فیلر گیری هم کردم ولی مشکل حل نشده
وقتی ماشین کار میکنه صدای پرت پرت از اگزوز میاد
ماشین 115000 تا کار کرده و 2 بار هم بوی صفحه کلاجش در اومده تا حدی که زدم کنار یه نیم ساعتی ماشینو خاموش کردم تا خنک شده.
رو گاز هم 120 تا میره رو بنزین هم 120 . اصلا فرقی نداره.
شتاب اولیه عالیه ولی در نهایت ماشینو جر بدم بیشتر از 120 نمیره
لطفا راهنمایی کنید چون اعصابمو بدجوری ریخته به هم
از بعد فنی اساتید هستن جواب میدن ولی دوست عزیز پرایدهای جدید معمولش همون 120 تا بیشتر نمیرن! البته چون خط تولیدش حساب و کتاب و استاندارد نداره ممکنه شانسی دو تا دربیاد که 160 تا هم بره! سرعت سیتروئن ژیان خدابیامرز که سایپا 40 سال قبل میساخت هم دقیقاً همین 120 تا بود! سایپا قسم خورده هر ماشینی میاد دستش طوری بسازه که بالای 120 تا نره! ولی کیفیت ساخت و کارایی عالی ژیان 2 سیلندر با مصرف ناچیزش که واقعاً شاهکاری بود در زمان خودش کجا و این پرایدهای مزخرف حالا کجا.. گذشت اون موقع که یه نیش گاز میدادی پرایدها میرفتن روی 140 تا..نقل قول:
دوست عزیز سوختش چه جوریه ؟ با این توضیحاتی که شما دادی علت احتمالا از سیستم سوخت رسانیه تا حالا تعمیرگاه رفتی؟ انژکتورش چک شده؟ شاید با شستشوی انژکتور حل بشه ممکنه جرم گرفته باشهنقل قول:
کی گقته پراید 120تا بیشتر نمیره!؟!؟
مال من تا 165 تا هم خوابوندمش!
خیلی ماشین پراید دیدم که بالای 120م میرن!
گذشت خیابیامرزه.. پست منو درست نخوندی انگار؟ بعد خوابوندمش دیگه چه صیغه ایه؟:13:نقل قول:
ضمناً من هر چی پراید نو دیدم اینشکلی بوده.
منظورت از گذشت خدا بیامرزه چیه؟؟؟نقل قول:
یعنی الان هیش کدوم از پراید های جدید بالای 120 نمیرن؟
خوابوندمش هم صیغه ایست که معادل دیگری ندارد و در زبان فارسی به همان بلند کردن اطلاق میشود!:31:
خدا بیامرزه هم صیغه ایست که معادل دیگری ندارد و در زبان فارسی به همان گذشت آن دوران اطلاق میشود!نقل قول:
مصرفش خوبه. تعمیر گاه رفتم و دیاگ زدن گفتن هیچ مشکلی نداره. فقط سیستم سی ان جی من امیلاتور نداره و وقتی که رو گاز کار میکنه پمپ بنزین و انژکتور هم کار میکنه. قبلنا من باهاش 170 تارو پر کرده بودم. شستشوی انژکتور به چه صورته؟نقل قول:
تعمیرگاه شیلنگهای انژکتورو باز میکنه شستشو میده خیلی از ایرادهای پراید با شستشوی انژکتور از بین میره فقط پیش یه تعمیر کار مطمئن برو در ضمن چون گفتی که کلاجش بو کرده احتمال اینکه از صفحه کلاج هم باشه هست ,کلاجش خوبه ؟دنده هات خوب جا میره؟میتونی تیک آف بزنی؟نقل قول:
شستشو انژکتور میبری ماشین رو شلنگ های بنزینش رو باز میکنن و یک قوطی شبه Red Bull که توش مایع شستشو انژکتور به حجم 300 سی سی هست رو وصل میکنن به سر شلنگ بنزین و ماشین رو استارت میزنن روشن شه و بعد از اینکه روشن شد باید دور موتور رو ثابت روی 2000 نگه داری تا زمانی که این محلول تموم میشه که حدودا 5 دقیقه طول میکشهنقل قول:
اردیبهشت امسال من دادم 15 هزار تومان هزینش شد
سرعت 120 تا؟!!!!
ضمنا اکثر محصولات سایپا سرعت رو بالاتر نشون میدن(10%)
اینو میتونین با GPS موبایلتون به راحتی تست کنین(من با GPS Garmin و GPS موبایلم تست کردم)
مثلا 60 تا سرعت واقعی رو 66
و 100 تا سرعت واقعی رو 110 نشون میده
نقل قول:نقل قول:ممنون دوستان.بردم صبح زود رفتم نفر اول بودم تحویل دادم و امشب هم تحویل گرفتم.هزینه ای نگرفتن خوشبختانه چون هنوز یکماه از گارانتیش مونده.کاسه نمدها مشکل داشته.سوالم اینه کاسه نمدها چین و جنس و کارشون چیه؟ و اینکه کاسه نمد چی میشه که باید عوض شه و به چه علت به این روز افتاده؟ میخوام بدونم دلیل دقیقش چیا میتونه باشه؟نقل قول:
یعنی مشکل افت سرعت ماشین با شستشوی انژکتور حل میشه؟
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
منم با gps موبایل امتحان کردم. ولی احتمالا مشکل از gps باشهنقل قول:
اینو قبول دارم چون با دوربین های پلیس من بررسی کردم 128 تا که کیلومتر خودرو سرعت رو نشون میده دوربین پلیس 120 تا نشون میدهنقل قول:
البته رو پراید اینطوره
با GPS هم امتحان کردم روی گوشی HTC با نرم افزار Maverick سرعت رو یکم بیشتر نشون میده
خب اين يه ايراد نيست، در حقيقت همه خودروها همينطور هستند، بطور مثال BMW هم 3 تا 5 كيلومتر بر ساعت سرعت رو بيشتر از حد واقعي نشون ميده كه اين خطا نيست بلكه براي اينه كه راننده جريمه نشه. چون در كشورهاي اروپايي اگه اين اتفاق بيفته كمپاني بايد پاسخگو باشه، 206 هم همينطوره و سرعت رو بيشتر از سرعت حقيقي نشون ميده بطوري كه قابل احساسه.
اتفاقا شاید باورتون نشه ولی ماشین من فیکس 180تا میره البته تو کفی. ماشین من سایپا 111sl این که ماشینای سایپا همشون شانسین حرف کاملا درستی:20:هنقل قول:
فکر نکنم این دلیل درستش باشه.. من چند ماه قبل با برنامه ایکه روی N8 نصب کردم و سرعت لحظه ای رو از راه GPS قدرتمندش نشون میده دقت کردم مثلاً موقع شتابگیری یا سرعت ثابت سرعت 100 رو 110 نشون میداد البته وقتی پا رو روی ترمز میذاشتی تدریجاً سرعت رو واقعی تر نشون میداد که دلیل خاص خودشو داره که موضوع بحث نیست..نقل قول:
مسأله اینه که سیستم مکانیابی فعلی یعنی GPS ضریب خطای 10 متر رو در بهترین حالت داره و چندان دقیق نیست.. بهمین دلیل و دهها دلیل دیگه سیستم اروپایی گالیله و مشابه روسی اون یک دهه هست که قراره جایگزین سیستم آمریکایی و قدیمی GPS شه و اخیراً ماهواره های سیستم گالیله داره پرتاب میشه..
در مجموع این نقص ذاتی و کم دقتی سیستم GPS فعلی هست و هیچ کاریش نمیشه کرد..
ببخشید یه مدتی هست که از این پست این دوستمون رد شده ولی نتونستم جواب ندم.نقل قول:
این که من به شخصه خیلیا رو دیدم با ماشینشون همش با دور موتور 2 و حتی زیر دو میرن و فکر میکنن دارن کار خوبی میکنن و به قول خودشون حیفشون میاد گاز بدن بدترین کار ممکنی که میشه با ماشین کرد همینه که دور موتور از حد معمول کمتر باشه. بهترین دور موتور واسه پراید 2800 تا 3400 هستش که از اون بیشتر اگه شد هیچ اشکالی نداره و فقط مصرف سوخت بالا میره ولی اگه کمتر از 2500 شد در واقع ماشین داره فشار میبینه حالا شاید واسه ماشینی مثل پراید این فشار خیلی محسوس نباشه(چون سبکه) ولی در واقع داره فشار میبینه و در طولانی مدت اثر خودشو میزاره .
راجب پست قبلیمم که گفتم ماشینم 180تا میره(الان یک و نیم ساله دارمش) یکی از عوامل بسیار مهم و حیاتی آب بندی ماشینه که نباید فشار ببینه.
دوستان سرعت و دوره موتور توسط سنسور و ecu در خودروهایه انژکتوری محاسبه میشه. و دارایه ضریب دقت بالایی هست.
سرعت توسط سنسوری در پایه کیلومتر شمار دیفرانسیل تشخیص داده میشه.
معمولا تو اکثره خودروها برقه 12 ولت به سنسور میرسه و با چرخشه محور کیلومتر شمار دوره چرخش به صورته پالس به ecu ارسال میشه. از اطلاعاته این سنسور به جز سرعتو کیلومتر برایه محاسبیه ارطباته دور موتور ، گشتاور و انتخواب بهترین دده در گیربکس اتوماتیک استفاده میشه.(پس کارش دقیق باید باشه)
تمامه خطایی که تو سرعته نمایش داده شده وجود داره به خاطره تفاوته محیطه دایره ی لاستیکاست. که با تنظیم نیودن باد یا تعویض لاستیکا با سایزه متفاوت سرعت سنجتون خطا پیدا میکنه. دلیلشم مشخصه ، سنسور تعداد دوره چرخایه متصل به دیفرانسیلو میشمره و برایه ecu ارسال میکنه. ecu هم طبقه استانداردی که در مورده محیطه لاستیکا براش تعریف شده. محیط لاستیک هارو در تعداد دور میکنه. و نتیجهه رو به مدت زمانه یک ساعت درمیاره. خوب حالا اگر محیطه لاستیکایه شما استاندارد نباشه. شما سرعتو با لاستیکه استاندارد و باده تنظیم شده میخونید. و اینجوری نتیجه با واقعیت متفاوت در میاد.
البطه بعضی وقت ها هم دیده شده به دلیله اسمبل بده عقربه کیلومتر عقربه کمی سرعتو بیشتر یا کمتر نشون میده. اما در همچین حالتی .میزانه خطا همیشه یه مقدار هست .مثلا 10 کیلومترو 15 نشون میده. 180 هم 185. و با توجه به سرعت خطاش تقییری نمیکنه.
عزیز. اولاً راجب نه. راجع به.نقل قول:
دوماً دور موتور بستگی به بار و سرنشین هم داره.تا زمانیکه ماشین دچار کاهش کشش نشده لزومی نداره با دور بالا یا دنده ی سنگین بری.تنبل شدن موتور که یه عده به استنادش میان میگن با دور 4000 الی 5000 باید دنده عوض کرد یه سفسطه بیش نیست.
دوماً.
من اصلاً اعتقاد ندارم پراید بتونه 180 تا بره! مطمئن باش بقول این دوست بالایی یه جای کارت میلنگه! پراید حتی مدل 141 که سنگین ترین نوع پرایده(40کیلو بیشتر) توی 120 تا میخواد پرواز کنه و مثل پر کاه سبکه و کافیه یه مورچه بره زیر تایر تا ماشین از جاده پرت شه بیرون بعد شما حرف از پراید و 180 تا میزنی!:16:
نمیگم دروغ میگی میگم پرایدهای فعلی و تمام ایرانی انژکتوری مال این حرفا نیستن زور بزنه 140 تا برن که در اون حالت هم اونقدر لرزش فرمون و چرخها(بدلیل بالانس نبودنشون) سرشون میاد که کنترل ماشین از دستت در میره..
اشکال از سرعت سنج ماشیناتونه..